Köszi,Lányok! Gáz volt ez az este és bennem is bújkál valami,2 napja fáj a homlokom,tegnap a kozmetikusnál vettem észre!
Szóval az egyébként ma már tök láztalan Csabimat estefelé kegyetlenül rázni kezdte a hideg és közölte 18.30-kor,hogy jobb lenne neki a jó meleg ágyában. Gondoltam jó,épp megvoltam már az ágyazással,akkor lezuhanyzunk és fekhet,akkor még csak 37.8 volt a hőmérséklete,de a zuhany alatt már sírt,annyira fázott szegény,reszketett mint a nyárfalevél,alig tudtam pizsibe bújtatni. Be az ágyba,Neo Citran szívószállal bement,közben mérem újra a lázát,38.8,kb. 10 perc alatt...ezért bukott ki szegénykém ennyire. Még az orrspray bement,de a lázmérés alatt már elaludt,komolyan én is majdnem elsírtam magam,mikor láttam,hogy szenved...
Lehel nagyon köhög,úgyhogy neki most ott gőzölög az ágya alatt a kamilla tea. Berci nagyon náthás,Kamilla is,de nekik most hőemelkedésük sem volt.
Gabesz!
Sajnálom...akkor mégis a kórházban ,ugye? És rögtön hazamehetsz utána vagy hogy megy ez,mit mondott a doki? Vacak,hogy rosszabbra számíthatsz, mint a gátmetszés,viszont tuti,hogy profin megcsinálja majd!
Szorítok nagyon,majd hívlak! Remélem az a szép kisfickó meg hamar meggyógyul már! Puszi a kobakjára!
Ja,Csabinak volt egy korszaka /szerencsére csak 1-2 hónapig tartott) úgy 8-9 hónaposan,amikor konkrétan 2x félórát volt hajlandó aludni! Na,akkoriban az én napirendem is hasonló volt,ráadásul ugye,1. gyerek révén én voltam a játszótárs is,ergó,ha ébren volt,szórakoztatni kellett. Úgyhogy este főztem-mosogattam-felmostam-vasaltam (szerencsére este 20h körül már aludt),így éjfél körül lettem kész... hát,nem modom,hogy könnyű időszak volt,de még mindig jobb mint azon tépelődni a gyerkőccel való játék közben,hogy mi is lesz az ebéd és mikor fogom megfőzni? Szóval,bár rém fárasztó,de legalább a nappalok így nyugodtan teltek. Aztán,ahogy egyre többet sétált-mozgott jobban elfáradt és visszatért a rendes kerékvágásba,aludt nappal 2x is 2-3 órát! Remélem,nálatok is csak átmeneti ez a helyzet!
Tücsi!
Sziaaa! De jó,hogy jöttél,mi az,hogy nem emlékszünk,nekem tökre hiányoztál! Örülök,hogy tervezitek már a 4. babát!
A legjobb dolog a világon! Nekünk az első 6 hét volt húzós nagyon,számomra is döbbenet volt,hogy már ennyi gyerekünk van,akkor szembesültem vele,amikor hazaértünk a kórházból és bár nem kicsi a ház,mindenütt volt valahol egy gyerek!
Szerintem 3 után már egyáltalán nem vészes a 4. baba,Kamilla olyan szépen belesimult az életünkbe,a napirendünkbe,hogy öröm volt nézni,de kellett hozzá 6-8 hét! Szóval Apa az összes szabadságát akkor vegye ki,szükség lesz rá!
Háztartás? Kőkeményen büszke voltam arra,amikor előszőr sikerült a 4 gyerek mellett palacsintát sütnöm!
Szóval a főzés nem gond,egyedül a szennyes,majd tiszta,de vasalatlan ruhákba készülök folyamatosan belfulladni,de eddig még én győztem! A mosogatógép feltalálójára pedig nagyon hálás szívvel gondolok!
Persze most jön majd a neheze! Kamilla lassan elkezd mászni és akkor könyörtelenül minden áldott nap alaposan fel kell majd mosnom,aztán,hogy jön a jó idő,a nap felét a kertben töltjük majd a gyerekekkel,szóval a főzést hajnalra kell majd átraknom,hogy délelőtt szabad legyek. De én nagyon élvezem az egészet! Akkora ajándék ez a 4 gyerkőc,nagyon boldog vagyok,hogy az anyukájuk lehetek! Sokszorózódik a szeretet,amit tőlük kapok,fürdök benne,komolyan...
És most már csak annyit mondok,hogy betegek ne legyenek (azért az tényleg embert próbáló,amikor egyszerre vannak rosszul négyen és,főleg Berci még olyankor nagyon bújós,konkrétan sír,ha épp nincs az ölemben...)!
Márti