Ejnye, Kubu, hogy is mondta Kike? Irgum-burgum medvesajt!
Vagy alszanak, vagy gyerekekért mentek, vagy dokihoz, vagy sétálni... én is aludnék, ha tudnék, de most itt vagyok, hogy írjak neked (is)
Hozzátápi: hát én is ugyanezzel küzdök. Fogalmam sincs, mennyi Nati adagja. Van, amit belapátol, van, amit nyammog. Vizet meg szinte egyáltalán nem iszik, csak csócsálja az üveget... de Otinál is így volt, és kialakult valahogy. Figyeltem a jelzéseit, és ha úgy láttam, hogy hamar megéhezett egy evés után, legközelebb kicsit varázsoltam, hogy többet egyen, s így lassan egyre szabályozhatóbb lett a dolog. Az ivással sztem addig nincs gond, míg kap tejecskét is.
De mindig kell kínálgatni, hogy megszokja az eltérő formákat, ízeket.
Amit Bencéről írtál: biztosan van benne vmi, a gyerekek állítólag sok mindent megéreznek, amit a felnőttek már nem.
Zsuzska: védőnő monnyon le!
ha pesti lennél, ajánlanám neked a konduktorunkat, aki biztosan megnyugtatna, hogy minden rendben. Nálatok nincs lehetőség esetleg egy fejlődésneurológiai vizsgálatra? szerintem sem kellene Tominak, csak a megnyugtatás végett. Inkább, mint a masszázs 4000-ért...
(amúgy a kerületünkben lévő dévényes masszőr is így kezdte: megnézte a gyereket, roppant enerváltan, majd közölte, mikor tud egy félórát kiszorítani nekünk, és ennyibe kerül... ennyit bírt mondani... nem is mentünk hozzá többet)
Ági! Én örülök neked!!!
Orsi:
[img]Arra is gondoltam, hogy annyit mozog. meg nem áll. elborul-felül-elborul-felül...végtelenítve:)
de nem tudom mi lehet, mert 2 napja olyan jó gyerek! [/img]
Lehet, hogy a borulások tompítják el egy kicsit
Kike: örülök, hogy írtál Apának!
Remélem, jól alakulnak a dolgaitok!
Ha feltupírozódik az agyam, mindig arra gondolok, hogy de hát mi szeretjük egymást, és akkor viszont minden megoldható
Akata, remélem, te is megerősíted Julcsit, hogy minden okés velük
Hihetetlen, hogy az orvos és a védőnő nincsenek közös nevezőn. Ilyenkor adok hálát azért, hogy nekünk ennyire remek, pozitív hozzáállású, korrekt, naprakész orvosunk és védőnőnk van! És ráadásul eü. kérdésekben ugyanazt gondolják.
(jó is, mert épp elég az olykor ellentétes orvosi vélemények között lavírozni...)
Babuli, sajnálom, hogy ilyen nehéz a pisivétel. Emlékszem a mi gyötrelmeinkre is, havonta kellett nézetnünk Oti pisijét. Amíg nem bilizett, kínszenvedés volt. Remélem, semmi gond! Elvileg a pisit nem muszáj laborba vinni, elvileg elég stixszel megnézni (vizeletellenőrző csík), annak meg rutinból kell lennie minden gyerekorvosi rendelőben!
A gyereknefrológus a klinikán is először mindig azzal nézi meg, és csak akkor küldi tovább a pisit laborba, ha bármi eltérést lát...
nna, most látom, hogy már háromnegyed órája nem küldtem el...
Kubu, te meg a végén még kiszaladsz a világból a magánytól...