Új privát üzeneted érkezett!

Puszedli: tök jó, hogy pocakosan tudod magad kontrolálni, hogy nem idegesíted magad. Ez nekem negyedszerre sem müxik úgy ahogy szeretném. Bár most határozottan jobb az eddigieknél.

Annyira, de annyira nyomja a havazást, hogy félő a holnapi Bálványosfürdői menzetközi disznótoros fesztivál meghíusul. Pedig az idén hatalmasnak ígérkezik, a szervezők 21 csoportra korlátozták végül a versenyzőket. Jó lenne ha sikerülne kijussunk, bár ugye de. Edinának síedzés.

Kép
kissmanó

Noémi! Itt olvastam a Bababörzéről, mintha Anuk emlegette volna:
http://www.babazo.hu/bebi/20090218-nyol ... -expo.html
preta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:19-kor.

Heni

Kép
szheni

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Gondolom kiváncsiak vagytok, hogy az a mormota, lusta Anuk hogyhogy szombat reggel ilyen korán már fenn van :D Ma hozzák a babaágyat! Jaj olyan izgatott vagyok. Tegnap este hívtak, hogy jó lenne-e, naná!

Mondtam a fiúknak, legalább fel tudják hozni, aztán átpakolászok egy kicsit a szobában és berakjuk, de még nem szereljük össze. Erre a sógorom, hát miért nem rakjuk be a pincébe? Én meg közöltem vele, ha vesz 3-4 hónap múlva másikat ugyanilyent, akkor nyugodtan rakja be. Mert ugye egy emeletnek van közös pincerésze. Mármost a másik két szomszéd szinte teljesen kitúrt már onnan, lopkodnak amit beraktunk (zöldség, sárgarépa, hagyma, krumpli, de természetesen letagadják, hogy egyáltalán látták volna, persze a zöldségféle csak úgy lábra áll és kimászik), arról nem is beszélve, hogy a mi cuccunkra rápakolnak, volt, hogy összetörték a cserepeket, széttörött és eldeformálódott a malacketrec műanyag alja stb.
Szóval nem vagyok hajlandó megkockáztatni, hogy egy-egy rész eltűnik az ágyikóból, vagy összekaristolják, vagy elvágják, összemocskolják. Dörmögött, de lesz...... :D
Vendég

Heni, nagyon szépen írtál Anuknak!

Nagyon szép a ruha, amit anyukádtól kaptatok! Rögtön az jutott eszembe, hogy ebben Benito egy kis angyal lesz, akit végre hazavihettek majd magatokhoz!

Egyébként tényleg így van: a hosszú várakozás - illetve a reménytelenség olyan rossz, hogy az után mindent másképp lát az ember.
Nekem a legrosszabb az egészben az volt, hogy mi van ha egyáltalán nem lesz soha gyerekünk...persze érzetem, hogy ez nem lehet így (és én sokat adok az érzéseimre), de ugye a tények afelé mutattak, hogy akár...na mindegy! Erről már kár is beszélni, hiszen valószínűleg, csak a tökéletes időzítésre várt a mi kicsikénk!

Tegnap este is nagyon aktív volt, és ma reggel is ő keltett.

Képzeljétek azt álmodtam, hogy itthon van, és mi még nem készültünk el semmivel. Ráadásul jóval nagyobb volt - már WC-re ment..mondták a barátnőim, hogy a terhesség 3. harmadában jönnek ezek a hülye álmok...remélem ez csak kivétel, mert az elején azok a hülye rémálmok nem voltak kellemesek...

Remélem ma összejön a szánkózás a barátnőmékkel! Nagyon kell a mozgás (persze én csak sétálni fogok)

Írjatok! Puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk, nálunk is hasonló a helyzet - csak nálunk 3 nagy közös pince jut az egész házra! (70 lakás)
Mi sem teszünk oda semmit, úgyhogy botrány hogy hogy néz ki a lakás. Tele dobozokkal, mint valami raktár! De én sem kockáztatok!

Ha kész a beépítés - április elejére jobb lesz. Addig meg elnézegetem...

én már annyira szeretném összerakni a kiságyat! Valahogy már olyan jó lenne!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni, gyönyörűek a ruhák! De a töltelék benne még szebb lesz!

Anuk, de izgalmas! Nekünk a hordozónk érkezik ma. Az ágyikót még nem is tudom, hová fogjuk tenni. 3 szobánk van, egy háló, egy alvós a fiúknak, meg egy játszós szintén nekik. Én a játszóst gondoltam berendezni Beninek, de a fiúk ragaszkodnak ahhoz, hogy náluk aludjon az öccsük. Valószínű így is lesz, + éjjeli sírás esetére lesz egy mobil mózes a kezdetekre.

Drága Amadea, az orvos-utálatot nem jól fogalmaztam meg! Dehogy utállak, sőt, hálás vagyok a jó tanácsaidért, nagyon jó, hogy vagy nekünk! És persze számos dokira hálával gondolok és tisztelem őket a tudásukért. Maga az egészségügyi intézményrendszer az, amitől feláll a szőr a hátamon, jobb, ha nem kell arrafelé mennie az embernek.

Szép szombatot, csajok!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Heni: szépet írtál Anuknak, meghatódtam teljesen! :wink:

és gyönyörű ez a hazahozós ruha!

Anuk: ilyen közös tárolós módszereket én sem díjazom, itt is tehetnénk tárolóba lenn a babakocsit, hogy ne kelljen felhozni, de inkább nem.
El fog férni majd vhol:).

Én is várom már, hogy itt legyen a kiságy, de majd áprilisban, az már nem is olyan sok idő.

Felhívtam a doktornénimet, mondtam, hogy sokkal jobb volt pihenésre, mondta, hogy örül neki, de azért szeretne megnézni, szóval olyan 3 óra felé bemegyünk a klinikára. Jól esik hogy ilyen rendes, és azon gondolkozok, hogy háláljam majd meg? (pénzzel nem fogom tudni, az biztos...)

Készül a rakott krumplim, korán keltem, álmos vagyok, és jégkrémem sincs:(.

Szép napot!

Ja, képzeljétek, az éjjel havazott :shock: , persze, már nyoma sincs.
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Nagyon édes a ruhácska :D

Anuk!
Tök jó, hogy hozzák az ágyat :wink: és helyes, hogy nem hagytad magad!!!

Benta!
Így már értem :D , én se szeretek orvoshoz menni :oops: , leginkább a fogorvossal állok hadilábon :oops: ....
Aranyosak a fiaid, hogy már így ragaszkodnak a kistesóhoz :D

Puszedli!
Biztos minden rendben lesz, de azért majd gyere beszámolni, jó?

További szép hétvégét mindenkinek!!!

KépKép
amadea

Puszedli, feltétlen írd meg, mit mondott a doki! Remélem megnyugtat!

De nagyon hétvége van, alig írunk.

Amadea, fogorvost ne is említsd :cry: Döbbenet, hogy a gyerekkori iskolafogászat rettenetes emlékei még mindig hatással vannak ránk. Fiamnak buli a fogorvos, mert sose volt rossz tapasztalata, hála égnek. Engem meg ver a víz. Igen, nagyon lelkesek a drágáim, de még nem tudják, mi vár rájuk :)

Hát, befér a 3 ülés, de nagyon szorosan lesznek. Két nagy a szélén, a pici középen. Hátha ő nem fog üvölteni út közben, mert lesz, aki szórakoztatja. És nagyon szép állapotú, nem látszik használtnak, kimosva, bezacskózva hozták. Talppal együtt 50.000.-FT lett volna újonan, így 16.000.- FT. Pár perces fejtörést azért okozott, mire rájöttünk, hogyan kell a babakocsira rögzteni.

Heni, elmentek már a rokonok?

Benta

Kép
benta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:20-kor.

Heni

Kép
szheni

Ja, Benta, örülök, hogy végül sikerült megvenni az ülést a kocsiba. Ha szűken is lesznek, mármint az ülések, a gyerekek biztos, hogy kényelmesen ülnek majd, mert mindhármójuknak kényelmes az ülése. És tuti, hogy a nagyok szórakoztatják majd a picit... :) Bár nálunk a gyakorlat valahogy mindig azt mutatta, ahányszor betettük az autóba őket, mindig elaludtak. :)
És az ára is nagyon jó volt. Sokat spóroltatok így. Ügyes vagy! :):)

Puszedli
, mi volt az orvosnál? Én már teljesen jól vagyok. Beni ma is sokat mocizik...

Heni

Kép
szheni

Anuk, mi van a kisággyal? Összeraktátok már? Szép élőben is? Küldj képet, mert kíváncsi vagyok ám! :)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Minden rendben persze, UH nem volt, de zárt a méhszáj, a méhem is tök ok. De azt mondta, ha továbbra is fáj a hasam, csak fél gőzzel dolgozhatok.

Meg magamat is vissza kell fognom, hogy már nem bírok annyit menni.

Megdicsért a doki néni, h milyen jól nézek ki, milyen szép nevet választottunk.

Heni: Nagyon szép vagy! A hordozó is nagyon édes!
Tök jó gömbölyű vagy :wink:
Örülök, hogy rendbe jöttél.

Most Nándi lusta már két napja, de reggel meghallgattuk apjukkal, mocorog ő, csak én nem érzem annyira. Bár a klinikán mikor meghallotta a gyereksírást, megmozdult.

Én is hoztam pocakos képet, mindjárt felteszem.

Benta tök jó, hogy megvan az ülés a kocsiba, és az még jobb, hogy pont be is fér!

Már én is úgy örülnék, ha meglenne a babakocsink!
Vendég

Kép
Vendég

Puszedli, köszönöm. :) Örülök, hogy minden rendben van. Itt a neten is azt olvastam, hogy a méhösszehúzódások természetesek, és nincs gond, hacsak nem válik rendszeressé, és nem nyílik ki a méhszáj. De abban az esetben is max gyógyszert írnak, és szigorú fekvést javasolnak az orvosok. De így, hogy Te is jól vagy már, és nem láttak semmi bajt, megnyugodtam én is. :):) ÉS szép a pocid Neked is! :)

Heni

Kép
szheni

Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki sokat pihen, és senkinél nincs már semmi pocifájás :)

Puszedli, mindenképp írj majd, hogy mit mondott a doki! De örülök, hogy már jobban érzed magad!

Heni, gyönyörű dolgokat írtál az anyaságról! Sajnos az én környezetemben is vannak lányok, akiknek nehezen jött (jön) össze a baba, és ha nem is tudhatom, hogy ez milyen érzés, az biztos, hogy iszonyatosan sajnálom, hogy ezzel kell szembenézniük, főleg, hogy általában a legaranyosabb, legnormálisabb emberekkel történnek ezek a dolgok...

Anuk én is kiváncsi vagyok a kiságyra, biztos nagyon szép :)

Voltam tegnap a 2in1-ben, tényleg nagyon jó cuccok vannak leárazva, aki tud, és szeretne mostanság ruhát venni, érdemes elmennie! Vannak olyan felsők, amiket nyáron is simán tudunk hordani, illetve szülés után is jók lesznek. És tényleg jó áron vannak most (2000-2500 Ft). Az eladók pedig aranyosak, segitőkészek, pedig nem kevesen voltunk az üzletben, de mindenkinek segítettek.

Tegnap megvettük a babakocsit is, végül a Titi mellett döntöttünk. Egész este tologattuk párommal :) És persze megláttam egy tök aranyos takaró szettet, azt is el kellett hoznunk, amikor megláttuk, teljesen beleszerettünk :)

Megyünk moziba este :) Ritkán járunk, mert sosem találok olyan filmet, amiért kiadnék egy mozijegynyi pénzt, de most kimzdulunk, remélem amit ajánlottak filmet, azért nézhető lesz :)
MIndenkinek további szép hétvégét, sok-sok pihenést!!!
Magdi
magdii

Puszedli, de jó, hogy minden rendben!

Nagyon gondoltam rátok Heni, Puszedli, hogy minden rendben legyen! A pocakotok nagyon formás, csinosak vagytok, lányok!

Heni, hát én ilyet még nem hallottam, mármint az ajándék-téma :roll: Kár, hogy a rokonokat nem válogathatjuk meg :cry:

Benta

Kép
benta

Sziasztok Lányok!

Én is hazaértem! Olyan jó volt kimozdulni és mászkálni egész nap. Délelőtt felmentünk a barátnőmmel a Gellérthegyre. A férje és a fia szánkóztak, mi dumcsiztunk és fotóztunk - kb. jó két órát! Utána beültünk egy közeli kifőzdébe, és nagyon jót ebédeltünk.
Hazavittük a fiúkat, és kimentünk Budakeszire a Müllerbe és az Aldiba.
A Müllerben végre volt az a fajta NUK cumisüveg, amit kinéztem, úgyhogy megvettem 1 tejeset, és 1 teásat. Vettem hozzájuk egy nagyon praktikus cumimosó kefét (a nyelében van egy kis kefe elrejtve magának a cuminak) + két darab cumit! :)
Úgyhogy mos nagyon örülök ezeknek!

Heni, nagyon szép a pocakod! Jó hogy elmentek a rokonok - persze nem a gyerekekre gondolok! Amit írtál az anyósodról - elég tipikus ez a pénzéhes hozzáállás. Nem is tudom mit gondolnak. Egyrészt mielőtt ilyet mond fel kéne mérni a másik helyzetét is - bár egyáltalán nem kéne ilyet mondani. Másrészt figyelembe vehetné, hogy jövőre még bőven otthon leszel Benivel, így is összébb kell húzni a nadrágszíjat! De jól tetted, hogy egyik füleden be másikon ki!

Puszedli, neked is aranyos a pocakod, és tök jó, hogy mindent rendben találtak! Azért mindenképpen tartsd be a saját tanácsodat, és vegyél vissza a tempóból!

Magdii, végül vettél valami rucit magadnak?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Én is csatolok magamról egy fotót - bár ez nem az igazi pocak szempontjából - de "fejestül" még úgysem láttatok!

Talán holnap majd csinálunk igazi pocakfotót is!

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: naná, hogy elfogadom és nagyon szépen megköszönöm Neked ha lemásolod a DVD- t!! :)
Gondolom már alig várod, hogy Te is otthon legyél, ne kelljen dolgozni. Azt hittem hogy majd nagyon rosszul fogom magam érezni és nem találom a helyem, de egyáltalán nem így van! Tök jól elvagyok, van ezer dolgom és szinte a barátoknak is úgy kell bejelentkezni ha talizni akarnak velem. :)

Amadea: még szép, hogy tökéletes lett a cukorterhelés eredménye! Valahogy nem lett volna igazságos, ha ezek után még diétáznod is kell… :?
Hogy bírsz melltartóban aludni? Nemtom, nekem tényleg picik a melleim, csak nem fognak lógni…! Nagyon nincs minek lógni! :D
Hát most lehet hogy mazohistának fogsz nézni, de én szeretek fogászatra járni. :D Mert akkor tudom, hogy szépek lesznek a fogaim és nem fog fájni. Nekem buli, kibírom a gyökérkezelést is, egyedül a lassú fordulatszámú fúrót nem bírom, attól kiráz a hideg. :o

Tabati: ééééén is oda járok tornázni!!!! Naháááát! :D
Legközelebb szerdán megyek egy órára! És Te?? :D

Heni: Beni nagyon dögös lesz ezekben a rucikban! Imádom a fehéret!! :)
Egyébként nem is értem, hogy miért nem házat vesztek- az már méltó ajándék egy bérmálkozásra!
Aztán még ott van a ballagás (általános+szakközép), diplomaosztó, és esküvő. Tessék előre félretenni a pénzt!! :lol:
A képen pedig virulsz- közvetlenül a rokonlátogatás után készítettétek? :)

Puszedli: örülök hogy jobban vagy! Nem tudod kiíratni magad…?
Szép a pocifotó! :)

Kép
tökmag79

Noémi: nagyon csinos vagy, és virulsz Te is!
Az előbb elfelejtettem elküldeni a gyogyi nevét amit barátnőm hozott tegnap este: Laevolac- szirup.
De képzeld, nekem bejött a paradicsomlé- tej kombináció is!

Kép
tökmag79

Bocs nem reagolok :(

Még mindig nem jött meg a babaágy!!! Mi a fenét csináljak? Szombat van, fel sem veszik a telefont!
Tartok tőle, ha nem leszek itthon akkor hozzák vagy valami, akkor Rodra rásóznak valami másmilyent! Holnap nem leszek itthon, anyós bezzeg jön, már csak az kell, hogy belepofázzon hova rakjuk meg szerelgesse, lesértse vagy akármi! Én fizettem a felárat a szín és a balos-jobbos kombinálhatóság miatt!!! :evil: Irtó dühös vagyok!
Vendég

:) :)

Köszi tökmag! Jól esik! :) :)

Én is egyre jobban átalakulok, és most már én is ellennék itthon, de végül is bent is jó, mert nincs nagy hajtás, a kollégáim (főként fiúk - programozók) jófejek, szóval nincs okom panaszra. Ráadásul Viktor mostanában nagyon hiányzik.
Eddig jól bírtam a hiányát, teljesen megszoktam, hogy heti 3-4 estét egyedül töltök...de most valahogy nagyon nehezen bírom!

Hova jártok tornázni? Meséljetek nekem is erről a helyről!

Köszi, ezt a Laevolac szirupot most már tuti kipróbálom! Anuk is ezt itta és neki hatott, Anyukám is említette, hogy a bélelzáródása után ezt kapta a kórházban, és most már a Te barátnőd is. Azonban most csak csütörtökön fogom elkezdeni, mert ahogyan Anuk is írta cukros, és nekem csütörtökön lesz a terheléses vizsgálatom, szóval addig odafigyelek - nehogy rossz legyen az eredmény!

Ez a paradicsomlé - tej kombináció szörnyen hangzik, de lehet, hogy megpróbálom!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk, ha jól emlékszem ez egy cég, nem pedig magánszemély, akitől rendelted!

Így ugyanúgy vonatkoznak rád a fogyasztóvédelmi szabályok! Ne aggódj, ha esetleg akkor viszik, és nem azt, reklamálni tudsz!
De ha elmondod Rodnak, csak meg tudja nézni, és szólj neki, hogy mielőtt aláírja a papírt hívjon fel, hogy egyeztessétek még egyszer!

Reggel azt írtad még nem szerelitek össze, úgyhogy anyósnak csak nincs mibe beleszólnia, vagy igen?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: nagyon szuperul nézel ki!

Anuk: sajnálom :( , 7főn hívd fel őket. Ha meg rosszat hoznak ki, kötelesek kicserélni, amit Noémi is írt, fogy.véd. :wink:

Magdi: jó szórakozást estére! mit néztek?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:20-kor.

Heni

Kép
szheni

Puszedli, tök jó az új vonalzód! :)

Heni

Kép
szheni

Heni: köszi, mikor van/lesz/volt neked szülinapod?
Vendég

16-án volt... :)

Heni

Kép
szheni

Nagyon boldog szülinapot így utólag is! :wink:
Vendég

Köszönöm! Megjelöltelek iwiwen... :)

Heni

Kép
szheni

Óó, nagyon boldogságos szülinapot így utólag is, Heni! :)
Milyen volt a kajcsi?
Nem tudom mennyi idősek a gyerekek, de ez nagyon gáz... Nekem is van olyan ismerősöm aki a gyerekei előtt beszéli ki a családi problémáit és magyaráznak a nagyszülőkre... :S Nem értem, hogy miért kell uszítani a gyerekeket, nekik még egyáltalán nem fejlett ki az értékrendjük.

Kép
tökmag79

Sziasztok!
Noémi, Heni, Puszedli,
nagyon csinosak vagytok!!! Tök helyes pici pocitok van. :)

Puszedli,
akkor csak óvatosan a munkával. Szupi, hogy minden ok Nándival.
Heni,
utólag boldog szülinapot! Nagyon szépek a babacuccok és a hordozó is klassz. :) A Te kisfiad lesz Benito? Kérvényezni kell vagy van ilyen az utónévkönyvben? Ez a Timi igazán "jófej". :shock:
Magdi,
jó mozizást!

Voltunk ma a 2in1-ban. Farmert vettem és 1 felsőt. :)
És utána a Brendonban, hogy megnézzük a babakocsikat. Az eladók szegények nagyon nem voltak képben. Esküszöm én többet tudtam 1-1 darabról. Az egyik kiscsaj eladó megkérdezte a nézelődő apukát, hogy a 4 hónapos gyereke ül e. :shock:
Szóval nekem ezek a mostani hiperszuper kocsik nem túl szimpik. Bevásárlóháló nincs rajta pl., összecsukva is rengeteg helyet foglalnak, pedig nekünk nem pici az autónk. A Peg Peregom lehet, hogy nem a legszebb babakocsi, de sokkal praktikusabb...

Jó éjt!
angi79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:21-kor.

Heni

Kép
szheni

Csajok: hagytatok még nekem göncöt a 2 in 1- ban?? :D

Angi: hogyhogy vennetek kell babakocsit? Lidié nem ok? Vagy sportkocsit nézegettetek?
Mi egyszer voltunk kint a Brandonban, de nem voltam hasraesve tőle, azóta találtam egy- két olcsóbb üzletet. :)

Heni... és a ti babótok akkor kije lesz az anyósodnak ha csak a sógorodék gyerekei az unokái...?
Már én is így vagyok a kajával: mindennek a felét bírom megenni. Sajnos (!) nem ez látszik rajtam! :( De a bakonyi sertés nagyon jó választás volt, én is nagyon szeretem! :wink:
Ez a Thézeusz egyébként hogy jött?? :lol:

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Nemrég értünk haza, két órás volt a film, a Gettómilliomos című filmet néztük meg, én ma hallottam róla először. Nagyon jó film, egyetlen ismert színész sem játszik benne, de így - vagy talán éppen ezért - fantasztikusan jól meg van csinálva. Persze, elég szörnyen bemutatja India történelmét, de ez egy nézhető film természetesen pici love storyval fűszerezve :)

Heni, boldog szülinapot!:) Csinálok majd képet a babakocsiról, és teszek fel! Ugye kitaláljátok, hogy zöld színűt vettünk?:D Úgy látszik, mióta kiderült, hogy kisfiúnk lesz, rákattant az agyam a zöld színre :D

Nagyont szép pocifotókat tettetek fel :)

Noémi, bizony, vásároltam a 2in1-ban, vettem két térdnadrágot és vagy hat felsőt... de már úgy kellett kivonszolnom magam az üzletből, nehogy elköltsem az összes pénzem :D

A film előtt bementünk a C&A-ba, ott is nagyon jó felsők vannak, már a tavaszi kollekció, és egész baráti áron. De a tegnapi vásárlásom után csak messziről nézegettem őket :)

Anuk, remélem megoldódott a babaágy dolog!

Elteszem magam holnapra, mindenkinek jó éjszakát!
Magdi
magdii

Tökmag, azért maradt még egy-két cucc a 2in1-ban :D Az outlet részben egyébként több van, vagyis sok van szerintem, főleg felsőkből. De ha lesz időd, menj el minél előbb, mert amikor ott voltam, vagy három kismama vásárolgatott nem keveset, ahogy láttam :) Szerintem nagyon jó minőséget adnak most pimaszul jó áron :)
magdii

Tökmag,
a huzata kicsit megkopott a PP-nak, de igazából nagy baja nincs. Szerettünk volna olyant, amire a hordozót rá lehet pattintani. Gondoltam eladom a régit és veszek használtan egy másikat, de most elbizonytalanodtam. Lehet, hogy marad a PP csak új huzatot kap. :)
Ja és maradtak cuccok a 2in1-ban. :D
angi79

Sziasztok,

De jó, hogy ma mindenki jól van, azért ebbe biztos belejátszik a hétvége is, látom mindenki vásárolgat. A C&A-t itt is szeretem, ez a legelérhetőbb árú üzlet, de a kismamarészlegén még egy normális darabot nem láttam, mind óriás méretű...viszont szerencsére most divat a kismama szabású felső, ami mell alatt kezd bővülni, úgyhogy ez kapóra jön...nekem már kinyúlt egy-két pulcsim, amit a hasamra húztam tunika alá, ezt jövőre már nem tudom hordani.

A Woolworth-t ajánlotta már valaki, ma Németországban voltunk bevásárolni, és benéztem...szuper árak, gyönyörű babarucik, nagyon nagy választék...mégis, csak textilpelenkákkal, meg szakállkákkal távoztam, mivel mindenki vett már egy-egy darabot (persze kizárólag kéket :roll: ) és azt tutira még kapunk is.

DE! Megvettük a babakocsit!!! Szinte minden igényemnek megfelel, szuper könnyű (3-4 kilóval könnyebb, mint az ebayről kinézett darab), igaz, az ára is több lett. Sajnos 8-10 hetet kell rá várni, vissza is mentem, tologattam egy kicsit, de sajna ott kellett hagyni...de a mai akciós áron vettük meg, és úgysincs hol tárolni. Kép Na a mienk ennél narancssárgább, vagy rozsdabarnább, a kedvenc színem...
Az autósülést viszont elhozhattuk, akciós volt ez is, bár az kék. Végülis egyszerre nem lesz két feltét a kocsin, a kocsink viszont kék.
A babaágyat is megvettük, mert ma olcsóbb volt, aztán mire hazaértünk, láttuk, hiányzik az a rész, amivel gyerekággyá alakítható... :evil: persze a papírt meg aláírtuk, hogy átvettük. Visszatelefonáltunk, végül tényleg náluk maradt, mondták, menjünk vissza érte...hmmm :evil: még annyit se mondtak, bocsi, aztán az ő hibájuk miatt még autózzunk egy óráát, na nee, ragaszkodtunk, hogy hozzák házhoz, elvileg jövő héten hozzák, bár reklamálni nem tudnánk mivel, papír szerint mindenk oké :?

Anuk, fel a fejjel, megküzdünk a kiságyért, annál szebb lesz :D

Viszont az eladó leócsárolta a kókuszmatracot, amit kinéztem, itt alig látok, nem tudom, milyen hátrányai lehetnek...azok alapján, amit már írtatok, én ragaszkodnék ehhez...
Az Angelcare légzésfigyelő viszont szerintem itt drágább, 90 euró, a bébiőrrel kombinált meg 170 :shock: Szerintetek kibírná, ha otthon rendelném meg, és postán érkezne?
Na jó, lassan eldugulok, azért nagyon lefárasztott a mai járkálás, a tavaszi szünetre már tuti nem lesz ennyi energiám futkározni...
Jó éjt
preta

Aki még nem döntött, hogyan hordozza a babucit, találtam alternatívákat itt:
http://kismamaknak.freeblog.hu/archives ... /Hordozas/
preta

Heni, boldog szülinapot utólag is! :)
Egyetértek Tökmaggal, de az is igaz, sajnálom a gyerekeket, mert ilyen pénzéhes - sóvár világban nőnek fel! És az a baj, hogy ezt megszokják...sajnos nálunk is van a családban erre példa! :(

Én még simán bepuszilok egy bő adag kaját! Tegnap ez ebédem egy tál májgombóc leves, utána 2 vékony szelet bécsi szelet sült krumplival, ubi salival, és a végén még egy fánk is lecsúszott.
Az igaz, hogy néha az ebédemnek én is csak a felét bírom együltő helyemben, de szerintem ez inkább azért van, mert bent a munkahelyemen a fiúkkal már 1/2 12 kor ebédelünk.

Tökmag! Hagytunk még pár ruhát, de siess, mert tényleg elfogynak!
Magdii, örülök, hogy neked is sikerült! Én rövid újjúakat nem vettem, mert azok csak 20% voltak leértékelve, mikor ott voltam. Most is? Majd megnézem a CundA-t is, de várok, mert 1 hónap múlva megint jó lenne valami újdonság...

Petra csúcsszuper ez a babakocsi! Ez a legújabb Quinny? Vagy csak nagyon hasonlít rá? Mindenesetre baromi praktikus, és szép!
Igen a légzésfigyelő elég drága 90, ill. 170 euroért. Itthon a bébiőrös 28 990 Ft. (AC 301 R), ez a mostani euroval számolva kb. 95 körül van. Szerintem simán kibírja a szállítást, mert elég jól be van csomagolva. Ha gondolod szívesen segítek ez ügyben, mert nem vagyok biztos benne, hogy a cégek külföldre is szállítanak!

Mi ma megint kimegyünk a levegőre! Ma a Normafa van soron! Ebédre már félig kész a padlizsánkrém (tegnap akciós volt az aldiban), utána pedig lazac lesz!
Gondoltam, hogy esetleg ma még sütök valamit, mert csütörtök reggel van a terheléses vizsgálatom, úgyhogy keddtől már figyelek arra, hogy mit eszem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Én is csak fél adag kaját tudok megenni. Tegnap is kiszedtem a rakott krumpliból az adagomat, és a felét otthagytam. Persze egy óra múlva meg már éhes voltam.

Preta: én túl régimódi vagyok :lol: , szép a babakocsi, de nekem túl modern..a kerekei nem tetszenek nekem, de a felső része az jó. De nem vagyunk egyformák... :wink:

Ahogy Angi is írta, vhogy nekem sem jönnek be...

Magdi: örülök, hogy jó volt a film!

Szép vasárnapot!

Holnap hétfő:(, pedig 4 napot itthon voltam, de úgy látszik kevés volt:))).

Cukorterhelés előtt madártejet csinálok :lol: .
Megkívántam. Remélem kedvem is lesz megcsinálni..
Vendég

Sziasztok!

Pocakfotók nagyon aranyosak :D , nagyon szép kismamák vagytok!

Puszedli, Heni!
De jó, hogy minden rendben van! Vigyázzatok nagyon magatokra és a babákra!!!

Heni!
Boldog szülinapot utólag is!!!!
Látom a te sógornőd se teljesen normális :? ....

Anuk!
Nyugi, nyugi!!! Ne idegeskedj előre!!!! Azért írj, ha van fejlemény, nagyon kíváncsi vagyok az ágyra :wink:

Evés:Tegnap megjegyezte párom, hogy már többet eszek, mint ő :oops: , sajnos tényleg sokat eszek...és már +6kg-nál tartok, szóval vissza kellene fogjam magam :( ....

KépKép
amadea

Preta: s meg szabad érdeklődni, hogy mennyi volt eme járgány? Persze hordozóstól együtt. Csak, hogy lássam. Összehasonlításképp. Mert én még mindig nem bírok magamhoz térni, hogy a haverok ezer eurósat vettek a gyerkőcnek.

Heni :shock: :shock: :shock: teljesen lehidaltam a családi felhívástól. Legközelebb hitelkártyát kérnek, amit naponta kell maximumra töltenetek. Gáz. Ezzel szemben sóginőm addig smucigoskodott, hogy decemberben már nem is kapott a lánya tőlünk ajándékot karácsonyra (akkor 2,5 éves volt). Persze az enyémek sem tőlük, bár én vettem, csak kivártam: ha kapunk, adok, ha nem, megmarad az enyémeknek. Így most van egy pénztárgép a házban. Majd kellő alkalommal megkapják a lányok, szupi lesz csak elővenni.

Hát a tegnapi disznótoros kész gáz volt, azt megértem, hogy egyszer értékelés, majd díjazás. De azt a rengeteg népet kaja nélkül tartani :shock: Egyetlen helyen, cudar hosszú sorbaállás ellenében lehetett volna kajához jutni. Inkább elhúztunk a szüleimhez, ugyanis most kellett hazahozni a jó kis füstölt szalonát, sonkát....persze a decemberi disznóvágás utózöngéjeként. Na, ott bekajáltunk, s ráadásul összhangban volt avval amit szerettünk volna.

Almás sütit terveztem mára, erre anyukám egy hatalmas adaggal felpakolt. Nézhetek más csemege után. Bár lehet, hogy akkor tehéntúrós süti lesz a befutó.

Na léptem, tegnapi napot teljes hosszában-széltében elcsavarogtuk, most kéne mosni meg kis takarítást mímelni sem ártana.

Kép
kissmanó

Lányok, egy gyors kérdés:
Szokott valakinek a köldöke fájni? Nekem mostanában igen. Kb. olyan érzés, mintha valaki (áron) nyomná belülről, és mintha belül nagyon érzékeny lenne...az egész körbe, talán felül jobban.
Még nem nyomódott ki, de még van is jó pár centi addig - igaz a luk már kisebb.
Van valakinek ötlete?
Esetleg arra is, hogy mit lehet vele tenni?

Köszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk: remélem az ágy téma okésan fog végződni, nem hiszem ma, vasárnap fejében akarnák kiszállítani. Holnap reggel meg telefonon szépen leugatod a fejüket. Mert megérdemlik.

Pocifotók: szépek vagytok lányok. De én továbbra sem csinálok. Ellenben tegnap megmértem magam, hát fogyott a centi rendesen mire körbeért. Apával meg csak néztünk, hisz nem szedtem sokat magamra, oszt mégis. Grétivel ilyenkor kb. 106-1ö7 voltam körben, erre most már 113. Kiselefánt ebből már nem lehet, max már csak süldő. Mármint a fiamból mire kibújik.
S mert ebédkor Grétivel egy tányérból kajálunk, álltalában a maradék az enyém, utána már lusta vagyok még szedni, így nem is eszem sokat. Nem tudom mitől vagyok ekkora amekkora.

Mozi: 3-án vizsgázom ugye ismét németből, remélem akkor majd utána elmegyünk, itt lesz az anyukám, tud vigyázni az unokáira.

Ragyogó napsütés van, nincs is cudar hideg, apa pedig el akar menni ismét az új offroad járgányt próbálgatni. Elhiszem, hogy a heti tapósómalom után jól jönne neki az ilyen kikapcs, de nekem ismét csak a gyereknevelés marad....hát nem díjjazom. Ráadásul ugye a nagynak ma már tanulni kell holnapra, meg a szobáját rendbe rakni, holnap jönnek módosítani a bútort, az ő óhajára.

Kép
kissmanó

Noémi: részemről passz. Csak nehogy kezdődő köldöksérv legyen, hallottam már olyant, hogy terhesség alatt lett ilyen. Nem ijesztgetni akarlak, csak mint lehetőség. Ezt tényleg nem oldja meg a mg, akkor i nkább okosabbat, szakavatottat kell kérdezni.

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Noémi, egy fórumon ezt találtam Neked a köldökről:

A másik a köldökfájdalom... 2-3 napja rettentő érzékeny a köldököm környéke, sőt, gyakran van úgy, hogy konkrétan fáj is.. Ezzel viszont állítólag egyáltalán nem kell foglalkozni, csak az az oka, hogy nyílik a köldök, s nyúlik az az amúgy is érzékeny terület. Hááát, nem tudom, mindenesetre elég rossz érzés!
Remélem, hamar elmúlik majd.

Kissmanó, ma én is takarítottam és főztem. De mostmár ragyog a ház, és minden tiszta, és a húsleves is isteni lett a főtt hússal és a gyümölcstortával. :)
Kellemes délutánt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?