Új privát üzeneted érkezett!

Dimitrisz,
ha csak a fején és max a nyakán mellkasán vannak akkor az lehet, h tényleg a tejtől. Ha gyakrabban letörlöd/lemosod, kajálás után is, az 2-3 nap alatt eltünteti. Legalábbis nálunk ez vált be. Tiszta ragya volt szegény gyerek! :D De jönnek a csajok és mondanak még tanácsokat! És ne felejtsd ki a nyakán a tokaredőket se, ott is mindig megül a túró :lol:

Vagyok csajok, köszi a hiányolást!!!!

Eddig zugolvastam, láttam ám Balu képet meg Zsófi képet!! :D

Zsó, Bogi Boglárka. Nem is hallottam még a Bogáta nevet :shock:
Csak nem ketteskén töröd a fejed? :D

Próbálok rendesebben visszaolvasni (elleszek vele egy darabig :lol: ) és jövök!

Andi,
hogy vagytok?
Én is teszveszelek, van valami jótanács? Miért indítanak sokan 1 Ft-ról ha minimálár is van? Te milyen néven vagy fenn? (jöhet privibe is)
Pusz Neked!!
Vendég

BOLDOGSÁGOS ZSU-NAPOT!!! :D
vbea

Dimitrisz,
szia, igen, lehet h csak a tejtől.
De nálunk is volt egyszer Melinda lányommal, hogy az arcán nagyon csúnya volt. Kiderült, hogy igen, a tejtől, de azért, mert az én hormonháztartásom alakulásával volt összefüggésben (a táplálkozásom nem változott).
Szóval érdemes azért egy jó csecsemő-bőrgyógyásznak megmutatni, ha nagyon makacs a kiütés.

Zsuzsannák!, puszi!!! :)

Fáradt vagyok, fáradt, fáradt.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Heni, mindjárt írok privit!

Memme, sajnálom, küldenék egy kis plus energiát az éteren keresztül. Talán most van, tegnap tankoltam, nyugis esténk volt viszonylag....

Dimitrisz, sudocrem, anyatejjel bekenés...illetve ha sok tejterméket eszel, az is lehet ludas. És igen, sokszor mosd le.

Én is teszveszelek. Andi, Bori, milyen néven vagytok?

Bori, nem még nem töröm a fejem, még nem is lehetne.... :wink: Meg ugye előbb kialudnám magam. :wink:
Csak legjobb barátnőm tesója Bogáta és erről jutott eszembe.
Sztem mindkettő gyönyörű név!

Eni, semmi hír?

Zsu, boldogságos névnapot. Végre sikerül lekicsinyítenem a képeket, mindjárt dobom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dimitrisz!
SZIA!!! a lányok már megmondták a tutit kiütésre :lol: Zsófi lányom is pöttyös picit 8) én kérdezhetnék egy személyeset??? :oops: :D csak nem görögök vagytok???? :D :D :D imádom őket :D csak ezért :D nagyon szép név :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Boldog Zsu napot!!!! :D
Vendég

Kriszta, már akartam írni, hihetetlenül hasonlítanak a kiskori képen a gyerkőid! Naggggyyyon szépek!

Zsu
Kép
Kép
A másodikon látszik jobban, mi a bibi. Nem tudja kiterpeszteni a lábát, benn van a meitaiban. Emiatt vagy beszorul békapózban, amit utál, vagy feláll állandóan a hátamon, ami meg veszélyes....ötlet?

Ugye nem baj, ha még dobok pár képet... :oops:

Kép koncentrálok nagyon
Kép fürcsi után
Kép így ülünk mi. avagy csupakékség, amikor hagyom anyát aludni és emiatt reggel van kedve összeválogatni a rucit :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó
:D :D :D

MSE,
olvastam ám a szupergyerek sztorit és megértem, hogy dagad a melled!! :D :D Örülünk nektek! :D
Vendég

Epilógus

"Miféle masniról hablatyolsz itt szépfiú...?"

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235040282.738.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Nna, kidühöngtem magam, most már vagyok...

Zsu, nagyon boldog névnapot!!!!

Zsó,
Levi egy tündérpofa :D Milyen ügyin ücsörög!!!

Dimitrisz,
nálunk is gyakori arcmosás volt. Én néha óvatosan letörölgettem pici alkoholos vattával ha nagyon durva volt (persze szem és száj környéken nem)

Bori,
valószínűleg azért, hogy többen megnézzék, és jobban beinduljon a licit... Én 1Ftosra ált nem is licitálok, mert annak nagyon gyors a vége, és ahhoz túl lassú a gépem :( Már volt olyan, hogy 15 mp-el a vége előtt licitáltak rám, és hiába küldtem azonnal az új licitet, lezárt az aukció :roll:

Veronikusz,
Szofi a sok plüssel :D

Kriszta,
összes fotó nagyon jó!!!! :D

Gabi,
jobbulást!!!

Megyek porszívózni :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme,
ez az arc :D :D Naggggyon jó!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Bori
ment privi

Memme
:lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Zsúnak Boldog Névnapot!!!!
szép méretei vannak kicsifiadnak :lol: :lol: még mindíg szopizik Mica???nem semmi :wink: :wink:

Panka-Petya :lol: :lol:

és Levi is milyen nagy máááááá :lol: :lol: és nem úgynézki mint aki nem sokat alszik :lol: :lol:

én is teszveszezek+vaterázom :lol: már ha van időm rá

Memme-pihi-pihi-pihi!!!!-de hogy is lehetne??????

JUdy-már nem is tudsz örülni semminek???? :lol: szalonnás tojásrántotta??? vagy inkább a torna???? :lol: :lol:

Eni-tesósképek :lol: :wink: én is csinálok de mindíg olyan veszélyt érzek-mi lesz a köv pillanatban....szóval gyors vagyok :lol: :lol: :lol: de Mikey is :lol:

Timi-jólvagytok????kicsit kevesebbet vagy!!!!-de megértelek... :wink: :wink:

SZIA DIMITRISZ!!!!
Benedekanyuka vagyok Ercsiből!!! :wink: :wink: :wink:
a pöttyök tejkiütések,Mikeynek is volt úgynézett ki mintaki himlős-de ahogy jött úgy el is múlt-ha durva sztem nézze meg a doki-és persze az sem mindegy mit eszel!!!
Amúgy hogy vagytok???-gyere és mesélj,és persze dobj pár képet!!! :wink:

Bori-vásárolsz vagy eladsz???
lépek Benedek nyöszörög....Mikey alszik..örülnék ha egyszer együtt aludnának úgy egyórát :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Andi: Azért én bízom benne, hogy anyukád jobban lesz!! Te hogy vagy?

Orsi: Köszönöm, Petya már szerencsére jobban.

Tigrincs: Én is így gondolom,hogy majdha lesz unokám, akkor ő lány lesz. Végülis anyuméknak csak lányuk van, a nagymamámnak csak lány unokája van, itt volt az idő a fiúkhoz is.

Aprooka: Akkor te még rosszabb helyzetben voltál, mert beleélted magad a kislányba, nekem van időm megszokni a gondolatot, hogy megint fiam lesz és valószínű sosem lesz lányom. Egyébként a 2. keresztnév a László lesz apósom után.

Tünde: Még neked akartam írni a gyed témához, remélem igazad lesz és nem piszkálják meg azokat akik gyedről szülnek.

Judit: Nagyon szép a kislányod!

Eni: Janka tiszta anyja!!!

Kriszta: Köszönöm kérdésed, úgy néz ki, hogy rendben van már. Azóta nem hányt és úgy néz ki a takonykór is elmúlt!
Te hogy vagy? Férjed hazajött már a síelésből??
Panka és Petya teljesen egyformák és szerintem rád hasonlítanak!

Renáta: Nekem kb. tavaly ilyenkor volt egy álmom,hogy 2 gyerekem van, az egyik Petya, aki a nagy ágyban alszik a másik egy picike a kiságyban és ő is fiú. Szóval szerintem nekem ez van megírva, a sors így akarta.
Anno tettél fel egy képet Ivánról és a férjedről, oldalról vannak lefényképezve. A férjed teljesen úgy néz ki, mint az én exem, bevallom mikor megláttam azt a képet, akkor kb 5 percig gondolkodtam,hogy nem az exem látom-e? Ráadásul őt is Zsoltnak hívják :lol: De tuti nem, mert a vezetéknév nem stimmel.

Veronikusz: Jó a kép! Most nem visznek a lányok Zsófinak játékokat?

Gyuzso: Isten Éltessen!! Igen, úgy néz ki,hogy most megint fiús év van. Anno mikor Petyát szültem akkor az osztályon több fiús anyuka volt, mint lányos.

Dimitrisz: Anno a fiamnak is voltak az arcán tejkiütések, nekem a doki azt mondta, hogy az alkohollal átörölhetem az arcát, az segít leszárítani.

Lányok, ma én tűztem masnit a hajamba. Férj kiborít, mondtam neki,hogy vagy ő megy el itthonról vagy én :roll: :shock:

Névtéren egyenlőre nincs megegyezés, már papírra felírtam őket és mindannyian húztunk egyet, egyenlőre 2:1 a Balázs és Benedek felállás. A Barnabást egyikünk sem húzta, lehet, hogy nem akar Barnabás lenni ez a gyerek??? :roll: [/b]

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok Csajok!

idelógtam olvasni, azt megyek vásárolni, Villő nagyimnál szunyál, addig végeznem kell. :)

Zsu, boldog névnapot! Jimjam nekünk is nagyon tetszik, de sajna itt nincsen. :( De azért minimax is jobb, mint Tom és Jerry és társai, ami a mi időnkben volt.

Erről jut eszembe. Valamelyik nap Bene olvasni akarta Andersen meséit. Belekezdtem, de Jancsi és Juliskánál feladtam. Én ilyet nem akarok olvasni még Benének. Erre persze anyám élettársa azt mondja: miért, mi is, és sok generáció is azon nőtt fel, ki kell élniük a félelmüket... Mondtam, jó, de azért pl az én nagymamám is szépített... (igaz, annak meg mi értelme) és a népmeséink se mind olyan borzalmas, és lehet, hogy anno nem is a durvákkal kezdték. Ha mégis, akkor meg az egész népi babonakincs félelmestül mindenestül anyaméhtől kezdve körülvette... És hát mivel őket nem pszichologizálták, nem is tudjuk, náluk kinek mit okozott... Na, szóval ez is egy jó dilemma, mert ovi végére viszont műveltségből ismerni kéne a "klasszikusokat" is... Én most magamtól arra jutottam, hogy várok velük, amíg ő nem kérdez vissza, hogy ha valami megdöbbenti, kiborítja, meg tudjuk beszélni. Most még nem kérdezett, csak nézett döbbenten, és én meg jobbnak láttam nem magyarázkodni, mert csak mégjobban megjegyzi...

mtunde

Brigi
nem lesz már sajnos jobban!Azt mondta a doki, hogy belátható időn belül sajnos elmegy....nem eszik, csak infúziót kap
ráadásul a nagypapám is lehet, hogy elmegy(92 éves, ezt jobban elfogadja az ember)
én hogy????az a legkevesebb, de sz.........ul :? :oops:

hajrá BalázsBenedek :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Zsu! Boldog névnapot! De jó hallani Rólatok!

Nekünk szuper éccakánk volt, 11 és fél 5 között szunya. Fél ötkor úgy éreztem, mint aki túlaludta magát. Jó lenne, ha később is beérném majd ennyivel, amikor már a gyerkők is nagyok, mert akkor én sem pazarolnám az időmet alvásra. :D

Levi cuki!

Brigi! Jaj, de hát a legjobb dolog a minél több fiú...!!

Tünde! Nem bántani Tomot és Jerryt! Ők azért jófejek. És végül mindig kibékülnek, nem?

Melinda. Hááát? Ez az a nézés, amitől féltem majd a fiaimat! :D :D :D
Vendég

Orsi,
neked akartam még, hogy tegnap Tescoban láttam Cherokee hálózsákot (12-18hós méret, ott így van megadva) 3700-ért. Mondjuk nem egy extra vastag típus, de tán nem is a legvékonyabb... Az árakat most nem tudom, hogy ez mennyire drága :oops: nem vettem mostanában hálózsákot...

Andi,
:( :( (((((((( )))))))))

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz: Az apukája görög, vagyis hát úgymond " félvér". Beloianniszban lakuk, görögfalunak hívják. Hallottál róla?

Szia Etenci!
Köszi jól vagyunk, csak azok a fránya pöttyök, nagyon idegesítenek. Épp most várom a védőnőnket, kijön megnézi Dimit.
Küldök majd képet, csak még nem raktuk rá a számítógépre.
Ti hogy vagytok? Benedek jó gyerek? Az enyém eszik-alszik, eddig nagyon jó fiú.
Majd még írok, csak szerintem most ébredezik.
dimitrisz

köszönöm köszöntéseket!!!

Andi,
nagyon sajnálom......................

Zsó,
elölre próbáltad kötni? ott könnyebben igazíthatod a lábát és megszokhatja, hogy "mi a dolga".. :lol: :lol:
hátha lesz nemsokára margit-szigetelés vagy jösztök kórház felé, akkor segítek megkötni!! :lol:

Dimitrisz,
nekünk is voltak, nem az általam elfogagyasztott tejtől, hanem a nem teljesen összepasszoló (lyány-fijú) hormonoktól van 8így magyarázta a mi dokink.. :wink: )

Melnida fotó nagyon komoly!!!!! :lol:

és íme a nagyfiú és a nem kicsi pocak a névnapomra kapott kendőmben (kissé fáradt mosollyal.. :lol:):

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok, en is itt, szegeny Zsofi nagyon nyugos, alig kap levegot, szopizni sem nagyon tudott az ejjel, csak ragta a cicimet es uvoltott, en meg neztem a csillagokat...lazas is volt, kapott nurofent, meg orrcseppezunk, orrszivunk, de szegeny azt is utalja persze...mi segithet meg neki? most kezd a hangja is elmenni, meg kicsit kohogcsel...ugy sajnalom szegenyt...persze aludni sem nagyon tud...

Andi, anyukadert drukkolok en is, hatha tevednek az orvosok, nem szabad feladni!

tegnap sogornom volt ultrahangon, kiderult, h nekik meg lanyuk lesz, tok jo, az elso ketto fiu utan! :) egyebkent amikor mi voltunk a korhazban, a lanyok voltak tobbsegben, ugy latszik ilyen hullamok vannak...

teszveszezni en is szoktam, bar eddig csak vasaroltam, csupa jo tapasztalatom van...1 ft-os aukciokkal nincsen baj sztem, csak nem kicsit kell ratenni, hanem a maximumot, amit meg neked meger a cucc, aztan ha kevesebbert megnyered, tok jo! :)

Tunde, mi az Oreg nene ozikejet kaptuk a multkor anyostol, hat a parom majdnem visszakuldte vele, h o ezt gyerekkent is utalta, nem kell nekunk ilyen depresszios mese...:)

Aproozso, Levi gyerek nagyon edes, Zsofinak is tetszik! :)
Meg Petya, Panka, Anna, Eszter, Melinda, Szofi, Janka es a tobbiek is, akiket kifelejtettem, bocs.

banana

Zsu, boldog nevnapot! ez milyen kendo? :)

Zsofinak is voltak pottyei, ugyhogy cafolnam a nem osszepasszolo fiu-lany hormonokat...:)

Gabi, kitartas, mi is szivesen kimennenk, hamar ilyen szep az ido, de betegen inkabb nem megyunk...:(

kepzeljetek, reggel becsengetett ket rendor, h jottek adatgyujtesre, az ejjel a szemben levo garazsbol elloptak egy bmw-t, hallottunk-e vmit...hat mi semmit, mondjuk nem is oda nez az ablak, persze valszeg en vagyok itthon az egesz hazban, meg a suket neni a szomszedban, de o nem hiszem, h hallott barmit is.

banana

Szasztok,

Mire Janku elaludt (irtó nehezen, mert BüdösBenc már megint disznó), addigra naffiam fel is kelt... :cry: :cry: :cry: Ez direkt jó, főleg, hogy éjféltől óránként keltem Jankaszávához. Annyira szééééééééééép. :lol:

Zsó, semmi hír, élem bele magam a márc18ba, ha meg hamarabb ideér az ANYAG, akkor örömködöm. :wink:

Brigi, kösziii. Sztem is, annyira kíváncsi vagyok, hogy alakul majd 1-2 év múlva... már most is akkor boldogság, hogy van nekem.

Memmeeeeee. :D :D :D Kávé? Adok 3in1, mert csak arra van időm ált.

Mennem kell.

PUSZ
vbea

Ja, Zsó, nem lesz itt baj(od) két fiúval sem. Levilackó gyönyörűséges, ha lehet ilyet mondani fiúra. (Szoktam Micura is mondani.)

Zsu, te meg jónézeki. :roll: Tetsz a kendő. Alig várom, hogy következő lépést megtanuljam. Most előre kötöm jankát, úgy hogy feje se látszik ki. Nem fullad meg? :lol:
vbea

Andi: Elírtam, nem Balázs: Benedek, hanem Bálint:Benedek. Bár ha belegondolok, akkor a Balázs sem rossz név. Sajnálom nagyon, nem is tudok mit mondani.

Eni: Szerintem pár év múlva is pont olyan lesz, mint te!

Gyuzso, Memme: Jók a képek!

Lányok én kivagyok, már a 17. héten tartok, de még mindig küzdök a rosszulléttel, illetve azzal, hogy nem bírok semmit enni, ha valamit eszem, akkor azzal küzdök,hogy lemenjen és ne vissza jöjjön. Petyával nem szenvedtem ennyit. Meddig fog ez még tartani??

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Fogalmam sincs hol vesztettem el a fonalat, de még egyszer gratula az újszülött tábornak, mindenkinek szép, hosszú egészséges életet!!!

Betegeskedőknek jobbulást! Remélem, ha eddig megúsztuk most már nem szedjük össze az influenzát. Végre mennénk síelni, így röpke hat év után, úgyhogy, ha Mörfi nem alszik akkor tuti közbejön valami.

Utólag is sok-sok Boldog szülinapot az ünnepelteknek!!!

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Zsu! Vagány kép! Te meg nagyon jól nézel ki! Hogy csinálod???
Igen, kendőről én is kérnék infókat (hol, mennyiért), mert elég jó rugalmasnak tűnik (ugyanezzel a technikával az enyémben nagyon beszorul a fiacska).
Vendég

Sziasztok!Bevallom nem olvastam vissza majd csak este jutok oda......

Addig is amivel le vagyok maradva
Kép Kép
Kép 1 pillanatra nem figyeltem.ZSófi ugye nektek van ilyen szekrényetek Kép

Megyek mert a kaja sül a gyerek meg a fiókban :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dimitrisz!
valami dereng hogy hallottam, de most meg is néztem a Google-lal. :D tök jó hogy van ilyen hogy "görög falu" :D én meg Athénban élten 79-82-ig :D imádok mindent ami görög :D 30. szülinapomra ezért azt kaptam a férjemtől, hogy a két szerelmemhez elvitt: ATHÉN és PÁRIZS :D frenetikus volt. Október volt és több mint 30 fok. (Párizsban meg kb 12 :? :D vicces volt Athénban felhúzni a bundabugyit :lol: Athénban meg lógtak a narancsok a fáról :lol: ) Szóval nagyon vágyódom vissza! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Boldogságos Zsuzsanna napot kívánunk!

Képek szuperek....Levi nagyon helyes kiskraprek :lol: Zsu nem vagy semmi +NAGYON csini mami vagy :lol: :lol: Szofi az állatsereggel mókás :lol:
Eni !a gyerkőceid is édesek, Berke hasonlóan viselkedik Lettivel...a legújabb, hogy a hátára ül ha hasal :lol: :lol: szted????PS:I love you nekem is megvan, sokkal jobb a könyv mint a film.Lettivel voltam terhes amikor olvastam, nem kell mondanom, hogy végigbőgtem a film pedig nem váltott ki belőlem semmit sem......Olvasni jobb :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

ennyit a hormonok csatája nézetről.. máris megcáfolva.. :lol: :wink:

a csinosságról meg csak annyit, hogy most még csinosnak nézek ki, szülés után meg min. 1 év klesz, mire lemegy a plusz 10 kiló... :lol:
csak magas emberen jobban oszlik a súly.. :wink:
(most járok 9 kilónál, oszt hol a vége....? 8) )

Zsó,
azt is akartam írni, hogy szerintem alul van a bébi, majd segítek belerázogatni meg felkötni csak talizzunk (vagy van hordozós klub márc. első szombatján Budaörsön..)!!
kendővel esetleg könnyebben menne!!! :wink:

Dorka,
Berkusz nagyon jól nyomja!!! Letti meg csupa mosoly!!!

Eni,
részvétem az alvás-pech miatt... remélem, este ágyba tudod hamar dugni a csapatot és te is mehetsz pihizni hamarabb!!!! (vagy István besegít este...)

kendőnk: girasol, green tea névre hallgató pihepuhaság, könnyen csomózható
használtan vettem US-ból.. az ára viszonyítás kérdése.. 8) ernyőkocsi helyett :wink: még a 245 Ft-os dollár ELŐTT sikerült kifizetnem..
de sok szép kendőt lehet ebayelni vagy a mamami.hu-n is mindig vannak eladó kincsek!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni,
nem fullad meg Jankusz.... :lol: :lol:
6 hét után lehet majd sima elöl keresztet kötni, aztán meg a bátrak hátra is dobhatják már!!! :lol: :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu
Boldog Névnapot!Nagyon jó színei vannak a kendőnek!!! És tök jó, hogy megy a szopi :wink: Kicsit irigy :oops: Bár így sem rossz :D Ja és halálos, ahogy elöl poci, hátul Micu :lol:

cBrigi
Akkor hasonló az ízlésünk pasi téren is, akárcsak zeneileg :lol: Mondjuk Brigi nevű exről nem tudok, de nem is kell nekem mindent tudni :lol: Mondjuk komoly lett volna, ha Az én Zsoltim a Te Zsoltid is :lol:
Én is álmodtam ilyesmiket. Pont akkor, mikor nagyon úgy tűnt, hogy nem lesz tesó...Azt álmodtam, hogy babátvárok, kb. félidőben és érzem ahogy mocorog. Azt is Álmodtam, hogy megszületik a második gyerkőc. Csak az volt rossz, hogy egyedül voltam itthon Ivánnal és a szekrénysor előtt, a szőnyegen született meg a kicsilány :oops: És máskor is álmodtam, hogy enm érünk be a kórházba :roll:
Rosszullét: Nekem szerencsére elmúlt, de szomszéd csajszi azt mondta, ő a 18. hétig kínlódott a másodikkal...fia van...Ennyit arról, hogy a hányós várandósság lányt jelent :lol:

Dorka
Labor? Berke a szekrényben nagyon komoly :lol:

Memme
Eszter nézése vadítóóóóóóóóóóóó :lol: Félhetnek az áldozatok :wink:
Nálunk tuti nem a kv volt a lúdas, mert nem kvzunk :P

mesék: Andersent nem csípem. Minden mesének horror a vége, olykor a közepe is :roll: A népmesék meg nem gyerekeknek íródtak eredetileg :wink: Kell a "rossz" a mesékbe, hogy legyen stressz és megoldás, de sztem nem ilyen korán. Tom&Jerryvel az a bajom, hogy a gyerek utánozza, amit a mesében lát. Hát én nem szeretném, ha Iván Tomot játszana a felmosófával :? Ezek a mesék akkor jók, mikor már el tudják választani a valóságot a mesétől. Sztem nem gáz, ha az ember finomít, ha ettől a sztori lényege megmarad. Ivánnak én is meséltem Hófehérkét, mert azt nyomta a kezembe, de gyorsan közölte, hogy ezt nem kéri :wink: Amíg maguktól nem félnek én biztos nem szeretnék olyan mesét mesélni, amiben félelmetes dolgok vannak. A királylányos-sárkányos oké,mert ott meg kell meneteni a szegény királylányt a gonosz sárkánytól, de Andersen.....a gonosz mostoha kinyírná a lányzót és a gonosz boszi megenné Jancsit????

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka,
nekünk is ilyen szekrényünk van. Bogi bodyjait, zoknijait tartom benne, de az alsó két fiókba kényes holmit nem rakhatok, gondolom, világos, miért…
:lol: :lol: Majd én is rakok képet a pakolós kisasszonyról, ha megtalálom.
De a mienk keskenyebb és nem ilyen strapabíró, remélem, nem fog beleülni! :shock:

Teszvesz,
de minek 1 Ft-ról indítani, ha minimálár meg pl 4000 Ft felett van?? :shock: Na jó, ez nekem magas.. Majd belejövök. :D

Tenci
Még csak veszek, de eladni is tervezek.
Láttam ilyet, hogy markológép alakú felfújható medence, hát odavagyok. :lol: Neked, mint fiús anyukának, nem hangzik izgalmasan? Én mondjuk hercegnőset nem vennék Boginak, de keresek még, hátha van még valami jópofa forma!

Brigi,
hányás: lehet, hogy a haja birizgálja…? Lehet, hogy mégis nunis? Na jó, nem akarom, hogy beleéld magad, aztán mégse. Kitartás a rókarudihoz, tudom, hogy pocsék egy dolog, annyira el tudja venni az ember kedvét az egésztől..
Vendég

Memme!
MAjd el is felejtettem, nagyon szép kiscsajszid van :lol: :lol: gyönyörű a szeme és az a tekintet...lehengerlő...nem is kell majd az a masni :lol: :lol: Te hogy vagy??????

Borsika!
A fiók strapabírását nem részletezném :lol: :lol: gondolhatod mennyire tett neki jót, hogy belemászott a fiatalember :lol: :lol:

Labor !
Holnap megyek érte ,elvileg akkora lesz meg minden.Amit tudok belőle azzal felhívtam a Balász bátyját , Ő kutatóorvos Amiba és orvosi műszereket fejleszt. Azt mondta, hogy szerinte nincs baj és valószínű, hogy sosem fog kiderülni, hogy mitől hámlik neki, hanem majd egyszercsak elmúlik.Úgy legyen, neki legyen igaza :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Memme
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Reni,
otthonszülőset én is álmodtam már (pontosabban, mindig, mikor szülőset álmodok, az otthon a háttér :shock: ). De ez remélem nem jelent semmit, kb annyira valós, mint, amikor a múltkor azt álmodtam, hogy fekete kisfút szültem és hosszú rasztahaja volt! :lol: :lol: :lol: (nem szívtam előtte, becs szó!!) :lol:
Vendég

Dorka! Nem lesz baj, tuti...+++ PS. I love you. Én a filmmel kezdtem bő fél évvel ezelőtt. Tetszett, de már most látom, hogy a könyv százszor jobb lesz, mint általában mindig. Benedekkel mélyponton vagyok. Rossz érzéssel is fekszem minden nap, de KÉPTELEN vagyok 3-4 óra összalvás után türelmesen viselkedni vele, amikor olyanokat művel, hogy a hajam égnek áll. :shock: Tkp értelmezhetetlen számára a "hagyd békén", "fejezd be" és a "maradj csendben". Kértem szépen, magyaráztam 100x, ordibáltam, könyörögtem, hatástalan. De gondolom, lesz ez jobb is, meg rosszabb is... :? Ma konkrétan a homlokomon készül kiesni a fejem.

Zsu, kendő azért is, mert addig sem fér hozzá Benci a kistoshoz... :wink:

Tudom ám, hogy Bencinek levegő kéne, meg kitombolja magát, ami működött is, míg egyedül volt. Tudom, hogy irdatlan nehéz lesz, mire megszokja, hogy megváltozott a kis élete. Csak annyira rossz, mert Jankut meg ugye ezerszer jobban féltem, és és és... na mindegy. Ez legyen egyelőre a legnagyobb problémám.

Vigasztal, hogy tán 15 év múlva milyen jó lesz. Ja, amúgy friss és üde vagyok, valamint baromi szórakoztató. Csak azt nem értem, hogy fáradt férjem miért nincs még úton sem hazafelé... :twisted:
vbea

Eni
KITARTÁS!! Menjen az az elmo.. :roll: Vagy már túl vagytok rajta? Bordásfal, hinta Benciszobába? Bocs, csak egy ötlet volt..
Vendég

Masni van?

Kép
Kép
kriszta36

Boriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pedig ilyen álmok, te!!! Milyen rasztafiúkkal ismerkedsz te?! :lol: :lol: :lol:

Én Benciterhesség alatt szórakoztattam magam zone club és zone reality szüléses műsorokkal, mindnek valami extrém körülménye volt. Nyilván rekonstruálva. Volt olyan, hogy anyának a legkisebb gyerek segített, mert apa elterült a konyhakövön... volt, aki egyedül szült, mert nem volt otthon senki, 911-gyel tartotta a kapcsolatot. Ezek után...

Benedek eldugta azt a kulcsot, amivel ki tudnám nyitni azt a szekrényt, ami rejti a dvd-lejátszót és erősítőt... REMEK. Következő mi lesz? Lakáskulcsot lehúzza a budin? Megőrülök. :D
vbea

Az én férjem az előbb jött haza, és jól lebarmolt, hogy mi az, hogy nem csinálok semmit, amikor Peti alszik. Mondtam neki, hogy örülök, hogy alszik, és végre csak ülhetek és nézek ki a fejemből. Most elvonult a Metroba bébikajáért.

Kép
Kép
kriszta36

Ráadásul úgy fája hátam, hogy majd megveszek. Ja, és tegnap meg is jött.

Kép
Kép
kriszta36

Vidám vagyok... vidám vagyok... vidám vagyok. Megyek, szívok egy kis füvet, Bori?! :lol: :lol: :lol:
vbea

[color=red]Zsuzsannáknak Boldog Névnapot!!![/color]

Kép

Kép
gablaty

Eni!
Értem, érzem amiről beszélsz :oops: Lesznek jobb és rosszabb napok , az tuti, hogy hiányzik a Levegő Bencnek, de majdcsak kitavaszodik és Janc is erősödik egy kicst és mehettek ki :!: Én is mindig számolom a napokat, nézem a naptárat és sorolhatnám.....Egyébként azért is csinálja a Benc, mert féltékeny és így nyilvánul meg nála..idő kell és megszokja.....Gyakran én is arra gondolok, hogy majd amikor érettségiznek akkor már mennyire jó lesz és mennyire más lesz a helyzet.....tudom akkor viszont ezt az időszakot fogom visszasírni... :lol: Ezek a hülye hormonok....Apának meg tessék gyorsan hazasietni :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Lányok!
kaphatok én is egy JOINT-ot??? rámfér :lol: :lol: :lol:

Bori!
raszta hajú fekete baby :lol: :lol: :lol: betojok raktad!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na nézzenek oda előbújnak itt a nyuszik a bokorból :lol: :lol: 8) :D :lol: Engem se hagyjatok ki......

KépKépKépKép
vdorka3

Nyuszi ül a fűben... :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?