Sziasztok!
Gondolom már megszoktátok, hogy néha felbukkanok.
De mindig mennyi meglepetés ér, mikor végre tudok jönni.
Gyöngyi,
akkorát derültem a kiscsaj beszólásán!
Nagyon édes!
A másik, amin itt szakadtam a röhögéstől, az a szárnyas nyúl volt...
Nóri... már kevésbé vicces, nem is értem. Mind1.
A képek szuperek, mostanában nem volt túl sok. De a farsangosak is, meg a nosztalgikus képek is nagyon jók!
Én is folyton nézegetem a régi képeket. Olyan nagyok már...!
Nellike,
tőlem is fogadj el egy üdvözlést, bár manapság ritkán jövök, de azért mindig örülök az újaknak!
A többiek már elláttak sok jó tanáccsal, és ha később kérsz még, ez mindig így lesz!
Anno én is pocakosan csatlakoztam hozzájuk, és rengeteg dologban segítettek.
Amikor jövök, majd én is igyekszem.
Amúgy babaruhákat én is csomagban vettem, ikerlányos hirdetésből.
A szopipárna nekem is bevált, mikor még picik voltak, egyszerre tudtam rajta etetni őket.
Ami később meg nagyon hasznos volt, kb. 4 hónapos koruktól, az a kenguru. Nyűgösebb estéken az egyik apán, a másik rajtam.
Nem lettek függők, sosem voltak "ölben élő" gyerekek, szerintem ikreknél nehéz elkövetni ezt a hibát...
Hacsak nincs állandó segítség.
Kicsit panaszkodok is.
A héten végig itthon voltak a csajok torokgyuszival. Hétfő óta ment az antibogyó, erre tegnap Annának ismét felszökött a láza. Annyira, hogy éjszaka hűtőfürdőztünk is. Ma visszavittem, hát nemhogy jobb, de rosszabb lett, nem használt neki a gyógyszer, amit kapott, a torka csupa hólyag, dagadt, vörös, így most egy másikat kellett elkezdeni. Zsófi viszont legalább jobban van, ő hétfőtől mehet bölcsibe. Annával meg még jövő héten is itthon nyomjuk.. Ma a délutáni alvásból ébredve 40 fokos láza volt! Most viszont végre lement neki, az előbb mértem, kétszer is, mert el sem hittem, hogy 36,7.
És egy kicsit dicsekszem is.
Kedd délután óta Anna nem cumizik. Volt egy oltári hisztije, épp a cumi kapcsán, mert a drága meg nem mozdulna, hogy megkeresse, ha már elszórta, hanem addig hisztizik, amíg én meg nem keresem és oda nem adom neki...
Na, aztán eldurrant az agyam, összeszedtem az összes cumit, elraktam, és megmondtam neki, hogy soha többet nem lesz cumi. Este persze sírt érte, de sikerült egy idő után megnyugtatnom, és végül elaludt. Éjszaka csak 2x sírt fel, de nem volt nagy gond visszaaltatni. Szerdán napközben nem kérte, csak a délutáni alvásnál sírt egy kicsit, de a kedd esti taktikával elcsitítottam, és azóta simán elalszik nélküle, nem is emlegeti, mintha 2 nap alatt totál elfelejtette volna!! Most délután látta itt a gépen a babaszoba emblémáját, ami egy cumi, és itt vigyorgott, hogy ott a cumi, aztán ment tovább. Eszébe sem jutott, hogy az övé hol van...
Én kedden az ominózus pillanatban felkészültem mindenre, mert azt elhatároztam, hogy visszalépni nem fogok ez ügyben, de erre nem számítottam, hogy ennyire könnyen fog menni. Őt ismerve totál meg is lepődtem. De nagyon örülök!!!!!!!! Nálunk ez elég kényes kérdés volt, mert ő nem csaj alváshoz használta, hanem napközben is még mindig.
Dehát nincsenek véletlenek, úgy látszik kellett ennyi idő, meg a bekattanás.
Ja, és hát ebben a 3 napban annyit dumált a drágám, mint máskor egy hét alatt!!
Szóval most örömtüzeket gyújtok.
Ja, és szokás szerint az uccsó pillanatban csatlakoznék a pénteki Wasabihoz ha beférek.
Ha már késő bánat, szóljatok!
Jó éjt!