Sziasztok!
Zsobu, Eri!
A szentendrei HÉV Tímár utcai megállójával szemben található ez a játszótér (asszem máltainak is hívják). Parkolni szerintem sok helyen lehet a környéken, viszonylag közel, de ezt inkább egy autós magyarázza el, ha teheti
A megközelítéssel együtt...
BKV-vel pedig a (Nyugatitól induló) 6-os busszal, meg persze HÉV-vel érdemes.
Nagyon jól felszerelt, tiszta és zárt. Sokan szoktak lenni, de elég nagy is... és vannak saját játékaik, amiket szintén lehet használni (motor például).
Böbe!
El sem tudom képzelni babakocsi nélkül a bevásárlást. Úgy is izgalmas, de a Kaiser's ben elférek még a bevásárlókocsival együtt is. Olyan vicces, itt élünk a főváros közepén, a boltban pedig előre köszönnek az eladók, és már messziről integetnek a fiúknak. Persze nem semmi látvány, ahogy lavírozok a hosszú testvérkocsinkkal meg a másikkal.
Ti gyalogosan küzditek végig a terepet? Húú....
Egyébként már többször tapasztaltam, hogy az ikerkocsi látványa előcsalogatja az emberek jobbik énjét (leszámítva azt, aki ellopta Vikicsék babakocsiját
) Kedden pl. buszoztunk és egy fiatal srác képes volt egy megállót tovább jönni a busszal, hogy tudjon nekünk segíteni leszállni. Csupa idős ember ült a buszon, nem nagyon volt esély arra sem, hogy valaki lesz a megállóban és lesegít.
Zsuzsi!
nem lehet, hogy a tükrös ötletet az ikerséggel kapcsolatban érzett csodálat és kiváncsiság szülte? Jó, az ötlet tényleg elég sablonos, de szerintem betudható a "szimpla", vagyis nem iker emberek vágyakozásának is. Valljuk be, hogy mi szülők is annyira kivételesnek érezzük a helyzetünket: egyszerre két gyönyörűség! (bocs, Beatrix, három
), a külvilág pedig szereti ezt a különlegességet. Az egypetéjű ikrek pedig tutti, hogy mindenhol feltünést keltenek, talán a tanárotok is szeretné ezt kihasználni. Én a helyetekben kérnék dupla időt magatoknak, ahogy a dupla szekrény is dukál Vikicséknek, aztán kitalálnék egy saját "ketten vagyunk" klippet, és a fennmaradó időben saját magatokról is lehetne valamit bővebben elárulni.
Mellesleg, ha nincs szöveg a film alatt, akkor a külvilág nem is érti majd, hogy ez a lány miért szerepel kétszer, ha nem látszotok egyszerre ketten is a filmen... mit gondolsz?
Bocs, kicsit hosszú voltam
M.