Új privát üzeneted érkezett!

Durca, ment privi
Anna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Judit :lol: :lol: :lol: :lol: igen, igen, nagyobb képek? ( de ne azokat, amiket már láttam :wink: )

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, akkor én is mutatok poharat, mert ez is dm-es. és nagyon praktikus. de erre eleve 8 hónapos kortól van írva, és 1 évesen tanult meg belőle inni Villő, és lassan kezd tudni inni pohárból is. (eddig csak harapta)

Kép

mtunde

És néhány még:

Villő egyik délutáni alvása:
Kép

És a mai farsangosok. Villő egyszerűen beült velük reggelizni! :)
Kép
Kép
Kép
Kép

mtunde

Olyan szép ez a kislány Tünde!

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde,
Nagyon szép kislány Villő :D És az a krémes kép :roll: Túrórudi jelmez király!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Mai szánkózás az udvarban..... ( mázlink van ezzel a dombbal ) de holnapra be van nekik ígérve a Vadaspark
Kép Kép

És a nagy kedvenc, aki nélkül tapodtat ( így kell írni? :oops: se sehova, mosás után:
Kép

Judit! Nem tudod Szonját 1 órára Bercire hagyni holnap délelőtt? Gyertek át Lilivel overállba, itt a dombon szánkóznak egyet! Nagyon jó még én is csúszok velük! Te is szívsz egy kis friss levegőt, Lili is kitombolja magát és ha gáz van 5 perc és otthon vagytok!

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsó
Bocs, de ez a ne adj cicit, ha nem eszik...ez akkora hülyeség!!! Ha éhes fog enni...És ez a módszer remek arra, hogy elválaszd :? Szal sztem dobd....ÉS én is azt mondanám, hogy a foga miatt nem eszik :wink: Még ha nem is látod, lehet, hogy már érzékeny neki az íny...
Pohár: én is vetem ezt-azt méregdrágát, de szinte mind csöpögésmentes, ami jó, de szívni kell, mint a barom :? Cumisüveg nálunk sem ment és ezek a csöpibetétesek sem. Ikeás itatópohár
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00130407
Sztem nagyon megéri a szett! Én a pártedli miatt 3-at is vettem Anyunál is ilyen van, mert nagyon jó. Ha csőr leszedhető a pohárról és akkor mezei pohár...
De a legjobban ami bevált az a szoci kávéspohár :wink: A legkisebb...Vastag üveg, egy tört el a 4-ből, azt is Zsolti törte el :lol: Kifeléhajlik a szája és pont annyira szűk, hogy könnyen tud belőle inni. Picit nehéz, de hamar megtanulja fogni. Asszem Tescoban kapható, de felmenőknél tuti ráakadsz egyre :wink:

Judy
Nagyon tetcc a padlószőnyeg Anna szobájában! Imádom a bénaállatokat :D És hogy alás helyett áll....Hát nem is tudom...Jó, jó, nincs mit tenni, de csak jobb lenne, ha aludna :lol:

Hamár alvás. Az én kölököm is beájulda :D :D :D Már épp ki akartam kapcsolni a mesét, mikor észrevettem, hogy szunyizik és nem nézi :shock: Azonnal ugrottam ide a géphez :lol: Persze míg nézte a mesét én húztam a lóbőrt :wink:

Eni
Jóvan, megnyugodtam, hogy azért nem akar az ember naponta öngyi lenni 2 gyerkőc mellett :lol:
Bencinek amúgy sztem nehezebb a helyzete, mint egy átlag nagytesóak...Tutira érzi, hogy Janka másfajta figyelmet kap a betegsége miatt és nem csupán azért, mert kicsi. Ez annyira nehéz szülőnek és nagytesónak egyaránt...B.nőméknél láttam. Együtt nőttünk fel. Iszonyúan irigyeltem mindig azt a harmóniás és össszetartást, ami náluk van és mégis. Az öccse 4 évvel fiatalabb és volt v.mi betegsége, amit elég sokára, de még sulis kora előtt kinőtt teljesen, de volt...Majdnem meg is halt, aztán olyan gyszereket kapott, aminek mellékhatása hisztiroham. Felnőttként is beszéltünk ezekről és ő is felhozta a szüleinél, mert náluk még minidig érezni a különbséget és az öccse ezt nagyon csúnyán ki is használta sokáig....Szóval apja mondta, hogy látja milyen a fia, de sosem felejti el, mikor a kajaiban volt a fia, akit mejdnem elvesztettek és ezt nem olyan könnyű elfelejteni. Mostmár a barátnőm is anya szóval átérzi, megérti, mégis nehéz olykor feldolgzni...
Ezt csak azért írtam le, mert ugyan mindenki és minden helyzet más, de kitartás és próbálj megértő lenni :wink: persze mondani könnyű :lol: Nem is mostra értem, hanem akár később. remélem nem bántottalak meg, tényleg csak azért írtam le, mert én ezt láttam, de biztos van más példa is! Durca lehet mást írna :wink:

Rita
Valamikor, pár hónapja a Kismamában volt egy "Hónap Kisbabája", aki minden viccet félre téve úgy kapta a nevét, hogy fiú és lány keresztneve is volt :shock: Külön engedélyeztették, hogy apuka keresztnevét is megkaphassa. Így lett "Kovács Győző Anna". Pontosan nem így hívták, csak a Győzőre emlékszem, de megmaradt bennem...Én biztos hülyét kapnék, ha nekem férfi keresztnevem is lenne :evil:
Andersen és ilyenek....Persze, persze, kell én nem mondom! Azért is írtam, hogy amíg nincsenek a fejődésükből adódóan félelmeik, addig tök felesleges őket rijogatni :wink: Azért sztem Disney-ben is vannak jók, csak ki kell válogatni :wink:

Dorka
Berke nem fél Szörnyellától? Én sokáig "féltem". Nem ez a jó szó, de nem szívesen néztem oda...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Itt esik a hó :shock: :shock: :shock:

Heni

Kép

Kép
cancan

HENI!

válaszoltam.

ja,nekem is volt egy haverom,akinek ANNA GYULA a kislánya,igaz csak otthon.
DE RENI!
és arra nem emlékszel,hogy milyen okra hivatkozva kérték és kapták az anyakönyvezést?

Kép

Kép
durca

Mese:
igazán nem tudok pontos választ adni, de azt érzem, hogy olyan nagyóvodás kortól már lehet a nem túl bonyolult, nem túl rémeset. Ezt magad is látni fogod. Azt gondolom, hogy amúgy akkor működik ez jól, ha anyai/apai hangon hallgatja. És szerintem fontos szempont, hogy nagyon kevés tévét, filmet nézzenek, naponta 10-20 percnél ne többget. És azt is együtt. Én pl. leültem a gyerekekkel kisvakondot nézni, már amikor lett videónk, és együtt néztük végig és közben kommentáltam, tehát fordítottam rajzfilmről/látványról gyerekre/magyarra. Vagy akár mondhatom, hogy vizuálisról verbálisra. Mert a látvány sokszor megfogalmazás nélkül megí be a fejükbe, sokszor megértetlenül és ott kavarognak valamilyen megfogalmazhatatlan formában.
Amúgy a kicsiknek és néha még a nagyoknak is fejből meséltem, akkor és ott kitalálva a történetet, állandó szereplőkkel. sokat meséltem nekik magyar népmeséket is, nagyobb korukban jöhettek a grimmek, andersenek. szerintem az andersen már az iskolás korra való. összetetteb, árnyaltabb és sokszor elvontabb a mondanvaló, sok elvonatkoztatott érzelemmel és sok megszemélyesítéssel, ami az ovisoknak még nem megy.
Szerintem a mama nélküli tévézés, még a legszelídebb mese esetében sem jó. Azt gondolom, hogy az együtt tévézést legkorábban 3-4 éves korban lehet elkezdeni, de szerintem a tévézés teljesen el is hagyható ebben a korban. Ha a későbbiekben nagyon megválogatjuk, hogy mit nézünk meg együtt, akkor kialakul bennük egy saját szelekciós igény. De ezt is csak tőlünk tudják megtanulni. Ez sem alakul ki magától, ehhez is, mint minden neveléshez leginkább a példamutatás kell.
Gondolom, hogy nagy vihart kavartam, de ne nehezteljetek, így gondolom és így csináltam a gyerekeimnél. És szerintem ezt jól csináltam.
Szeretettel
nováky_rita

Heni!Megbeszélem a Bercivel és jelentkezem :lol: :lol: Jó lenne, remélem nincs semmi dolga holnap.......

Judit

Kép

Kép
hjudith

Zsu
Fürdés...hát az már reggelre tolódott, mert este....horror. Úgy csábítom a kádba, hogy kistányéron sajtot teszek neki a kád szélére és kakaót :? Van kiszolgálás, mi? Ezt is csak 2 naponta...De nyáron muszáj lesz minden nap. Addig csak alakul...
Sajnos a kádban játszás sem vonzza annyira, hogy megérje neki :? Szóval ő tényleg BüdösKölyök :lol: Persze nem, csak Zsoltinak szoktam mondani, meg olykor szaglászom őt, hogy "fúj, de büdi ez a gyerek, ideje megfürdetni" de ezt is csak játékosan, viccesen.

Orsi
Míg rágni kellett nálunk sem volt baj, csak mióta próbálom rávenni, hogy ne rágja, hanem mossa :? Meghát kicuppogja a fogkrémet :roll:

Judy
Ez a sztori a lánynévről és az anyukáról :lol:

Tünde
Tényleg nagyon jó a TúróRudi jelmez :wink: És Villő meg a Sudocrem :shock: Ez ilyen csajos dolog :lol: ? Barátnőm lánya is eljátszotta, csak ő a szőnyegbe masszírozta bele :roll: De először ő is a fényképezőgéphez rohant :lol:

Bori
Ásványsör :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Benerudi!!!!!!! KIrályság. Gratula Tünde. Villőhöz külön, tényleg gyönyörű. :D Ja, a dm-es "nagyitató", nekünk kettő is van belőle, Benci ezt nyúzza, bizony! :wink:

Renáta, abszolút tanulságos, amit írtál. Biztos is vagyok benne, hogy bármennyire is igyekszik az ember, Jankaszáva mégis más figyelmet kap. (Bár őszintén mondom, hogy kőkeményen következetesen megpróbálom nem beteg gyerekként kezelni. Engem úgy kezeltek, és nem tett jót. Sem akkor, sem később, és most sem jó, hogy úgy nőttem fel.) De az ember szülőként nem mindig tud észérveket felsorakoztatni, és aszerint cselekedni. Benedeknél az egyik legnagyobb probléma, hogy képtelen szavakkal kommunikálni. Nem beszél. Hümmög, mutogat, nyíg, nyávog, sikít. Ha szólok szépen, hogy hagyja Jankát, mert alszik, akkor földhöz veri magát, és sikít. Janka felébred, sír. Szóval kb ezektől hullik a hajam. De lesz ez jobb, lesz. Nincsenek minden nap szuicid gondolataim. :lol:
vbea

Renáta,
apja autópályásat akart, de azt lánynak azért mégse ;) Maradt a bénaállat :) nekem is tetsz ;)
na igen, én se örülök neki hogy ácsorog alvás helyett, de ma semmi altatás nem jön be ami szokott :? Az előbb csináltam neki 1 deci tápit, mert van, hogy azt elnyalogatja és beájul közben... Hát a vége felé már csukott szemmel, kiterülve itta, de mikor elfogyott egyből hasrapördült és mászkál... pedig már tényleg csak esik-kel... Az előbb is négykézlábról hanyattvágódott aztán csak feküdt ott és nem értette mi történt... :roll: :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Rita
Annyira egyetértek veled és sajnos mégsem tudom így csinálni :( Én aszerint kezdtem a mesézést, amit olvastam akkoriban. Így 15 hósan egy kisvakond. Ezt nézte 2-3 hétig, aztán egy újabb rész 2-3 hétig. Így lett 4 mesénk. Bő fél éven át ennyi volt. Nagyon lassan lett több. Aztán műtét, feküdni, pihenni az én sajtkukac fiamnak...jöttek a mesék...De minidig együtt néztük, magyaráztunk mindent. Persze mostanra leredukáltuk jelentősen, de még így is több, mint szeretném. Nagyon ragaszkodik hozzá, pedig sose látja, hogy mi tv-zünk. Nem is nagyon szoktunk, de csak akkor, mikor este elaludt.
Viszont mióta Kispipi a pocakban és én fáradtabb vagyok, Iván meg nem alszik...Szal, ha nem pihenek nincs türelmem a pörgéséhez :roll: Így marad a mese, míg szundizok egy kicsit, de azt is összebújva. Igaz, nem alszom rendesen, ha kérdez mindig válaszolok és csak "bejáratott" meséket néz. Újat ritkán dobunk be, de ha igen, akkor mindig együtt nézzük teljes figyelemmel.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Judy, Boldog hófordulót!(MI aludtunk majd két órát...fincsivolt és ritka pillanat)

Itatós ötleteket köszönöm.
A dm-es pohár miben más, mint mondjuk az aventes?

Reni, köszi, ilyen békás van, de még meg akar fulladni tőle ha jön belőle vmi. Meg ez ugyanolyan, mintha a sima csőrös pohárban a csepegésmentes szilikont fordítva teszem be. Szóval ezektől még félrenyel.
Nekünk az Ikeás pálinkáspohár jött be leginkább, vastagabb üveg, kifelé hajló szél. Iszik belőle, de kétoldalt csurog is ki....na majd még gyakszizunk.

Levi átállította a képernyőt iszonyúan apró betűre, majd 1 perc múlva visszaállította, most már olvasható, de még mindig nehezen. Tudja vki mit nyomhatott meg?

Dóri már közel van a nagy pillanathoz és nem jelentkezik..... :?: :?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, ctrl és a + jelet kell nyomogatni. ez növeli a betűméretet; a ctrl és - jel pedig csökkenti.
snooopy

tök jó már jobban vagyok! :lol:
most raktam be épp egy csokis sütit a sütőben, közben K pakolta a szekrényt és eltört egy bébiételes üveget, persze original volt.
szóval még porszívózás is volt.

Eni,
[quote]B írta:enedek képtelen szavakkal kommunikálni

mármint, h tényleg nem beszél, vagy csak veled ilyen, h egyszerűbb neki nyávogni, mint megmondani mi a baja.
én kíváncsi leszek K mikor kezd el beszélni, az apja már nagyon várja, de szerintem neki totál megfelel a "baba-adja" és ehhez hasonló univerzális szavak. meg mutogat ezerrel h mit akar.
snooopy

Lányok, én még így életemben nem frászoltam.
Konyhában vagyok, utca felé néz a háló ablaka, látom, hogy mintha zseblámpával a hálóban kőrözne Peti. Bemegyek, azt hittem játszik a Levivel.Erre alszanak.
Kijövök, megint. Mondom, ne szórakozzon, mert ez nem vicces. Kinézek az utcára senki. Harmadszor is. Aztán negyedszer az előszoba ablakon keresztül látom, ami NEM AZ UTCÁRA NÉZ. Üvöltök Petinek, mondom van vki a kertünkben......A szomszédból zseblámpztak át, mert nem jó a csengőnk. Állítólag a hátsó szomszédot délután kirámolták, és sztük a mi kertünkön keresztül.
Még jó, hogy nyitott ajtónál aludtam egész délután. Bár sztem kizárt, hogy rajtunk keresztül, a kutyánk nem éppen öleb...
De ez a zseblámpázás. Én teljesen lefagytam....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köcccc Orsi, Levit hiába kérdeztem, nem akarta elmondani. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok, hu, Zsofi, en is betojtam volna...

mi is itt, kicsi Zsofi egy picit jobban, ma mar kohog is es be van rekedve, meg a szemere is rament a cucc, szegenykem, ugy sajnalom, itt volt a gyerekorvos, megnezte, nem kell antibiotikum neki, szerencsere, es irt fel szemcseppet, de azt beadni, tisztara csaladon beluli eroszak, ti hogy szoktatok? szegenykem, raterdelek, fejet leszoritom, es utana meg a szemet is szet kell feszegetni, mert hulye lesz kinyitni...
a kupot meg sokszor egybol kikakilja...az orrszivast nem reszletezem...utalom a betegseget!
a szilikonos pohar nalunk is nagy kedvenc, lassan kell venni egy ujat, mert ezt mi orokoltuk, es kezd nagyon lestrapalodni... Zsofi nem tud meg egyedul inni belole, de imadja ragni (ikeas szek es partedli latom masnak is megvan :)
Kép

banana

kendozes, mi is az elol zsebes keresztezettet szeretjuk, de van tobb fele is, Csillus a blogjan osszegyujtotte a videokat, meg csinalt par sajat leirast is
http://dilidomino.freeblog.hu/categories/hordozas/

banana

szuper link, Banana!!! (ott szopizik épp Mica Ranschburg papa mögött... :lol: )

és persze nem csak rugalmassal lehet elöl zsebes keresztet kötni (Eni féle videó), de köbö 4,5 méteres kendőt igényle a produkció átlagos testalkat mellett is :wink:

Judy,
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a kisasszonynak!!!

Tünde,
nagyon édesek a gyerkők!! csatlakozunk a Villő szépségét dícsérők táborához!!

Zsó,
szopival sokáig jól elvannak :) én azt sosem vontam meg (hozzátápi szabály: először cici, aztán gyümi/püré, eccetera)
és lám, Miklós, a nem nagyevő, ma szépen eszik.. úgyhogy nem parázni, hadd szopizzon !!!
Zsó, majd segítünk kötözgetni, csak legyen jobb idő!! :wink:
ez a lámpázós sztori nagyon durva......!!!!!!!

Miklós csak presszókávés pohárból ivott kicsinek is, se csőrös, se mást nem volt hajlandó használni
nagyobbként sportkupakos víz...

Heni,
szánkózós fotók szuperek!!!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Banana, ez a kép nagyon édes.
Nekünk is ilyen az ingünk, a széken még gondolkodom. Ez nem túl kényelmetlen?

A hátsó szomszédon keresztül másztak át a fészerén keresztül az oldalsó szomszéd fészerére így végig tudtak menni felül, miközben a két sültbolond roti nem tudom mit csinált, de nem nagy ramazurit, mert az feltűnt volna....
Szegény fickó fuvaros, gondolom összes lóvé kp emiatt (talán fekete is) szóval most nem irigylem, mert mindet elvitték.
Én meg persze holnap este is egyedül....ilyenkor eléggé mélyen érintenek ezek az ügyeletes magányos éjjelek. Így is minden régi bútorunk recseg, amitől a frász kiver....
Na jó, lelövöm magam, megyek mert a fiúk a szomszéd szobában épp tévéznek, amit nem csípek annyira.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ja, Dóri márc 26.-ra van asszem kiírva, úgyhogy még nem babázik (remélem!!!!)

KépKép
Kép
gyuzso

Zsófi nagyon cukker ezzel a tarajos háréval!!!! gyógypussssssssssssssssszok Nektek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Zsó,
asszem én is betojtam volna, nem kicsit :? Múltkor, mikor párom Isztambulban volt, csak annyi történt, hogy a kutyánk vakkantott egy rövidkét és odaszaladt a bejárati ajtóhoz. Ja, mindezt éjfélkor. Én úgy betojtam, hogy még hajnal kettőkor se tudtam elaludni... :oops:

Banana,
csak ismételni tudnám Gyuzsot :D Nagyon cuki Zsófi a képen!!! :D

Gyuzso,
Azt a háti kötést lehet megtanulnám, amivel Mica a hátadra volt pakolva a képen... Ez rajta van azon a linken, amit Banana feltett?? Nem tudom kisasszony bírná-e hogy abban ücsörög, egyenlőre folyton csak menne mint a zarándok :? Bár ma rám volt kötve amíg porszívóztam meg felmostam, egész jól tűrte ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
rajta van, hazai kollegina köti Iván fiát :lol:
rücksack álnéven, uccsó előtti :wink:
mi is így porszívózunk/felmosunk :lol: kell egy kis gyakorlás egy megfelelő plüssállattal előtte :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Sikerült végig olvasni mind a 4 oldalt :shock: amivel le voltam maradva! :wink:

Dimitrisz-Anyuka! Szilvi!

Szia Csaj! :lol: Az 509-es szobában lévő Egyszemlány Jázmin Anyukája a melletted lévő ágyról :lol: köszönt itt Téged sok szeretettel!:lol: Hogy vagytok? A pöttyökön kívül minden okés? Rendesen eszik Dimi? Visszaszedte már a születési súlyát? Ha felraktátok a képeket a gépre várjuk sok szeretettel ide is! :lol:

Tencikém!

Este a filmjeim megnézése után(CSI és Gyilkos elmék) megyek a nagygéphez és írom a mélt! :wink:
Már csak "Mackótestvér" :lol: Anyuka hiányzik innen, mi?!?!? :wink: Remélem előbb-utóbb tényleg Ő is beköszön ide!

Emse!

Jól emlékszel....ma mentek Apával aludni HP-ba. Most beszéltem Velük :roll: minden okés, 9-re jött/ment a nővér "felcsatolni" a kütyüt Adrira! Reggel meg majd jönnek haza. Olyan sz@r érzés, hogy nem lehetek ott Vele!!! :cry: Meg ugye majd a műtétre is Apával megy, mert Jázt nem vihetem magammal....túl kicsi még ehhez meg különben sem engednének be Vele meg nem is vinném be.....Szóval a lelkem most egy kicsit "gány"!!! :? :cry: Na de nem "sírok" itt tovább!!! :oops:
Inkább lemondom, hogy ma először egyedül fürdettem Jázt. :shock: Ez nálunk Apa reszortja, minden Gyerekénél ezt Ő "végezte-végzi"! :wink: Na nagyon nem paráztam, csak furcsa volt, mert én igen ritkán fürdetek 8) max. akkor, ha Apa nem ér haza fürdetésre. (na ez kb. 1 évben 1-2X van! :lol: )
Aztán megetettem, letettem aludni, de elkezdett "hisztizni", ami végülis nem is hiszti volt, csak csavargatta a kaka a pociját, ezért bevittem magammal fürdeni :lol: a hordozószékbe, ott megnyugodott és teljes csendben végig várta míg befejezem a műveletet, majd kivettem a székből leültem a kanapéra megnéztem a Fókusz végét ami alatt sikeresen betrottyolt 8) , majd ismét bepelóztam és letettem aludni. Na azóta nyomja a szunyát én meg közben nézem a filmeket meg írok ide. :wink:

Judit!

De jó, hogy jöttél! :wink: Bár gondolom Neked is annyi időd van, mint nekem! :wink: Lányok jól vannak? Náluk is Adri a "becsavarodás" szélén áll attól, hogy nem mehet oviba!! :twisted: Szegények! Azért nagyon sajnálom ám Őket!!! :? (Lilit+Adrit)
Szonja evéssel-alvással hogy áll?

Judy!

Örülök, hogy Nálatok is bevált az "ordítószene"!!! :lol: Örülök, ha segíthetek! :wink:

Veronix!

Nálunk Apa fésüli a Gyerek haját :lol: , mert a Gyerek állítása szerint, Anya túl brutálul :twisted: csinálja!!! (pedig Adrinak szögegyenes a haja!) De nálunk reggel és este lefekvés előtt is fésülködés van. :wink:

Eni!

Kép nagyon jó!!! De melyik vagy Te és melyik JaSza?!?! :wink:
Hihetetlenül hasonlít Rád mind a két Gyerkő!!!
Benchez való "hozzáállásodon" nem csodálkozom! Nagyjából én is így vagyok Adrival! (sajnos!!! :? ) Annyi a különbség, hogy Adri nem dobálja és pakolja tele Jázt!
De ha már nem bírom tovább, akkor nálunk is a dvd a "leszerelő hadművelet"! :oops:

CukorBrigi!

Remélem hamarosan jobban leszel kaja ügyben!!! Nem akarlak elkeseríteni, (ez is egyénfüggő) de nekem végig meg volt az "utálokennidemuszájenni" effektus. Mondjuk sosem hánytam ki a kajákat, de enni kínszenvedés volt....szinte sosem kívántam a kajákat...főleg a főtt kaját nem....a hideg kaja jobban "csúszott", de hát nem lehet 9 hónapig vajas kenyéren meg felvágottakon meg paradicsom-paprikán élni. :? Úgy hogy kitartás!!! Ezt is túléli az ember lánya!!!! :roll:

Rita!

Teccik :lol: a "neves" sztori!!! :wink: De engem miért nem kérdeztél meg arról, hogy "csak egy neve lesz a gyereknek"? :lol: Na jó, tudom, mert gyors voltam!!! :lol:
És egyébként mi lett a kislány másik neve a Réka mellé?
A mesékről amit meg írtál, egyetértek! Bár néha elég nehéz betartani. Mondjuk nálunk csak dvd-n mennek a mesék, azok is válogatva, amit Anya (vagyis én :wink: ) megengedek a Gyereknek! És előtte megnézett! :oops: Nekünk csak 3 csatornánk van:rtl,tv2,m1. Ezeken meg ugye nincs is szinte mese.

Zsu!

Sok boldog névnapot!!!
Micatesó :lol: jól van? Tényleg, Őt hogy fogják hívni? Ha nem vagyok indiszk?! :oops:

Dóri!

Pocaklakó Donátnak :wink: sok boldog névnapot! Remélem jól vagy/vagytok!

Csajok!

Gyerkők minden képen nagyon cukkancsok!!!

Betegek! Most aztán már tessék Mindenkinek meggyógyulni!!! Küldöm a Gyógypuszikat Kicsiknek-Nagyoknak egyaránt!!!

Na jó, most már lépek. :wink: Ha tudok, majd jövök.
Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah Judit!

Privijeimet megkaptad? Kb. 1 hete írtam őket!

Reni!

Neked is igyekszem írni!! Talán a hétvégén.... :oops:

Na jó, most már télleg mentem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Bocsánat! Renáta!!!

Csak már naon siettem!!! 8) :oops: :wink:

Pussz! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsó
Igen, a presszós pohár...én is erre gondoltam, amit Zsu írt. Nekünk is ilyen van :wink: Persze, nem azonnal tudnak inni belőle, de Iván pl. gyorsan belejött. Igaz, mi későn kezdtük a hozzátápit...7hósan adtam először vizet, csak a próba kedvéért. Sztem 1-2 hét múlva már poharaztunk. A csőrös itatót nem koptattuk el nagyon :lol: Most fogmosópohárként üzemel :lol:
Ja és ez a rabolósdi :twisted: Nem csoda, hogy betojandusz :?

Anna
Nekem is nagyon tecc az oldal!!! El is mentettem, mint kedvenc :wink: Még jól jöhet :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

mi is ugyszoktunk porszivozni, felmosni, h Zsofi a hatamon csucsul. :) csak folyton nyujtogatja a nyakat jobbra-balra, es beveri szegenykem a fejet a szuk folyoson meg az ajtokban...

banana

"Milyen szép ez a kislány" - ugyanezt mondtam hangosan Villő képét látva, aztán a következő hsz-t láttam. :)
Megmutattam Apjának is a "délutáni alvás"-t. Egyszer nálunk is volt ilyen... :D :twisted:

Zsó, az már nagyon jó, ha a sima pohárból megy bele valami Levi szájába. Mi is szilikonos-poharaztunk Melindával (cici helyett adtam neki) de nagyon kár volt, meg lett volna nélküle, ő állandóan ivott, óránként raktam sokszor tisztába (már nagy pocakkal), éjjel ettől nem aludt stb. Amint elvettük tőle, átaludta az éjszakát. Ezért Eszternél épp csak egy pár hétig ment a szilikonos üveg, őt poharaztattam és megtanulta. Úgyhogy én nagyon pohár párti vagyok, ha már tud ülni. És autóban is működik.
Hozzátápinál én is azt gondolom, hogy nem szabad direkt megvonni a cicit. ha még szopizik kedvvel, tegye, kezdeni nem kezdenék szopi előtt mással. Azt csináltam anno, hogy aszopi után (egy idő után már úgysem laktak jól vele) kaptak gyümölcsöt.

Gyuzsó, Banana, megyek majd hozzátok kendő-tanfolyamra. Én is csak elöl kötést használtam.

Folyt. k.

Kép

Kép

Kép
memme

Köszi Lányok....sajna Levi egyenlőre cici után végképp semmit sem fogad el kajának, így mi picit a kaják közben szoktunk próbálkozni.
Poharat imádja, a kedvence az a hatalmas félliteres söröskorsó, amit az ikeában adnak és én szopi miatt abból nyomom. Látnotok kéne, emelem a számhoz tátog és ha odatartom neki is, várja belőle az innivalót. Ami persze azonnal csurran ki a száján, de irtó édes, mert a pohár nagyobb mint a feje.

Képzeljétek, Levi kicsinek a porszívó hangjára nyugodott meg, most meg 1 hete ha bekapcsolom, úgy visít tőle hogy az csak na, pedig már a betegsége óta használtam, akkor nem volt baja. De egyedül nem is tudok takarítani itthon, mert annyira sír tőle.
:?: :?: :?:

Villő leányzó annyira cukkancs!

Jázminról is jó lenne képeket nézegetni. :roll: :wink:

ZSu, okok, hogy március, de olyan gyorsan röppen el az idő, meg ugye én is jó két héttel előbb vonulgattam....szóval jó lenne hallani Dóriékról is.
Kötözésben benne vagyok, csak legyen már jó idő.

Illetve a következő tali helyszínének fel lehet vetni a frissen rendbe hozott, bababarát kávézós, gyönyörű Kopaszi gátat?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
sajnos nagyon rossz hírrel jöttem
anyukám meghalt hajnalban...................
köszönöm mindenkinek, hogy velem voltatok és szorítottatok
nem tudom hogy fogok tudni jönni........................
(06-70-297-8983)

emano/Andi
KépKép
emano

jóreggelt,

Zsófi, elhisezm, h megijedtél. én is betojtam volna. egyedül leszel a hétvégén? ma én is, vagyis este. apjuk koncertezni megy esztergomba, holnap tök hulla lesz. én meg nem vagyok túl jól. a reggelek rosszabbak.

Banana
, Zsófi szemeit úgy bírom. :lol:

Tigrincs, de örülök, h jól vagytok. majd írd meg mi volt Adrival.

Zsu, még a hordozásról: mi a különbség a girasol és a dydimos kendők között? te melyik ebay-en vetted? kerestem a .com-oson, de ott nem láttam, lehet rossz címszóra kerestem rá.
majd a 2.nál lehet én is beruházok egy jobbra.
snooopy

Andi, most olvasom csak... iszonyúan sajnálom!!!!!!! ha tudok vlmiben segíteni, szólj!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
snooopy

Andi,
őszinte részvétünk...................((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))
ha kell segítség, csak szólj.................

Orsi,
a didyk között sok minden van (zsakard szövésű, keresztsávoly, selymes, gyapjas, lenes, vékonyabb, vastagabb és persze a hosszok...)
girák csíkosak vagy egyszínűek, általában keresztsávoly szövésű
.de-n van sok didy és ritkán gira
én egy US-beli hordozós fórumon vettem a csíkosomat, a rövidebb girámat a német ebayen :lol:
úgyhogy először kölcsönözzetek kendőt, hogy bejön-e (mamami.hu) vagy próbáljátok ki a klubban (Budaörs, első szombat minden hónapban) :lol:
aztán el kell dönteni, hogy milyen hordozási mód jön be (ekkora gyerkőnél már csak háti és csípő max..... de abban is van pár típus :lol:)
és aztán lehet méretet, színt keresni... :wink:

kopaszi gát vagy margitsziget támogatva!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi Zsu.
snooopy

Andi,
annyira nagyon, nem is tudom, mit írjak... :cry: :cry: :cry:
Rengeteg ölelés

Kép
Kép
paklincs

Zsu,
hívtalak, bocs, hogy így kergetjük egymást, de mindig a zsebemben hagyom a telefont... :oops:

Kép
Kép
paklincs

ANDI,
Most olvastam. Nagyölelés.

Kép

Kép

Kép
memme

((((((((((((Andi)))))))))))
vbea

Andi Drága! :cry:
Nem tudok nagyon mit mondani, rengeteg erőt a továbbiakhoz. És gyere bármikor, ha úgy érzed!!!!!!! Millió puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dárga Andi!
Őszinte részvétünk.

Kép
Kép
kriszta36

Andi, nagyon sajnálom! Részvétem... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi: Nagyon-nagyon sajnálom. Fogadd őszinte részvétemet!!!

aprooka: Ne haragudj elfelejtettem írni,hogy Levi nagyon cuki a képeken!!! Nem semmi a betörös story! Én is félnék a helyedben.

Renáta: Igen úgy néz ki, hasonló az ízlésünk, bár nekem a férjem teljesen ellentéte az exemnek. Valószínű azért, mert ex sok sebet ejtett és úgy voltam vele, hogy soha többet olyan fickó. Mondjuk tényleg durva lenne, ha az én exem a te férjed.

Dorka: Köszönöm a képet! Az a por, ami zakcsóban van, az mi?

Kriszta: Kössük össze a férjeinket! Az enyém is mindig dumál,hogy ez vagy az miért nincs kész?
Mondtam neki,hogy vigye el a gyereket sétálni,hogy megtudjam pucolni az ablakokat. Válasz, majd ha alszik megcsinálod :shock: Mondom, de nem alszik annyit nappal, hogy végezzek 6 ablakkal. Válasz: Akkor minden nap csak 1-et pusolsz meg :shock: Na persze és akkor főzni ki fog???

Tünde: Nálunk is volt már ilyen délutáni alvás, bár Petya nem ennyire durván kente szét a popsikrémet. Bene-jelmez szuper!

Borsika: jó lenne, ha mégis lány lenne, de tuti nem...

Tigrincs: Pont bevallom,hogy ezért reménykedtem a lányban, mert már anno írtad, hogy milyen tüneteid vannak és nekem is. De mostmár látom,hogy tökmindegy milyen tüneted van, nem lehet a baba nemét sejteni belőle.

Banana: Zsófi haja nagyon jó a képen!

Nekem gyerek anyáméknál, mert tanulnom kéne. Hétfőn-kedden vizsgázom (+még 4-én is), de semmi kedvem odaülni a tételeim elé.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Heni: A szánkós képek nayon jók! Irigy vagyok,hogy a kertben tudtok szánkózni.

Eni: Nagyon szépek vagytok!

Én is gondolkozom a kendőn, viszont nekem van egy kengurum, amit el kéne adni és helyette venném a kendőt.
Szóval nem érdekel valakit egy Filikid kenguru? 12 kg-ig lehet benne a gyereket cipelni.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Zsu, leírnád hol lehet kendőt kölcsönözni vagy kipróbálni? köszi
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?