Új privát üzeneted érkezett!

Brigi, igenigen. Bár nálam különnemű gyerekek születtek, és gyökeresen más tünetek jellemezték a két terhességet... ezt inkább annak tudom be, hogy nincs két egyforma terhesség. De van még sok hónapod hozzászokni, és utólag el sem tudod képzelni máshogyan. Én Bencit akartam nagyon lánynak. Majd annyira beleszerettem, hogy a másodiknak is fiút szerettem volna.

Másik Brigi? Sok a vasalnivaló? Minden rendben? Sokat gondolok rátok... :)

Rita, nagyon köszönöm, hogy a mesés tapasztalatokat megosztottad velünk. Jelenleg valóban túlélés a cél, de idejében el kéne a tudatos nevelést is kezdenem. :lol: Benedek tuti nem érett még komolyabb mesékre. Kiborul mindenen, ami rossz. Irtó rossz példa, de hogy érzékeltessem, mennyire szélsőségesen fél a kudarctól, amikor meglátja a calgon reklámot, amiben is a mosógép elárasztja vízzel a fürdőszobát... majdnem sírva fakad. Nem értem, honnan ez az ijedtség, én nem hiszem, hogy ilyen tragédiaként élném meg, ha körülöttünk történnek ilyen és hasonló esetek... :shock:

Orsi, ahogy mondom, szó szerint, egy mukkot sem szól a kisfiam. Ellenben mutogat, öööö-zik, hümmög, visít, vonyít. Sorolhatnám. Senkinek nem beszél. Akkor kezdett volna, amikor 13 hós korában kórházba került, akkor hirtelen megkukult, és ott kezdett mutogatni. De azóta más sincs. A legrosszabb, hogy a jelrendszerét mi nagyjából értjük, ezért semmi motivációja nem volt eddig, hogy ne csak mutogasson és hangokat utánozzon. Ez mókás volt, míg egyedül volt, de most a kicsit nagyon zavarja. :?
vbea

Eni: Tudom,hogy ennek így kellett lennie és biztos, hogy ha meglesz, akkor úgyanúgy fogom imádni, mint Petyát, de mégis ott motoszkál a fejemben.. Tudom, hogy anyaként ilyeneket nem szabadna gondolni.....
igen valószínű, hogy a minden terhesség más... mondjuk azért is reménykedtem a lányban, mert a sógornőmnek is lánya lett és pont olyan tünetei voltak, mint nekem.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eni: Még azt akartam, hogy Petya sem beszél, ő is nyög, mutogat, síkongat, vonyít. Bevallom nekem eszembe jutott már, hogy elviszem valahová, hogy nézzék meg rendben van-e?
Ha meglát egy kutyát, akkor "síkitva" mondja,hogy vau-vau, de nem formálja a szavakat :(

KépKép

KépKép
cukorfalat

ANDI-Őszinte részvét :cry:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Zsu, megtaláltam. :lol: átböngésztem a mamami.hu-t.
snooopy

Orsi,
ügyi vagy, hogy megtaláltál minden okosságot! mi épp boltoltunk délelőtt!!

MSE,
elment e hangom mára (tegnap sem volt sok..), ezért nem próbálkozom telefonálással már :lol:
úgyhogy jól meggyógyulok, aztán utazok vagy 5 kilcsit a házatokig.. :wink:

Eni,
szerintem gyerektársaságban meg fog jönni a kedve a beszédhez (legkésőbb oviban).. nagy volt a megrázkódtatás a krupp-kórház miatt, majd beszél, ha lesz mit mondani ésatöbbi okosságok..

Brigi,
ha úgy érzed, hogy megnyugtatna, ha szakember mondaná, hogy "semmi gond anyuka, hogy még nem beszél", akkor menjél el!!!
és akármi lesz is a tesó, szeretni fogjátok
és ugye memme szokta írni, nem megoszlik a szeretet a gyerekek között, hanem sokszorozódik!!!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Szo,
mese-tévé-zene.

Nálunk nincs tévénézés. Este megnézzük a híreket, esetleg egy filmet próbálunk figyelemmel követni (megnézni a lányoktól nem lehet). De ennyi. Ők nemigen figyelnek oda. A mesére sem, ha egyszer-egyszer bekapcsoltam nekik. Rámásznak az apjukra, Melinda papírt hoz, hogy rajzoljunk, hozza a saját kedvenc könyveit és azt kell mesélni, vagyis mostanában ő meséli. Ez két három mondat (ha vers, mint az Anyám tyúkja, az Arany lacinak vagy az Altató, vagy aBóbita, akkor elmondja végig). És figyelünk. megint elmondja, megint figyelünk... Aztán énekelnem kell. Aztán leállít, és ő énekel. És kapcsoljuk le a tévét, ne nézzük. Mondja ő. Nyilván, addig sem vele foglalkozunk.

Ezt nem teljesen tudatosan alakítottuk így.
A legelején - három hónapos volt Melinda - csavarta a fejét a tv felé. Egy szobában aludtunk, ezért ezután mi sem tévéztünk addig, amíg külön nem költöztünk, akkor egyedül aludt. Ez tartott pár hónapig, akkor megint velünk aludt immár a nagy ágyban, ezért aztán megint no tévé nekünk, ami rossz volt, de másképp nem aludt el, csak ha csend volt.
Most csak akkor szegeződik a tv elé, ha táncot lát benne. És akkor ős is csinálja. De egy sima magyar karikázótól is beindul.

Tévét nem néz, Esztert sem érdekli hál Istennek. Viszont. Egész nap megy a zene. Reggel azzal kell kezdeni. És táncol. Eszter is, amíg nem tudott járni, négykézláb forgott mellette. Van nyolc tíz kedvenc cd-jük. Néhány népzenei, Kaláka, Szalóki Ági, Halász Judit, Kolompos, Gryllus Vilmos. Ezekhez viszont minden áron ragaszkodik Melinda. Pár hónapja mást nem is hallgathatok. Eszter is rázza hozzá a seggét és felvidul az arca, amikor az ismerős hangok jönnek.

A zene függésben közrejátszik, az a speciális körülmény, hogy öt hónapos magzati koráig tanítottam vele a táncot, plusz próbákra jártam, és aztán is jártam még órákra. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire meghatározó lesz. Ugyanis pl. népzenéből csak azokat szereti, amiket magzati korában hallott (ez konkrét tájegységek zenéit jelenti). Már próbákon is észrevettem, hogy voltak kedvenc zenéi- olyankor mindig beindult a hasamban - és ezek nem is pörgős zenék voltak, nem dübörgős, hangos zajok, hanem lájtos erdélyi zenék.
Aztán amikor megszületett, gyakran ment halkan valamelyik a felsosorolt cd-k közül. Később, ha azt akartam, hogy nyugodtan maradjon a szobában, betettem valamelyiket és hagyott főzni, takarítani.
Ül a WC-én és ezeket énekli, vagy valamelyik könyvét meséli kiabálva.

Szo, nálunk a TV helyét ezek foglalták el. Mesékből az állatosak, Kisvakond, Mazsola.

Nem bánom, hogy hányingerem van a Kalákától már és sose gondoltam, hogy néha idegesíteni fog kedvenc Halász Jutkánk is.
De kibírom. A tv külső képei akadályozzák az ő korabeli gyereket a belső képek előhívásában, azaz a körülötte levő dolgok feldolgozásában. Egy pici gyerek agya még nem tesz különbséget a kettő között. Plusz a feldolgozás mozgás közben történik - a tv és a számítógép pedig leülteti a gyereket.
Szóval hallgatom még pár évig a Kalákát. Szerette a Cranberriest egy ideig, de most az se jön be. talán ha magyarul volna. Majd.

Kép

Kép

Kép
memme

((((((((((((((((((((((((((((((((((((ANDI!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) őszinte részvétem!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi, resztvetem! :(

banana

Andi!!! nincs rá szó,hogy mennyire sajnálom, és együtt érzek veled. :cry: és fogadd őszinte részvétem. Ha bármiben tudok segíteni, szólj!
Kép

Kép
gablaty

Andi!!! Őszinte részvétem!!! :cry: :cry: :cry: szólj, ha tudunk segíteni, vigyázzunk Balura, vagy akármi!!!

Bocs, lányok, hogy így el-eltűnök, de hétköznap gyakorlatilag csak este tudom bekapcsolni a gépet, amikor elaludtak a csajok. A délutáni alvás is közösen megy a kettőnek, de Maja rendszerint a hasamon, és én is vele alszom, úgy meg nehéz netezni... :lol: Bár most már néha sikerült becsempésznem az ágyába. Remélem lassan visszaszokik majd. Most épp az apja hasán nyomja. :lol:
Szóval esténként meg épphogy csak vissza tudok olvasni, annyit írtok!

De most összeszedem magam kicsit!

Kendőzés: én is nagyon szeretem, a mamami.hu-n rengeteg hasznos infót találtam!
Banana, nagyon jó a blog, amit belinkeltél, én is elmentettem. Láttam a mamamin, hogy vettél egy kendőt. Milyet? Te kérdezted ezt a tesós dolgot, csak elfelejtettem akkor írni. Szóval nekünk most sokat segít a kendő, főleg, ha valamiért nem jutunk el délelőtt itthonról, akkor itthon is abban altatom Maját a hátamon, miközben mondjuk Léna hintázik, vagy mesélek neki. Máshogy Léna mellett esélyem nem lenne elaltatni. Nem túl zajos Léna, de persze mindig épp rosszkor szólal meg. Amit természetesen nem direkt csinál, de így mindenki jól jár. Szóval én imádom!

Eni! Nagyon szép a kendőd, tetszik! milyen? Emlékszem, hogy írtad még pocakosan, de kiment a fejemből.

Ugyan én még nem vagyok nagyon profi, de ha valaki közel lakik hozzánk, vagy megbeszélünk valami találkát, akkor én is szívesen segítek kötözni, akár hátra is.

Hiszti: Eni, ne tudd meg, mennyire beletrafáltál a narancslés példával. 2 napja konkrétan azon borult ki, hogy nem jó pohárba töltöttem az almaét... Mondtam neki, hogy az piszkos, mert reggel abból ivott (épp ebédeltünk). Erre ő üvöltve, hogy akkor mosogassam el. Én hoggadtan: most ebédelünk, nem mosogatok. Ő üvöltve: akkor előbb hagyjam abba az ebédet, mosogassam el, és utána egyek. :twisted: Vannak ötletei. Így sem könnyebb ám, hogy tud beszélni! :wink: Ma meg nem oda parkoltam, ahol szoktunk, mert az foglalt volt, alíg bírtam kiszedni az autóból, úgy üvöltött. De remélem gyorsan túl leszünk rajta. Vagy ne legyek naiv???

Hozzátáplálás-ivás: mi is próbálkoztunk mindennel, semmiből nem tudott inni Léna, végül nekünk is az jött be, amit Eni feltett. Aztán meg az, már majdnem 1 évesen, amit Tünde. Abban a Dm-esben, amit Eni is jaánlott az a jó, hogy magától nem csöpög, ha felfordítod, tehát nem folyik ki, viszont nem kell szívni, mert ha a gyerek összeszorítja a fogával, akkor viszont folyik belőle.
És én sem vonnám meg a cicit...

Veronika! Nálunk is beba koszmó elleni sampon, Lénánál nagoyn rég kezdtük, és még néha most is elő-előjön, persze mindig máshol. Dokink szerint 4 éves koráig tarthat.

Képek mind nagyon-nagyon jók!

Kopaszi gát nagyon jó ötlet! Mikor??? :lol:

Még sokmindent akartam, de túl nagy a lemaradásom...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jaj, de rossz ilyen hírre jönni......
Andi: részvétem :cry: Nem akarok semmi közhelyet írni, de gondolj arra, hogy anyukád megszabadult minden fájdalomtó,l sé jó helyen van. Én hiszek abban, hogy van élet a halál után. Valaminek kell lenni. Ezt a nagy űrt és fájdalmat nem fogja pótolni semmi, de a lelkes elkezd lassan megnyugodni, ha eltemettétek. Sok erőt kívánok az elkövetkezendő napokba, az még nehéz lesz. Nagyon. És tényleg, szólj, ha Balura vigyázni kell , én is szívesen vállalom, vagy összejövünk páran. Tényleg.
((((((())))))))

Heni

Kép

Kép
cancan

köszönöm MINDNEKINEK!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

memme, epp most vettem ket Grylllus lemezt, meg Alma egyuttest, es Szaloki Agi is megvan...de most a Gryllus a kedvencunk, mondjuk en mar kivagyok tole, anyira fulbemaszo nemely szam, hogy utana egesz ejjel az megy a fejemben.
tv-t mar nem nezunk, csak ejjel, miota Zsofi is odafigyel...(megfordulni is ugy tanult meg, h hattal fekudt a tv-nek, es mindenaron latni akarta)

Kendoket en szivesen megmutatok, meg kiprobalni is lehet, kolcson nem adom, mert irigy vagyok! :) najo, nem, de hasznaljuk oket felvaltva (van egy hosszu rugalmasom, meg egy hosszabb meg egy rovidebb didy, meg egy ergo is, ez nem kendo, hanem ilyen csatos hordozo)

egyebkent itt egy masik link a mamamirol, minden heten van egy uj kotesi mod, amit lehet gyakorolni, videokkal, es aztan megbeszelni a tapasztalatokat, ezt mi szoktuk jatszani neha...:)
http://mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=27

banana

Hú lányok, mi akkorát szánkóztunk a Vadasparkban...... Jól átázott a cipőm, csak itthon vettem észre, hogy totál elengedett a varrásnál :cry: Olyan gyönyörű volt a havas táj.
Képeket mellékelek mindjárt.

AproZsó: Úristen, totál megértelek. Én annyira utálok éjjel egyedül itthon lenni. Tök nehezen alszom el, minden neszre felébredek. Nem irigyellek az egyedüli éjszakák miatt. Kislánykoromban azt hittem a felnőttek sohasem félnek. Hááát. Ciki vagy sem , én szoktam néha itthon (éjjel persze) . Pedig biztonságos a házunk, van riasztó, de mégis......

Mese: hát nálunk elég sokat nézik. De mondjuk a normálisabb fajtákat. ( 101 kiskutya, Szandinál : Hello Kitty, eperke , Beni - elmo, Thomas , ja és mostanság Teletubbie) Ez a kis szaros úgy kezeli a kis hordozható dvd-t, hogy anyu a múltkor csak nézett.

Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, Eni - Neked akartam még írni, hogy Beni is viszonylag későn kezdett el beszélni.
Figyel ám Ő, tárol, aztán egyszercsak majd nagyot nézel, mert csak úgy jönnek belőle a szavak. Úgyhogy no para.

Na, megyek, kínzom magamat R.Rékára aztán meg veszek egy eukaliptuszos fürdőt. Beni anyósnál van estig. Megtehetem. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi
Őszinte részvétem.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi, (((((((((((((( ))))))))))))))))

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Mi is voltunk szánkózni, a Hármashatárhegyen, de nem vittünk gépet... A mobilommal fényképeztem, majd megnézem, milyenek lettek.

Banana: milyen didymos-aid vannak? És mit jelent a hosszú meg a rövid? Te-ti jöttök klubba?

Orsi: Látom, regisztráltál a mamamin. Mi is megyünk jövő szombaton, majd keressük meg egymást!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

hosszu: 6-os Jan , kb 4.6 m, rovid: 5-os Iris kb 3.8m, nekem vhogy a ketto kozott lenne jo a meret...:)
mi meg sosem voltunk a klubban, mert szombaton uszni jarunk, 11-12-ig, pont utkozik a ketto, bar ma pont nem voltunk, mert beteg Zsofi... egyszer majd bizos elmegyunk a klubba, vhogy majd kiugyeskedjuk.

banana

ZsófiZsófi ment privi.
snooopy

Banana,, köszönöm.
Tényleg menni fogok, ha KisKicsi akkorára nő, hogy már nem lesz elég amit tudok. Egy rövid Nandum van, az egy ideig elég lesz, de spórolok valami normálisra.
A mamami-ra regisztráltam, de arra már végképp nincs időm. Pedig jó lenne.
Gryllus: Melinda gyakorlatilag bevágta az első két gyereklemezt. És most élvezi, hogy együtt énekelheti vele. (Amit nem ért, arra halandzsázik, de pl. volt olyan, amit én nem értettem, ő meg simán.) A többivel is így van, én szörnyen unom és a Szalóki cd-ről kántált mondókákat is, hiszen ez a munkám is és most folyton ez megy, én is állandóan, önkéntelenül is motyogok mindig valamit. De tényleg inkább ez menjen. A természeti népeknél és a parasztoknál ez nem volt nagy szám, ők is gyakran dalokban, rigmusokban kommunikálták maguknak a világot.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Írtam, de nem küldte el.... :evil:

Még mindig köszi a tanácsokat itatás ügyben. Ma Reni féle békás pohárból nyomtuk, hát a pelus elázott, de talán 5-10 milli lecsúszott.

Eni, mi a csőrös pohár neve, hogy keressem?

Szóval a Kopaszi gáttal nem is kell megvárni a tavaszt, mert van egy kávézó ott. Talán ki lehetne tűzni minden hónapban egy napot, aztán aki tud jön, aki nem, az majd egy hónap múlva..... na?

Pelenkakiütésre van vmi jó ötletetek a sudon kívül?
Levi kakija furi 3 napja, először a spenótra gyanakodtam, mert olyan zöldes szürke bevonatú volt, de azt már 4 napja ette. Szóval keveseket kakil, de azt napi 7-8x, írtó büdi és teljesen kipattogzott a popija, szegénykémnek már nagyon fáj.

Éééééssss ma végre bevágtunk egy egész bébiüveges kajcit. Bár kb. 6 részletben, amikor az asztalnál jártunk egy falatot, de legalább evett vmit a tejcin kívül.

Heni, de jó helyen jártatok, ma tényleg csodás volt az idő!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi,
vékonyan Canesten és rá Neogranormon!!

Kép
Kép
paklincs

Micsoda tudások vannak itt!

Komolyan mondom, érdemes lenne a topicból egy könyvet szerkeszteni. Persze ehhez mindenkinek a hozzájárulása kéne.

Amúgy ma azért is lehettem ilyen aktív, mert lányaim Apjukkal levándoroltak a nagyszülőkhöz. Igy hogy Apja is végig velük van, elmertem Esztert is engedni.
Sajnos itthon is azt csinálta volna amit ott: ül gépe előtt és tervez, árajánlatot küld, szaktanácsol etc. én meg gyakorlatilag úgy érezhettem volna magam, mint a hét bármely napján. Viszont szakdolim még mindig elkészültére vár és hát három hetente egy-két órára odajutva nemigen tudom elsietni. Ezért elküldtem őket itthonról, dédi is be tudja legalább vetni magát a nagyszülőknél. (egy faluban laknak).
Nekem meg itt a CSÖND. Hiányoznak is, de nagyon élvezem, hogy nem vagyok kimerülve, nincs állandó figyelés, szaladgálás, nem is kellett ma lefeküdnöm nagyon. Lányaim meg szánkóztak, élvezkednek, tobzódnak a nagy törődésben.
Meg tudtam enni a tévé előtt egy pizzát!

Zsó, ma vagy egyedül? Gondolok rád.

Andi, rátok meg főleg. Puszi.

Kép

Kép

Kép
memme

Andi drága!

Öszinte részvétem!!
:cry:
ha valamiben tudunk segíteni szólj!!

ancsaboszi

Ne haragudjatok lányok, hogy így eltüntünk!
De most megint annyi minden volt.
Viszont Lara már meggyógyult, én is, és reméljük hétvégén Apa is meg fog! :-)

bocsánat, de most még csak ezt az oldalt sikerült átolvasni, de igyekszem. Tegnapelőtt a kerti csapunkból spriccelt, másfél órát a víz. :twisted: aztán 4,5 órát naplementéig a kivitelező ásta a kertet. :twisted:

Memme,
És melyik tájegységeket szeretik??, vagy csak Melinda?
de ez tök jó, már most előnyökkel indul a tánc terén.
Halász Juditot mi is imádjuk! Bár vannak más gyerekori lemezeim is, amit szintén hallgatunk, Roller, nem tudom ismeritek e. Zánkára sokat jártak, Bojtorjánnal együtt. És mivel Anyukám szervezte a müsorokat, én is sokat ott voltam.

Heni,
nagyon jók a képek!!!
Szuper napotok lehetett.

MInden baba és Anya csudaszép és csudaédes. Bocsánat, de nem sorolom fel, mert láttam, de nem akarok senkit kihagyni. :oops:

Aprooka,
hú ez a történet, és riasztó, vagy kutya?
és most egyedül vagy???
hú nagyon szorítunk!!! és nem félni!!!

ancsaboszi

Andi!

Őszinte részvétem! :cry:
És csatlakoznék Heni írásához...., hogy Nektek most nagyon nehéz, de Anyukád már jó helyen van. Én is hiszek a halál utáni "létbe".
És hidd el, hogy Anyukád nagyon hálás Nektek "odafentről", a sok törődésért főleg, amit az utolsó időben kapott Tőletek. És büszke Rátok, hogy jó testvérek vagytok és hogy segítitek egymást! Ezután is! És majd tényleg csak a temetés után kezd majd "könnyebbedni" a lelked/lelketek! :?
Sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkező időkben!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsa,
Roller együttes csomót fellépett az ált.iskolánkban, mert az egyik tanárnéni férje volt az énekes-valami Pampalinis dalra emlékszem...

Zsu,
akkor gyógyulj, aztán nézzetek be, remélem, nem lesz beteg egyik gyerköc sem köv. hét.

Írnék én is, de nem fussa most időből... :?

Andi, annyit az eszembe vagy.

Séta mi is, de két gyerekem van, egyik se marad se egy helybe, se babakocsiba,háton meg sose voltak(tudom, itt szúrtam el :roll: )...úgyhogy én ide-oda fogok rohangálni-az meg mondjuk rám fér...

Kép
Kép
paklincs

CukorBrigi!

Na látod, ezért reménykedtem én is abban, hogy másodjára meg fiam lesz. Ugyanis Adrival semmi bajom nem volt!!! :wink: Bármit jóízűen meg tudtam enni-inni. Nem voltam Vele annyira fáradékony, mint Jázminnal, jöttem-mentem mindenfelé. Meg mivel "tök csúcsos" volt a hasam, szinte Mindenki azt mondta, hogy tuti, hogy fiam lesz, mert ilyen hasformával nem lehet más. Oszt tessék!!! :roll: Úgy hogy ezekután jöhet nekem bárki azzal, hogy ilyen formájú has meg olyan, meg ha fáradékonyabb vagy akkor inkább fiú lesz mint lány, stbstbstb.
De ahogy már "megdumáltuk" :lol: ....majd az unokáink!!! :wink:

Orsi!

Szóval kérdem én még egyszer.....Nem tévesztettél Te pályát véletlenül???:wink: :lol: Azok a rajzok!!!!! Nagyon jók!!!
Adrinak meg "alváseredménye" azt mondták, hogy kb. 1-2 hét. :shock:
De Apának mondta a Nővér, mikor eljöttek, hogy nyugodtan lehet őket hivogatni naponta akár többször is és akkor nem "ülnek" annyit a dolgon. :wink:
Szóval tuti, hogy napjában többször is fel fogom őket hívni, mert azért már december óta "húzódik" ez a dolog és Adri már igencsak sz@rul alszik, többször felkel emiatt éjszaka....meg idegesítő az is, hogy többször is kihagy a légzése éjszaka. :?
Úgy hogy ormandi mindenféleképpen kivételre szorul, és minél előbb, mert ez a hallására is "ráment" már! :?

Na jó, megyek fürdeni. 8) További szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

828 oldal végéig jutottam, de ezt mos elküldöm!

Valentina

Viktornak kicsit megkésve, de nagyon, nagyon boldog születésnapot!Nagyon jók a képek, jó lehetett a buli!

Veronikusz,

hogy vagytok???
emil odaért?

Etenci,
Mikey szeretett hason aludni? Lara utálta, csak akkor aludt úgy, ha úgy tettük le és már előtte elaludt.különben nem.
Annyira édesek, kié volt ez a rózsaszín ruci? Nagyon csin, csin benne, ahogy Lara mondja!

Judy
Anna anyira kis drága!!

Tünde,
hát ez érdekes, hogy a gyes jár még akkor is, ha 8 órában dolgozik az ember. Ezt most tudtam meg. De hát ez egy segély nem? Akkor mért kaphatja mindenki. Na mindegy, azért jó tudni. Teljesen elképedtem hétfőn mikor intéztem, mert kérdezetem a nőt, hogy ha elmennék dolgozni, akkor mikor kell ezt lemondani, kérdezi, hogy mért akarom, mondonm hogy mért. Erre ő, hát nem értem a kérdést, ezt nem kell lemondani, ha megítélik megkapod. Remek.
Hú nagyon vártam már a Rudis képeket! Tök jók, nagyon ügyik vagytok!!

Snoopy,
írtam soka, sokat megkaptad???

Kriszta,
milyen receptek?
Én is, én is!

Dorka,

köszönjük a gyógypuszikat, nektek is küldjük!! de remélem már nincs rá szükség.
Hú, ez az eltünés, én is a frászt kaptam volna!
Lara Egyiptomban ment el időnként, aztán valami hasonló színű ruhás nőt kezdett el követni helyettem. Ilyet én is csináltam mikor kicsi voltam, mentem Anyukám után a Nyugatiban, aztán egyszer csak Anyukám már mögöttem volt, de a hasonló zöld kabát még mindig előtte. Hát godnolom Ők is frászt kaptak.

Steffi,

Jó ez mottó!
Nekem meg az, vagyis nem az enyém, de szeretem „ az új csak jót hozhat nekünk, abban van minden reményünk”

Lányok
kaptam a barátnőmtől egy Humánás, almás tápszert. De nem tudom ahhoz milyen kanál van, én nagy kanál gyüjtő vagyok, de már nem emléksezm hogy ez milyen. Tud valaki segíteni, tudom, hogy nem lenne baj, ha másikkal adnám. De ha már van. Nem ehhez van olyan középkék rövid (vagyis rövidebb mint a Bebás)

Reni

de jó, de jó!! gratula!!

Judit,

de jó, hogy megírtad a végét is a történetnek. És örülök, hogy szuper volt. Mikor mész megint?

Vicaazért ez a sikitás édes lehet, bár godnolom hallgatni nem annyira!!

Snoopy,

Mond Anyukádnak, hogy mi lenne ha külföldre mennétek, mi egy ideig Spanyolországba indultunk, így most hogy Piliscsabán vagyunk, nem annyira haragszanak. Azért ez mégiscsak közelebb van.
Anynira szép szeme van Kolosnak!!! Sok sok névnapi puszi neki (így megkésve), de madj nyáron figyelek!

Zsófi

Nagyon jók a képek, még csak a 828. oldalon tartok visszaolvasásba, de ha azóta nem írad volna le a történeted én várom. Ha meg igen, akkor majd olvasom.
Na közben már olvastam is, köszönjük, hogy megosztottad, és megértelek, és értelek.

Aprooka,
Tényleg? Ez az etetőszék tényleg nagyon jó, most másfél évesen kezdett kicsi elszakadni a húzat, de imádjuk, most le van engedve, és Ő belemászik, és ha jön hozzánk vendég kisgyerek Ő is, és nagyon élvezik! És ha elaludna benne, akkor meg megdöntöd és alhat. Csepeli honlapot megnézted? Annál nincs jobb ár szerintem, mert a kenguruban 7ezerrel drágább volt. De godnolom azért használtból is van választék rendesen.

Nekünk Mclaren babakocsink van, én imádom mi használtan vettük Masnitól, de ha egyszer lesz kistesó neki ebből már tuti újat veszünk, nagyon könnyű 5 kg, de az új már csak 4kg, szóval nagyon jó. Lehet vele utazni!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
ettől régebbi, de majdnem ilyen.

ancsaboszi

megyek aludni, de ezt muszáj elküldenem:
http://index.hu/bulvar/2009/02/20/megol ... _rejtelye/

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emese,
tényleg?
Mi pont ma hallgattuk este, és annyiszor elmondja, hogy Pan-palini, hogy már Lara is mondta!
Figyi, lehet hogy válaszoltál, de még nem láttam.
Honnan van az szoknyácska ami a Farsangon volt Flórkán?
Gratulálok a Nagyfiadhoz!! Ez a Ti érdemetek is, szuper Szülők vagytok!!! Elhiszem hogy büszke vagy!!! és mert meg is érdemled!! :wink:

Andi

Az a pelusos csizmás kép, az szuper!! Nagyon ott van!!!
de ez a befekvés a cumikkal, hát ez sem semmi, igazi nagyfiú! :wink:

Tehéntej, hú hát erről sok a vélemény, valaki 2 valaki 3 éves kort mond. Én a múltkor vettem Larának biotejet. Na hát nem ízlett.
8)

Eni
tényleg neked akartam, hogy Beni milyen nagyfiú már!!! Annyira már az arca, valamelyik nap kezembe került az első randis kép! :lol:

Steffi,

beba HA-sat ettünk egy éves koráig, mert ugye tejérzékeny volt Lara is, és aztán kezdtük a másikat, és utána kezdtük a simát, de nem volt vele gond. Szóval a válasz, a HA-s az jó ha tejérzékeny. Mi kedden megyünk dokihoz, esetleg megkérdezzem ír e fel?
de közben olvastam hogy már vettél. kell még?
VAgy nem jött be? ezt még nem olvastam.

Kriszta

Annyira édes ez a horgászlány!!!
de ez a mosoly sem semmi!

Zsófi
hú, de jók ezek a képek!
A fél éves! Olyan gyömöszkölni való!! nagyon édes!!

Heni
De édes a sok cumis!!!

Gabi,hogy vagy??
Nagyon jók a képek!!

Tigrincs,

hol vannak azok a képek???
:twisted: :wink:

ancsaboszi

Ancsa!

Még a fényképezőgépben! :twisted: :lol: :wink:

De most már télleg menek fürdeni, mert mingyá kajaidő van! :lol: :wink:

Pusszantás!!! LaraApának :lol: meg gyógypuszik!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs,
tessék letölteni! :twisted: :wink:

GAbi,
ez a szöveg nagyon jó! :lol:

ancsaboszi

Ancsám!

Bagolykodunk-bagolykodunk?!?!?! :wink: 8) :lol:

Na most már télleg húztam!!! :twisted: :lol:

U.i.: Mikor honfoglalózunk egyet CSajos?! :wink:

Mentem!!!! :wink: 8) :lol: De télleg! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ha túl vagy a tartozáson, és én is kész vagyok a munkámmal!

hm?

2010? :wink:

ancsaboszi

Brigi!

Gratulálok az AFP-hez,
És szuper hogy ennyi pasi vesz majd körül!!!
De azért megértem, amiket írtál!
De a lényeg az egészség, meg hogy lesz Kistesó!

ancsaboszi

2009.12.31. ? :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsa,
bocs, elfelejtettem. :oops: Esprit szoknya, de turis-nagyi vadászta még Tiszaújvárosban.Tényleg ennyire tetszett? :)

Kép
Kép
paklincs

Tigrincs,

Ok, akkor ezt a dátumot lőjük be!!! :wink:
Naptárba bevéstem!
óra?

Emese,
Nagyon!!!Nagyon!!Annyira szép, és nagyon jól áll neki!!!

Na most már én is megyek, jó éjt!

ancsaboszi

Jó reggelt!

Ancsa!
nem vagy elfelejtve. Már többször nekifutottam, hogy válaszolok, de egyedül vagyok és tegnap nagyon húzos nap volt. Lányokat 12-től 15-ig PRÓBÁLTAM altatni NULLA sikerrel, majd kihoztam őket erre DU 4-kor beájultak. 45 perc után felkeltettem őket, hogy ne aludják ki magukat. Ekkor jött 1 óra visítás .... :? :? :? horror a köbön. Este 7-kor már ágyban voltak, de a férjem bekapcsolta az olajradiátort (kamillát rakott rá párologtatni), aztán nem tudtam rájönni, hogy mért van melegük és mért nem akarnak elaludni, holott hulla fáradtak. Mire rájöttem .... :x :(
Ma megint egyedül és még főznöm is kell. Zsófi meg .... brutál ahogy köhög. Én már azon parázom, hogy aszmás vagy bronhitiszes lesz a lakásban lévő penésztől :oops: :oops: :oops: másfél hete szedünk egy hörgőtágítót vagy mi a fenét, péntektől megy egy köptetőt. Még mindig nem javul .... :oops: Nagyon szörnyű hallani ahogy köhög. (nem gyakran, de akkor borzasztó).

Dorka!
Mi van Letti laborjával????

Heni!
irigy-irigy a Vadasparkra IS!!! :D

Aprooka!
Nem semmi amiket írtál. Nem csodálom ha nem szeretsze egyedül lenni éjjel. :oops: A kutyákkal nem lehetne valamit .... kiképzés??? csak megtanítani, hogy az jöhet be a kertbe, akit ti beengedtek!!! :roll: :roll: nem vagyok szakértő! lehet ezt a fejtát nem lehet kiképezni erre??? :oops: :oops: :oops:

megyek, mert már Zsófi is fent van 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép jó reggelt!

Mi ma éjszaka nem voltunk fent!
Mert amióta betegek voltunk / vagy Egyiptom nem tudom, de Lara felkel éjszaka. És ott áll az ágyunknál.
Aztán viszont 7.kor oa biologiai órája, mert eddig 8.kor kelt! :lol:
Na de mindegy! Ez legyen a legnagyobb baj!

Andi,

Itt küldök egy nagy reggeli ölelést!

Veronikusz,
Akkor jó, csak mostanában olyan hülye a c2 hogy nem tudtam meg kaptad e.
Mármint jó, hogy megkaptad, a többi nem!
:cry:
Szegény Zsófi, sok gyógypuszi neki!!
megértem a félelmedet, nekünk is volt ugye a mi szobánkban, és mikor kiderült, azonnal áttettük az övébe, mert ott nem volt. De nem voltam nyugodt.
Nálatok hol a penész?
Mikor volt leszedve?
Mennyire durva!

Nem lesz semmi baj!!!
Jaj Te szegény, most is egyedül.
Apa? dolgozik?

Zsu,
Sok gyógypuszi Neked, de remélem már jobban vagy!!!

Na mennem kell, mert Lara is ír már!

ancsaboszi

Ancsa!
nálunk mindenhol van a lakásban :cry: :cry: :cry: NAGYON DURVA és kb 2 hete volt leszedve. Hétfőn vennem is kell egy másik szert, mert a régi jó, elfogyott és az ami igazán használt, már rég elfogyott és az kéne megint. Csak az a baj, hogy H-K-en vagyok szabad és annyi elintéznivaló lenne ... tudod a nagymamám lakását is nekem kellene rendberakni, lomtalanítani, takarítan, most hogy már nincs nagyim. Most a beteg bátyám lakik ott egyedül és senki másnak nem engedi, hogy a nagyim után hozzányuljon valamihez. YUPPPPI!!!! :? :? :? :?
és akkor még Zsófiról nem is beszéltem, hogy vele is el kéne menni dokihoz. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! férjem dolgozik, mert az egyik cége APEH ellenőrzést kapott. :? :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lara!
lehet megviselte a költözés? még új neki és meg kell szoknia! :roll: :roll: :roll: örülök, hogy aludtatok!

én meg azért ülök itt, mert a Szofi meg az ölemben ül. Így nehéz főzni, de lassan csak felkéne állni. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ú, Veronikusz. ha köhögnek, attól én is kikészülök. Jobbulást a Legkisebb Fürtösnek.

Ancsa
, és tényleg nekiálltál végigolvasni? :shock:

Roller... Hogyne. Zánka... (Ennyire öreg kezdek lenni, hogy már nosztalgiázok. :oops: )
Hogy melyik tájegységet szeretii Melinda? Konkrétan a mezőségit, székelyföldit, moldvait, néhány kalotaszegi dallamot, kalocsait, pest környéki karikázókat - amikre táncoltam a leggyakrabban az utolsó félévben és vajdaszentiványitól indult be a legjobban magzati korában.
A táncostársaim gyerekei is mind így vannak ezzel, egyszerűen azért mert amikor még benn voltak, intravénásan kapták ezt a fajta zenét és lüktetést. Nyilván, ha hip-hop-ot táncoltam volna, az volna neki az ismerős, biztonságot jelentő zajvilág. És például mi gyakran hallgatunk az autóban Cseh Tamást meg Mobyt, imádja, pedig az utóbbi igazán nem gyermeki hangzásvilág.

Egyébként nem táncosnak nevelem. Itthon soha nem táncoltam előtte, máshol nem láthatott (de érezhette, amíg meg nem szültem) nem abban a szobában nézem a tánc-filmeket ahol ő van. Mégis mióta jár, állandóan csinálja. Én örülök, mert addig is rá legalább nem kell figyelnem.

Kép

Kép

Kép
memme

Jóreggelt,

ApróZsófi, ez tök jó ötlet, én benne lennék egy ilyen fórumos taliban. Többiek??

Ancsa
, igen, megkaptam, de én sem voltam a toppon az elmúlt pár napban, ha olvastad. Köszi a sok választ. :)
de jó, hogy már nem vagytok betegek.

Tigrincs, hát...lehet, h pályát tévesztettem, de a rajzolásból nem igen lehet megélni. Max rajztanár lehetnék, de az meg nem akarok.
úgyhogy marad a közgáz, és hobbinak meg a rajzolás.

Zsu, jobbulást. visszajött már a hangod?

Zsófizsófi, privi odaért? mostanában elég gáz ez a babanet azért kérdezem.

Veronikusz, szegény Zsófi. múljon az a köhögés!!
snooopy

Sziasztok!

Andi, ma is (((((()))))). :roll:

Zsó, én is frászt kaptam volna ettől a zseblámpázástól. Bár kihúztam egy egész nyarat az erdő közepén kizárólag zseblámpával, de az akkor és ott jó volt, és persze más... Amúgy nagyon be tudok parrantani én is. Ja, ez a pohár (itató) a nuby. Annyiban más, mint az avent, hogy jóval olcsóbb, ahogy Zsofesz írta, gyerekek könnyebben tudják használni stb.

Zsofesz, ez amazonas, anno a brendonban volt akciós. Az enyém 5,10-es, így ezt az elölkeresztet minden további nélkül meg tudom kötni.

Na, Jankaszáva aludt 10 percet. Gr8!!!
vbea

sziasztok

Andi annyit gondoltam/gondolok rád... :(

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?