Sziasztok!
Sikerült végig olvasni mind a 4 oldalt
amivel le voltam maradva!
Dimitrisz-Anyuka! Szilvi!
Szia Csaj!
Az 509-es szobában lévő Egyszemlány Jázmin Anyukája a melletted lévő ágyról
köszönt itt Téged sok szeretettel!:lol: Hogy vagytok? A pöttyökön kívül minden okés? Rendesen eszik Dimi? Visszaszedte már a születési súlyát? Ha felraktátok a képeket a gépre várjuk sok szeretettel ide is!
Tencikém!
Este a filmjeim megnézése után(CSI és Gyilkos elmék) megyek a nagygéphez és írom a mélt!
Már csak "Mackótestvér"
Anyuka hiányzik innen, mi?!?!?
Remélem előbb-utóbb tényleg Ő is beköszön ide!
Emse!
Jól emlékszel....ma mentek Apával aludni HP-ba. Most beszéltem Velük
minden okés, 9-re jött/ment a nővér "felcsatolni" a kütyüt Adrira! Reggel meg majd jönnek haza. Olyan sz@r érzés, hogy nem lehetek ott Vele!!!
Meg ugye majd a műtétre is Apával megy, mert Jázt nem vihetem magammal....túl kicsi még ehhez meg különben sem engednének be Vele meg nem is vinném be.....Szóval a lelkem most egy kicsit "gány"!!!
Na de nem "sírok" itt tovább!!!
Inkább lemondom, hogy ma először egyedül fürdettem Jázt.
Ez nálunk Apa reszortja, minden Gyerekénél ezt Ő "végezte-végzi"!
Na nagyon nem paráztam, csak furcsa volt, mert én igen ritkán fürdetek
max. akkor, ha Apa nem ér haza fürdetésre. (na ez kb. 1 évben 1-2X van!
)
Aztán megetettem, letettem aludni, de elkezdett "hisztizni", ami végülis nem is hiszti volt, csak csavargatta a kaka a pociját, ezért bevittem magammal fürdeni
a hordozószékbe, ott megnyugodott és teljes csendben végig várta míg befejezem a műveletet, majd kivettem a székből leültem a kanapéra megnéztem a Fókusz végét ami alatt sikeresen betrottyolt
, majd ismét bepelóztam és letettem aludni. Na azóta nyomja a szunyát én meg közben nézem a filmeket meg írok ide.
Judit!
De jó, hogy jöttél!
Bár gondolom Neked is annyi időd van, mint nekem!
Lányok jól vannak? Náluk is Adri a "becsavarodás" szélén áll attól, hogy nem mehet oviba!!
Szegények! Azért nagyon sajnálom ám Őket!!!
(Lilit+Adrit)
Szonja evéssel-alvással hogy áll?
Judy!
Örülök, hogy Nálatok is bevált az "ordítószene"!!!
Örülök, ha segíthetek!
Veronix!
Nálunk Apa fésüli a Gyerek haját
, mert a Gyerek állítása szerint, Anya túl brutálul
csinálja!!! (pedig Adrinak szögegyenes a haja!) De nálunk reggel és este lefekvés előtt is fésülködés van.
Eni!
Kép nagyon jó!!! De melyik vagy Te és melyik JaSza?!?!
Hihetetlenül hasonlít Rád mind a két Gyerkő!!!
Benchez való "hozzáállásodon" nem csodálkozom! Nagyjából én is így vagyok Adrival! (sajnos!!!
) Annyi a különbség, hogy Adri nem dobálja és pakolja tele Jázt!
De ha már nem bírom tovább, akkor nálunk is a dvd a "leszerelő hadművelet"!
CukorBrigi!
Remélem hamarosan jobban leszel kaja ügyben!!! Nem akarlak elkeseríteni, (ez is egyénfüggő) de nekem végig meg volt az "utálokennidemuszájenni" effektus. Mondjuk sosem hánytam ki a kajákat, de enni kínszenvedés volt....szinte sosem kívántam a kajákat...főleg a főtt kaját nem....a hideg kaja jobban "csúszott", de hát nem lehet 9 hónapig vajas kenyéren meg felvágottakon meg paradicsom-paprikán élni.
Úgy hogy kitartás!!! Ezt is túléli az ember lánya!!!!
Rita!
Teccik
a "neves" sztori!!!
De engem miért nem kérdeztél meg arról, hogy "csak egy neve lesz a gyereknek"?
Na jó, tudom, mert gyors voltam!!!
És egyébként mi lett a kislány másik neve a Réka mellé?
A mesékről amit meg írtál, egyetértek! Bár néha elég nehéz betartani. Mondjuk nálunk csak dvd-n mennek a mesék, azok is válogatva, amit Anya (vagyis én
) megengedek a Gyereknek! És előtte megnézett!
Nekünk csak 3 csatornánk van:rtl,tv2,m1. Ezeken meg ugye nincs is szinte mese.
Zsu!
Sok boldog névnapot!!!
Micatesó
jól van? Tényleg, Őt hogy fogják hívni? Ha nem vagyok indiszk?!
Dóri!
Pocaklakó Donátnak sok boldog névnapot! Remélem jól vagy/vagytok!
Csajok!
Gyerkők minden képen nagyon cukkancsok!!!
Betegek! Most aztán már tessék Mindenkinek meggyógyulni!!! Küldöm a Gyógypuszikat Kicsiknek-Nagyoknak egyaránt!!!
Na jó, most már lépek.
Ha tudok, majd jövök.
Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!
Pussz!