Nnnnna, túl vagyunk rajta
kerek fél órán át tartott....Földrevetős, telitorokból üvöltős, taknya-nyála egyben hiszti....A végére be is rekedt és vérzett az orra
Mindezt azért, mert fogmosás, arcmosás, aztán kézmosás és nehezen tolerálta, hogy a kezét is a mosdónál mostam meg, nem pedig a kádnál, ahogyan napközben szoktuk
Kész vagyok....Persze 2 perc alatt bevágta a szunyát. Tudom, fáradt is volt, ezért is hiszti, de mint írtam, ezek a tisztálkodós dolgok...Végül arra nyugodott meg, hogy felkaptam, kezét leszorítottam és mondtam, hogy akkor most arcmosás. Erre kiabált, hogy "megnyugodtam!"..persze nem és folyt.köv...hagytam. A következő felkapomarcmosásindulnál már komolyan gondolota. Csak hüppögött és ölelt szorosan, kente belém a taknyát
Kriszta
Persze, afogmosás is gáz, de az általános jelenség
Nálunk is bejött egy darabig az elektromos. Anyósod mondta anno, hogy Pannánál bejött. Ideig-óráig...aztán vettünk másikat, mert az oral-b fejek marha drágák ahhoz, hogy 2 hét alatt szétrágja, így megint volt némi újdonság...aztán vissza a hagyományoshoz. Hol ezzel, hol azzal akar mosni. Most ott tartunk, hogy van 2 féle fogkrém, így is variálhat
Ha ezek sem, akkor jön az, hogy "akkor majd én megmosom az epressel a fogam!" ez általában hat, ha ez sem, akkor jön a fenyegetés "ha senki nem használja a fogkefét és a fogkrémet, akkor ki kellene dobni, hogy ne foglalja a helyet!" valamelyik csak bejön??? beszokott...nálunk...
AprooZsó
Bekukkantottam a blogra...Bazi jó a fr.ágynál az a parafa (ugye az?) dolog! Meg rajta a képek! (Míg Levi el nem éri
)
Tényleg nem sokat látod apját
De fel a fejjel! Én sem a miénket és mégis meg fogom valahogy oldani, pedig valóban..most sem könnyű olykor...
Eni
Simán kétségbe bírok esni az ilyen soroktól, hogy hogy fogom én ezt bírni???? De aztán arra gondolok, hogy ti is túlélitek és nekem van egy év előnyöm Iván miatt. Azt remélem ez könnyít valamit....
De Bori nem mond hülyeséget! A fontosabb kulcsokat lehet nem lenne rossz lemásoltatni
Bori
Ezt a fű dolgot sosem értettem
Nekem vhogy soha nem volt akkora szám....
2 sör kevés kajára jobban bejött
(Ezért ugye még nem csuknak le? )