828 oldal végéig jutottam, de ezt mos elküldöm!
Valentina
Viktornak kicsit megkésve, de nagyon, nagyon boldog születésnapot!Nagyon jók a képek, jó lehetett a buli!
Veronikusz,
hogy vagytok???
emil odaért?
Etenci,
Mikey szeretett hason aludni? Lara utálta, csak akkor aludt úgy, ha úgy tettük le és már előtte elaludt.különben nem.
Annyira édesek, kié volt ez a rózsaszín ruci? Nagyon csin, csin benne, ahogy Lara mondja!
Judy
Anna anyira kis drága!!
Tünde,
hát ez érdekes, hogy a gyes jár még akkor is, ha 8 órában dolgozik az ember. Ezt most tudtam meg. De hát ez egy segély nem? Akkor mért kaphatja mindenki. Na mindegy, azért jó tudni. Teljesen elképedtem hétfőn mikor intéztem, mert kérdezetem a nőt, hogy ha elmennék dolgozni, akkor mikor kell ezt lemondani, kérdezi, hogy mért akarom, mondonm hogy mért. Erre ő, hát nem értem a kérdést, ezt nem kell lemondani, ha megítélik megkapod. Remek.
Hú nagyon vártam már a Rudis képeket! Tök jók, nagyon ügyik vagytok!!
Snoopy,
írtam soka, sokat megkaptad???
Kriszta,
milyen receptek?
Én is, én is!
Dorka,
köszönjük a gyógypuszikat, nektek is küldjük!! de remélem már nincs rá szükség.
Hú, ez az eltünés, én is a frászt kaptam volna!
Lara Egyiptomban ment el időnként, aztán valami hasonló színű ruhás nőt kezdett el követni helyettem. Ilyet én is csináltam mikor kicsi voltam, mentem Anyukám után a Nyugatiban, aztán egyszer csak Anyukám már mögöttem volt, de a hasonló zöld kabát még mindig előtte. Hát godnolom Ők is frászt kaptak.
Steffi,
Jó ez mottó!
Nekem meg az, vagyis nem az enyém, de szeretem „ az új csak jót hozhat nekünk, abban van minden reményünk”
Lányok
kaptam a barátnőmtől egy
Humánás, almás tápszert. De nem tudom ahhoz milyen kanál van, én nagy kanál gyüjtő vagyok, de már nem emléksezm hogy ez milyen. Tud valaki segíteni, tudom, hogy nem lenne baj, ha másikkal adnám. De ha már van. Nem ehhez van olyan középkék rövid (vagyis rövidebb mint a Bebás)
Reni
de jó, de jó!! gratula!!
Judit,
de jó, hogy megírtad a végét is a történetnek. És örülök, hogy szuper volt. Mikor mész megint?
Vicaazért ez a sikitás édes lehet, bár godnolom hallgatni nem annyira!!
Snoopy,
Mond Anyukádnak, hogy mi lenne ha külföldre mennétek, mi egy ideig Spanyolországba indultunk, így most hogy Piliscsabán vagyunk, nem annyira haragszanak. Azért ez mégiscsak közelebb van.
Anynira szép szeme van Kolosnak!!! Sok sok névnapi puszi neki (így megkésve), de madj nyáron figyelek!
Zsófi
Nagyon jók a képek, még csak a 828. oldalon tartok visszaolvasásba, de ha azóta nem írad volna le a történeted én várom. Ha meg igen, akkor majd olvasom.
Na közben már olvastam is, köszönjük, hogy megosztottad, és megértelek, és értelek.
Aprooka,
Tényleg? Ez az etetőszék tényleg nagyon jó, most másfél évesen kezdett kicsi elszakadni a húzat, de imádjuk, most le van engedve, és Ő belemászik, és ha jön hozzánk vendég kisgyerek Ő is, és nagyon élvezik! És ha elaludna benne, akkor meg megdöntöd és alhat. Csepeli honlapot megnézted? Annál nincs jobb ár szerintem, mert a kenguruban 7ezerrel drágább volt. De godnolom azért használtból is van választék rendesen.
Nekünk Mclaren babakocsink van, én imádom mi használtan vettük Masnitól, de ha egyszer lesz kistesó neki ebből már tuti újat veszünk, nagyon könnyű 5 kg, de az új már csak 4kg, szóval nagyon jó. Lehet vele utazni!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
ettől régebbi, de majdnem ilyen.