Sziasztok!
Andi: Azért én bízom benne, hogy anyukád jobban lesz!! Te hogy vagy?
Orsi: Köszönöm, Petya már szerencsére jobban.
Tigrincs: Én is így gondolom,hogy majdha lesz unokám, akkor ő lány lesz. Végülis anyuméknak csak lányuk van, a nagymamámnak csak lány unokája van, itt volt az idő a fiúkhoz is.
Aprooka: Akkor te még rosszabb helyzetben voltál, mert beleélted magad a kislányba, nekem van időm megszokni a gondolatot, hogy megint fiam lesz és valószínű sosem lesz lányom. Egyébként a 2. keresztnév a László lesz apósom után.
Tünde: Még neked akartam írni a gyed témához, remélem igazad lesz és nem piszkálják meg azokat akik gyedről szülnek.
Judit: Nagyon szép a kislányod!
Eni: Janka tiszta anyja!!!
Kriszta: Köszönöm kérdésed, úgy néz ki, hogy rendben van már. Azóta nem hányt és úgy néz ki a takonykór is elmúlt!
Te hogy vagy? Férjed hazajött már a síelésből??
Panka és Petya teljesen egyformák és szerintem rád hasonlítanak!
Renáta: Nekem kb. tavaly ilyenkor volt egy álmom,hogy 2 gyerekem van, az egyik Petya, aki a nagy ágyban alszik a másik egy picike a kiságyban és ő is fiú. Szóval szerintem nekem ez van megírva, a sors így akarta.
Anno tettél fel egy képet Ivánról és a férjedről, oldalról vannak lefényképezve. A férjed teljesen úgy néz ki, mint az én exem, bevallom mikor megláttam azt a képet, akkor kb 5 percig gondolkodtam,hogy nem az exem látom-e? Ráadásul őt is Zsoltnak hívják
De tuti nem, mert a vezetéknév nem stimmel.
Veronikusz: Jó a kép! Most nem visznek a lányok Zsófinak játékokat?
Gyuzso: Isten Éltessen!! Igen, úgy néz ki,hogy most megint fiús év van. Anno mikor Petyát szültem akkor az osztályon több fiús anyuka volt, mint lányos.
Dimitrisz: Anno a fiamnak is voltak az arcán tejkiütések, nekem a doki azt mondta, hogy az alkohollal átörölhetem az arcát, az segít leszárítani.
Lányok, ma én tűztem masnit a hajamba. Férj kiborít, mondtam neki,hogy vagy ő megy el itthonról vagy én
Névtéren egyenlőre nincs megegyezés, már papírra felírtam őket és mindannyian húztunk egyet, egyenlőre 2:1 a Balázs és Benedek felállás. A Barnabást egyikünk sem húzta, lehet, hogy nem akar Barnabás lenni ez a gyerek???
[/b]