Sziasztok,
De jó, hogy ma mindenki jól van, azért ebbe biztos belejátszik a hétvége is, látom mindenki vásárolgat. A C&A-t itt is szeretem, ez a legelérhetőbb árú üzlet, de a kismamarészlegén még egy normális darabot nem láttam, mind óriás méretű...viszont szerencsére most divat a kismama szabású felső, ami mell alatt kezd bővülni, úgyhogy ez kapóra jön...nekem már kinyúlt egy-két pulcsim, amit a hasamra húztam tunika alá, ezt jövőre már nem tudom hordani.
A Woolworth-t ajánlotta már valaki, ma Németországban voltunk bevásárolni, és benéztem...szuper árak, gyönyörű babarucik, nagyon nagy választék...mégis, csak textilpelenkákkal, meg szakállkákkal távoztam, mivel mindenki vett már egy-egy darabot (persze kizárólag kéket
) és azt tutira még kapunk is.
DE! Megvettük a babakocsit!!! Szinte minden igényemnek megfelel, szuper könnyű (3-4 kilóval könnyebb, mint az ebayről kinézett darab), igaz, az ára is több lett. Sajnos 8-10 hetet kell rá várni, vissza is mentem, tologattam egy kicsit, de sajna ott kellett hagyni...de a mai akciós áron vettük meg, és úgysincs hol tárolni.
Na a mienk ennél narancssárgább, vagy rozsdabarnább, a kedvenc színem...
Az autósülést viszont elhozhattuk, akciós volt ez is, bár az kék. Végülis egyszerre nem lesz két feltét a kocsin, a kocsink viszont kék.
A babaágyat is megvettük, mert ma olcsóbb volt, aztán mire hazaértünk, láttuk, hiányzik az a rész, amivel gyerekággyá alakítható...
persze a papírt meg aláírtuk, hogy átvettük. Visszatelefonáltunk, végül tényleg náluk maradt, mondták, menjünk vissza érte...hmmm
még annyit se mondtak, bocsi, aztán az ő hibájuk miatt még autózzunk egy óráát, na nee, ragaszkodtunk, hogy hozzák házhoz, elvileg jövő héten hozzák, bár reklamálni nem tudnánk mivel, papír szerint mindenk oké
Anuk, fel a fejjel, megküzdünk a kiságyért, annál szebb lesz
Viszont az eladó leócsárolta a kókuszmatracot, amit kinéztem, itt alig látok, nem tudom, milyen hátrányai lehetnek...azok alapján, amit már írtatok, én ragaszkodnék ehhez...
Az Angelcare légzésfigyelő viszont szerintem itt drágább, 90 euró, a bébiőrrel kombinált meg 170
Szerintetek kibírná, ha otthon rendelném meg, és postán érkezne?
Na jó, lassan eldugulok, azért nagyon lefárasztott a mai járkálás, a tavaszi szünetre már tuti nem lesz ennyi energiám futkározni...
Jó éjt