Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti:ez nem semmi!
Én még nem mertem neki semmi ilyesmit adni,mármint mondjuk babakekszet sem,pedig lehet hogy elmajszolná,de félek hogy félrenyelné,mert még inkább szívná,mint a cicit.Van hogy a tejpépet is inkább kiszopizza a kanálból :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


No,ez a kölök fél egy óta alszik,hihi :twisted: ha felébred jól megtömöm hamival,nem cicivel,hamival. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Pati, Kriszta: De, felébresztettem. :oops: Muszáj volt, mert ha alszik egyhuzamban 3 órát, akkor este hajlamos megébredni és elkezd kuvittyolni. Az meg nem olyan jó éjjel, hogy fent van 1-2 órán át és visítozik meg gargalizál az ágyában. Egyébként nem volt soha szokásom ébresztgetni a gyereket, minden aludva töltött időt ajándéknak fogtam fel eddig. :lol:

kubu: Nekem úgy is jó, ha apránként hívsz meg minket, ilyen finom kajákra érdemes sorban állni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bence nagyon ügyes volt!
Én a jogi karon végeztem Társadalombiztosítás és Európa-politika szakértő szakokon.

Viki: Nálatok megoldódott már a kanalazás gond? Nálunk most valamiért szrájkol Lea, alig bírtam vele az imént megetetni egy fél üveg főzis-husis-gyümölcsöt, mert folyton brümmög, és az összes kaja apró pöttyökben jelenik meg rajtam, rajta, az etetőszékén meg a konyha egyéb területein. :shock: Vol már neki ilyen időszaka, de az 3 nap után elmúlt. Ezek szerint most megint ki kell várnom, amíg elmúlik?

Linda: Ha fáj a fogad, az sürgősségi esetnek számít, kötelesek ellátni időpont híjján is! Különben fenyegesd meg őket, hogy hívod a betegjogi képviselőt (és tuti lesz egyből rád is idejük)!!! :wink:

kike: Sikerült már beszélnetek apával?

Vettem ruhákat használtan a vaterán, erre most hív a csaj, hogy visszament hozzá a csomag címzett ismeretlennel, meg hogy rossz az irányítószám. :shock: Pedig teljesen jók az adatok, és mondta, hogy olvashatóan írta. Plussz még a csomag is sérült volt, úgy kapta vissza. :twisted: Utálom a magyar postát!!!! :evil: :evil:

Valaki készített már útlevelet itthon a kicsijének? (Dodó, ti itthon vagy kint készítettetek Lizynek? Mondjuk logikus, hogy odakint...) Mi jövő héten megyünk, csak nem tudom, hogy szokás-e még az anyukával együtt fotózni a kicsit, vagy elég, ha csak a babóca van lefotózva?
fmarti
 
 

 
 

Kike! Nálunk szinte egyik pillanatról a másikra kellett ciciről tápra váltani. hát először bokákolt, nem is kellett neki, kimaradt egy kaja, később úgy ette :oops: azóta szó nélkül eszi.
Na ne éheztesd, de próbálj meg kicsit nagyobb közökkel etetni, és előbb hamival kínálni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Sziasztok! apa itthon, én kimenőt kaptam, és mióta Adél megszültett először voltam kozmecicusnál- ahogy Patri írta :) Jó volt :)

Evelin! Örülök, hogy jobban! Olyan szép Eliot azon a képen! :)

Szly, sajnélom, nem lehet hogy megérkezik még a gép?

Farsangos gyerkőcök nagyon édesek!

Zsuzska, jobbulást Tomónak!

Csillám, irtó sz@r lehet ez a szobafogság! Kitartás, Drága! ( én is vágyok síelni :))

Krisztám, sajnálom! Meglátod Levi egy éves korára egy kis nyugodt tündérbogár lesz!

Szabinak szegénynek gyógypuszi! Mikor tejallergiával kapcs. voltunk a kórházban, Adélt négy fioláért 4x kellett megszúrni! Végül egy kollégám tudta levenni. Irtó rossz érzés volt a kis izzadó, üvöltőmet szorítani, de én azt is tudom milyen nehéz egy ilyen kicsit megszúrni. Nagyon. Néha pedig muszáj.

Én is őgy csinálnék turógombocot....De sajna hülye tejdiéta! Mondjon le! ( Képzeljétek kecskesajtot már ettem és nem volt baj - kop-kop-kop.. Remélem ettől nem vagyok sz@ranya)

Én remélem nyáron megismerem Vikit!Nagyon készülünk Nyíregyre! :)

Kép
andkata
 
 


Márti!
Szerencsére megy már a kanalazás. Csak egy hapcitól mentsen meg az ég kajálás közben :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 


[quote="andkata"] írta:andkata
Én remélem nyáron megismerem Vikit!Nagyon készülünk Nyíregyre! :)


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Egészségedre a kozmetikát!!!!
20150601134430
 
 


nos,felkelt Domi,de így is csak felét ette meg a 190 grammos haminak!Pedig nem cicizett előtte.És negyed egykor cicizett utoljára,akkor más hamit nem is kapott. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Kike!
Sztem negyed 1 óta még nem kell farkas éhesnek lennie. Várj kicsit, és ad oda a megmaradt kaját.

Én jobbra el, megyünk bevásárolni, ha apa megérkezik.
20150601134430
 
 


Ma én teszem fel a napi kérdés: Ki hogy talált rá a babanetre illetve a mi topicunkra?

Engem vidokata hívott :) ( Örök hála érte!)

Kép
andkata
 
 


Kata, én valahogy idetaláltam magamtól! (ugye milyen kis ügyes vagyok? :lol: )

jól a pulcsik, megnézted? :D Még egyszer örök hálám!!!

Kép
Kép
patr
 
 


[quote="andkata"]K írta:andkatarisztám, sajnálom! Meglátod Levi egy éves korára egy kis nyugodt tündérbogár lesz!

A próféta szóljon belőled Drága!

Kike! Szerintem az nem rossz a fél üveg, Levinek ha nagyon ízlik vagy éhes, akkor szokott enni ennyi. :roll:

Hogy találtam ide? Terhes lettem, otthon maradtam, unatkoztam: szerváltam egy számítógépet internettel, mindentababáról-kutatást végeztem, és egyszer csak itt voltam. Hát engem erről fújt a szél. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


kike: Nem akarok belepofázni, de szerintem 4 órányit lehet várni 2 kaja között. Addigra jobban leemészti az előző kaját.

akata: Egészségedre a kozmetikust!

Viki: Ügyes Lackó koma! A tüsszentés tényleg brutális tud lenni. Én van, hogy olyankor ha még van időm, odateszem a kanalat a szája elé, így kisebb az

Timi: Én nem tudnám még otthagyni Leát senkire sem ilyen hosszú időre, de ez csak az én bogarasságom.

Kriszta: Levi már ilyeneket eszik? Nem semmi! Lea ha már kicsit darabosabb a főzelék, egyből bokákol. :?

Megint hívott a csaj, kiverte a balhét a postánál, úgyhogy most újra küldik a ruhákat. kíváncsi vagyok, ide fog-e érni...
fmarti
 
 


Andkata:hűha,ki emlékszik már arra :lol: :lol:
Nem is tudom,azt hiszem csak úgy keresgéltem a fórumok között,és úgy :)


Nem is meséltem:tegnap épp beértem az oviba a farsangra,és jött Vercsi hogy kiesett a fölső egyik foga!Elég mókásan néz most ki,főleg hogy az újnak még híre-hamva sincs! :lol:

Apa ügy:hát nem igazán reagált rá,talán annyi hogy se nem beszéltünk a dologról,de nem is veszekedtünk ma,inkább viccelődtünk,nevetgéltünk,meg a városban voltunk,vásárolgatni.
Írni tegnap nem tudott választ mert nem jó a gépük a gyárban,állandóan lefagyott.
Majd apránként azért rendezem a dolgot,de elolvasta a levelet,talán eljutott valami infó hozzá.

Viki:Jó vásárolgatást!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Márti:Domi nem bír ki annyit két evés között,akkor már követeli a cicit!
Nem veszem belepofázásnak! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok, csak gyors bekukk, anyósom (világ legszuperebbje) elvitte Brúnót sétálni, én meg elvileg épp porszívozók.... :?

Márti: mi csináltattunk útlevelet Brúnónak és nem is szabad másnak látszania a képen, mint neki, tehát úgy kellett oldalról belógatni a fülkébe (apja lógatta, én meg a fényképezőgép mögül szuggeráltam, hogy nézzen arrafelé és még mosolyogjon is, egész jól sikerült :P )

Olyan fura nekem, amit a végzettségedről írsz. Én is jogi karon végeztem és láss csodát: jogász lettem, nem is tudtam, hogy aki jogi kart végez, lehet más is, mint jogász... Melyik egyetemen végeztél?

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája
 
 


Márti! Én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te hol és mikor végeztél????????????????
Én nem emlékszem Márti nevű csop.társra... :oops: :oops: :oops: :D

Úgy örülök! Nem túl sokan tanulnak ilyet! És hol dolgoztál?
Vendég
 


Kriszti:ja,akkor nem szóltam kaja ügyben!Szerintem én állandóan tömni akarom a gyereket! :lol: :lol:
Pedig logikus hogy már nem eszik olyan gyakran :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Hahó, Márti! Ne hagyj engem válasz nélkül!
Én Szegeden végeztem 2005-ben.
Vendég
 


Szép napot :P

Még van egy kicsi a visszaolvasnivalómból, de amire még tegnapról emlékszem:

Kike!
Drága, a levél nagyon jó ötlet volt. Írásban az ember összeszedettebben szól a másikhoz. Kár, hogy nem írt vissza. Remélem, azóta már hazaért, és megbeszéltétek! (Majd mindjárt visszaolvasok, hogy így van-e!)
A farsangon nagyon ügyesen oldottad meg a fotózást, videózást, és a többi teendőt is. Mint mindig, na! Van, mit tanulni tőled! :wink:

Evelin!
Örülök, hogy megnyugodtál :D
Nekem is Apus az első. És nálunk is, még a kézfogás terén is :wink: Szokta is mondani, hogy csak azért szeretem, mert nincs viszonyítási alapom :lol:

Mártikám!
Drága, de jó, hogy újra "látlak"! Szemed jobban van? Hol műtötték? Ambuláns ellátás volt?
Lea jól alszik továbbra is?

Tamara! Wera!
Nagyon jó lehetett az összejöveteletek! Elképzeltem magam, hogy újra ott vagyok, és egyből jobb kedvem lett! Aztán meg azt képzeltem el, hogy ti vagytok itt, attól meg egyenesen madarat lehetett volna fogatni velem!

Kriszti! Szly! Márti!
Megvan a gyerkőcök horoszkópja! Este megpróbálom feltenni! Előljáróban annyit, hogy Levi nem véletlenül olyan amilyen. Neki sem könnyű a természete - mint Lilukámnak... Ahogyan Zsuzska Ágicájának képletén, házt ezen is elámultam, mert eléggé egyedi bolygóállás volt akkor, mikor született!
Na, majd este bővebben! :wink:

Akinek nem kívántam boldog hófordulót, névnapt, szülinapot, annak most megteszem: MINDENKINEK NAGY PUSZI!

Rólunk: tegnap Lilu izzasztott meg újra rendesen, és minden erőmre, energiámra, pozitív gondolatra, meg fohászkodásra, meg tudja a Jóisten még mire, szükségem volt, hogy lenyugodjon. Olyan szinten borult ki attól, hogy nem sikerült az üvegfesték sablonja úhgy, ahogyan az ő maximalista jelleme diktálná, hogy ég szakadás, föld indulás :twisted: Repültek a hűtőmágnesek, a konyharuhák, üres műa. palackok. (Szerencsére annyira mindig észnél van, hogy nehéz v. törékeny tárgyat nem dobál...) Közben üvöltött, zokogott, őrjöngött. Próbáltam megöleleni, megsimogatni, hogy oldódjon - ilyenkor a ráüvöltés, szobájába küldés, bármi ilyesmi csak ellenkező hatást vált ki. Szóval közeledni próbáltam, de nem engedte. Közben már olyan szinten üvöltött, hogy zengett a ház, és kezdett a hangja elmenni. Annyira sajnáltam :cry: Az apja meg lejött Csabival a karján és odaszólt eléggé eréjesen, hogy hagyja már abba. Mintha erre Lilu abba is tudná hagyni... :evil: Apusom ezt oly gyakran elfeledi. Nem véletlen megyünk a Vadaskertbe. Ebben a kislányban olyan feszültségek vannak, olyan szorongások, elnyomott élmények... Nem tudom, csak azt, hogy segítenem kell rajta.
Végül lenyugodott, mert mondtam, hogy hoppá, a pénteki szorgalmihoz még nem néztünk képeket a neten. És elindultam, hogy akkor én nekiállok. Ő beüvöltött, hogy de az olvasókönyv is kell hozzá, én meg vissze kedvesen, rezzenéstelen arccal, hogy jó, akkor hozd Lilukám az olvasókönyvedet is! Erre abbahagyta a sírást, letörölte az arcát, és hozta a könyvet, majd elkezdte sorolni, hogy akkor keresheted a Wesselényit, meg az Ybl Miklóst :roll:
Este mire teljesen lecsengett, visszatértünk rá, konstatáltuk,a mit kellett és összebújtunk, hogy mi akkoris szeretjük ám egymást :D Azt is mondta: Anya, én nem akarok így felnőni... :cry: :cry: :cry:

Most már tényleg visszaolvasok!
Akihez nem "szóltam": attól még szejetem :wink:
Vendég
 


Köszi mindenkinek: Apus arca, sebe jobban! :D
Vendég
 


Zsuzsa, te hova jártál és mikor? Én most Győrbe járok jogász szakra.
Vendég
 


kubu: Ha még itt vagy, rokonlélek! :D Én is Szegeden végeztem, 2006-ban! De akkor Kasza Juditot ismered ugye?
fmarti
 
 


Véda! :shock: Estig tűkön fogok ülni!
Szegény Lilu! Nagy ölelést neki!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg nagyon örülök!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tehát egy évvel alattunk jártál...Judittal mi újság, honnan ismered?
Gondolom még emlékszik rám, ha megkérded, ja a tisztességes nevem: ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.20 15:29-kor.
Vendég
 


Patri, szerintem nem túl nagyok! :shock:
Remélem azért jók lesznek! Nem került semmibe, máskor is szívesen!

Képzeljétek, apája simán elaltatta délelőtt Adélovicsot! :) Addig meg simán elvoltak, mikor telefonáltam épp nagyokat kacagott az én drágám a hintájában! :lol:

Kép
andkata
 
 


Lillunak nagy puszi!

Kép
andkata
 
 


véda: Nagyon ügyesen megbékítetted Lilukádat, de hiszen ez nem is csoda, nálad jobban senki sem ismeri őt. Annyira sanálom, hogy ennyit szenved, nagyon bízom benne, hogy sikerül majd feloldani azt a sok feszültséget, ami benne lappang. Nagyon értékes kis emberke, és olyan okos, értelmes, hogy sok felnőtt tanulhatna tőle!
Köszönöm a horoszkópot előre is!

kike: Na akkor még tovább okoskodok, ha már így felhatalmaztál! :D Szerintem akkor próbáld meg szépen fokozatosan megnyújtani a kaják közti időtartamot. Mondjuk ha eddig 3 óránként evett, akkor eleinte csak 10-15 perccel told el a kajaidejét. Ilyenkor tereld el a figyelmét kis játékkal, mutass neki új dolgokat, nálunk ez anno bevált.

Brúnó-Zsuzsa: Köszi az infót útlevél-ügyben! Na igen, sokan nem tudják, hogy a TB-t nem csak gyorstalpalón lehet elvégezni. :D Egyébként biológusnak készültem (mai napig imádom a természettudományokat), másfél évet el is végeztem Szegeden a TTK-n, nem is rossz eredménnyel, de a sors másfelé térítette az utamat...
Szakvizsgákkal hogy állsz? :D
fmarti
 
 


Véda:köszi,de messze nem érdemlek szerintem dícséretet!

De te ahogyan kezeled Lilut,az aztán nem semmi!!Fantasztikus vagy,de tényleg!Nagyon jól csinálod!!

Nekem lenne ennyi türelmem mikor Vercsi hisztizik,de nincs! :?

Örülök hogy Apa jobban van!

Mi is kell a horoszkóphoz??Meg szeretnélek kérni hogy a másik kettőjét is majd ha időd engedi csináld meg,nagyon érdekelne,főleg így sulikezdés előtt!!
Előre is nagyon köszi!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Márti:ok,köszi,megpróbálom!
Egyébként te is és a többiek is fel vagytok hatalmazva okoskodásra! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


akata: Örülök, hogy boldog a kis családod! :) Mi újság Julcsiékkal?
Engem Viki szervezett be a fórumba, azóta sem tudtam meghálálni neki. :)

kubu: Juditot én munka mellett ismertem meg, ő is ott gályázott egyik nyáron, ahol én. :D Már rég nem beszéltem vele, legutóbbi infó az volt, hogy a GTK-ra járt.
Egyébként melóztam a NYUFIG-ban, meg az APEH-nél. Na én meg ezt fogom kitörölni, mert még a végén meglincselnek. :lol:
fmarti
 
 


Viki, úton a csomag!

Kép
Kép
patr
 
 


Azt hiszem, ma bepótolom az elmaradásomat. :oops: De wera mondta, hogy ne fogjuk vissza magunkat! :D

Hoztam képeket. Mondjátok már meg légyszi, de őszintén, hogy tényleg nagyon kisfiús kinézete van Leának? Már 3-an nézték eddig kisfiúnak (mindig azt mondták, milyen szép kisfiú... :shock: :roll: :lol: )

Na mostmár megyek, mi is megyünk boltba, ha igaz...


Míg nem volt gyerekem, álmomban sem hittem volna, hogy valaha kulcsokat fogok mosogatni...
Kép


Itt pedig nagyjából látszik, milyen boldogan brümmög.

Kép
fmarti
 
 


Márti! Tündéri a kiscsajod!
Pesten dolgoztál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.20 15:42-kor.
Vendég
 


Nagyon édes Lea! :P
Szerintem egyáltalán nem kisfiús! :roll:

Dominál meg volt aki megkérdezte hogy kisfiú-e,pedig totál kékben volt,és szerintem teljesen kisfiús pofija van!

Na jó,lányra is adhatnak kéket,mondjuk azért fiúra rózsaszínt nem hiszem.Szóval ha így nézik kisfiúnak,akkor passz...

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


kubu: Én is dolgoztam volna mnypt-nál, de sehol nem láttam felvételt... Nagyon ügyes voltál, hogy megbírkóztál egyedül, jogász nélkül a dolgokkal, az azért nem kis feladat lehetett... Nyugdíjfolyósító Igazgatóság csak egy van az országban, én ott gályáztam az Árpád híd lábánál abban a 20 emeletesben. :D APEH-nál meg a Közép-mo-i Reg Ig-nál vagyok most is, de ugye már nem fogok visszamenni (csak ők ezt még nem tudják :lol: ).
fmarti
 
 


kike: Én is szoktam kéket adni Leára, de ha talpig lilában van, akkor is volt már, aki kisfiúnak nézte. Mondjuk Domira sem tudnám soha azt hinni, hogy kislány! :D

Még jó, hogy azt mondtam, megyek, és még most is itt esz a fene. :oops:
fmarti
 
 


Sziasztok!
megjöttünk a sétából, és nagyon jól esett a hóesésben sétálni.

márti!
Mi itt csináltattuk az utlevelet. És itt nem is kell külön elvinni fényképészhez, és nem is ott csinálják a képet mint ahol az utlevelet. Itthon, házilag fényképeztük, és nyomtattuk! :) Annyi volt a kikötés, hogy csak a gyerek lehet rajta (asszem ez otthon is igaz), fehér legyen a háttér, és ne legyen árnyékos a kép!

akata!
Nem tudom mikor és hogy találtam a babanetre, és először nem is ebbe a topikba irtam, hanem a 2008-ban szeretnék szülni.be....és ezt a topikot nekem nyitotta onnan egy kedves csajszi, mikor elhíreszteltem a + tesztemet! :)

d.dodó
 
 


márti!
nagyon édes Lea, és egyáltalán nem fius!

d.dodó
 
 


Védadóri!
Mi is a könyv pontos címe és ki az író?
Meg egy másik könyvet is említettetek! Annak mi volt a címe és ki az író??
Köszi!

sz.andi
 
 


[quote]M írta:ajdnem mi is csatlakoztunk, de inkább nem zavartunk...


TITIiiiiiiiiiii
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Márti, Kubu! Igencsak tájékozatlan vagyok, úgy látszik.... :oops: Én 2002-ben végeztem a Pázmány jogon, 2006 májusában lett meg a szakvizsgám. De amit Ti tanultatok, sztem sokkal hasznosabb lehet, mint az egyetemi 5 éves maszlag.

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája
 
 


Véda:én még nem kaptam meg a könyvedet,pedig elküldtem az email címemet már 11-én.De várom ! :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Szly gyerekei: mint a tűz meg a víz... Nagyon-nagyon különbözőek, Szly!

Rolkó: Rák Nap-jegye mellett az ascendense Skorpió – mint a férjemé…
Robbanékony, féltékeny, de nagyon mély érzelmű kisfiú, és férfiként is ilyen lesz. Nagyon jó a megfigyelőképessége. Elég szélsőségesen gondolkodik az életről: valami fekete v. fehér, ill. jó v. rossz. Nehezen tud átmenetet a kettő között. Erősen kötődik a családjához, eléggé anyás. Legbelül nagyon érzékeny. Intuitív, a szívére, a megérzéseire gyakrabban hallgat, mint az eszére.

Jázmin: Vidám, társaságkedvelő. Az emberek szeretnek a társaságában időzni. Gyors eszű, imád olvasni. Mindenkit rá tud beszélni arra, amire csak akar. Mindenről el tud beszélgetni, nagyon tájékozott. De változékony, kissé szeszélyes is. Próbál mindig pártatlan maradni, nehezen viseli a konfliktusokat. Amikor rátalál majd az Igazira, elragadó, csacsogó, odaadó feleség válik belőle. Ekkor válik majd igazán romantikussá, és háziassá.

Kriszta!

Levi: a szórakozás/szórakoztatás nagymestere. Vagy buliban van, vagy otthon, de akkor is vendégeket szórakoztat. Ellensége az unalom, a megszokás. Ezért folyton pezsdíti maga körül a levegőt. Imád ajándékozni, még ha ennivalóra alig marad is, imád utazni, minden újat kipróbálni. Nagyon kötődik az anyukájához – a holdja a Rákban van – és ez sokáig így lesz! Merkúrja és Vénusza is az Oroszlánban van. Ezért nem könnyen befolyásolható, büszke, határozott véleménye van. Imádja a rá irányuló figyelmet, és ezt meg is kapja attól a rengeteg lánytól, akik majd dongnak körülötte állandóan!

Mártim!


Lea: kétfelé húz a szíve. Rajong az otthonáért, és imád társaságba menni. Hol ez, hol az kerül előtérbe. Imádja a zenét. Nagy a beleérző képessége, és ki nem állhatja az igazságtalanságot. Gyakran kedvét veszi, hogy mindenkinek „jó”akar lenni, és ez nem mindig sikerül. Szereti, ha valaki jóváhagyja a döntéseit, különben bizonytalan. Álmait hatalmas energiával próbálja valóra váltani. Ezeket az álmokat semmiért sem adná fel!Nagyon kíváncsi a világra, és nyitott más kultúrákra is! (Nem véletlenül fog ő ott felnőni, ahol…) Örök maximalista. Előfordulhat, hogy görcsös lesz, mert annyira meg akar felelni mindenkinek. És óriási a szíve, a gondoskodás irnti igénye másokról!
Vendég
 


Kike!
Pedig elküldtem :roll:
Megpróbálom mindjárt megint!
Van még valaki aki nem kapta meg, és kérte? :roll:

Andici!
A Titok c. DVD-t néztük meg, de állítólag könyvben is megjelent, sőt, az volt előbb! :wink:
Puszillak, kis óramutatóm :lol:
Vendég
 


Hú Véda, köszi! Ki is mentem magamnak.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Ok köszi,várom!
Mi kell a horoszkóphoz?

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Próbáld meg mindkettőre,hátha!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok,

Sajnos csak ilyen ritkán tudok jönni, még visszaolvasni sem volt időm, de nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni etetés ügyben. Bármilyen tanácsot, ötletet szívesen vennék, mert Kíra a betegsége után egyáltalán nem gyarapodott, ami azt jelenti, hogy január 8 óta 10 dekát. az nagyon-nagyon kevés. még szoptatom, próbálom etetni is, de olyan kevéske sikerül, a 80 ml már jónak számít. az utolsó oldalt olvastam csak el, Kikének tanácsolta Márti, hogy hagyjon egyre több idő az etetések között. A szoptatás annak minősül? Mivel lehetne szerintetek hízásra bírni? Már nagyon kétségbe vagyok esve. Azt már nem is mondom, hogy nem kúszik nem mászik, és nem is ül, bár a pihenőszékből húzza fel magát, de ennyi a max. :(

Köszi szépen,
Ildi

Kép
tamaraildi
 
 


Márti!
Lea szerintem egyáltalán nem fiús. Sőt a 2. képen kifejezetten kislányos!

Kike!
Remélem sikerül megbeszélni a problémákat Apával!
Annak idején a nagymamám nekem azt mondta, hogy a hosszú házasság tiitka az, hogy sohase egyszerre legyetek hülyék! Ha az egyikőtök "hülye", és a másikótok éppen nem az, akkor sosem lesz gond, mert az éppen "normális" tudja kezelni és tolerálni a másikat! :D Szerintem nagyon nagyon igaza volt! (Hiányzik is nekem nagyon! :( )

Rólunk!
A nemalvós éjszaka után már nagyon fáradt voltam. Tomót letettem mellém az ágyba, de csak 10 percet aludt. Amikor felébredt, jött Ágicám, és elvitte a szobájába. Mondta nekem, hogy pihenjek még egy kicst, majd ő vigyáz Tomóra. :) Olyan aranyos volt! :D

Kép
zsuzska72
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?