Nyah gép elé kerültem, és igyekszem mindent végigolvasni azt hiszem 3 oldal a lemaradásom
Bocs ha valakit kifelejtenék, vagy bekeveredek
Ma röpködök, s ennek örömére kisregényt fogok írni. Reszkessetek
Először is az istenek hozták közénk a két új kismaminkat.
Remélem jól fogjátok érezni magatokat. Kicsit nehéz így a közepén csatlakozni (én nem is mernék, volt már rá példa), úgyhogy gratula!
Kiságy! Nem hozták, vasárnap van. Grrrrrrrrrrrrr.
Még tegnap este írtam mailt, hogy talán ha megígérik hogy hozzák, de látják, hogy nem érnek ide, egy telefont igazán megereszthettek volna.
Táblázat! Nagyon szép színes, és én is először az utód nevét szúrtam ki
Adós vagyok az időpontokkal, de sajna a védőnő és az orvos is variált, meg van olyan, amit nem is tudok előre. (fogorvos, a fene vinné el de nem akarok menni)
Heni köszi szépen, olyan szépeket írtál, s biztosan igazad van. Én is arra szoktam gondolni, hogy lám amit mondtak, hogy végig kell feküdnöm kórházban, csövekkel stb, s mégis itt vagyok a 25. hétben, igaz táppénzen sokat pihenve, meg agyonszúrkálva
de mégiscsak rendben van a baba, és hát az a lényeg. Háááát az idei májusi anyák napja még nem tudom milyen lesz, de apuci már bejelentette, hogy a júniusi apák napjára bizony ő már igényt tartana
Benta szupi hogy megjött a hordozó.
Azért csak elférnek a lurkók, tök ügyi vagy.
Köldök! Nekem sem fordult még ki, de szépen feszül, és lassan tiszta sima lesz. Emma mostanában sokat mocorog, néha diszkót rendez.
Csak úgy hullámzik a hasam, itt dudorodik, ott dudorodik. Ha a gyomrom alatt kolbászol azért nem rajongok, mert rámjön a rosszullét. Mivel amúgy is vigyáznom kell a kajával nem gond, ha nem eszem sokat. A baba ügyel rá, ne egyem túl magam.
Lányok-lányok! Kifosztjátok a bababoltot?
El tudom képzelni, ahogy leárazás van és beszabadulnak a kismamik. (Bocsi ez bunkó volt, de tényleg el tudom, eléggé cinikus vagyok, és eléggé parasztlány, hogy kimondjam amit gondolok
) Nagyon szépek a pociképek, s még merje valaki azt mondani, hogy a kismamik nem csábosak. (Húha én adós vagyok a 24. hetivel)
Apukám hihetetlen mennyire aggódik értem. Mikor ma meglátott csak nézett, hogy már mekkora a pocim, láttam a kocsi ülésére vastag pléd hajtogatva, derekam mögé kispárna, valahonnan még övlehúzót is szerzett, besegített, becsatolt. Hozott műzlit meg teát ha útközben kéne valami amíg Fehérvárra érünk (gondoltam magamban még talán bilit is elrejtett valahol) Első unoka, én meg ugye eléggé gethás természetű vagyok, nagyon félt.
S végére a csattanó! MEGVAN A BABAKOCSI!
Csúcsszuper. Rod már toloncolta a szobában, elég volt levakarni róla. Tök jó, úgy örülök. *ugrálós, vigyorgó smiley* Ékes pedig csodaszép, bújós kislány! (Én is ilyent akarok
) Büszke lehet rá anyukája!