Új privát üzeneted érkezett!

Natessék, meggen laptető... pedig mán nagyon terhes vagyok 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki, szegény kicsi Kata, jól kifogta :( +++

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki: +++++++ Katának!

Nóri nagyon élvezte! Én csak reménykedem benne, hogy nem szedtünk össze semmi bacit!

Judit: mi újság a derekaddal?

Szilvi: Dávid tényleg ügyes, ha így beveszi a dolgokat! Édes lehet szívószállal!

Balwin: ez a laptető dolog tényleg több mint gyanús...

Erika: hogy vagy?

Szami: apának hogy tetszik a munka?

Dorka: kihez tartozol a terhesgondozóban?

Andi

Kép
Kép
andii

Meggyüttem én is... :lol: hogy meddig bírja M., majd kiderül...

Bbj: a mi rendelésünk jó, de akkor 3/4 5 vagy 6?! Te mond ki a végső szót topic tali ügyben :lol: Nekem mindegy, csak ha 5 akkor 2 gyerekkel menek, ha 6, akkor jó eséllyel egyedül.

Kép

Kép
szolkata

tekintve, hogy M. abszolúte nem hajlandó ma sem aludni, ami persze az ő fáradtságán kívül az én idegrendszeremet is fölfelé tuningolja, eliramodunk valahová, majd telózok BbJudit!

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Katlina!
szuper ,,kis" hóembert hoztatok össze, Robika nagyon nagyfiú már :D

Kata!

Köszi a ,,köptetős" tanácsokat. Tényleg sinupret! Régebben már szedtük. Iszonyú szar de hatásos.

Andi!
Cukik a farsangos képek :D
Mobiltelefon? hát ez nagyon jó :lol:

Szia Vera! Örülök, hogy itt vagy. Biztos többet leszel mint én mert én néha hosszabb időre is eltünök :?

Niki!

KAtának mielőbbi jobbulást kívnok!

Egyébként mi (szoni meg én) is ithon vagyunk. Szonjácskám szörnyen köhög (hányásig). Volt láza is bár ,,csak" két napig. MEgkapta élete első antibiotikumát. Oszt ez van.. Remélem hamar meggyógyul, bár nem látszik rajta a betegség, nagyon eleven. Hála istennek.

Szombaton mi is farsangolunk, Szonjának is vettem a turiban egy fekete cica jelmezt (300ft-ért) de nem veszi fel, nem tetezsik Neki. Azért még én reménykedek.

Olga!

Akkor nem csak én vagyok ilyen sütis? Naponta nézem a No salty-n a sütik képeit, már jó párat megcsináltam. MA valami túrósra vágyom, vettem réteslapot majd azt megtöltöm. Bár sose csináltam még de remélem jó lesz.

phpBB: Kép
kati74

húú de sok hibával írtam :oops:

Ja még azt akartam, hogy ugye (majdnem) minden évben van alapítványi bál a suliban. A részvételi díjon kívül még lehet adni pénzt mert ugye erről szólna az egész. Bár mi nem megyünk de Trixi egyik este azzal jön haza, hogy vinni kell egy ezrest a bálra. Mondom minek? Erre Ő: a terem feldíszítésére. Na ja :twisted:
Na meg a farsang! ha nem viszünk tombola tárgyakat akkor elvezsnek az osztály pénzből valamennyi összeget erre a célra. Szóval vannak aranyos ötletek.

Egyébként bevallom egyszer elmennék egy bálba, olyan igazi báli ruhába, tuti smink, frizura stb.

kati74

Sziasztok!

Kati! Hová jártok? Melyik suliba NE írassuk a gyereket? Valóban kedvesek! Mi az a No salty? :oops: Nem mondod, hogy Szonja még sose kapott antibiotikumot? :shock: Azta! Nagyon ügyik voltatok!

bbj Judit! Rendelés okés részemről is. Csak akkor most mikor is lesz az átadás-átvétel? :lol:

Szilbee! Én akkor próbáltattam ki Balázzsal a szívószálat, amikor egyszer Dorka tett fel egy képet, ahogy Szabi az apjával talán jégkását iszik. És Balázs is egyből tudta mit kell csinálni! Azóta is szívószálas kulacsba akapja a reggeli kakaóját. Az ágyba természetesen. A Kisvakond mellé... :oops:

Niki! Csajszlinak jobbulást! ++++++
Lehet már írtátok, hogy Kövesdi doki egy félisten, de akkor úgy látszik nem akadt meg rajta a szemem. Két hete voltam Zobokinál... Hát kár, hogy nincs nyálcsurgatos emotikon... Egyébként mintha "megemberesedett" volna Zoboki doki is. Egy-két kilót szerintem kapott fel. De persze neki ez is csak előnyére vált! :oops:

Évi! Tényleg adhatnál életjelet!

Andi! Tök jó lehetett a farsang! Én is úgy látom, hogy élvezték a gyerkőcök, jó hogy nem hagytátok ki! Az utolsó képen látszik a telefon-man!

Olga

Kép
juhaszolga

bbj Judit! Milyen az a kristályos napraforgó méz? :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Babás híreket hozok, ha nyem baj :wink:

Utólagos engedelmükkel :oops: közlöm ittenis, hogy:

12-én megszületett Kisherczegék (régebbi topiclakók emlékezhetnek rá) második babucija, Véda kisöccse, Zéta Bulcsú :D

És most olvastam egy másik topicban, hogy ma délelőtt megszületett vica1982 kislánya is, Luca :D

Gratulálok! :D

Kati, Szonjinak is jobbulást! :( +++

Még annyit halkan: a fentebb említett Vicás topicban szintén ódalt kezdtem a gratulációmmal :shock: Izé...ha mán a babásodás úgyis összejött, lottóötös bevonzásra nem lehetne átváltani ezt a kis hiedelmet? :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Haller!

Kati: Az a Kodály volna, ugyi? Nagyon jó híre van amúgy. Szonjának jobbulást!

Judit: ++++++++++++++ a derekadnak, hátadnak.

Olga: akartam kérdezni, melyik nőgyógyiról beszélsz....elmerengtem, melyik is jóképű.....de már meg is válaszoltad. 8) Hát kinek a pap, kinek a papné.... :lol: :lol: Bár a szülőszobán az sem tűnt volna fel, ha Mr Universe vizsgál. :wink:

Andi: Jók a képek nagyon!

Kata: Meddig iramodtatok el? Kövesdi doki szépsége pedig visszhangzik a fórumon már egy ideje. :lol: :lol: Csodálom hogy elkerülte a figyelmed :lol: :lol: Node nem árt néha egy kis kellemes meglepi. :wink:

Szami: Eljöttök majd a petyókért? Beadhatnám éppen a Marcipánba is, ott hamarabb célhoz érne tán. :mrgreen: Nem tom hány darab van, valahol 30 körül. De ha nem köll, szólj, felhasználom Réka popsira. :wink:

Dorka: Biztos szült a dokker, nem? Mármint szülesztett. És amúgy 8-ra jársz? Hát.... :roll: :roll: :twisted: :twisted:

Balwin: Várom majd tapasztalataidat a kétgyerekkelegyüttalvás témájában. Miránk is ez vár. Sőt! Mivel én apa nélkül nem tudok aludni, mármint Apa nélkül, ezért mi 4-en leszünk majd egy szobában. Tisztára hering módra, de már nagyon várom. :lol:

Niki: Jobbulást nektek! +++++++++

Szilvi: Zabálnivaló Dávid abban a tigrises pizsiben. :lol: :lol: :lol:

Szemvizsgálatról, Dorka, Olga kérdezte:
Amennyit én értek hozzá ill. amennyit felfogtam az egészből:
3 napon keresztül tágítottam szemcseppel Réka pupilláját, belevilágított, méricskélt, gondolom, innen jött az a negyed dioptria. Hagyobb gyerekeknél (2-3 évesek) nem kell ez a pupilla tágítás, hanem képeket mutogat nekik a doktornéni. Szóval az sokkal egyszerűbb és humánusabb lesz. VISZONT egy év körül nekünk ajánlották a szemvizsgálatot, mert ugye én szemüveges vagyok ÉS Réka kancsalított 6-7 hós korában.

Rólunk: Én jobban vagyok, köszönöm, remélem, Réka sem esik bele.
jaimee1

Csak nem mentünk sehová... kivártam, míg megnyugszik... az túl könnyű lenne, ha mindig csak betenném a kocsiba és elrázódik...

Hát tényleg eléggé elkerülte e figyelmem doki bácsi szépsége... itten a topicban :oops: :oops: :lol: annál nagyobb volt a meglepetés ja-ja :lol: :lol:

Jaimee: Bencével tavaly szeptemberben voltunk szemdoki néninél... majd' 3 évesen, mégis kellett (volna) csöpögtetni.

Kép

Kép
szolkata

Jó a 3/4 5 én így is gondoltam, még dumcsizunk, ez, az, amaz... jó társaságban gyorsan telik az idő! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!

[quote]A írta:zóta is szívószálas kulacsba akapja a reggeli kakaóját. Az ágyba természetesen. A Kisvakond mellé...

Tud élni a fiad :lol: :lol:
szilbee

Olga: nekem erről az elképzelt képről (ágyban kakaózás) az ágyban sörözés és cigizés jut eszembe... :oops: :oops: bocsesz :lol:

És hát minden új kis Jövevénynek boldogságos életet kívánunk!!!

Kati: ha beleteszed a sinupretet valami gyümilébe, akkor nem is érződik az íze.

Kép

Kép
szolkata

Nekem most csak ennyi.. menek hunyasztani.
szilbee

na akkor amire emlékszem!

maja! nagyon jó ez a tigris jelmez! és az a mobilteló! ötlet nagyon jó, bár én is gúvasztottam a szemem, még modntam is magamban, hogy na pont nincs rajta, de hát vannak nálam szemfülesebbek is!

Kata!
első antibigyó? azta!!!

1000 ft és társai :twisted:

én sem ismerem azt, amit írsz, az egy tvcsatorna, vagy honlap?

Imádom a túrósrétest!!!!!

Judit!
Kishercegéknek gratu, és a szokásos jókívánságokat kérlek add át Nekik!

Vica végül otthon szült? nincs kedvem keresgélni :oops:

Olga!
hát a kristályos, az már bele van kötve a hordóba, onnan szedi ki MIsi. ennyit jelent. ez a tipikusan kenyérre kenhető fajta, mintha körözöttet kennél, állagra. ízre kicsit torokkaparós, én annyira nem vagyok érte oda.

Jamee!
első hónapokban mi si négyen aludtunk egy szobában, nem akartuk Grétit stresszelni, hogy jön kistesó, te meg húzzál a másik szobába, aztán jött az ovi, azért nem, aztán karikor, mikor kész lett a szoba, akkor települt át, már gond nélkül.
jobbulást!

Évi?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
aludni? de jó neked!

Tegnap megfőzetm életem első tarhonyáját, így én ma pihizés helyett feltöröltem! Letinek nagyon tetszett, ahoyg gurulnak a padlón, nekem kevésbé. lehet a szomszédok is hallották. :oops:

Bölcsi:
nagyon ügyes volt, reggel szépen elbúcsúztunk, aztán mikor mentem érte, éppen építőkockával játszottak zusammen. észre sem vett,e gyik kislány húzta, persze nem értette minek. el voltak ájulva tőle a gondozónénik, mindenben részt vett, és hogy miylen szépen fogja cerut, ma rajzolás volt. a dajkanéni is imádja! holnap még egy órával tovább marad maga, és ott is ebédel így. egy kislánytól tart, de mint kiderült azért, mert a kislánynak tetszik a cumija, sé el akarja tőle venni, azt pedig soha nem adná!

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ: Nálunk is évekről van szó, és még ürügy sem kell az együtt alváshoz. Bár kéne!

Mert? Robbant a tarhonya? :lol:

Kata: Nem tom, dokker mondta így....Még egy ilyen cseppentős históriába nem vágunk bele, ha nincs rá ok.
jaimee1

Azta Judit, de ügyes vagy! Egyszer már én is akarok tarhonyát főzni! Azt hiszem szeretem... Mintha lennének ilyen emlékeim. Bár gyakorlatilag nulla azoknak az ételeknek a száma, amit én nem eszem meg... :roll:
Egy pillanatra én is elgondolkodtam, hogy miért kell utánna kitakarítani a konyhát? :lol: De ha jól értem akkor gurultak.
Jól van, akkor apa megy 3/4 5 -5 közöt!!! :D

Balázsnak a szemorvost én is a csepegetés miatt nem vállalnám be még egyszer, hacsak nincs rá nyomós ok.

Vicáról nekem is az ugrott be, hogy otthon szült? Van még egy kis időm meglesem...

Olga

Kép
juhaszolga

Kispötty huny... én nem... pakolásznom kellene...

Kisherczegéknek gratu! Bár már csak haloványan emléxem rá..juk.. :oops:
szilbee

egyik barátnőméknél a 2 éves kislány mellé érkezett egy kisfiú és 4-en alszanak egy ágyban. Nekik így tökéletesen megfelel. Azt mondják, hogy kényelmes is, meg így szeretik!

Egyébként éjszaka nem ébresztik fel egymást. A nagyok olyan védőmechanizmust fejlesztenek ki, hogy semmit nem vesznek észre az éjszakai arénázásból. Legalábbis a környezetemben így tapasztalom.

Andi

Kép
Kép
andii

Nem értek!
Vica akkor megszült? Mert én nem találtam eddig a fórumon róla infót az otthon szülünk topikban.
szilbee

Judit: nagyon jól veszi Leti az akadályokat! És te? Nem furcsa otthon a kiscsaj nélkül?

Andi

Kép
Kép
andii

Hát nem tudom balwin honnan szerzi az információit, de nem arról a topikról, ahová a Vica írt (otthon szültünk). Ott még február eleji beírása az utolsó, amiből nem derül ki, hogy megszült. Szóval valami kerülőút van a dologban! Meg nagyon úgy nézem, hogy a két gyerkőcnek kb. egy hét eltéréssel van a szülinapja (Attila 2 éves).

Na! A babát szereténk topikba is írogatott Vica, de egyenlőre nem derült ki, hogy otthon szült-e vagy sem. Szerintem nem, mert írta, hogy volt NST-n, és mondta a doki, hogy már be kellene feküdnie. Bár tudja fene. Azért érdekel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.02.19 16:09-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Judit, Olga, igen, Vica otthon szült :) Legalábbis így készült/intézte (bábával, dúlákkal, hivatalos papírokkal...az uccsó hetekben olastam a topicot :oops: :) ), de gondolom nem volt semmi gond (nem ő tudatta, és részleteket senki sem írt). Biztosan meghitt élmény volt :)

Szemcseppentés: látta vki reggel az Rtlklubot? Asszem már a Csakcsajokban vót szó a babák szemvizsgálatáról; egyből Jaimee-ék jutottak eszembe, mert a dokinéni egy naaaagy elemlámpának látszó kameraszerűséggel (szembevilágítás nélkül, a kicsihez hozzá sem érve!), sötétben vizsgálta a babucit...eza bigyó rá volt kötve egy laptopra, és egy program számolta ki a kameraszerűség által mért adatokból (a pupillát mérte) a dijagnózist. Nem kellett előtte semmit sem csinálni a baba szemével (aki amúgy 10 hós volt). De! A doktornő aszonta, ez kontroll jellegű vizsgálat, ha komolyabb eltérést mutat, akkor a cseppentős vizsgálatot mindenképpen el kell végezni.
Azé elsőre csak jobb ez a megoldás... :? Oszt lehet nem is kéne a gyerkőcöt "megkínozni".

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga :lol: Fogamzás -> "Babát szeretnénk - babásai" topic :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszi balwin Judit az infókat! Majd figyelgetem Vicát, hátha megírja a szüléstörténetét, mert nagyon érdekel. Bár én a világ kincséért sem szülnék itthon. A gyerekem meg ottragadt a bölcsibe... ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Olga

Kép
juhaszolga

Már megtaláltam, de köszi! Megnéztem a profiljába a hozzászólásait... tudok én ha akarok! :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, nem ér előttem beszerkeszteni a választ :mrgreen:

Egyébként igen, járt dokihoz is, NST-re is (természetesen), de otthon volt végig. Csak megemlítette, hogy ha kórházban kellene szülnie, már befektették volna...
Egyszer (kb. 2 hete) még a bábák is elmentek hozzájuk, mert beindult a szülés...csak 9 óra múlva leállt.

Judit
Kép

Kép
balwin

Jóóóvan :wink: Én meg lassú vagyoke...nemtok gépelnyi :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit, akkor jól értem, háromnegyed 5 és 6 óra között bármikor lehet menni? :oops: :) Mer émmég nemtom hogy leszek, Luci ébredésétől sok függ :roll: De ott leszek!

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, már biztos úton vagytok...

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga!

A Kodályról van szó.

Judit! Olga!
Húú a no salty az egy szupi kajcsis oldal és ami fontos, hogy mindenhez van kép. Én legalábbis szeretm megnézni, hogy milyen lesz a végeredmény.

Judit!

Hát ez a csajszi mintha mindig bölcsis lett volna, amit leírtál tök szupi. :D

JAimee!

Igen, igen!! Hogy igazságos legyek, mindenképpen meg kell említenem, hogy nagyon jó suli a Kodály az egyik legjobb hírű. :)

Amúgy nagyon jó lett a túrós rétes na meg csináltam egy rúd mákosat is. És közben már ki is gondoltam, hogy legközelebb megpróbálom a baklavát mert azt (is) nagyon imádom.

kati74

kati74

Szia Mindenkinek!
Utolagosan boldog név- illetve születésnapot kívánok mindenkinek!
Betegeknek gyógyulást!
Egyébként én Vicát személyesen is ismerem, mivel az ő férje és az enyém kollégák. 11óra 52 perckor született meg egészségesen, háborítatlanul és békében- így írta nekünk sms-ben a férje. Lucának hívják.
Szolkata: Neked az anyukád vagy esetlegesen az anyósod véletlenül nem gyógyszerész?
Nekünk a farsang és a születésnap jól sikerült, képeket majd kicsinyítés után.
Olga: A párolóm TEFAL márkájú, 3 részes, és igazándiból saját magam ötletei alapján készítem benne a kaját, mivel receptet és használati útmutatót elfelejtettek mellékelni.
Dorka! Gratulálok az ifjabb csemete neméhez.
Bbj! Nagyon ügyes Leti hogy így szereti a közösséget, könnyen befog szokni a bölcsibe.
Elnézést ha valakinek nem reagáltam, de igyekszem olvasásilag utólérni magam.

Kép
Kép
bmárti75

Kati, baklavát én (mi) is imádjuk!

Betegeknek jobbulást kívánunk!

Andi, aranyosak a képek! Lajosmizsén egy óvoda van?

Jaimee, írtam privit.

Máténak még mindig nincs eredmény, holnap 2-től megyei matek versenye lesz.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

sziasztok!

emlékszek kisherczegre de ugy kiszoktak mind a ketten innen hogy csak nah

nekem meg volt ma egy szuper homepotiás előadásban részem
kaptam csomó prospektust meg stb
majd bescennelem s elküldöm akinek kell
van a szüléselőtti időre is meg szüléshez meg utánna is.meg gyerekekre..

Hát tesztett!

Jah s köszönjük a köszöntéseket!!!!!

Nagyon aranyosak vagytok! Jól esett:-)

Kép
kbernadett

Szami: Köszi, privi ment. Máténak drukk!

Balwin: Nem láttam az adást. Ha Popi nem viselte volna ilyen jól a cseppentéseket, mint ahogy...el sem megyünk a vizsgálatra. :? Én úgy éreztem, hogy rizikó eset vagyunk, kvázi kötelességem elvinni a vizsgálatra. Háthogyaztán igazam volt e.....arra nem vennék mérget, mindenesetre megnyugodtam, hogy minden oké.
jaimee1

Balwin!

láttad a kisbabát meg az anyukát?

szolnoki volt...vagyis itt laktak Szilbee az lehet hogy ismerte mert tesómnak volt az osztálytársa:-)

újságolta is :-) olyan szépkislány :-)

puszi

Kép
kbernadett

jaimee ha érdekel meg van a link eltudom küldeni érdekes vizsgálat

Kép
kbernadett

a itt. jó volt egy kicsit dumcsizni csajok! kár hoyg ilyan hideg volt, már Gréti a végénnagyon unta a banánt!

Kati!
uezt mondták, hogy mintha Leti mindig odajárt volna

Olga!
ja, majdnem kettő, amikor a Attika született, mi utána kerültünk egy szobába velük, ha jól emlékszem talán 11-én született?

Andi!
nem, valahogy megnyugodtam, a két csajszit látva, és eddig nem si volt időm ezen gondolkodni, első nap lesepertem a járdát, meg terigettem, ma meg ugye az sztk-ban voltam elfoglalva. majd holnap. bár takarítás van betervezve.

Betty!
én kérném a gyerekeset, kíváncsi vagyok. nem mondom hyog 100%-osan hiszek benne, de kiegészítő kezelésnek talán.

Nikivel most beszéltem Katának nem megy a láza lefele, kapott szurit, de még midnig 40 fok, mennek a kórházba. :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jézusom! :shock: Remélem a kórházban sikerül levinni a pici lány lázát!!! :( Jajj nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++
szilbee

Betti!
Kiről van szó??
TEsóm is volt azon az előadáson! ;) Én is mentem volna, ha van ki vigyázzon a kölökre.
szilbee

Betti, láttam őket, persze, de nem volt ismerős :roll: ...monnyuk nemtom meddig volt szolnoki az anyuka, de én csak 2004 óta vagyok az :D
Homeopátiás cuccok jöhetnek, érdekel! Ha eszemben van, szoktam az ilyesmiket elmenteni, hátha egyszer jól jön.

Szilbee, kösz a Zuram neviben is :wink: Hááát, Dávid is szépen fejlett ifjú uraság :lol: De az a mennyei mosoly az arcán - állandóan :shock: :lol: Cuki nagyon :)

Judit, neked is elfeledtem mondani ma, hogy milyen ügyes Leti; szépen beilleszkedett 2 nap alatt :D
Egyébként mi a selyemfű méz "titka"? Apának határozottan az ízlik, ezért is kértünk asztat...

Jaimee, értemén :) Remélem nem ráolvasásnak vetted! :shock: Csak azért írtam ezt a riportot, mert ezekszerint van "gyerekbarát" vizsgálat is, csak nincs elterjedve :?
Ha nem a napokban lett volna szó Rékacica kapcsán a szemvizsgálatról, valszeg el is siklok a riport felett :oops: De egyből eszembe jutottatok...

Nohát össze kéne már szednem magam, sokmindent kihagyok a topicban :shock: Azt sem vettem észre, hogy Szilbee is írt Vica kapcsán, csak most, másodszorra... Elszomorító :(

Judit
Kép

Kép
balwin

Jajjjj, Judit :( Ha tudsz valamit róluk, írj!

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
talán a selyemfű? :lol:

Nikit hívtam, de kinyomta, lehet vizsgálják őket, de mondtam előzőleg, hogy hívjon, mit mondanak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jóvanna :mrgreen: Gondoltam hátha van szakmai titka is :) Ezzel együtt télleg hülye kérdés vót :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

nem volt hülye kérdés, na! tényleg ez a legzamatosabb, de még nem kaparós, én is ezt szeressem, nagyon ott van! mellesleg ez gaznövény, ha művelt földben van, a gazdák vakarják a fejüket

Judit,
Kép
Kép
bbj

szió,

Niki, remélem nem tartanak bent benneteket!!! ((((())))))))))
Ha tud valaki vaalmit, írjon mi van Katával!

Andi, elvileg Dinya TG-s orvosom is, de ma Zoboki volt, jól elbeszéélgettünk, többek között a napi 1 kispohárnyi vörösbor jótékony hatásáról... :roll: Hát, így terhesen nem mernék inni, asszem... Pedig vas helyett kiváló lenne :)

Kati, asszem titeket láttalak az SzTK-ban, de háttal voltatok...
Szoncsinak jobbulást!!!

Többi kis- és nagybetegnek is gyógyulást!!!

Szabi ma bal lábbal kelt, most is sokat forgolódik álmában, sajna fél perc alatt kicsípte a fenekét a napi termés, gondolom, fáj neki, kellemetlen... :cry: remélem nem lesz beteg...

jó éjt....

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?