Új privát üzeneted érkezett!

trin nagyon aranyos vagy, köszönöm...na megyek a tükörhöz :wink:

zelem, jajj de cuki vagy, és nagyon jól esnek a szavaid, mi több igazad is van, a szüleinknek sokkal nehezebb volt, na összeszedem magam aztán eldöntöm legbelül mi is legyen...


az sms-t várom majd nagyon és tudósítok ide a csajoknak :lol:
a bőrönd összerakásra szerintem lesz időd... :roll: :shock: :wink: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kicsibém!
Mindenképp a te döntésed lesz. De tényleg nem féltelek! Lujzi-kincsem egyik képen sem úgy néz ki, mintha egy hisztis nyafka anyja lenne. Olyan szép, kiegyensúlyozott babának tűnik! :lol: Simán megbirkóznál a feladattal!
Okés, sms ügyben megegyeztünk!!!

Tudod, az a poén, hogy nagyon sokan mondták már ismerősök közül is, hogy nem gondolták volna, hogy eddig is kihúzzuk. Mindenki nagyon féltett a koraszüléstől. Nekem a 38. hét volt a cél!

Trinky! A pocakod még nyugodtan maradjon a helyén! :lol: Hidd el, ha elindul lefelé, látni fogod. Sőt, mindenki mondani is fogja. Egyébként nézd be a cicidhez! :lol: Nekem az tűnt fel, hogy nem a nyakamban hordom őket! :lol:

No, a mai napom eddig tök jó! Bírnék folyamatosan inni... Viszont befejeztem a kis fotelágy huzatát, apa segít majd ráerőszakolni, és közben a fürdőt is kitakarítottam. Csak a kádat nem tudtam, csak körbe. Ráültem a szélére, lábaim a kádban és a szélét, meg a csempét körbe még sikerült így, de belehajolni, hogy az alját is megcsináljam, már nem tudok! :shock: :lol: Még a nappaliban akarok letörölgetni, meg a madarakat kellene megetetni és a mai napi jótéteményeim ezzel le is zárom. Már csak a főzés marad, de az már hobbi! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Domo!

Szívből gratulálok Lilihez!
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok tejcsit :lol:
Nagyon szép napon született!

Nia 11-én de én is reménykedtem hátha 14-lesz belőle.

Bár a drágám 41-hétre született!!!

Kicsiboris!

Olyan szép Lujza,és szerintem nyugodtam jöhet a tesó,majd minden kialakul idővel. :wink:

Zel!
Te édi bédi,Mindjárt jön a szülés izgulok ám érted rendesen :lol:

Trinky!
A festésről fotót kérünk!

Jucmuc!
Dögös és szép anyuka vagy :lol:

Én még mindig pufi,de dolgozok a csinosságon :lol:


Antónia drágám meg se áll egész nap.olyan édi bédi :lol:
Mondja hogy :Nem!!!
És Aja vagyok :lol:
m. reni
 
 

 
 

zel!
Beköszöntött a fészekrakás?
Én emlékszem szülés előtt 1 nappal nagytakarítást csináltam,meg 3fogásos kaját a drágámnak :lol:
m. reni
 
 


Jó a kedvem Kép

pasizok!!! Kép
m. reni
 
 


trin, szerintem is maradjon csak a helyén az a pocika :P asszem akkor megy lejjebb a mikor lejjebb ékelődik a baba feje, akkor már ált. közeledik a szülés, ha jól emlékszem :shock:

zel, tudom olyan hülyének nézhettek amiért itt aggodalmaskodom a tesókérdésen, de ténylegeen vannak feszkóim, persze Lujzi nagyon jó kislány, és hozzá képest csak csintalanabb tesót kaphatunk :lol: :lol: :shock:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Zel!

A táskáról jutott eszembe!Én még aminoszkópiára is ugy mentem táska nélkül pedig akkor már túl voltam a 40.héten,és
amikor felküldtek a szülőszobára,hogy zavaros a magzatvíz,megkérdezték Hát kedves nyaralni jött,csomag nélkül?
Igen életem legszebb nyaralása volt aznap :lol:
m. reni
 
 


reni, köszi a bíztatást asszem szkségem van az energiáitokra :lol: :lol:
te ez a jány milyen kis huncut!!! és már fiuzik....hát nem semmi :lol:
nagyon édi a székben az a mozdulat, olyan balerinás :lol:

képzeljétek Lujzikánk ma egyfolytában feláll a székre támaszkodva :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Domo! Gratulálok! Sokboldogságot kívánok Lilinek és az egész családnak!

Reni! Tündéri a leányzó!

Boris! Szerintem te a kisujjadból is kiráznád a két gyerkőcös anyaságot. Tényleg mindenki azt mondja, hogy amivel az első gyerkőcnél agyon idegeskedte magát, az a másodiknál már fel sem tűnik. Hajrá Lujzi! Nagyon ügyes! Anya hamarosan megér rohangálni utánad!

Zel! Még jó hogy nem tudsz belehajolni a kádba!!! Pihi! Pihi! Pihi! Készülj a rád váró csodás feladatokra és gyűjtsd az energiát!

Jutalmul mert ilyen jó híreket olvastam, dobok két képet:

Ez olyan "mi mindent hord itt nekem anya már megint össze" nézés:
Kép

Itt pedig az én /sütő/tökös kisfiam az etetőszékében:
Kép

tücsökbogár
 
 


tücsi,nagyon köszi :lol: aranyoska vagy és Csabid... :lol: :lol: olyan mint egy herceg, csodaszép az arca és a kék szemei :lol:
asszem felkötheted...nagy zsivány lesz :P

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Tücsökbogár! Nagyon édi Csabi baba. Milyen nagy sötét szemei vannak. A haja vörös? vagy a kép csalóka?!
Boriska! Bizti elbirnál 2 gyerkőccel te is. Ugyhogy hajrá tesó!!
Amugy én is félek tőle, hogy milyen lesz kettővel, de hát vállaltuk. Úgyhogy nem lehet nagy gond.
Zel! Köszönöm aranyos vagy.
Segítség anyós lenne aki közelben lakik, de nem igazán akarom hogy itt legyen egész nap. Picit sokat beszél úgyhogy sok lenne.
Most Apa itthon volt, mert beteg.
Amugy szerda éjjel 2,5 órát nem aludtam, mert baloldalon megint nagyon fájt a hasam és kemény is volt. Már lejátszódott bennem, hogy úristen menni kell és semmim sincs összepakolva. Igy másnap szinte összepakoltam a szülőszobai cuccot. Szerdán meg egész nap mindenen elkezdtem sirni. Már az is rosszul esett amikor Annának szóltam hogy valamit vegyen fel és nem volt hajlandó. Megkérdeztem, hogy mi vagyok én a cselédje akkor azt válaszolta, hogy igen. Na ez is rosszul esett.
Néha érzek enyhe jóslófájásokat is már.
Ma voltunk találkozni a szülésznővel is. És megnéztem a szülőszobát. Sajna csak én, mert Apát nem engedték be mert látogatási tilalom van ott is. Nekem tetszik az egész.
Csütörtökön meg dokival is találkozunk és meglesz az első CTG is.
Reni! Nia baba nagyon szép!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Tényleg lányok én kinek küldhetek majd sms-t ha oda kerülünk?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike arany babám :lol: olyan aranyos vagy és mindenben azt kívánom, szerencséd legyen!! a szülésed legyen szuperséges/boldogságos, és nagyon köszönöm a bíztatást is, küldök privit mert szeretném ha nekem küldenél mindenképp sms-t :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: nagyon szorítok, hogy még bennt maradjon peti :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ismét bagoly... Jelentkezem.

Nézetem a filmet. Szeretem Bruce Willis-t. Hogy kell írni?! Na mindegy. Csak épp reklám van és kakaót is kellett innom...

Gyöngyi!!!?? A mindenit. Most nézem, hogy 34 hetesek vagytok? Hol maradtam én el, hogy "fiatalabbra" emlékeztem..
Én is összerámoltam. Ja, és egész nap találtam valamit ,amin sírni lehet.. Olyan unokatesóm talált meg, akit nem is ismertem, apukáméknál meghalt a kiskutya, egy film, kiskutya többször is eszembe jutott... Kész voltam na.
Péter még maradjon pár hetet a pihe-puha helyén!

Mivel elég szigorú szabályok vannak a választott kórházban, nem lesz fogadott szülésznőm. Ma telefonált. Sajnos. Így lehet, hogy a szülőszobával majd csak élesben találkozom.. De most már mindegy. Nem?

Tücsök! Gyűjtöm az enerdzsit. Pihenek is. De a fürdő értem kiáltott már! :lol:
Imádom Csabikát! Olyan kis csibészkés még az is, ahogy a szeme áll! Puszilom! na pont ilyen kajálós képet szerettem volna látni! Köszike!

Kicsibém! Akkor hamarosan nem lesz megállás, ha Lujzi feláll! :lol:
Készülj anyáááám! Tesókérdés? Szép is lenne, ha nem aggodalmaskodnál. Mindegyikünk ezt teszi, ezt fogja tenni. Tudod miért, mert a legjobbat akarjuk a babáinknak. Ezért gondolkodsz rajta, ezért félsz, mert Borkára várnod kellett, és egyelőre ő a legfontosabb. Az, hogy neki meg tudj teremteni mindent, amit szeretnél. Viszont abban n is biztos vagyok, hogy simn, kisujjból bírnál két gyerekkel. De inkább gondolkodj rajta, inkább várj kicsit, mert ha eldöntöd, akkor már tutira készen leszel a tesó vállalására is.

Reni! Izgulj is. Tedd meg helyettem! :lol:
Nagyon ügyes Nia! A lényeget már mondja is? Aja, és nem?! Váó! Te meg csak fuss utána egész nap! Azért ez a pasizás??? Bár az első képen látszik az a kis hamis mosoly!!! :lol: Eeeej, apa építi már a magaslest???

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Borcsikám, Édes Drága!!!

Annyit gondoltam rád!!! Írtam neked "annak idején" privit, de nem írtál választ. Lehet nem kaptad meg!
Velem mi van? Mindig azt hiszem, hogy a babanet "szerencsétlenséget" hoz a fejemre. Ami szörnyűt itt olvasok, velem megtörténik. Persze nem minden - szerencsére. Ezért lógok, de sokáig nem tudom magam távol tartani. Nyitottam egy másik topicot, mert talán ott több kérdésemre kapok választ... sajnos még nem mindenki meséli el, hogyha hasonló cipőben járt vagy jár velem. De olyan sokan vannak, akik pozitívan gondolkodnak. Néha én is tudok úgy gondolkodni.
Bejelentkeztem lombikra. Tele vagyok kétségekkel, türelmetlen vagyok, meg kell próbálnom ezt is. Tudod, már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy lombikkal sikerülne, csak eddig a sors közbeszólt. Félek, hogy a doki nem csinál majd lombikot mondván, hogy van még egy petevezetőm, és akkor nem tudom mit gondoljak.
Szóval nem sokat változtam :) Néztem rólatok a fényképeket! Csodásak vagytok!!!!!!!!!!! És mindig rengeteget gondolok rátok, akik ebben a topicban laktok!!!!
babszi
 
 


babszi:
Jajj de jó, hogy jelentkeztél!!!
Én is kaptam tőled privit, ésszánom bánom, de egyszerűen sosem jutok odáig, hogy összeszedjem a gondolataimat, mert ahhoz kell egy nyugis fél óra...

Örülök, hogy lombikra vársz, én ugyan nem jutottam odáig szerencsére, de szerintem fél petevezetővel is csinálnak lombikot...
Jó lenne, ha itt is hírt adnál magadról!!

Domo:
Óriási gratula nektek!!!! Nagyon várom a képeket :)

Tücsökbogár:
Csabika igazi nagyfiú már :) Jól kátom, vörös a haja? Nőtt neki, úgy látom :)

Na most mennem kell, Beni balhézni kezd :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


szijjja babszi :lol: :lol: :lol:
kaptam tőled privit, de üresek voltak, írtam vissza viszont, na akkor te sem kaptad meg...mondjuk mi fél év alatt 2x költöztünk és az ímél sem vlt az igazi...
de nagyon örülök, hogy itt vagy és jó lenne ha jönnél ide :lol: a lombiknak is nagyon örülök, úgy szorítok, hogy most végre révbe érjetek :lol: te aztán igazán megérdemelnéd, annyit szenvedtél már :cry: írj még, hogy vagy, párod gondolom mindenben melletted áll, jól vagytk? :lol: puszika :lol: gyere :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

zelem, nagyon jók mindig a gondolataid, Lujzinak tényleg kellek, 200%-osan és ez bizonytalanít el, annyira édi ma például azért, hogy megdícsérjem és megpuszilgassam ezerszer felállt :lol: utána nem sokkal sírt, amíg el nem érte, hogy egyfolytában ölbe legyen amíg főztem, fél kézzel vágtam a salátának valót :lol: :wink:

mágnes, mi lett a vonalzóddal?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Domo,
Szívből gratulálok Lilihez! :D Képet, beszámolót én is nagyon várom!! Milyen érzés édesanyának lenni? :D

Boris,
Gyönyörűek vagytok így ketten, remélem ezt te is tudod!!! :wink:

Mágnes,
Bence még mindig meseszép, de a kedvenc képem amin ketten vagytok, meg természetesen a szopis Annáról is kapunk? :D

Trinky,
Amikor leszáll, a hasad alján lesz a legnagyobb pukli, és érzed is, hogy alul mindent nyom. Nekem csak a vajúdás alatt szállt le a hasam, szóval ez se jelent semmit.

Zel,
Én amúgy is állandóan takarítok, de a szülés előtt feltétlenül hűtőt kellett mosnom, meg szekrényt takarítanom stb. Most értetek izgulunk, drukkolunk nagyon!!

Reni,
Tündéri Nia a mosolygós képen :lol: Már pasizik? Apa, hogy viseli? :lol:

Tücsi,
Szépséges Csabi, ízlik neki a sütőtök?

Babszi,
Örülök, hogy jelentkeztél, nekem is gyakran eszembe jutottál mostanában… Lombikhoz drukkolok, szerintem egy petevezetővel is megcsinálják, sok mindent meglehet az orvosokkal beszélni!

Rólunk: Elkezdtünk bölcsis játszócsoportba járni. Heti háromszor megyünk, én is ott maradok, alkalmanként két órára. Dóri élvezi, hogy gyerekek között lehet, jót tesz neki, kicsit nyugodtabb lett. Van ott egy csúszda, létrás, teljesen egyedül felmászik rá, pedig nem alacsony. Rengeteget beszél, mondja, hogy Ana, Ata, Tita, addide, ez, az, vau vau, hamma, baba, stb. A házat tervezzük ezerrel, megrendeltünk pár bútort, ma megyünk csempét, kádat stb. választani. Szinte mindennapra jut valami program a ház miatt.

Kép Kép
Vendég
 


domo, ezerszeres hurrá Lilinek és neked, no meg az apukájának! Jó, hogy szántál ránk időt és jelentkeztél!

babszi, drága hát akkor folyt. jöv., nagyon szurkolok, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan szeretnétek!

reni, Antónia nagy csibész lehet, és azt gondolom, hogy lassan a kilókkal sem lesz gondod, ha nem akarod, hogy leamortizálja a lakást a kisasszony.

tücsökbogár, hogy mekkora boldogság lehet ez a fiú!

zel, görcsoldót vettem inkább :roll: .
Akkor te nem úgy mész mindenhová, hogy veled a bőröndöd ugye?

gyöngyi, kitartás! Neked is nagyon szurkolok, hogy ne legyen ennyire vacak a várandósságod vége, és még legyen türelemmel a kisember odabent!

biroska, neked meg csak annyit, hogy bolond vagy, biztosan nagyon jó anyukája vagy Lujzinak és a tesójának is jó anyukája leszel! Ha szeretet van, akkor meg a lakás mérete is mindegy. Csókollak, szerintem ne aggódj!

trinky, akkor jól belecsaptatok ti is a lecsóba!
Szép hetet csajszik!
bbilona
 
 


pandi, de édes Dóri :lol: és már viszed bölcsibe is... nagyonügyesek vagytok, lassan én is megnézem hol van itt bölcsőde :wink: köszi a dícséretet, kedves :P
:!: :!: le lehet majd szedni róla a hátsó irányítót? hol lehet kapni?
a ház olyan szép lesz, jó ízlésetek van, és olyan izgi ez a szakasz, itt dől el milyen is lesz az új fészek :lol:

ilonkám, nagyon ari vagy :!:

mágnes látom a vonalzód :lol: tényleg, beszéltél már a dokiddal a védekezésről?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Babszi! ne aggódj, a babanet nem fog szerencsétlenséget hozni a fejedre. Gyere inkább gyakrabban, meglátod, még szerencsét is hozunk majd!

Kicsibém! Teljesíted is Lujzi 200% -os anyaigényét? Akkor már nincs is kérdés. Simán jutna belőled egy tesónak is. De inkább várj, amíg jónak látod!

Ilonám! De kááár! Ráadásul olyan erősen görcsölsz, hogy még gyógyszer is kell? Sajnálom! nem megyek még bőrönddel sehova. Tulajdonképpen nem megyek amúgy sem sehova. Kicsit letiltott a család... A kis gonoszok. Meg már tényleg nehezemre esik egy csomó dolog. Remélem, nem tűnök ezért kényesnek.. Inkább itthon vagyok, pakolgatok, főzök, mosok, takarítás light-ot művelek.

Pandácska! nagyon szép Dóri! De ezt már mondtam párszor mi?
Én már nem akarok a hűtőbe bemászni... Nemrég megtettem, de már nincs ahhoz kedvem sem. A konyhában akarok most kicsit rendet rakni, meg a spájz várna rám, de azt majd kiadom valamelyik anyámnak, ha már a kórházban leszünk! :lol:
Úgy minden rosszindulat nélkül mondhatom, hogy eddig nem nagyon erőlködték meg magukat a nagy segítségben...
Vagyis nem így segítettek, hanem ezer más módon...
Én is akarok majd ilyen bicajt venni Zsókának az unokahugimnak. nyárra a második szülinapjára. Olyat láttam, aminek még kis napellenzős teteje is volt. Úgy nézett ki, mintha egy kis kocsi lenne, oldalról biztonsági korláttal, meg minden, Majdnem , mint egy kis pedálos babakocsi, de szét lehet szedni bicajnak is. Hű , ezt jól elmagyaráztam...
Köszi a drukkokat! Már kíváncsi vagyok, milyen ha Lukács úgy dönt megnézi végre a világot. A hátam meg annyira fáj, hogy szinte várom is...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Boris,
http://berchet.hu/index.php?kat_id=0&akat_id=1
Igen leszedhető a vezető izéje, 4 éves korig lehet használni, kormány közötti távolság állítható, a pedál forgása kiiktatható, állítható az ülés. Mi ezt Brendonban vettük, mert 5 akciós 5 ezerrel olcsóbb volt.
Mondjuk ez nem igazi bölcsi, meg Dóri nem is lesz bölcsis, csak ovis, de kell neki a gyerektársaság, szerintem én egy idő után unalmas vagyok :lol:
Köszönjük!

Zel,
Szuper ez a tricikli, szerintem ti se hagyjátok ki :wink: Tudom miről beszélsz, azon az oldalon amit Borisnak belinkeltem, van ilyen napfénytetős is :lol: Köszönjük!!
Vendég
 


Pandácska! Úgy el tudom képzelni milyen unalmas lehetsz! :lol:
De a "majdnem bölcsi" tök jó ötlet. Azért tényleg igénylik ezek a kis pindurok a másik gyerekek társaságát is.
Az egyik kiscsaj a faluban mindig elkíséri a nővérét az oviba. Elérte azt a szintet, hogy amíg anyja átugrik a boltba, ott kel hagynia a kiscsoportosok között, mert különben nagyon sír. Az a fél óra elég is neki, játszik, gyerekek között van..
Lukács is szereti, ha kisgyerek van a közelben. Mindig nagyon mocorog, ha babahangot hall. Remélem, ilyen is marad, kis vagány, nyílt, közvetlen baba!

Lukácsnak is lesz olyan bicaja! naná.. Sőt láttam olyan kis játékot is, amivel Dóri fut az egyik videon. Mutattam apának, a nagykerben hogy ilyet is akarunk majd! :lol:

Hű. Holnap megyünk NST-re. Múlt heti uh-s papíromat most néztem meg. Eszembe jutott, hogy nem tudom, milyen a placenta. Hát 3-as érettségű.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilona!
Most pedig a kengurus kép, csak azért mert Te kérted. A fejem azért nem látszik rajta, mert a vaku miatt csak nagy fényesség látszott. :wink:
Kép

tücsökbogár
 
 


tücsi, nahát :shock: :lol: nagyon szupi ez a hordócza :wink: de fejet is kérünk!!

pandi, köszi az infót, néztem, hogy véletlenül kitöröltem a kisbiciklit...de hát te fél szavakból is megértettél :lol: nagyon jó ez a bolt, a kerti játékok olyan klasszak, meg a homokozók is :lol:

zel, és jó az a 3-mas érettség? már elfelejtettem...izgi lesz holnap :lol:
Lukácsotok tutti nagyonérdeklődő igazi huncut kisfiú lesz, azért csak hasonlít majd anyucijára :lol: én már azért titokban várom róla az első képeket....de még maradjon :!: :!: remélem ez a hülye hidegfront nem űzi ki őt..itt kint hideg van, ott bennt meg jó meleg :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


tücsökbogár, köszönjük :P ! Így látszik csak igazán milyen nagy már! Mekkora emberes kezei vannak! Biztosan jó dolgosak :wink: . A fejedért kár, szívesen megnéztelek volna magamnak :) !

pandácska, Dóri hozzá a formáját, csodaszép.
Csoportos foglalkozás - jó a mamának, jó a babának.

boriska, jut eszembe a te lányodat még meg sem dícsértem, a kis gyönyörűséget, nagy szemekkel! Beszélj vele, ha így szopja az ujját, elferdül az orra!

zel, tiszta szerencse, hogy visszafog a családod, képzeld el, akkor a szomszéd házát is te suvickolnád, így meg "csak" a saját marad :D . Mi is kíváncsiak vagyunk lassan Lukácsra!
(én jó vagyok gyógyszerszedésben, amikor nagylányost játszok, sajna)
bbilona
 
 


ilonkám, na szólok a jányomnak, mert aztán 'csámpásorrú lesz :shock: :wink: de most én lemaradtam valamiről....neked beköszöntött a mikulás? hogy rázza meg a jegesmedve....

domo, jössz majd a születéstörivel?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasz!

Be kell feküdnöm a kórházba. NST-n kijött egy kis szívritmuszavar Lukácsnál!!!

Puszilok mindenkit!


Szorítsatok nekünk, de nem lesz semmi baj!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


drága zelem, gyors írok hátha megnézed még :!:
nagyon-nagyon sok erőt kívánok és itt mindenki ezerrel szurkol értetek!!!!!!! minden okés lesz, tuti jönni akar a kis Lukács, azért jelzett, nem lesz semmi gond, te csak koncentrálj belülre, sok puszika!!!! gyere amint tudsz :lol: ha megszületik Lukács, puszikáld meg a nevemben :!: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Zel, biztos minden rendben lesz, szurkolok nektek nagyon.

Itt jövök a nem túl rövid születéstörténettel:
Hajnali háromnegyed egykor keltem, hogy valami nincs rendben. Azt gondoltam, hogy elrontottam a gyomromat, vagy túl sokat ettem vacsorára. De nem tudtam visszaaludni, ezért hányni próbáltam, nem ment. Páromat megnyugtattam, hogy mintha valamit éreznék a pici lány tájékán, de majd kint olvasgatok. ¾ 2-re lett gyanús, hogy ezek fájások. Elkezdtem nézni az időt, és rendesen jöttek 5 percenként. Vártam 3-ig, hogy biztos legyen, pont akkor párom is felkelt. Nem voltak nagy fájások, menstruációs görcsre emlékeztetett, de azért érezni lehetett. Nem akartam riasztani a szülésznőmet hajnalban, főleg, hogy úgy gondoltam, még nem szülhetek. Így a kórházat hívtam, az ügyeletes szülésznő szerint azonnal induljunk be. Kórházi csomagunk még sehol nem volt, néhány dolgot összepakoltunk, már ami volt itthon.Bent megállapították, hogy 1 ujjnyi a méhszáj, és másfél órára CTG-re kötöttek, ebből kiderült, hogy 5 perces fájásaim vannak. Hajnali 5-kor az ügyletes orvos úgy döntött, hogy menjek haza, és jöjjek vissza, ha erősebbek a fájásaim, vagyis már nem vagyok képes beszélni közben. A szülésznők viszont elmondták, hogy ez beindult szülés, csak idő kérdése, és újra itt leszek. Ők nem engedtek volna el. Én viszont szívesen mentem, gondoltam, lesz még egy kis idő beszerezni a szükséges kórházi dolgokat. Erősödtek a fájások, de kihúztam addig, hogy a boltok kinyissanak, és párom lemehessen venni még pár dolgot. Fél 11-kor már elég erősnek ítéltem, hívtam a szülésznőmet, így 11 kor már vele együtt érkeztünk a kórházba. Beöntést kaptam, majd irány a szülőszoba. Már bő két ujjnyi voltam, és a szülésznő szerint olyan jól tágultam, hogy hamarosan szülni is fogunk. Hívta az orvosomat is. Déltől kezdve lettek nagyon erős fájdalmaim, addig teljesen jól elbeszélgettünk. Jött az orvos, magzatburkot repesztett, és közölte, hogy mindjárt itt a baba. Én nem hittem nekik, azt gondoltam még csak most kezdődik a 12 órás vajúdás. De nekik lett igazuk. Fél kettőre teljesen kitágultam, és indulhatott a kitolás. Nem tudom, hogy közben mi történt, próbáltam csinálni, amit mondtak, csak azt hallottam, hogy már látszik a pici feje. Az apukájának is megmutatták. És 13:57-kor megszületett Lili baba. Hatalmas öröm árasztott el, el sem tudom mondani. Könnyű szülés volt, bármikor újra átélném, és hát a végeredmény

Kép
domo
 
 


és néhány fotó:


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
domo
 
 


Köszönöm mindenkinek a gratulációt, jövök, amint időm engedi. Bár Lili nagyon jó baba, alig sír, csak eszik, nézelődik, alszik. Imádnivaló, és nem még annál is jobb anyukának lenni, mint ahogy elképzeltem.
Nem volt meg még egy csomó dolog, pl. babaágy, pelenkázáshoz kellékek, de párom a kórházi 3 nap alatt mindent beszerzett. :lol:

Zel, gondolok rád sokat.
Én is azt hittem, hogy Lukács beelőz...

Trinky, a pocak leszállásról annyit, hogy én nem vettem észre, csak utólag tudtam meg, hogy a két hete érzett nyomás a medencecsontomon, az volt már. Így egyáltalán nem voltam felkészülve szülésre. De te majd biztosan ügyesebben észreveszed :lol:
domo
 
 


Domo,
Csodaszép hajas kislányotok van, mégegyszer gratulálok hozzá :D Nagyon rendes baba, hogy ilyen könnyen kibújt a nagy világba :wink:

Zel,
Minden rendben lesz, a kórházban pedig teljesen biztonságban lesztek mindketten. Mindjárt látni fogod az életed értelmét, ügyesek legyetek, drukkolunk nektek!!
Vendég
 


zel, huhh, nagyon szurkolok én is.

domo, gyönyörű ez a hajasbaba, és klassz az is ahogyan világra jött. Jó, hogy leírtad :wink: !
bbilona
 
 


Domo, gyönyörű kislányotok van, és a születése is fantasztikus.

Zel, biztosan minden rendben lesz. Lehet, hogy tényleg nagyon hamar kibújik Lukács. Boriskám, akkor te fogsz tudósítani Zelről?

Pandi, Tücsi tündériek a gyerkőcök, ezt nem lehet elégszer mondani.

Babszi, jó, hogy jelentkeztél. Szorítok neked nagyon. Biztatásképpen, nekem el van dugulva az egyik petevezetőm, ezért lett lombik. Úgyhogy előre!!!!

Köszi lányok a pocakleszállós infókat. Akkor ezek szerint bármi lehetséges.

Éjszaka a lánykám valamit csinált a bordámmal, úgyhogy hajnalban négykézláb bóbiskoltam, hogy kicsit arrébb menjen, de jól érezte magát ott. Vicces volt :D

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Velünk mindig történik valami..... írtam, hogy Dávid köhög.
12.én megkaptuk a kötelező védőoltást és vele együtt a Prevenar 3. szurit. Na ettől dobtam 1 hátast, mert én nem vagyok híve, h egyszerre 2 szurit kapjon, de meg sem kérdezett a doki. Oda néztem és lám 2 fecskendő és akkor kérdeztem, hogy ez mi??? Mire ő, hogy hát.... én meg mondtam neki nem erről volt szó, hanem arról, h 20 hónaposan kapja a 3. Prevenart. Nem- mondja a doki, akkor a himlőt!!! JJJJJJJAAAAAAA azt én még nem is kértem és szó sem volt róla.
Na következő 3 napban olyan volt Dávid mint a mérgezett egér. Az én nagyon jól alvó gyermekem egész éjszaka fuldoklott és 3 alkalommal sírva kelt fel. Reggel irány az ügyelet, ahol 10 en voltak előttünk. Jó majd próbálkozunk később. Ebéd utáni alvás és 15 perc múlva újabb köhögés, amire fel is kelt. Na én már bőgtem és vittük megint, mondván fektessenek be a klinikára és csinálják meg a teljes kivizsgálást, mert december óta köhög és már mindent próbáltunk, de semmi nem hat.
Ismét haza tértünk, mert be sem lehetett férni az ügyeleten. Na hívtam a gyerek orvosát.....
Hétfőn beutalt minket mindenhova és kiderült tejérzékeny a gyerek és attól köhög. Persze ez múlthét csütörtökön derült ki, de tegnap lett meg az utolsó vizsgálata. Csütörtök óta nem kapja a Milupás tejitalt, mert azt ittuk és tejet nem látott még... na és azóta enyhültek a köhögések és végre tud úgy aludni, hogy nem köhög közben. Napközben szokott, de egyre ritkábban.
Most kerüljük a tejtermékeket és ki is növi állítólag, mert még nagyon az elején kaptuk el. Most vissza gondolva, Ő már ezt tudatni akarta velünk, mert ette a sajtottés jó 1 hónapja nem kéri.
Majd ette a túrókrémeket, Danoninot ( gyerekek kedvence ) de már ezeket sem kívánta. A tejitalt reggel-este kapta és már jó 2 hete azt sem akarta szegénykém inni, ritkán megitta, de nem is az egészet. A hab a tortán az volt mikor 1 hete elkezdett a hasa menni, majd másnap én ürítettem mindent a számon át, magyarán belestünk ebbe a jó kis vírusba. 2 nap alatt túl voltunk rajta, de szörnyű volt. Mos már jobban vagyunk és Dávidom is kezd vidám lenni, mert JÓKAT ALSZIK!

Domo!
Gratulálok és nagyon szép a kislányotok. Örülök, hogy ilyen szép szülésed volt és még legyen is!

Boriskám!
Nem tudom az email címedet beírni, mert nem fogadja el a gépem... nem tudok szóközt rakni a neved után, hanem folyamatosan írva menti le a címlistámba. Segíts. Oly bonyolult aláhúzva. Mért nem egyszerűbb? :wink: Szoval, ha meg lesz küldöm a képeket.

Ilona!
A bölcsibe szülés előtt 4 héttel be veszik a gyerekeket. Nagyon nincs hely itt Szegeden sem..... de valamit lehet próbálkozni. Most egyenlőre mi is olyan helyre megyünk, ami bölcsi, de fizetni kell 300 ft.-ot óránként. Majd össze barátkozunk a nénikkel és intézzük a többit. Ezt a tanácsot kaptam, hogy a vezetővel legyél jóban és felveszik a gyereket.... Így most 1 héten 1-2 alkalommal megyünk 1 órára és én is ott maradok Jó pofizni, hátha.

Babszi!
Örülök nektek! Remélem nálatok is jón a csoda csomag, hisz sokaknak sikerült itt! Nem vagyunk rossz hatással Rád! :wink:

Mágnes!
Nagyon jó képeket nézni, tegyél sokat! Milyen más Beni baba.... ha jól emlékszem Anna sötét hajas baba volt!? Kire hasonlít a picike??? Jó olvasni a 2 gyermekkel való életet, mert én is néha megrémülök, pláne, hogy most nagyon nehéz volt a Dáviddal az utóbbi időben. ÍRj sok ilyet nekem!!!

Zel!
HÁÁÁÁTTTT!!! Lassan eljön a nagy nap. Minden rendben lesz jó kezekben vagytok és hát mit is kívánhatnék...... Könnyű és szép szülést!

Mindenkinek Szép napot!

Kép

Kép
odry
 
 


ordry,
na jó kis történések vannak nálatok!
Szegénykém, tejallergia! Ismerek gyerekeket, akik kinőtték, úgyhogy ne búsulj.
Jópofizni kell? :shock: Na frankó! A zsebe véletlenül nem üres a kedves vezetőnek? Micsoda dolog ez, az eszem megáll lassan!
Ne aggódj, csudajó anyukája leszel mindkét emberpalántának! Csak lazán!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Domo! Nagyon szép hajasbabátok van! És elsőre nagyon szép szülésed is volt.
Zel!
Kitartás! Biztos nem lesz semmi gond! Lukács baba már bizti ki szeretne jönni.
Pandácska! Dóri is szép nagylány már!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


odry, tudod szomorú ez, hogy ilyen sok rossz után kell kiderülnie, hogy Dávid tejallergiás...nem is értem az orvost...én tuti beolvasnék neki, ráadásul nagy veszélyes az ilyen allergiás roham...de remélem most minden okés lesz, pihenj ezek után kicsit :lol: adok egy másik íméles címet: pacerlaszlo@t-online.hu

domo, hát neked milyen szép szülésed volt :lol: :lol:
és Lili.............annyira meseszép kislány :shock: :P én úgy örültem volna ha Lujzi hajasbabaként jön a világra de hát kos kopika lett :lol: a bal alsó képen annyira angyalka :P olyan kis nyugodt szép, gratulálok :!: és milyen érzés :wink: :?: :lol:

gyöngyike, hogy vagy?

Kép
Kép
piciboris
 
 


jajjj zelem gondolok rád :!:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Zel! Mi újság hogy vagy?
Valaki tud valamit róluk?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!
Visszaolvastam, de időm sincs reagálni... :cry:

Zelnek tegnap írtam üzit, azt írta jól vannak, a délutáni eredményük teljesen jó lett, most várnak, és talán ma okosabb lesz...

Én éppen tejszaporító misszión vagyok, macerás dolog ez a szoptatás... Pláne, akinek nem megy... :? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


drága mágnes, iszod a csodateákat, sört és a sok folyadékot, mégsem megy a szoptatás? Cacánál is gondban voltatok? És hogy van ez most, eddig azért volt tejecske, most meg elfogyott? Kitartás!
bbilona
 
 


Ilonám:
Így van ,ahogy mondod... Iszom a vizet, a alkoholmentes sört, szedem a 6 ezer forintos tejszaporító csodakapszulát, fejek, és nem elég... :? Van tej, de nem annyi, ami Bencének kellene, folyamatosan pótolnom kell tápszerrel... Az a vicc, hogy,ha Annával ennyi tejem lett volna, vele nem is kellett volna tápszerhez nyúlni...Vele is ugyanígy jártunk...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Domo,

Sok szeretettel gratulalunk Lilikehez, gyönyörü kislany, nagyon ügyesek voltatok! :P

Zel,

Gondolok ratok sokat, szoritok nagyon! :P

Reni,

Köszönöm szepen, aranyos vagy! :P Nagyon ügyes es szep kislany Nia, gondolom futhatsz utana rendesen.. :lol:

Tücsi,

Eeedes Csabika, föleg a sütötökös kep... :lol:

Pandacska,

Dorika meg mindig gyönyörüseges, latszik apa milyen büszke a lanyara... :P

Odry,

Sajnalom ezt a sok megprobaltatast, jobbulast David babanak! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


mágnesem, hát tartsál ki ezzel a legénykével...elhiszem, hogy nem egyszerű...nekem nem is ment :cry:
laktoherb tea? próbáltad? gyógyszertárban kapható, én azt ittam lett is sok tejecske....aztán a láz...

zelért aggódom azért...ködzi mágnes, hogy megnyugtattál!!

odry Dávidja, milyen szép ez a fiúcska igaz csajok :lol: kár, hogy anyuciját nem látni... :cry:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


odry, Dávid igazi nagyfiú már. Mi az a nagy csomag?

mágnes, köszi az infót zelről!
Én is a laktoherb teát ismerem tejszaporítónak. De tudod, jó lesz annak a fiúnak a tápszer is, a lényeg, hogy az anyukája kiegyensúlyozott legyen. Az a legfontosabb.
bbilona
 
 


ilonkám, új ciklus új remény :P :lol: :?: :wink: 15 nap aztán hajrá :lol: mi tegnap tettünk a párommal pontot a tesó kérdés végére.. :oops: :shock: 'jól megoldottuk...hihihihihi :lol:

csajok, zellel sms-eztünk, péntekig tuti benntmaradnak, de jól vannak, még egyben és zel mindenkit puszil
:lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


jól van boriska, nem is kell azon annyit agyalni, cselekedni kell és már meg is van oldva a tesókérdés!
Csak hajrá!
Örülök, hogy zelék jól vannak!
bbilona
 
 


ilonkám :!:
nagyon aranyos vagy :!: :!: :wink: és én nagyon szurkolok érted is ám :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?