Sziasztok!
Hihetetlen, hogy mennyit írtatok 3 nap alatt, alig tudom nyomon követni.
Így utólag is nagyon- nagyon sok Boldog Névnapot Mindenkinek, akinek az utóbbi 3 napban volt.
Épp azt néztem, hogy a Friss Kismamák topicban - ahol többen először találkoztunk- már nincs olyan sok hozzászólás naponta, mint amikor mi voltunk
Megnyugodtam, hogy akkor minden baba kb. ilyen mértékben nyúlik.
Épp most nézegettem meg a fotóalbumokat (már akiét megtaláltam). Minden baba gyönyörűűűűű!!! Olyan jó, hogy így meg tudjuk egymásnak mutatni a babócákat, kis büszke mamik vagyunk!!! És egy ilyen kritika alak miatt nem fogjuk magunkban tartani sem az örömöket, sem a szomorúságokat, sem a gyönyörű Kismanók fotóit!!!!
Tigri,
Én is azt hallottam, hogy inkább a rácsos járóka jó, mert az egyrészt masszívabb és nehezebben dől fel, másrészt könnyebben áll fel benne a babóca. Kivehető rácsos még jobb, amit Ann is írt.
Nem is rossz ötlet, szerintem áprilisra minden Pöttöm mama küldje el a Kismanója fotóját a fotópályázatra!
Ann,
Oksi, ha tudtok/találtok valami jó helyet, és nem olyan drágát, akkor én spec. benne vagyok, hogy egy helyen nyaraljunk a Pöttöm mamákkal, Papákkal és a Kismanókkal! De ha találtok vagy hallotok valami jó kis helyről, akkor ne tartsátok magatokban! Mi is olyan helyet keresünk, ahol nekünk lesz kaja, de tudok majd külön turmixolni valami kaját Kismanónak. Mi nem tervezünk ez évben külföldi nyaralást, nagyon jó lesz most nekünk itthon is. Majd talán jövőre.
Kispapi sütött szombaton meggyes muffint, naggyon fincsi volt!!! De nálunk most én nyertem a darabszám elfogyasztásában
(de azért maradt a vendégeknek is)
Fülproji: mi is azon gondolkodtunk, hogy legyen ez a fülbevalós dolog (mert én is szeretnék majd valami szép kis fülbevalót a fülecskéjébe), de aztán abban maradtunk, hogy majd említeni fogjuk a dolgot Dorkának úgy óvodáskorában, s ha szeretné, akkor fogjuk kilövetni a fülét.
Mosolygós kép Hamiról egyszerűen gyönyörű!!! Annyira felszabadultan nevet!!! Min nevetett annyira, vagy csak úgy?! A kis fotómodell!!
Képzeld, Dorka mihelyt meglátja, hogy fotózom, azonnal nevet ezerrel.
Fiona,
Nagyon jónak tűnik a balatoni kiadó apartman. Fejben tartom!!!
Ne csüggedj, a Te Zebid is át fogja aludni előbb- utóbb az éjszakát és a szopik száma is csökkenni fog!!! Alexa lányod átaludta babakorában? Mert azt mondják, hogy az első baba totál az ellenkezője a másodiknak, legalábbis éjszakai alvásban. Dorka 2 hetes korától 11- től megállás nélkül alszik 1/2 7- ig, aztán szopi, s utána is durmol még egy kicsit. Már előre félek, hogy ha a fenti elv tényleg így van, akkor mi lesz a második babócánál
Szylvy,
Tűzoltópapák???!!! Amikor kicsi voltam, akkor ha megláttam egy tűzoltóautót, mindig próbáltam utánuk rohanni, hátha látom, hogyan dolgoznak. A tűzoltósisakos képnél én is töprengtem egy darabig, hogy az meg mi a csuda
Emese,
Ez a huncut nevetés nem semmi!!!
Ildikó,
Légyszi mesélj arról, hogy nem volt- e fárasztó, hogy 2 évenként jöttek a gyerekek? Mert mi is szeretnénk majd még egy Kismanót, de vacilálok, hogy mi lenne a jobb: 2 éven belül, vagy inkább később egy kicsit.
Ugye jobban van már Zsófi is?
Ági,
Én drukkolok Nektek, hogy minél több Babóca összejöjjön!!! Akkor Ti is 2 éven belül tervezitek a következőt?
Aranyos vagy, köszi a szavazatot. Mi is szavaztunk ám Danira. És épp azt néztem, hogy igencsak közel van az első helyezetthez!!! Megy a drukk ezerrel!!!!!! Átadtam Dorkának az üzenetet, és Dorka egy egész mondattal válaszolt: "gugúúúúagúúúbuaaagaaa múúúú"
Képzeld, Dorka 5 kiló, de én már azt is tökre érzem, főleg a karomban. Olyan kis muszklim lett, mint már nagyon régen volt (amikor még sportoltam). Ha így haladunk, akkor már nemcsak ciciben, hanem karban sem lesznek jók rám az ingjeim
Autózással kapcs.: Nálunk is szinte azonnal elalszik Kismanó a kocsiban, de ha pl. a Rákóczi úton kell lépésben haladnunk péntek délután, akkor beszól nekem, hogy "menjünk már tovább, uncsi már ez a kilátás"
Babakocsiban is hamar elalszik. Este pedig mihelyt leoltjuk a lámpát, azonnal tudja, hogy itt az alvás ideje, adunk Neki egy Jóéjtpuszit, Ő is gőgicsél egy sort, aztán elalszik.
KisBuksi,
Mesélj, mi mindent kaptál/vettél a szülinapodra! Mutííí!
Nagyon nagy gratula Vencelnek az éjszakai alváshoz!
És arról is mesélj, mi mindent csináltok tornán, milyen masszázsok vannak stb.?
Van képed a Babygymről? Mi is hétvégén megyünk körbenézni, hogy milyenek vannak, mert ez lesz az egyik Húsvéti aji Kismanónak!
Zita,
Te is nagyon aranyos vagy, hogy szavaztál! Szerintem most mindenki szavazzon Danira, mert Dorka eléggé hátul van most, viszont Daninak minden szavazat nagyon fontos, és még közelebb viszi az első helyezéshez!!!!!
El vagyunk ájulva Matyitól!!! Nagyon jó az a habtapi is. Hol vettétek?
Zsazsa,
Teljesen ledöbbentem, mi történt Veletek, s hogy ilyen megtörténhet egy kisbabával. Bocs, hogy ezt mondom, de szinte horrorisztikus. Nagyon örülök, hogy most már jobban vagytok, és kívánok billiónyi türelmet és kitartást az elkövetkezendő vizsgálatokhoz+ küldök billió pozitív energiát Nektek!
Mióta leírtad, mi történt Veletek, azóta folyton belekukkantok Dorka pelusába, s ha egy kis pukkantás nyomát is látom, azonnal cserélem is ki.
Terpeszpelusos Babócák Mamáinak is kitartás!!!!
Andi, hamarosan itt a tavasz!!!!!!! Már én is nagyon várom. Olyan furcsa, mert tisztára úgy érzem magam, mint akin tavaszi fáradtság lett úrrá. Pedig igazán nem panaszkodhatom egy szót sem, mert Kismanóm alszik rendesen!
Emő,
Nagyon édesek vagytok azon a képen!
Timi,
Milyen aranyosan mosolyog Kristóf a képen!
És hogy ne hazudtoljam meg magam: hétvégén voltunk az Auchanban és vettünk 499,-Ft (db)- ért tök édes bodykat, amik nadrágos bodyk, és szerintem nyárra tök jók lesznek. Mindenféle vidám színben vannak, Most mostam ki Őket, de mihelyt megszáradnak, felteszem a fotókat!
Na, mostmár tényleg befejezem.
Puszi,
Vic
Ui.: Ti szoktátok Húsvét alkalmával díszíteni valamivel a lakást? Adjatok ötletet!! Már vettem 2 sárga kartonpapírt és egy zöldet+ 2 húsvéti csomagolópapírt is.