Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Andi, sok sok puszi Nektek!

Ancsa, véééégre, már azt hittem elvitt a jeti :lol: hiányoztál ám. Tessék gyakrabban jönni. Ha honfoglaltok, ne hagyjatok ám ki!
köszi a dicséretet.

Veronikusz, van hidegpárásítótok? Lehet, hogy már írtad. Azt tudom, hogy sót vettél, de állítólag ez nagyon szuper.
Kutya: a rotik a szomszédban vannak, de azok nagyon hülyék. Fél éves koráig az egyik minden éjjel átásta magát hozzánk, (éljen a kert) és utána pár hónappal este 10kor apu sétáltatta a mi ebünket és a torkának ugrott. Mármint ez a fiatalabb roti kutyánk torkának, az idősebb meg rögtön apunak. Pedig mondom, szomszédolt, ismert minket.
A mi kutyánkat nem kell tanítani, Ő senkit sem engedne be. Amikor jöttek örökbarnított falubeliek megcsinálni az esőcsatornát, a házig beengedte őket, de oda lefeküdt és amikor a cserifánkról akartak falatozni, egyértelműen jelezte, hogy a ház sarkáig mehetnek tovább egy tapodtat sem. :lol:
Szóval Nerom megvéd, de hát hiába, lefújhatják őt is. :?
De túléltük az éjjelt és meg fogom szokni idővel.
Köszi a rámgondolást mindenkinek.

Na és végre itthon apjuk, megyek porszívózni amíg leköti a kis gézengúzt!

Orsi, akkor már ketten vagyunk, reméljük többeket megfog az ötlet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
hidegpárásítónk nincs!!! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: nem tudom, hogy jó-e egy nedves (ezért penészedő) szobát még tovább párásítani!!! :oops: :oops: :oops: a sós lötty meg az ágyalatt ... hát nem tudom .... :roll: :roll: :roll: és nincs is csak töredéke kirakva az előírtnak, mert képtelen vagyok eljutni egy 100ft-os boltig, hogy lavórokat vegyek. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! okos kis kutyitok van :lol: :lol: :lol:
"örökbarnított falubeliek " :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon jóóó! ezt a szinonímát még nem hallottam :lol: 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsó, Kopaszi-gát ötlet, KVzó NAGYON JÓ ÖTLET!!! Alig várom. Legyen május, az nekünk annyira jó lesz, Jankaszáva túl a nehezén, nem is sorolom... Benci tricikli, Janka kendő, és szaladhatunk. :lol: Nekem otthon egy shih-tzu-m (Aspirin a neve) van, már nem is lát, ilyenekhez szoktam, nemkisebedtől asszem betojnék... :shock:

Veronikusz, nem akarok nagy szakértő lenni, de teljesen más elvek alapján működik egy hidegpárásító, mint pl a melegpára, amit a száradó ruhák csinálnak. Nálunk folyamatosan megy a párásító a gyerekeknél 50-60%-on, reggel-este kiadós szellőztetés. Sehol egy folt, bár lehet, hogy amúgysem lenne. Szóval erre mondtam, hogy nem akarok szakérteni. De talán kipróbálhatjátok.
vbea

Ezt el kell mesélnem!

Képzeljétek pár napja próbálunk bilire ülni (étkezés után, fürdés előtt) Ilyenkor Lara bilin ül, Anya wc-én!
És ma reggeli után is ezt tettük, és Anya megmutatta a produktumot (bocsi :oops: :oops: )
De akkor nem történt semmi a bilbe.
És most fél órája, Lara elkezdett nyögni (ahogy kakilni szokott :wink: ) és közölte, hogy Anya bili :lol:
És oda is értünk a bilihez!
És oda kakilt!!!
Olyan büszke vagyok rá!
Tudom, tudom, hogy ez még csak egyszeri eset, de ez már tudatos volt!
Úgy örülök!!!

Mindenkinek szép napot!!!

ancsaboszi

Veronikusz,

Hú, az kémény, akkor megértem az aggodalmadat!! :cry:
és a Bátyád tud gondoskodni magáról?

Hát nem tudom, ugye mi 2004-ben újítottuk fel a lakást teljesen, és mikor Lara megszületett akkor nyomtuk a párásított a hálószobában ezerrel, és akkor jött elő a penész, addig nyoma sem volt.
De ha jobban van tőle akkor szeritnem próbáld ki, nekünk is az segített most is, az a gyógyszertári víz, nem jut eszembe a neve, és azzal párologtattunk.
Megkérdezem férjemet, hogy mi a neve annak a lötyinek amivel a falat kente, mert az jó ideig használt.
De ha leszeditek a tapétát és úgy kiölitek, és lefesteni akkor állítólag megszünhet, nekünk egyik ismerős ezt csinálta és nincs gond azóta. Mi elköltöztünk! De ezt azért előtte megcsináltuk, nem akartuk úgy eladni.

Hát nem tudom, költözés után semmi gond nem volt, hanem mióta visszajöttünk Egyiptomból, vagyis szerintem inkább az lesz a gond, hogy úgy egy hónapja kiugrott az ágyból, és akkor kiszedtük a rácsot, így most jön megy. És már a kilincset is feléri.

Memme,
TE is ismered? Tök jó! :wink: És mi Zánka után a sok pont? Én ott éltem 12 éves koromig, bent az Uttörő városban!
Igen, igen tényelg elkezdtem, de még nem végeztem és azért a teljesség igénye nélkül, de ha időm van szívesen olvasom. Csak hát az a mi nem sok van.
Szerintem tök jó, hogy így szereti a zenét, és Eszter is?

Tényleg Kiskicsinek gondolkodtatok már neven?
Lehet hogy csak én nem olvastam.
Bocsi. :oops:

Snoopy,
remélem már Ti is jobban! Puszi

Aprooka,
Nagyon aranyos vagy!
Köszönöm.igyekszem.
Ok, ok, de látod még távoli az időpont! Addig lehet gyakorolni! :wink:

Na mennem kell, mert sírás van!

puszika

ancsaboszi

Ancsa! gratulálok!!!ez nagyon jó kezdet!! éljen a bili!! Ügyes Lara baba!!!!

én is ma mondtam Apjának hazafelé vegyen hidegpárásítót, mert annyira köhög Enci, nem tudok mit kitalálni. Anyósom: rakjak nedves törcsit a radiátorra :twisted: ja! a nappaliban padlófűtés van, az egész szobát lerakjam??na mindegy! remélem használ majd nekünk is...

Kép
gablaty

Gabi

Köszönjük.
mennek a gyógypuszik!!
Remélem használ.

közben eszembe jutott Salvus vízet kell bele tenni!

Veronikusz,
Salvus víz!
:lol:

ancsaboszi

Táncolás-zene-gyerek:
Azt azért el kell mondanom, bár sokan biztosan tapasztaltátok már:
én nem láttam még gyereket (táncos játszóházban), aki valamilyen szinten vagy bizonyos idő után ne mozdult volna a népzenére, főleg, ha az élőzene volt. (Itt nem csak a népzenéről van szó, de a magyar népzene nagyon gyerekbarát, hogy úgymondjam. Nem véletlen, hogy Melinda pl. (de tudom, hogy más, nem "táncos szülőjű" gyerek is), a különböző tájegységről származó és különböző táncokhoz való zenékre úgy kezd el mozogni ahogy valóban táncolni kell rá. Mert a magyar néptánc olyan, hogy nem kényszerzubbony a zenén és fordítva. Ez a kulturális örökségünk, a "táncos anyanyelv" kifejezés szó szerint értendő.
Szóval ezekhez minden gyerek eljut, ha van rá alkalma. Olyasmit szólaltat meg bennük, ami nagyon elemi. A mondókák és a pici gyerekeknek való altatók, pedig bármilyen nyelven vannak, univerzálisak. Peruban ugyanaz a lüktetésük mint Piliscsabán vagy Somogyvámoson.

Kép

Kép

Kép
memme

Nem tudom, sztem szakembert kell megkérdezni, mert a hideg és a meleg párásítók más elven működnek talán....nem tudom, de sokan esküsznek rá.
Nálunk 2-3 évente ki kell festeni az egész házat, annyira penészesedik, bár most lekopogom. Múlt előtti nyáron volt utoljára, azóta ősszel-tavasszal elkezd foltosodni, de azonnal lekenjük és most no problem...koppkoppkopp. De nagyon utálom én is.
Igen, ahol penész van, ott tiltott gyümi a tapéta. Nálunk eleve penészírtós festékkel festenek mindig.

Ancsa, gratula a bilizéshez!

Eni, mi már vettünk aventet, abba fordítva teszem bele a szilikont, akkor gyakorlatilag ugyanolyan, mint a nubi, nem? na, majd megnézem magamnak azért.
A kisebet nem tudom megkötni, soha nem is volt, szóval ha nyáron jöttök piknikezni, ott fog feküdni mellettünk. de amúgy egy kezesbárány, csak még mindig úgy viselkedik, mint egy dinka féléves. :-) NA, majd elzavarjuk egy nagy csonttal....

Levi úgy tűnik, felnőtt kajákra bukik. Ebédnél két répát és egy egész krumplit turmixoltunk és beleöntöttem 1 evőkanál tiszta husileves lét....3 kiskanál kivételével eltűnt, csak lestem... :shock: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ancsa!
gratula a bilihez!!! de ügyi lány ez a Lara!!! :D :D :D

penész:
nálunk sincs tapéta!!! és hiába fújjuk úgy be a falat penészölővel, hogy már folyik le a falon, UGYANOTT KIJÖN MEGINT!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: úgy néz ki most nyáron nálunk is lesz festés, de már most felkötém magam miatta. Összepakolni 3 gyerek mellett úgy hogy nincs aki vigyázna rájuk és ott sertepertélnek a lámbam alatt!!!! :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: elméletileg el fogunk költözni arra az időre Pestre. Brrrrr na ez is még kiborít! legalább maradnánk Budán!!! bocsi, most hisztis vagyok :oops: :oops: (fáradt vagyok) :oops: remélem legalább megéri!!!! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa éljen a bili! :) vagyis Lara a bilin.

A Zánka három ponttal azért volt mert nagyon jó emlék. Vagyis igazság szerint az első jutalomutazás nem volt az, igazi drill, kaszárnya, őrmesterek, egy diktatúra "jutalomtábora". A második alkalommal viszont egy másik csapatba kerültem, kreatív vezetőkkel, akik sok szabadságot adtak nekünk. (Pl. egész napos programot szervezhettünk magunknak és még 120 úttörő társunknak).
Most is szeretek arra járni. Balaton felvidék - szerelmes vagyok abba a tájba.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz, meg kéne nézetni a lakást egy szakemberrel. Gyakran kivitelezési hiba miatt van a penész.

Kép

Kép

Kép
memme

na mesélek azért valami vicceset is :D

éspedig hogy hogy szoptatok mostanság :D
régen széken ülve szoptattam, de Zsófi olyan nagy és nehéz lett, hogy se nekem, se neki nem volt kényelmes, így átmentünk az ágyra és fekve megy a szopi. Úgy két hete ez most úgy néz ki, hogy miközben az oldalamon fekszem, Kata a hajamat simogatja, igazgatja, Zsófi szopizik, Szofi meg a plafon fele lévő oldalamra teljes testével rámfekszik hosszában és ott "kukucs" -ozik :lol: :lol: :lol: Zsófi így össze-vissza kapkodja a tekintetét, hogy kit nézzen éppen. Szofi meg ha elunkja a "kukucs"-ozást, akkor Zsófit puszilgatja, simogatja az oldalamon fekve. Én meg .... :? :lol: :lol: :lol: jókat röhögök, csak attól félek Szofi egyszer rátalál esni Zsófira. (párszor már sikeresen kitépte a Zsófi szájából a cicim :? :lol: ) Ja! Zsófi meg néha rágókának használja a mellbimbóm és mostanában többször ráharapott. Mikor határozottan rászóltam, rámnézett és röhögött. :? :? Betojok! már ő is kezdi??? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme!
már több "szakember" is volt itt megnézni és ennyire jutottak. Most majd festés előtt megint jön egy. :twisted: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! nagyon idilli ez a szopizás :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gablaty

Veronikusz, mi mondjuk csak ketten vagyunk szopinál, de Levi is harap, röhög rajta, ha vonyítok tőle, rugdos közben, jár a lába és este hasra fordul és csak úgy hajlandó szopizni....
Szakember: mi is kaptunk egy csomó ötletet, de a legolcsóbb is félmilla, annyit meg már nem éri meg erre a házra fordítani, főleg hogy lutri, bejön-e.

Memme, illetve aki még tud: Van olyan oldal, ahol magyar népzenét, mondókákat, altatókat találok a neten??? Mert ezekből hiányos a tárgyi készlet itthon és a fejemben is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép
NA, szaladok lézizni, enyimgyerek elrabolva kicsit.... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, én innen, de az már rég volt...
:oops:
http://gedeon.fw.hu/

Én a kis-nagykutyáktól is bepisilek.

Szopi két gyerekkel, ahan, izgi tud lenni. :D Benedek alapvetően tűrhetően viselkedik (még), mert vhogy érzi/tudja, hogy ez a hugának és nekem fontos, ilyenkor hagyjon. Jön, és aktívan részt vesz abban, hogy helyezzem helyesen cicire Jankut. Vagy mellémtelepszik, és kéri a saját ölébe. Persze. :wink: De volt már rá példa, hogy Jankaszáva cicin, én másik kézzel Bencit etetem. Borzalmas volt. :roll: Sajna, a második gyerekkel megszűnt a szopi bensőséges dolog lenni. Tény. Kivéve a csendes éccakákat, amikor is bármily fáradt vagyok, élvezem a nyugit és az egyedüllétet a nappali-kanapén.
vbea

Ancsa, gratula a bilihez Larának!!

Ez a penész tényleg kiirthatatlan. nálunk is van, a hálóban kiirtottuk, remélem nem jön vissza. a nappaliban már 2x visszajött. :evil:

Andi, sokat gondolok rátok!!

Kolos a dobozban :lol: :lol: nagyon élvezte.
Kép Kép
snooopy

Sziasztok!

Most sikerűlt gép elé ülnöm....
Andi: Öszinte részvétem :cry: :cry: :cry:

Ancsa: Köszi a köszöntést, hatalmas buli volt, de fölleg az utána takarítás :?

Jók a képek lányok. Mind nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:

Rólunk csak annyit, hogy volt tegnap egy kissebb vitánk apával, erre ma elvitt minket kirándulni,mert tudja, hogy nekem volt igazam :shock:
Azért mostanra rendeződtek a dolgaink.Szerencsére.
Most megyek visszaolvasni mert lemaradtam egy csöppet.
V

valentina

Jó reggelt!

Lehetséges, hogy az utolsó hsz, tegnap este 6 órai? :shock:

Itt megint szakad a hó, az utcákat nem takarítják, minden hófehér, Levi megint óránként kelt éjjel, pedig 11kor aludt el.
Már olyan jó lenne ha tavaszodna lassan.
El kéne menni vásárolni is, de így csak kocsival tudnék...nincs kedvem semmihez, pedig általában szeretem a havat meg a telet, de ez most nem jött jókor.
Sztem a hó zavarja meg a kislurkót is, lehetséges lenne, hogy érzékeli?

Eni, köszike!

Kolos :lol:
Orsi, pont csütörtökön mennem ki Petitesóék 3 évre Portugáliába és lehet, hogy kivonul az egész család repcsit nézni.
Szóval még kérdéses, bár én inkább Ringatóra mennék.
10kor kezdődik és egyenlőre úgy fest, két hetente lesz.
Meg lesz Zenebölcsi is, azt hiszem a köztes heteken, de ez még nem tuti, majd írok, ha az lesz.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:10-kor.
Vendég

Lilluska! BobaFett???én nagy StarWars rajongó vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
gablaty

Mirtillnek nagyon Boldog Névnapot kívánok!!

Kép

Kép
gablaty

Gabi!
Azta! Hogy még ilyeneket is tudsz! Azt hittem ez örök rejtély marad! Nagyon drága vagy, köszönjük szépen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi: azt hittem én leszek az első a kisaszony köszöntésében , épp a naptárra pillantottam az előbb.....
De úgy látom, Gabinál nem lehet figyelmesebb lenni...... :lol:

Szóval kicsilány, nagyon boldog névnapot!

Lányok, én szeretem a havat, de ne február végén legyen, amikor már minden pocikám a napsütést, madárcsicsergést kívánja. Tiszta depi lettem tőle, itt szakad!!!!!!!! Egész nap be leszünk zárva......

Lilluska: azt a kis kommandós csapatot! És a legkisebb?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi: amúgy mi van Veled? Veletek? Ügyek? Lelked?
Andi: ??????????? gyere ám majd....... (((((())))))

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok,

Myrtillnek boldog névnapot!!! (nekem benne sincs a naptáramban... :oops:)

Zsó, Orsi,
Tali nagyon jó ötlet!!! Benne vagyok én is ;)

Memme,
múltkor akartam kérdezni, hogy milyen Halász Judit lemezeid vannak? Olyan régóta kergetem, és sehol nem találom a régieket...

Itt is szakad a hó... De nekünk el kell jutni doktornőhöz (tanácsadásra), úgyhogy valahogy muszáj kijutnom... Valószínűleg autó lesz belőle, mert annyira pocsék az út, meg csúszik, hogy kendővel se merek elindulni :? Utálom már az egészet!!! Jöhetne a tavasz...

Penész: mi nem penészedünk, szomszédék háza penészedett 2 helyen, ők sima hypo-val fújkálták, állítólag használt (ideig-óráig legalábbis biztosan) Nem tudom mennyire végleges a megoldás, mert összevesztek anyukájával és elköltöztek, szóval fogalmam sincs kijött-e újra... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Boldog Myrtill-napot, Steffike!

Itt is nagyon szakad. Én szeretek bezárva lenni. Persze csak bentről szép ez most nekem... meg azért is, mert amúgysem tudnék lemenni a két kicsivel. Jankaszávát még nem vihetem... úgyhogy, ez nekem most könnyebbség. De jót tenne a lelkemnek a tavasz, a napsütés, tegnap nagyon klassz volt, ismét egy-két óra egyedül. :wink:

Zsó, én is szeretnék tesóméknak integetni, de ők nem mennek sehova, pedig kb kéthetente rájuk jön, hogy mennek, aztán mégsem. Juj, most hiperszenya voltam. :roll: Bátyámékkal sokkal jobban kijövök, ha nem vagyunk egymással összezárva. Én nagyon szeretek Ferihegyre menni. Apumat mindig kikísértem (3 évig volt ő is távol tőlünk), illetve a barátnőmet is ott sirattam. (Férjhez ment egy kanadai pasashoz, akit szintén imádok, de Enivel már nem fogok együtt lerészegedni, két éve nem láttam. Ja, Benedek róla kapta félig-meddig a nevét. Ő Ben. A kanadai férj.)
vbea

irtó ciki vagyok ma, WHAM-et hallgatok... :lol: :lol: :lol: Jankaszáva kendőben, Benedek mellettem hisztirépázik. :?
vbea

Sziasztok,

Nagyon Boldog Névnapot Myrtill!

Zsófi, mailt megkaptad??
pedig már úgy vártam a csüt-öt, h talizunk és megölelgethetem ÉdesLevit. :lol:

itt is szakad a hó, én voltam is kinn, bankba kellett mennem. Most először magamra közöttem K. a derekamra, tök jól sikerült, bár nem az én testalkatomhoz való az a 12kg-s gyerek cipelése. :roll:

Heni, de ügyes jelmezgyártól vagytok!
snooopy

Orsi, ezt nem értem. Milyen jelmezgyár?
Nem Lilluskának akartad?
Én próbálom a házat rendbehozni, egyet előre hármat hátra haladok kb. a kis segítségemmel.....

Ja, nálunk az új dili: csak elmos pelust hajlandó magára felvenni :? :twisted: :lol: Szerintetek? Múltkor vettem pamperst, az volt olyan. De a legközelebbi csomag nem. Most sasolom hol van olyan, mert megőrülök!

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni,
de rég hallgattam Whamet... Megyek is, előásom a cdt :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Heni,
mintha a lila pampers lenne elmos... mármint az az active fit (elmo + nagymadár és hasonlók vegyesen a csomagban) csak dmben láttam eddig...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

jaj, bocsi, kicsit szétszórt vagyok! :oops: :oops:
de Lilluskának!! ezer bocs!
snooopy

Heni,
így visszagondolva csak elmora és nagymadárra emlékszem felváltva a csomagban. De nekünk 3-as méret volt még, azóta nem vettem olyat...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:10-kor.
Vendég

Judy, jóóóóóóóóóó volt nagyon! :wink: Táncoltam rámkötött Jankával, Benci pörgött... ki jön bulizni? Most Michael Bublé nyomja. :D

Tegnapi képek. Ilyen kiscica Jankaszáva.

Kép

Kép
vbea

Csupin most 3100 g. :lol:
vbea

Eni,
asszem én is a Wake me up before you go - val fogom kezdeni (imádom!!!!!!!!!!), azt meg ülve nem lehet ;) :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Andi ((((((()))))) Én már nem tudok mit írni.

Heni, a Pampers activ fit (a drágább, lilás csomag az elmós! :), ahogy Judy is írta.

Eni, Zsó, Én is mehetek kopaszigátra? Imádom, amióta ősszel ott voltunk. Nagyon szuper hely.

Penész: sógoromék próbálkoztak mindenfélével, és 1 jött be: só. Konyhasóval végigdörgölni az egész falat. (domestosszal is szokták, de a só volt a tuti.) és nem is fél milla.
Ettől függetlenül a hidegpára kellhet. :( Nekünk mázlink van. Egyrészt nincs agyonszigetelve a lakás. (ez meglátszik a fűtésszámlánkon), alattunk nyitott kocsibeálló van, és fél évig nem laktunk itt, és nyitva volt azon a télen az ablak. Szóval alaposan kiszellőztettünk. De akik nem, azok rendesen penészednek itt is. Főleg a beton elemek közelében. Ott nem tudnak mit csinálni, még szellőztetéssel sem. DE a só bejön!!!

mtunde

Persze, hogy nem... :D :D :D Aztán a Where did your heart go-n röhögni! Szöveg: "tán felraktad egy vonatra?" :lol: Mély gondolatok.
vbea

Andi,
sokat gondolunk Rád.................. rengeteg erőt küldünk!!!!!!!!!!!!!!!

Myrtill babának mi is sok boldogságot kívánunk!!!!!

Eni,
Jankaszáva még mindig Benci kicsit lányosabb formában!!!! döbbenet!!! :lol: :wink:
szépek vagytok a kendőben!! és örülök, hogy ezek szerint bevált!! :wink:
WHAM-mel nincs hiba :wink:

Kolos nagyon aranyos!!!!

Lilluska,
én nem ismertem fel, de szegényeseka starwars ismereteim.. :lol: viszont nagyon kúúúúúúúúúúúúúúl a jelmez!!

Gabi,
Ti hogy vagytok? sok +++++++++++++++++++++++++++ Nektek is!!!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Lányok!

Nálam ma ez van :oops: :
(tegnap valamiről eszembe jutott)

http://www.youtube.com/watch?v=KabI4pETyEk

De a Wham se kutya.

Kép
Kép
kriszta36

Mirtillnek bodog névnapot!

Lilluska!
Lányod egyre szebb. Jelmez nagggyon király.

Kép
Kép
kriszta36

Myrtill Babó!

Nagyon, nagyon sok boldog névnapot!

és puszi a Mamádnak is!

Kép

ancsaboszi

Lányok!

Senki nem nem evett Humanas almás tápszer?
Milyen kanál kell hozzá?
Köszönöm

ancsaboszi

Ancsa!
Mi majdnem végig BEBA-t nyomtunk, sajna HUMANA-st nem tudom.
Receptek: Sinlacosak, de 4-6 hónaposoknak. Van egy évestől is, csak be kellene írnom. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Köszönjük a bilis gratulációkat, ma még nem volt kaki. Kiváncsi vagyok! :lol:

Mi már megjártuk a boltot, oda kocsival mentünk, vissza meg szánkóval. Larát párszor elvesztettem, de hazaértünk. de elfogyott itthon a legfontosabb a sajt!!!! :wink: Így menni kellett!

Most jelent meg az első hókotró!

Veronikusz???
hogy vagytok?? Zsófi??

Gabi
hogy vagytok?
Enci??? Hozott Apa párásított???

Lilluska!

Nagyon tutik a jellmezek!
Gratula az egész családnak.
Férjde mért nem engedte a pici tigrist?

Eni,
Jankaszáva,
Nagyon édes!!! :lol:
miért megy a hiszti?

Aprooka,
akkor tök jó, ha ilyen kutyus vigyázz rátok!
Kép??

Judy
És nem tudtok máskorra időpontot kérni.

Heni,jaj, megértelek, én is mikor csinálok valamit, és jön Lara, és már rég készen lennék, ha nem őt kéne ide oda raknom.
Elmos pelus :wink:
Hát nem semmi!!!

Gyuzsó
jobban vagy?

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?