Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na kivagyok a csajtól.
Amikor hazaértünk és vettem ki a kocsiból már lökte is ki a cumit a szájából és teliszájjal vigyorgottKép
Játszottunk egy nagyot és most bealudt. Esküszöm nem értem. Hihetetlen nagy kópéKép

Nem beszéltük meg a webturit.

Ildikó,
örülök, hogy végre láttuk a szép kislányodatKép
Nem tudok semmit a kenyérsütőkről, de a neten biztos mindent megtalálsz róla.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Lánykám végre elaludt!Kép

Ildikó
Örülök, hogy találkoztunk végre személyesen is!
Nagyom aranyos a kicsi lányodKépKép
Kenyérsütőm nincs, de van Anyósomnak. Ha nem találsz semmit, szólj, és megkérdezem tőle.

Jó éjt!
Pussszzz.
Era

Era
Kép
era75

Helló!

Mire idaértünk a klinikára, már mindenkivel találkoztunk. A főnök már fel is hívott, hogy 2 óta várKépKép
De a fiú régi ismerősként vigyorgott mindenkire, szopizott a papás szobába, ahol született, elbolondította az idős docenst, szóval jó volt. 6-kor jöttünk hazaKép
A fiú meg 8 óta alszik, az uram meg elment dolgozniKépKép De mire kelünk hazaér.

Csatatér van itthon, nézni is rossz,hát még hozzákezdeniKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Én is örülök hogy találkoztunk és kösszönöm de a ti csemetéitek is nagyon aranyosakKépKépKép
Erika KépKép
Kösszi ha estleg találkozol anyósodal akor estleg kérdezd már meg tölle hogy ő milyen lisztel csinál kenyeretKépKépKép
Elég ramaty idő van kintKépa nem esene az eső nagyon jó idő lenne KépKépKép
Ti hogy akartok rendelni a turibol?
Mert lehett engem is érdekelne.
Ti mit főzztök ma?Valami ötletetek van mert nekkem nincs KépKép
Pusszi Ildikó
Rakok fel egy képet most készült a hétvégénKép
Kép
ildikó_4

Ildikó,
jó kérdés, énis ezen gondolkoztam. van perkeltem vegyes husiból, amiből az ember 1x evett, és már nem kellKép abból csinálok babgulyást, meg utána sós muffint. ez a terv, bár bab, zöldség még nincs.KépKép de majd sétakor vásárolok.

a gyermek úgy mered a monitorra, mint aki olvassa a topicot!! tetszik neki AnitaKépKépKép

manóka

manóka
manóka

ManókaKépKép
Édi lehet a kicsi tessék neki venni egy számitgépet
KépKépKépKép
Valószinüleg én millánóit csinálok meg paradicsom levestKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Micsoda "gyönyörű" reggelre ébredtünk!!!
Remélem azért le tudunk menni délután! Itthon ki se bírnám a csajjal, mert turbó üzemmódban pakolgatKépKépKép
Most szerencsére alukál!Kép

Ildikó
Ha nem felejtem el megkérdezem Anyósom! Én ma tejbegrízt főzök. De meg is rendelem holnaptól az ebédet, mert nincs se időm, se kedvem főzőcskézni!!

Manóka
Van muffin sütőd is?

Megyek zuhanyozni.
Era
Kép szupiKép

Era
Kép
era75

sziasztok!

a nagyi most vitte le a kicsit igy most egy kicsit pihenhetek.
Nem mentem a suliba, mert ugy bedagadt már reggel a lábam, hogy nem bírtam felvenni a cipőt,ugyhoyg délután irány a doki.

Ildi!

örülök, hogy találkoztunk.az elejeén egy kicsit bizonytalan voltam ne haragudj ha nem mentem oda hozzád, de nem voltam benne biztos, hogy te vagy az.az arc memoriám nem túl jó.a multkor Manóka tesvérére hittem hogy ő az.
aranyos nagyon Anita a képen valóságos hölgyike.

én ma krumplifőzeléket akartam csinálni, de azt hiszem inkább átküldöm Zsoltit az agrárra .szerencsére jön haza ma.itthon akar dolgozni. jó lesz.

képzeljétek Flora éjszaka egy csomoszpor fel kelt.nem tudo mi lehetett. ugy visitott a kiságyába hogy hihetelen. nem is sirt.nem tudom foga jön vagy mostmár nem elég neki a kaja vagy az eső vagy egyszerűen csak ilyenje volt.alig aludtam. a végén már magam mellé vettem, hogy aludjak egy kicsit.lehet hogy ezt akarta:-)

ti hogy rakjátok be ezeket a smile-okat?
le van töltve de nem tudom, hogy kell berakni?

na megyek pockolni a lábam már eléggé feszít

szaisztok
Enci
renci

Enci

Anna is nagyon rosszul aludt az éjjel!!KépDe én a fogára kenem!
Lehet, hogy a front?
A smile-ba nem kell a gondolatjel, csak : és ), se szóköz, se gondolatjel.

Majd írjad, hogy mi van a lábaddal!!Nem lehet, hogy a sok séta miatt? Én is most szeretnék venni egy túracipőt, csak hát nem volt a méretemben, mert rengeteget sétálunk!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Enci,
mindkét lábad bedagad?
Simán lehet, hogy már a fogacskája feszíti az ínyjét vagy ilyen napja van. Bár általában szokott oka lenni, ha ilyen sírás-visítás van, legalábbis Dorkánál.

Ildikó,
tényleg olyan kishölgy Anita, nagyon kis csinosKép

Era,
én is most néztem ki egy cipőt a plázában, jó strapabírónak néz ki, akciós is. Holnap megyek megvenni, ha még megleszKép

Krisz

Krisz
krisszie

EnciKép
Nem történt semmiKépKép
Egyébként mitörtént a lábadal?félre léptélKép
Majd ird meg mit modot a dokiKép
ErikaKép
Honnan rendeled az ebédet és mennyibe kerül,megéri hozzatni?Bocs hogy kérdem de én is gondoltam már rá hogy hozzatni kéne KépKép

IldikóKép
Kép
ildikó_4

Ildikó

Eddig a Reiner Házias Kifőzdéből rendeltem 52/455-340. 420 Ft volt egy adag.
Jövő héttől az Aranykanáltól rendelek, elvileg finomabb, és több minenből lehet válogatni. 52/423-172, 450Ft egy adag.

Szia
Era

Era
Kép
era75

Megyünk sétálni? Találka 2kor?

Enci,
mi van veled, csak a bokád, vagy fentebb is? Tudod, a csonton megnyomni, és hagy-e ujjbenyomatot?

manóka

manóka
manóka

Mi ma Anyósomhoz megyünk át, így nem tudunk menni veletek sétálni.
4-re kellene menni kiválaszatni a konyhabútor anyagát, és színét, és én galád módon le szeretném passzolni Annát Nagyinak....vagyis inkább András.

Holnap megyünk, ha az idő is engedi.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Mi se megyünk most sétálni, vagyis megyünk majd de később.

Enci,
remélem jobban vagy már. Majd írd meg, mit mondott a doki!

Szétmegy a fejem, már megint melegfront?
Ez a szakdoga meg csak nem akar magától megíródniKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

a dokihoz még nem sikerült elmennem Flórával nem lehet bírni.

Manóka!

nemcska a bokám, hanembizonyos idő elteltével a térdemtől illetve a csípőmtől lefele is érzem.de inkább csak a bal lábam.megmaradok ?:-)

na majd jelentkezem ha eltudok menni .örülök, hogy megint esik az eső jót tesz Florának most is ordibál cicin elvan de nem alszik csak játszik vele.ha kaja gond lenne igaz akkor sirna cicin is?

Enci
renci

Gyerünk menni dokihoz!!!!Irgum-burgum.....
Lehet, hogy Flóra megint csak neked produkálja magát. Majd Apájával el lesz!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

voltam orvosnál és el volt képedve. azt mondta nagyon csúnya ugyhogy kivizsgálások sorozata.holnap megyek vérévtelre.utána meg az ortopédiára

Era!

én is azt hittem ,hogy el lesz,de végig ordítot.csak az ölében nem. hazajöttem ,meglátott röhögött. cic eleludt de amint az ölemből leraktam, ordított és nem tudtam visszaltatni.most kenguruban van, cumi a szájában, ringatózunk. Ezeket a sorokat már apa írja nektek, diktálva mert nem tetszett, hogy irtam, ordított.
majd még írok, remélem hogy csak a front miatt van ez, mert különben behülyülök (meg apa is:o)))

sziasztok
Enci
renci

Enci

Ezek nem valami jó hírekKép Sem a lábad, sem Flóra viselkedése.
Lehet, hogy zavarja ez a front. Anna már alszik egy negyed órája, pedig mostanában nem szokott ilyen korán. Délután keveset aludt, és kis nyűgi volt Ő is. Flórára így hat a front. Az is lehet, hogy egy kicsit feszültebb vagy a lábad miatt és azt érzi meg.Gyógyulj meg gyorsanKép

Mi meg nem mentünk az asztaloshoz, mert Apacuka beteges, vagyis takonykórja van (ahogy Ő hívja). Semmije nem fáj, csak folyik az orra.

Voltatok sétálni?
Remélem senki nem ázott el a nagy esőben.

Krisz
Nem irigyellek a szakdoga miatt, nem lenne semmi erőm csinálni!!
Most is már Anna egy éves szülinapjára nézegetek játékokatKépKép

Ildikó
Kenyeret elfelejtettem, most szoptatás közben jutott eszembe. Remélem holnap eszembe jut és majd akkor!!!!

Megyek hasznossá teszem magam! Még fiatal az esteKépKép

Era

Era
Kép
era75

EraKépKép
Nem történ semmi kb van még rá egy heted hogy megkérdezd mert csak akkor veszem megKépKép
Jobbulást a férjednekKép
Enci:o
Vigyázz magadra és hamar gyógyulj megKép
KriszKép
Csak hajrá azzal a szakdogával csakmeg lesz azKépKépKépKép
Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokatKépKép
Még az a jó hogy mi már túlvagyunk az éjszakai felkelésenKépKép
Pussz IldikóKép
ildikó_4

Enci,
csak most olvastam, hogy voltál. Helyes, nem elbagatelizálni a dolgot, nem viccKép, és PIHENNI!!!!!!!!Lábat felpódolni. Nem meleg, nem kivid, olyan pirosasabb, márványosabb? Ha más nincs, vigyétek Flórát is, hátha hamar sorra kerülsz veleKép
Ismerek én vkit az ortopédián??? Gondolkozom.

Én főztem, sütöttem, minden fini lett. Sétálni is voltunk, mert a fiú 2x15 percet aludt itthon. Jól meg is áztunk, vagyis én, mert a gyermek végigaludta az esőt. Mot fél 7 óta alszikKép nem is fürdött.

Ildikó,
én mintha úgy tudnám, hogy van a géphez recept. De sztem nem kell érte olyan sok pénz, ha van jó recept( nekem van) akár őzgerincben is megcsinálhatod ( csak tipp). Bár, ha én is vágyódom valami utánKépKép
Már hetek óta gondolkozom egy ősszecsukható telefonon. Kell az nekem???

Lányok,
ezeket a szegény gyermekeket nem lehet, hogy mi borítjuk ki, és azt nem bírjákKépKépKépKépKépKép

Erika,
a te férjecskéd is elkapta ezt a halálos takonykórt?

manóka

manóka
manóka

Enci,
és ugye nem szedsz fogamzásgátlót?

m

manóka
manóka

Sziasztok!

Ma nem jelentkeztem, mert nincs gépem, kisajátították. Kép Sógornőm rajzol valami házat (tervez) remélem megfizetik érte... Meg gépet is javítottam, meg a kis abajgatni valót is pesztrálta Kép Ma extra nyűgös napja volt, mert fél órát aludt összesen. Igaz ki is dőlt 8 után, de akkor is! Nem lehetett bírni vele. Úgyhogy volt nyíg, meg nyíg. igaz mit akarok én az éjszakát végig aludta Kép

Enci
A lábad nem jó hogy dagad, mert terhesség alatt oké előfordul. Én is úgy néztem ki.... Era tudna mesélni róla Kép De utána elmúlt és elő se jött. Ki kell azt vizsgálni, nehogy nagy baj legyen belőle.

Era
Holnap jöttök sétálni? Mert itt vár rátok egy HIPP spenót burgonyával, Zsani nem szívleli. Ja bontatlan, és 2005-ig jó. Mi pont felértünk az eső előtt. Ágival és az ő Annájával sétáltunk. Anna teljesen transzba esik Zsanitól. Úgy toltuk a babakocsikat, hogy tudják fogni egymás kezét!!!! Mert különben hisztizik érte Anna. Zsani meg egyszerüen kijelenti BABA és vigyorog rá. Ja 4 felső foghelye van bedagadva, ma röhögtettem és láttam miért is nyűgös a drága.

Ildikó
Hol veszel kenyérsütőt? A barátnőmnek van, ő egyszerű liszttel csinálja a kenyeret és finom. (kell bele még tejpor meg szárított élesztő, meg amit a recept ír) Mert minden géphez jár egy csomó recept. Ami különös, hgy az ő gépükhöz van egy recept ami 4 órás sütési programja van és nincs olyan finom, mint az 1 órás. Ki kell tapasztalni, elsőre lapos volt a kenyérke.

Na megyek mert a dvd-ből a hét vezér szól én meg itt rötyögök.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Manóka
Mail ment!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Enci,
nem mondott valamit a doki, hogy mitől lehet ez a lábdagadás? Te szegény most járhatsz orvosról-orvosraKép

Nem áztunk meg mert el sem tudtunk indulni sétálni, a kedvesemet zavartam el vásárolni is.
Vacsira meg palacsintát sütöttünk, imádom juharsziruppalKép

Dorka szokásosan tündér, végre már élvezi a fürdést, mert most már velünk fürdik (felváltva egyik nap én másik nap Zoli a fürdőmesterKép)
Hihetetlen hancúrt csap, majdnem úszik a fürdőszoba.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKépKép
Na mit szoltok ehez az időhöz én teljesen depis vagyok tölleKép
NadineKépKép
Most a interspárban néztem de még mielöt veszek megnézem a tescoban is meg a corában még nemtudom honnan veszekKép
ManókaKép
Én is ugy vagyok vele hogy ami kell arrol nem tudok lemondani lehet hogy 1 hónap múlva már nem fogom használni de nekkem most nagyon kellKépKépbele vagyok zugva teljesenKépKép

IldikóKép
ildikó_4

Ildikó,
nézz fel a Mediába, ott mindig olcsóbb, mint a Sparba. Megértelek a zúgással kapcs.Kép
Leírnád nekem, a menetet, hogy a kis kütyüket hogy teszed be ide?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Újra itt a tél!Kép Sejtettem én, hogy ennek a szép nyári időnek még bőjtje lesz. Én csak a sok szép virágot sajnálom, mert már láttam ibolyát, tulipánt is kinyílva a kertekben, na meg a sok rügy...

Nadine
Elképzeltem a két csajt...KépKépKépKép
Nem tudom, hogy megyünk-e ma le, mert elég cudar az idő. Attól függ, hogy kicsi lányommal bírok-e idefent.Ma olyan édes volt reggel, mire észrevettem levette magáról a nadrágot Kép

Manóka
Én is gondolkodtam már azon, hogy már engem nem bír a csajom, de hát sajna más a ludas. Ma ugyanis egyfolytában bújhatnékja volt, csak akkor nem cincogottKép Csak hát az idegeim.....!!!

Enci
Hogy vagy? Remélem nem lesz semmi bajod!!

Megyek főzőcskézni Annának, én ma pizzát rendelekKép

Kép

Era

Era
Kép
era75

ManókaKép
A médiába nem szivesen vásárolok ilyenekt mert nem mindig jó az árujuk sajna már megjártuk egyszer és azota nem szivesen veszek semmitKép

Ha van valami smylod amit be akarsz rakin akkor a melléklet feltöltésénél ottvan a talozás ott megkeresed aholvan a kép és onnan feltöltödKép

Itt a babanet társalgóban van egy ilyen oldal a Erröl-Arrol és ott lent van egy olyan oldal hogy
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/45433.html?1076265231
It talász egy pár gifeket meg symlokat amit én raktam fel ot kiválasztot meilyk kel kép mentése más néven de csinálj nekik külön könyvtárat és abba rakd beleKépKépkönyeben meg fogod találni utánaKép

Remélem nem voltam tul hosszu meg bonyolult de ha nem tudsz még mindig valamit csak kérdezKép
Bocsi a helyes irásomért de most sietek KépKépKép
Pusszi Ildikó

KépKépKép
KépKép
ildikó_4

Éhes vagyok, és még nem jött a pizzaKép
Milyen csoda egy idő van!!!

Era

Era
Kép
era75

Én meg pont ma megyek fodrászhoz.
Gyönyörű lesz így a frizurámKép

Enci,
mi van veled?

Többiek, hogy vagytok?

Krisz.depi.mertsz@ridővan.hu

Krisz
krisszie

Helló!

Afiú vmilyen csoda folytán már másfél órája alszik az erkélyen a kocsiban. El sem tudom hinni!!Kép
Én 2x voltam a postán, mert a csekket itthon felejtettemKépKép

Erika,
megkívántam tőled a pizzát, este átcsalom a húgom, és megmondom, hogy rendeljünk.

Enci,
mi van?

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

megvagyok köszi, hogy agódtok. remélem nem lesz semmi. a doki arra gyanakszik, hogy esetleg a vesémmel van vmi, de remélem semmikülönös.
ma rossz kislány voltam mert mentem suliba. ezt az orát már nem hagyhattam ki de nem volt vészes nem fájt annyira a klábam.

én megvagyok de kinek kell Flóra néhány napra?

egszerűen nem tudom mi van vele egyfolytába sirdogál semmi nem jó neki. de egyszerűen nem birok rá neheztelni annyira imádom

kinek van vmi ötlete? ma éjszaka is fél 3-tól 5 ig szenvedtünk és csak ugy aludt el, hogy magam mellé vettem.

amilyen mikor fogzik az inye? van kis fehér duzzanat? mert Flórának van ilyen. lehet hogy a foga?
most is sír. még az az ötletem, hogy nem elég neki a kaja .elég lágyak a melleim.
vagy az idő?
tanácstalan vagyok.
Manóka!
nem szedek tablettát.reggelre leohad a lábam .én arra gondolok, hogy a tulsuly ami van rajtam, nem birja a lábam(csípőficamos vagyok)

Era!
órán voltam és nem tudtalak felhivni, meg pénzem sincs vagy 100 ft van a tel.non.
jol vagyok amugy remélem nem, lesz gond. csak most tudok irni, mert amiota hazajöttem Flórával szenvedek. most csináltam neki almareszeléket a levét adtam neki, mert ha tényleg nincs elég kaja már akkor szokja az izeket ne legyen túl nagy a váltás.nem kell mondanom egy kanálnyi talán lecsuszott de nem nyitja a száját akkor meg hogy adjam neki oda ? nem tömhetem bele.
de még egy ilyen éjszaka és kipurcanok. egyszerűen nem akar visszalaudni. a kiságyban orditott , visított akkor is ha fel volt kapcsolva a villanynapközben is egyfolytában ordít. ha cicit adok neki egy ideig eszik utána kiköpi, feszíti magát el kezd sirni. pedig ha megnyomom jön belőle a tejcsi az kétségtelen igaz alig érzek reflexet.

Krisz!

annyira irigyellek Dorka miatt. szerinted mit csináljak?
renci

Enci
Csak azért hívtalak mert kíváncsi voltam, hogy mi van veled!
Sajnos nem tudom, hogy mi van Flórával! Gondolom nem nyugtat meg, ha azt mondom, hogy Anna is nagyon nyűgös volt az elmúlt napokban. Én tudom a fogára fogni, de hogy meddig bírom. Ma egy kicsit feltöltődtem, mert kimentem a Coraba vásárolni.
Hétvégén megyünk Tokajba, ott is tudok majd egy kicsit pihizni.Most én is nyűgös vagyokKép

Holnap menjünk át, vagy inkább pihizni szeretnél?
Szerintem menj el te is egy kicsit kikapcsolódni, hidd el nagyon jót tesz!!!KépKépKép

Pusszz
Era

Era
Kép
era75

Era!

gyertek az feltölt ha beszélgetünk és látlak beneteket.
KépzeldFlóra amióta odaraktuk magunk közé a kanapéra, én himzek (végre)Zsolti meg olvas semmibaja nincsen. vigyorog meg minden, pedig már fél 8 van ilyenkor már nagyon nyügös sirdogál, és aludni szokott.remélem lefárad és végig alussza az éjszakát(ma kb másfél órát aldut)
máskor azt gondoljuk, hogy már álmos azért ordít, de lehet hogy csak velünk akar lenni? jo hogy megvettük annyi pénzért a járókát, de remélem lesz még benne.

reggel 7kor megyek vérvételre, remélem alszok ma, mert különben nem tudok felkellni.

puszika

Enci
renci

Olyan jó kis idilli hangulat lehet nálatokKép
Anna már 7-kor bealudt, mert délután sajnos nem volt ideje alukálni, előre félek, hogy milyen éjszakánk lesz!!!
András elment a barátjához. Nekem rendet kellene raknom, de nincs kedvem....
Inkább olvasok egy kicsit.

Többiek hogy vagytok?

Jó éjt!

Kép

Era

Era
Kép
era75

Enci,
pont azt akartam javasolni, hogy had legyen veletek, ha az jó neki. Tanulmányaidban nem emlékszek vmi bőrkontaktusos dolograKépKépKép
A lábad nem vicc, hova mész vérvételre, haemostasis, alvadási faktorok is lesznek?? Kérjed!!!!
A túlsúlyt gondolom, csak viccnek szántad!!KépKép
De miért ne jöhetne a foga? Mi is nyálladzunk már pár napja, anyu azt mondta, hogy nekem már 4 hósan kezdett a fogam jönni, tegnap anyósom is, hogy Iminek is koránKép

Erika,
mi két kis szalma itt a géppel esténkéntKépKépKépKépKépKép
Olyan jól hangzik ez a Tokaj, irigyellek!

Akkor holnap nem sétálunk???

manóka

manóka
manóka

Manóka!

persze tudom a bőrkontraktus lényegét, csak Flóránál ez már kezdett nagyon elviselhetetlenné válni, már kezdett nagyon uralkodni rajtunk, szinte már a kis rabszolgái voltunk és ezt hosszutávon nem lehet birni.
Az a "baj", hogy nagyon jól ráérzünk ,hogy mi kell neki és ő éppen ezért nem rest az igényeit jelezni(csak túl hangosan csinálja ezt.) az nem lenne baj, hogy sír mert az utóbbi napoktól eltekintve nem sír sokat csak iszonyatos erős hangon, és ezt néha nem lehet füllel bírni.

A lábam amugy most megint iszonyatosan bdeagadt és ahogy néztem olyan márványos ha ezen azt érted , hogy apró hajszálerekkel van tele a lábfejem. te mire gondolsz?

a túlsúlyt meg komolyan gondoltam, mert rajtam 11 kilo maradt. én előtte nagyon vékony voltam és ez a kilo mennyiség azért szerintem okozhat ilyet.

eddig a hímzést csináltam. tényleg nem lehet abbahgyni alig birtam letenni, csak már a szemem nem bírta

jó éjszakát neked
Enci
renci

Enci,
én nem akarok vészmadárkodni, de szerintem ez az ilyen mértékű lábdagadás nem vicc, és komolyan kell venni.
Örülök, ha tetszika hímzés, én is azt csinálom, amikor csak lehet. Nemsoká már kész, majd akkor megmutatom.
Flórával kapcs. csak vicceltemKépElhiszem, ha az állandó sírás fáraszt, nekünk is volt pár ilyen napunk.

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Kopogjam le de a mai nap kezd jól indulni. az éjszaka is jo volt sirás mentes. Tegnap már tényleg ki voltam már hiába tettük akárhova ölbe vagy nem stb. nem tetszett neki.mostajárókában vigyorog rám.

neked van vmi gondolatod, hogy mi lehet a lábammal?

Era!

ti hogy aludtatok?
akkor jösztök, majd?

Enci
renci

Sziasztok!

Lekopogom....nekünk is elég jó éjszakánk volt! Anna reggel 3/4 8-ig aludt, igaz közben 2x cicizett, de az nem volt sok idő.

Enci
Megyünk majd délután, de hogy mikor, azt nem tudom.Tudod ki az úr a háznál!!KépKépKép
Majd még csörgök.
Voltál vérvételen?

Hát a többiek nagyon elfoglaltak!KépKép

Pá.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Én már fél 7 óta fennvagyok, a fiúk szerencsére alszanak, így hímezgettem eddig.
Úgy gondolom, ma már mindenkép le kellene menni, remélem, az eső nem fog továbbra sem esni.

Enci,
háááááááááááááááááát, van egy gondolatom, de én nem vagyok orvos, így nem is akarok semmit mondaniKép

manóka

manóka
manóka

én is akarok egy kicsit sétálni, de csak egy kicsit.ha egyáltalán fel tudom venni a cipőt.

Flórának ideje lenne szivni egy kis friss levegőt.

Era!

ok. majd akkor telefon. megye bekapcasolom, mert aludtunk egy kicsit a caajjal ő még mindig durmol.
sikerült CICI és CUMI nélkül elaltatnom . Jó egy kicsit volt nála cumi de csak addig amig megnyugodott. szegény nem szeret elaludni, biztos fél, hogy kimarad vmi jóbol.Kép
énekeltem neki azt amit amikor a hasamban volt és bevált.

többiek nagyon süröghetnek vmin Kép

Enci
renci

Enci,
mi van a vérvétellel??? És a doki, nem mondta, hogy pihi?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Ma délelött el kellett küldenem a szakdogámat, mert a jövö héten megyek konzultálni.
Kicsit lefoglalt, hogy helyrepofozzam. Még mindig hiányzik 10 oldal. Bár kitaláltam egy pár ábrát, majd jó nagyok lesznekKép

Ha nem esik megyünk le mi is, bár még Dorka szunyál.
Vettem cipőt végreKép

Enci,
ezt a súlytöbbletet nem mondhattad komolyan, hiszen olyan karcsú vagy.
Izgulok, hogy kiderüljön, mitől van és ne legyen semmi komolyKép

Manóka,
hihetetlen mennyi energiád van, hímzés, képek és még a két pasit is rendezedKép
Én ki vagyok purcanva, legszívesebben egész nap aludnék.

Krisz

Krisz
krisszie

Manoka!

ma voltam laboron, majd hétfőn lesz vérvételeredmény
de mondta a doki, hogy pihnjek és borogassam a lábam

Enci
renci

Sziasztok csajok!

Voltunk lent sétálni és megjavult DorkaKép
Most a hidegben tök jól elvolt, majd simán be is szunyált a kocsiban.
Lehet, hogy melege volt és az okos anyja nem vette észre?
Akkor a manócskaruha is túl meleg volt neki, amit én vékonyabbnak gondoltam.

Enci,
akkor neked a hétvégén relaxKép
Úszni sem jösztök?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz,
ti mikor mentek úszni, szted, mi elmehetünk megnétni?

manóka

manóka
manóka

Manóka,
vasárnap megyünk 1/2-11-re.
Persze gyertek nyugodtanKép
Úgy öltözzetek, hogy szauna van bent.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKépKép
Jó étvágyat akki most fog hozzá az ebédhezKépKép
Mi már tulvagyunk rajta leves volt meg pizzát sütötemKép
KriszKép
Kérdezném töled hogy ezt az uszást csak picikorban lehet elkezdeni vagy az olyanok is mehetnek mint AnitaKép
De szerintem mi már lekéstünk rola Kép

Mindenkinek szép napotKépKép
Ildikó
ildikó_4

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?