Sziasztok!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket.
Megvettük az első rugikat!!
Az Auchan- ben voltunk és már nincs az a nagy akció, de tök aranyos nyári cuccokat találtam a kiscsajnak!
Puszedli: én nem vagyok annyira jégkrém mániás, egyetlen egyért vagyok oda, és az a pisztácia! De szinte sehol nem lehet kapni!
Viszont Lidl- ben vettünk ma két csomag szilvás gombócot!
Ne is mondd… egy jóga óra 1800ft- ba kerül. Nem semmi, de képzeld, a jógaoktató felolvasott egy sms- t, amit egy most szült kismama írt és elmesélte, hogy tök jól tudta használni a légzéseket, nagyon megdicsérték érte és három óra alatt meglett a bébi!!
Szóval inkább lemondok most másról, de a mozgás kell és nagyon jólesik…
Noémi: az a baj, hogy hideg van és sötét. Az ember pedig a sötétben nem szívesen mozdul ki, úgyhogy tökéletesen megértelek… Én tornára is délután egyre járok, akkor pedig még igencsak verőfényes napsütés van- teljesen más az ember hangulata.
Holnap jön egy barátnőm (gyógyszerész), kértem hogy hozzon valamit ami Hat végre (szorulás), kíváncsi vagyok! Mondta, hogy ez is csak kb. négy nap után használ, de kibírom, nem érdekel!! Csak hosszú távon legyen már jó…
Heni: miért vannak méhösszehúzódásaid? Ez normális?
Kérdés: szerintetek nagy gáz, hogy nem nagyon hordok melltartót…? Egyszerűen nem érzem jól magam benne, kényelmetlen. Csak így meg fog ereszkedni a cici, igaz…?
Chrissta: én próbáltam „megszerezni" a Réka- DVD- t, de nem lehet… Amúgy azt mondják az a leghatásosabb amit el is hiszek, mert tavaly nyáron és az „Add önmagad” első részét csináltam és igencsak lefogyasztott.
Amadea: akkor most Te is a fellegekben jársz, hogy láthattad a kiscsaj!! Olyan jó érzés…
Csillag: rengeteg babakocsi van az Astiban, de azért raknak fel nagyon keveset a honlapra, mert igazából ők göncökre vannak specializálódva (ha meglátod a kínálatot, nem ez fog lejönni). Bregon- ról nem hallottam még…
Képzeljétek, ma telefonáltam a laborba, hogy jövő héten leszek 24 hetes és szeretnék a
terheléses cukor vizsg- ra jelentkezni, de elhajottak, hogy ezt inkább két- három hét múlva csinálnák meg…
Ez ok?