Sziasztok!
Velünk mindig történik valami..... írtam, hogy Dávid köhög.
12.én megkaptuk a kötelező védőoltást és vele együtt a Prevenar 3. szurit. Na ettől dobtam 1 hátast, mert én nem vagyok híve, h egyszerre 2 szurit kapjon, de meg sem kérdezett a doki. Oda néztem és lám 2 fecskendő és akkor kérdeztem, hogy ez mi??? Mire ő, hogy hát.... én meg mondtam neki nem erről volt szó, hanem arról, h 20 hónaposan kapja a 3. Prevenart. Nem- mondja a doki, akkor a himlőt!!! JJJJJJJAAAAAAA azt én még nem is kértem és szó sem volt róla.
Na következő 3 napban olyan volt Dávid mint a mérgezett egér. Az én nagyon jól alvó gyermekem egész éjszaka fuldoklott és 3 alkalommal sírva kelt fel. Reggel irány az ügyelet, ahol 10 en voltak előttünk. Jó majd próbálkozunk később. Ebéd utáni alvás és 15 perc múlva újabb köhögés, amire fel is kelt. Na én már bőgtem és vittük megint, mondván fektessenek be a klinikára és csinálják meg a teljes kivizsgálást, mert december óta köhög és már mindent próbáltunk, de semmi nem hat.
Ismét haza tértünk, mert be sem lehetett férni az ügyeleten. Na hívtam a gyerek orvosát.....
Hétfőn beutalt minket mindenhova és kiderült tejérzékeny a gyerek és attól köhög. Persze ez múlthét csütörtökön derült ki, de tegnap lett meg az utolsó vizsgálata. Csütörtök óta nem kapja a Milupás tejitalt, mert azt ittuk és tejet nem látott még... na és azóta enyhültek a köhögések és végre tud úgy aludni, hogy nem köhög közben. Napközben szokott, de egyre ritkábban.
Most kerüljük a tejtermékeket és ki is növi állítólag, mert még nagyon az elején kaptuk el. Most vissza gondolva, Ő már ezt tudatni akarta velünk, mert ette a sajtottés jó 1 hónapja nem kéri.
Majd ette a túrókrémeket, Danoninot ( gyerekek kedvence ) de már ezeket sem kívánta. A tejitalt reggel-este kapta és már jó 2 hete azt sem akarta szegénykém inni, ritkán megitta, de nem is az egészet. A hab a tortán az volt mikor 1 hete elkezdett a hasa menni, majd másnap én ürítettem mindent a számon át, magyarán belestünk ebbe a jó kis vírusba. 2 nap alatt túl voltunk rajta, de szörnyű volt. Mos már jobban vagyunk és Dávidom is kezd vidám lenni, mert JÓKAT ALSZIK!
Domo!
Gratulálok és nagyon szép a kislányotok. Örülök, hogy ilyen szép szülésed volt és még legyen is!
Boriskám!
Nem tudom az email címedet beírni, mert nem fogadja el a gépem... nem tudok szóközt rakni a neved után, hanem folyamatosan írva menti le a címlistámba. Segíts. Oly bonyolult aláhúzva. Mért nem egyszerűbb?
Szoval, ha meg lesz küldöm a képeket.
Ilona!
A bölcsibe szülés előtt 4 héttel be veszik a gyerekeket. Nagyon nincs hely itt Szegeden sem..... de valamit lehet próbálkozni. Most egyenlőre mi is olyan helyre megyünk, ami bölcsi, de fizetni kell 300 ft.-ot óránként. Majd össze barátkozunk a nénikkel és intézzük a többit. Ezt a tanácsot kaptam, hogy a vezetővel legyél jóban és felveszik a gyereket.... Így most 1 héten 1-2 alkalommal megyünk 1 órára és én is ott maradok Jó pofizni, hátha.
Babszi!
Örülök nektek! Remélem nálatok is jón a csoda csomag, hisz sokaknak sikerült itt! Nem vagyunk rossz hatással Rád!
Mágnes!
Nagyon jó képeket nézni, tegyél sokat! Milyen más Beni baba.... ha jól emlékszem Anna sötét hajas baba volt!? Kire hasonlít a picike??? Jó olvasni a 2 gyermekkel való életet, mert én is néha megrémülök, pláne, hogy most nagyon nehéz volt a Dáviddal az utóbbi időben. ÍRj sok ilyet nekem!!!
Zel!
HÁÁÁÁTTTT!!! Lassan eljön a nagy nap. Minden rendben lesz jó kezekben vagytok és hát mit is kívánhatnék...... Könnyű és szép szülést!
Mindenkinek Szép napot!