Haller!
Kati: Az a Kodály volna, ugyi? Nagyon jó híre van amúgy. Szonjának jobbulást!
Judit: ++++++++++++++ a derekadnak, hátadnak.
Olga: akartam kérdezni, melyik nőgyógyiról beszélsz....elmerengtem, melyik is jóképű.....de már meg is válaszoltad.
Hát kinek a pap, kinek a papné....
Bár a szülőszobán az sem tűnt volna fel, ha Mr Universe vizsgál.
Andi: Jók a képek nagyon!
Kata: Meddig iramodtatok el? Kövesdi doki szépsége pedig visszhangzik a fórumon már egy ideje.
Csodálom hogy elkerülte a figyelmed
Node nem árt néha egy kis kellemes meglepi.
Szami: Eljöttök majd a petyókért? Beadhatnám éppen a Marcipánba is, ott hamarabb célhoz érne tán.
Nem tom hány darab van, valahol 30 körül. De ha nem köll, szólj, felhasználom Réka popsira.
Dorka: Biztos szült a dokker, nem? Mármint szülesztett. És amúgy 8-ra jársz? Hát....
Balwin: Várom majd tapasztalataidat a kétgyerekkelegyüttalvás témájában. Miránk is ez vár. Sőt! Mivel én apa nélkül nem tudok aludni, mármint Apa nélkül, ezért mi 4-en leszünk majd egy szobában. Tisztára hering módra, de már nagyon várom.
Niki: Jobbulást nektek! +++++++++
Szilvi: Zabálnivaló Dávid abban a tigrises pizsiben.
Szemvizsgálatról, Dorka, Olga kérdezte:
Amennyit én értek hozzá ill. amennyit felfogtam az egészből:
3 napon keresztül tágítottam szemcseppel Réka pupilláját, belevilágított, méricskélt, gondolom, innen jött az a negyed dioptria. Hagyobb gyerekeknél (2-3 évesek) nem kell ez a pupilla tágítás, hanem képeket mutogat nekik a doktornéni. Szóval az sokkal egyszerűbb és humánusabb lesz. VISZONT egy év körül nekünk ajánlották a szemvizsgálatot, mert ugye én szemüveges vagyok ÉS Réka kancsalított 6-7 hós korában.
Rólunk: Én jobban vagyok, köszönöm, remélem, Réka sem esik bele.