Sziasztok!
Nagyon-nagyon régen voltam, végigfutottam a képeket, néhány hozzászólást, remélem mindenki jól van! Nőnek a pocik, látom!!! Aranyosak a fotók!
Nekem még kisebb a pocim, bár hetente mérem a változásokat mérőszalaggal...
heti 1 cm az átlagos növekedés.
Megvan az integrált eredményem, szöveges értékelés szerint negatív, viszont az AFP eredményemet túl alacsonynak látom az átlag-értékekhez képest, bár erre az értékelés nem tért ki külön.
Kockázat szempontjából az alábbiak szerint alakult az integrált tesz ereménye:
- életkorfüggő kockázat: 1:970
- down-kockázat: 1:3700
- Edwards szindróma kockázata: kisebb, mint 1:100000
- velőcső-záródási rendellenesség kockázata: 1:7000
Negatív lett, az Afp: 0,57 Mom, 16,4 U/ml
A nyaki redő: 1,4 mm volt.
Volt valakinek ilyen alacsony Afp-je? Nyugtassatok meg, hogy nincs gond, bár tudom, hogy az Afp sokszor téves eredményt ad.
Néztem, hogy már vannak egész komoly pocakok közöttetek.
Nekem ilyen egyértelműen még nem látszik, remélem az sem gond. Mondjuk elég széles csípőjű vagyok, kicsit molettebb is voltam, mikor kismama lettem, talán ezért van.
Mennyi kilót híztatok már? Én 3-mat a kezdetektől, a védőnő soknak találta... Most megtorpant egy kicsit a hízásom, miután egy hétig influenzával küzdöttem, étvágyam is alig volt.
Szerdán megyek genetikai uh-ra, illetve még várom a dokinőm megerősítését, hogy nincs gond az Afp miatt. Ha kell, inkább elmegyek magzatvíz-mintavételre.... de az értékelés negatív lett....
Meg tudtok nyugtatni?
Amúgy vásároltatok már valamit a picúroknak? Múlt héten bababútor nézőben voltunk Pesten, meseszépek.... Egyelőre a szobáját készítettük el, laminált parketta, sárga fal, nagyon klassz lett, és van macis bordűr.
Legyetek jók, kerüljétek az influenzát, vigyázzatok magatokra, és köszi, ha valaki tud megnyugtató választ...!
Judi