Tegnap jegyzeteltem, és most látom, hogy nem is küldtem el...
cigi dolog... Na ez a rohadt igazságtalanság. Miért nem az ilyennek születik beteg gyereke???????????? Mi az életben nem gyújtottunk rá és nem ittunk... Na erről ennyit.
Nekem az egyik barátnőm írt a 2007 júliusi topikba, ami aztán befuccsolt,de én onnan tudtam a babanetről...
És a mai:
Bogolya, mi már egy csomó tápot kipróbáltunk, eddig egyedül a milupa nem jött be neki, attól mindig bukott. De nálunk nem szokott gondot okozi a váltás. Ma is vennem kellett, de csak olyan volt, amit még nem ettünk, de ette ezt is szépen.
viszont képzeljétek, voltunk ma is masszázson, és Eliot úgy üvöltött végig mint még soha, szegényt úgy sajnáltam. Elég kemény csajszi vagyok mint tudjátok, de úgy kellett magam visszafogni, hogy ne vegyem fel és szeretgessem meg és hozzam el... aztán mikor hazaértünk, mondja Peti, hogy valami szösz van az arcán, töröljem már le. És képzeljétek, nem szösz volt, hanem egy csomó hajszálér elpattant az arcán... Néztem nagyot...
Kata, azért nem akarok nyárig várni, mert mondták, hogy minnél előbb annál jobb, és az majdnem fél év még... Úgyhogy most hétfőn felhívom a másik dokit, aztán meglátjuk... de ha lemegyünk, akkor ehhez a dokihoz is mehetünk márciusban, mert ott van időpontja. de majd hétfőn eldöntöm...
Evés... Eliot mostanában 250-esével nyomja, napi ötször, de az előző kajára megevett ő is egy egész banánt reszelve (KANÁLLAL), aztán meg még vagy 100 tápot.
Ja, és Orsi, igen jól látod, hogy hízott, tegnap mértük, és 7760 gramm!
Két hónap alatt kb. két kiló
Na most megyek vissza a kajakészítéshez...