Veronikusz,
Hú, az kémény, akkor megértem az aggodalmadat!!
és a Bátyád tud gondoskodni magáról?
Hát nem tudom, ugye mi 2004-ben újítottuk fel a lakást teljesen, és mikor Lara megszületett akkor nyomtuk a párásított a hálószobában ezerrel, és akkor jött elő a penész, addig nyoma sem volt.
De ha jobban van tőle akkor szeritnem próbáld ki, nekünk is az segített most is, az a gyógyszertári víz, nem jut eszembe a neve, és azzal párologtattunk.
Megkérdezem férjemet, hogy mi a neve annak a lötyinek amivel a falat kente, mert az jó ideig használt.
De ha leszeditek a tapétát és úgy kiölitek, és lefesteni akkor állítólag megszünhet, nekünk egyik ismerős ezt csinálta és nincs gond azóta. Mi elköltöztünk! De ezt azért előtte megcsináltuk, nem akartuk úgy eladni.
Hát nem tudom, költözés után semmi gond nem volt, hanem mióta visszajöttünk Egyiptomból, vagyis szerintem inkább az lesz a gond, hogy úgy egy hónapja kiugrott az ágyból, és akkor kiszedtük a rácsot, így most jön megy. És már a kilincset is feléri.
Memme,
TE is ismered? Tök jó!
És mi Zánka után a sok pont? Én ott éltem 12 éves koromig, bent az Uttörő városban!
Igen, igen tényelg elkezdtem, de még nem végeztem és azért a teljesség igénye nélkül, de ha időm van szívesen olvasom. Csak hát az a mi nem sok van.
Szerintem tök jó, hogy így szereti a zenét, és Eszter is?
Tényleg Kiskicsinek gondolkodtatok már neven?
Lehet hogy csak én nem olvastam.
Bocsi.
Snoopy,
remélem már Ti is jobban! Puszi
Aprooka,
Nagyon aranyos vagy!
Köszönöm.igyekszem.
Ok, ok, de látod még távoli az időpont! Addig lehet gyakorolni!
Na mennem kell, mert sírás van!
puszika