Sziasztok!
Ma nem jelentkeztem, mert nincs gépem, kisajátították.
Sógornőm rajzol valami házat (tervez) remélem megfizetik érte... Meg gépet is javítottam, meg a kis abajgatni valót is pesztrálta
Ma extra nyűgös napja volt, mert fél órát aludt összesen. Igaz ki is dőlt 8 után, de akkor is! Nem lehetett bírni vele. Úgyhogy volt nyíg, meg nyíg. igaz mit akarok én az éjszakát végig aludta
Enci
A lábad nem jó hogy dagad, mert terhesség alatt oké előfordul. Én is úgy néztem ki.... Era tudna mesélni róla
De utána elmúlt és elő se jött. Ki kell azt vizsgálni, nehogy nagy baj legyen belőle.
Era
Holnap jöttök sétálni? Mert itt vár rátok egy HIPP spenót burgonyával, Zsani nem szívleli. Ja bontatlan, és 2005-ig jó. Mi pont felértünk az eső előtt. Ágival és az ő Annájával sétáltunk. Anna teljesen transzba esik Zsanitól. Úgy toltuk a babakocsikat, hogy tudják fogni egymás kezét!!!! Mert különben hisztizik érte Anna. Zsani meg egyszerüen kijelenti BABA és vigyorog rá. Ja 4 felső foghelye van bedagadva, ma röhögtettem és láttam miért is nyűgös a drága.
Ildikó
Hol veszel kenyérsütőt? A barátnőmnek van, ő egyszerű liszttel csinálja a kenyeret és finom. (kell bele még tejpor meg szárított élesztő, meg amit a recept ír) Mert minden géphez jár egy csomó recept. Ami különös, hgy az ő gépükhöz van egy recept ami 4 órás sütési programja van és nincs olyan finom, mint az 1 órás. Ki kell tapasztalni, elsőre lapos volt a kenyérke.
Na megyek mert a dvd-ből a hét vezér szól én meg itt rötyögök.
Nadine