Új privát üzeneted érkezett!

Berninek én is Boldog Névnapot kívánok! Kap valamit? :)

Kép

Kép
dius87

Köszi Dius!

Szerencsére ruhát kért :wink: Így suli után benázünk a Vögelbe meg a C&Aba a TAKKOba nem volt múltkor semmi értelmes.Én meg olyan szűk gatyát nem adok a gyerekre :?
Nem csak a térd gatyák szükek,hanem a farmerok is, egésznap abban ülni.Komolyan nem normálisak,na meg a másik a fekete szín.Erre nagyon haragyszom.

Épp azt néztem tegnap a suliban-ment előttem a lépcsőn egy kislány-alig bírt fellépni a farmerban olyan szűk volt :shock:
berni611

Jah el is felejtettem mondani!
Tegnap este felhívtam anyámat, haragban nem tudom lehajtani a fejem, én már csak ilyen vagyok.. hát még mindig nem volt régi a beszélgetésünk. De ma reggel is beszéltünk és állítólag tegnap más miatt volt ideges mert a főnöke stb... meg hogy hallotta a rádióban hogy ez benne van a levegőben és nem tőlem kapta el a gyerek... ez egy burkolt bocsánat kérés szerintetek?

Kép
dius87

Valami olyasmi :? akar lenni.

Tegnap bezavartam apát a dokihoz,hogy kérjen beutalót tüdőszűrőre.Me ugye kell hozzá :evil:
Basszus 800 valahány pénzt is kell érte fizetni. Kép a szűrő állomáson.
Jó mi??
Egészség megőrzés.......ja.....még kevesebben mennek.
berni611

... és pont azok nem mennek, akik a legveszélyeztetettebbek.
Majd a férjemnek is megmutatom ezt a nőivezetős videot, hát betojás komolyan... És még fel vagyunk háborodva, hogy néhány üzletközpontnál női parkolóhelyeket alakítottak ki. :twisted: :twisted: :lol:
Dius, Barnusból sosenem sok, meg egyik kölökből se! :D Én nagyon szívesen nézegetem őket. Hát, ha rajta van a papírján, hogy adhatod tejjel, akkor nyugodtan add tejjel! :D Anyukád: ja, lehet ezzel bocsánatot szeretett volna kérni... :roll: De nehéz eset, annyi szent. :)
Évi, én is ki vagyok akadva ezen a mai tinidivaton... :twisted: :shock: :shock: Ezek a halálfejes mindenfélék mennek leginkább az agyamra. Emlékszem, nyáron szerettem volna Árminnak sapit venni, igaz, csak a tescoban kerestem, namost milyen volt? Fekete, halálfejes. Egyéves gyerekeknek... :shock: :shock:

been

Sziasztok,

megjöttem. Mekit ebédeltem, mert Apa vett magának, de nem bírta megenni. Sajnos közel 39 fokos lázzal fekszik itt mellettem, úgy hogy holnap kezdődik a forgatás. Mese nincs most kb. 3 órát pihenhet. :cry: :cry:

Évi, nem lett nagy sérülés a kocsin egy egérsz....-nyi ráadásul a lökhárítón teljesen alul. Ahogy ledobtam a lapátról a havat és emeltem vissza elszámítottam a távolságot. Apa nem morog velem a kocsiért, ő úgy van vele, hogy bárkivel előfordulhat nemcsak a nőkkel. A másik kocsimat totálkárosra törtem, mondjuk nem én voltam a hibás, de a baleset elkerülésében való rutintalanságom előjött és nem tudtam kivédeni. Akkor sem üvöltötte le a fejem, mint egyes férfiak.
Még nem néztem meg a videót, de majd bepótolom.

Emma, olyan szép nevet választottatok. Remélem nemsokára arról fogunk olvasni, hogy mikor mész ultrahangra.

Én csak a korom miatt nem vállalom a 3. babát, mert szülések tekintetében teljesen amatőr vagyok :lol: Még azt sem tudom, hogy mit jelent, hogy fájások. :oops:

Dius-Barnus ne aggódj szépen rendbe fog jönni Barnus. Na és persze gyönyörű mindegyik képen.

Reggel majdnem egy óra alatt értem el az egyébként 10 percre lévő suliba. Először is lépésben haladtak az autók, mert az út felsózása luxus lenne :evil: Egy pasi segíteni akart egy nőnek megtolni az autót, ahogy kilépett az útra rögtön seggre esett. A busz nem mert beállni az öbölbe, mert nem tudott volna kiállni így állt az egész sor. Kiértem a városból és mintha egy másik világba érkeztünk volna, felsózva az út, igaz latyakos de legalább lehetett haladni.

Na amíg itt csevegtem veletek, Apa lázat mért és már 39 fölött van, úgy hogy adtam neki lázcsillapítót. :( :(
Vendég

Emma és a cannabisos sapkák és kendők???
Vendég

Tuntun:szegény párod :cry: :cry:
Nekem a Flector 30 perc alatt leviszi a lázam,max hőemelkedésem marad csak.

Amidezophilin -vagy mi -lenne a legjobb ,de azt meg kivonták a forgalomból-azt mondta a patikus a múltkor.

Tudom erős gyógyszer ,de gyerekek mellett,ha nincs segítségem én sem tudok feküdni.
Na láza ember meg ráadásul el is alszik.

Calciumusc ,ha van otthon és 1000mg C-vitamin
Gyógysugik neki.
berni611

Tuntun jobbulást apának!!!!!!!!!

Itt süt a nap és olvad asszem.. nem voltunk kint pedig olyan szépen süt a nap.. gondolkodom hogy le e menjünk egy fél órára. De olyan édesen alszik, mire fel kel meg megcicizik addigra elbújik a nap... de most látom hogy hajlonganak a fák nagyon, gondolom fúj a szél, na maradunk eldöntöttem!! +10fokot akarok minimum!

Tegnap a védőnőnél volt egy 2 hetes kislányt én 4 naposra tippeltem volna, Barnus mikor megszületett 2x ekkora volt. :)

Tuntun előfordul a karcolás én egyszer pakolás közben néztem el a távolságot és a lökhárítót meghúztam kicsit... végülis nem akadt ki apa csak 1 hetes volt a kocsi :lol: De bezzeg ha ő csinálta volna biztos ki akadok :)

Kép
dius87

Berninek kitaláltam egy jó ajándékot.

Nagyon szereti a Nagy Mesemondó(Szabó Gyula) kazettát hallgatni.
Megjelent a 2-dik albuma is(3.200 pénz).Na ezt veszem meg neki cd-n.
Szerintetek meg vegyem az 1-es albumot is cd-n :? ???
A kazettát már agyon hallgatta........

A mama (anyós) vesz neki ruhákat.
berni611

Dius: én is pici baákat szerettem volna,aztán egyre nagyobban lettek.
Berni úgy nézet ki ,mint egy 1 hónapos-mindenki azt hite pedig csak 1-2 hetes volt.
Zsombi meg kapásból 2 hónaposnak nézett ki.
:cry: :cry: :cry: Az 56-os ruhában haza hoztam ,de szegényre alig tudtuk rá adni :(

Na de ezt az időt is vissza sírom :roll: jó lenne egy kicsit dajkálni...
berni611

Évi, pont most jöttem meg a gyógyszertárból :( , mert itthon csak aspirin volt. Vettem rubophent, meg kalmopyrint, mert ha hazajön akkor bedugom az ágyba izzadni kalmoval. A flectorról nem is hallottam csak a gélről. C vitamint alaphangon szed, mert nagyon sokat dohányzik.
Nekünk meg a 2. nincs meg, az 1. albumot hallgatjuk Cd-n. Erik is úgy rázza rá a fenekét.

Dius itt +10 fok van. Itt is fúj a szél, de nem vészes, de legalább szárítja az utat.
Dius, jó Barni vonija!!!!

Erik ma már volt kint a Papával kb. 2 órát a levegőn. Sétáltak, havat lapátoltak, hóembert építettek.... Ma 1/4 10-kor keltette fel apósom :roll: Reggel amikor elmentem még aludt és kértem apósomat, hogy olyan 9 körül keltse fel.
Vendég

Lányok nem akarom elrontani a kedveteket, de ezt a videót meg kell néznetek:

http://www.vagyvideo.hu/blog/?p=95

Szerintem nagyon tanulságos!!!!
Vendég

Tuntun:na akkor jól összekuszálva fogalmaztam :lol:
Nekünk is az 1. van meg csak kazettán.

Flector ep garnulátum,vény köteles.
Vízben kell felodani,olyan az íze mint az uzóé(nem tom jól írom- e a pia nevét)Én csak fél dl vízben oldom fel,aztán iszom rá kd 2dl-vizet.

1 pohárral ebből az ízből nem tudnék meginni.Elvileg úgy kéne.

Szeretem ezt a szert mert tényleg gyorsan hat,Advil ultra....na abból 2db-ot is bevettem a múltkor és semmi.Fájt a fejem ugyan úgy.

De nálam bevált ,a Flector láz csillapításra is.

Lehet infulenzás lett a párod :(

Drukk ,hogy ti ne kapjátok el.
Főleg Ricsi ne ,hogy ilyen nagy mérkőzés előtt áll.
berni611

Videó:ezt meg tegnap kaptam emailben,majdnem sírtam én is amikor azt mondta felállni :cry: :cry:

Nem merek ilyeneket tovább küldeni senkinek,mert hátha idegesítőnek találjátok. :oops: Má megint mit küldött ez a csaj :lol:
Na lépek közben tárgyaltam anyóssal félkor randevúzom vele ,bemegyünk a városba.Én megveszem a cd-ket aztán írány a Berniért és a ParkCenter.

Remélem lesz feket színen kívül más is :evil: :evil: az áruházaban.
berni611

Évi, értettem én, hogy kazin van meg, csak én meg válaszoltam, hogy mi is szeretjük. :lol:

Szerintem is influenzás lett :cry: Én ilyenkor mindig távol tartom tőle a gyerekeket és nem is igazán szokták elkapni. Kopp-kopp-kopp

Nekem szerdánként a tanítónéni hozza haza a gyereket, mert a másik utcában lakik és mondta, hogy úszás után szívesen hazahozza Ricsót. Így más dolgom sincs, csak Veletek csevegni. :lol:
Vendég

Tuntun, szegény embered, jobbulást neki!
Évi, remélem, kaptok jó rucit Berninek.
Apja elvitte Hannát dokihoz (életében először :P ), kapott a csaj Aktil Duot. Szólt dokinéni, hogy megjött Árminnak a pneumo elleni oltása, hétfőn meghetek oltatni... :? Míg nem voltak itthon, kivittem Ármint hibernálni (elballagtunk a boltba), kicsit sok volt neki asszem... Kockára fagyott. Nagyon fúj a szél.
Évi, én ezt a videot pont tegnap láttam, az angyalokszüleire linkelte be valaki, hát nem kicsit fakadtam sírva rajta. Én sem szeretem a körleveleket, se kapni, se küldeni... :wink: :mrgreen:;de így jó, ha fórumon rábukkanok az ilyesmire.

been

Bocsi, ha valakit megbántottam a linkkel.
Szóljatok nyugodtan, ha nem viselkedek "illendően" :lol:

Megmondom őszintén engem nagyon megfogott és elgondolkodtatott, ezért szerettem volna megosztani Veletek.
Vendég

Hát lementünk Barnussal, jól beöltöztettem de 15perc után feljöttünk mert én már szét fagytam... nagyon fúj a szél is is. :?

Tuntun milyen rendes tanító nénitek van! :)

Kép
dius87

Ti igy úgy látjátok, hogy "Ricsókám" hízott a vonalzón tegnap óta? :lol: :lol: :lol:

Csak azt tudnám, hogy most hol van ez a gyerek? Nem kicsit vagyok ideges, már azért írok Nektek is, hogy eltereljem a figyelmem.
Látnotok kellene állva írok és közben nézek ki az ablakon. Mire nem jó a vak gépelés?

Na végre megjött, majd jövök.
Vendég

az is is az itt is akart lenni :lol:

Kép
dius87

tuntun mélységesen megbántottál,hogy csak magatoknak tartod a havat,és nem küldesz ide :lol:
A linkkel? Dehogy,Engem biztos,hogy nem. Nagyonis tanulságos,és is elpigyeredtem a végén.
Eliza vasa jó,kicsit emelkedett a fehérvérsejtszáma,de valószínű a náthától,meg a fogaitól. Mindenesetre 2-3 hónap múlva ismétlés.
Lányok,ne haragudjatok,de nem tudok képet tenni a farsangról. Mindegyiken van másik kisgyerek is,és nem akarom,hogy a szülők haragudjanak,hogy egy ilyen nyilvános oldalra felteszem a gyereküket. Viszont lefényképeztem itthon,még tegnap este,azt felteszem. És mégegyszer bocsi :( Kép Kép Kép
Vendég

Ani, nagyon jó kis szerelőd van :lol: :lol: Persze a "segédje" is első osztályú. :lol:

Eliza a kutyussal fizetett a szerelésért?
Vendég

Ani:aranyos volt Kristóf

Fókuszt nézem :cry: 2 kislányt.
berni611

Ani nagyon aranyosak a gyerkőcök! :)
Berni én is néztem. :cry:

Most azt "játszom" hogy fél óránként fejek, mert tejtől duzzadó ciciket akarok!!!! Hát most 25ml-t sikerült fejnem, reggel 160-180 körül szoktam, de hát olyankor 8-9óra nem szoptattam, meg este üvegből kap anyatejet, de van bennük mert Barnus jól lakik, de most kicsit többet szeretnék... szeretem érezi hogy feszül mert akkor tudom a gyereknek van mit enni :)
Influenza óta kicsit megcsappant... aztán most tejet sem ihatok meg a rostosakból is vissza kell vennem... így aztán lehet tejet csinálni :) De fejek, ha jön ha nem hátha maga az inger beindítja és reggel fejek 5liter :lol: :lol:

Kép
dius87

mit néztetek a fókuszban?

Jó reggelt mindenkinek :D
Tényleg jó kis szerelőm van,és nagyon ügyes is volt,nagyon megdícsértem :lol:
Na,megyünk az oviba,majd jövök.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Mi volt a Fókuszban? Nálunk bünti van Ricsikének (nincs tv nézés), ezért mi is önkéntesen bűnhődünk.

Dia, este én is cumisüvegből adtam enni mindkét lurkónak :lol: :lol: Figyelj a tejen és a rostoson kívül azért elég tág a folyadékok skálája :lol: :lol: Ha Barnus nem kér kétóránként enni és szinte végigalussza az éjszakát én nem aggódnék, hogy nincs elég tejem.

Nálunk holnap lesz a farsang, szerettem volna elvinni Eriket is, de egyrészt Ő sokáig alszik, másrészt - és ez a fő ok - nem szeretném, hogy valamit elkapjon. Úgyhogy elmegyek felöltöztetem Ricsót, megnézem őket aztán szerintem eljövök.

Apa egész éjjel lázas volt, 38 alá nem ment le neki. Este már Kalmot adtam így többször át kellett öltöznie, mert izzadt rendesen, viszont reggel már hőemelkedése sem volt. Sajnos mennie kellett dolgozni :( De hál istennek nem kocsival ment, hanem megkérte a társát, hogy jöjjön érte, mert nem akar így vezetni.

Erik nekem is 2x felriadt éjjel, szegénykém valami rosszat álmodhatott.

De most meg hallom, hogy viccet mesél magának, mert nagyon dumál és nevet. :lol: :lol:
Megyünk reggelizni aztán jövök.

Még utoljára időjárás: minden le van fagyva és nagyon hideg van, de már világít a nap.
Vendég

tuntun tudod,mi vitte le nagyon jól anyu lázát,mikor most legutóbb nagyon lázas volt?
Cataflamot adtam neki,meg mint a gyerekeknek szoktuk,hűtőfürdő. A fürdő levitte neki 5 tizedet,majd kb.1 óra alatt levitte a cataflame úgy,hogy azután már nem is lázasodott be.
És jobbulást neki,nagyon jól teszi,hogy így nem vezet.
Évi kaptatok valami jót Berninek?
Hú,Kristófnak rengeteg mindent kell vennem tavaszra,nő,mint a gomba.
Vendég

Jó reggelt!

Tuntun én azért aggódok, ma reggel 9 óra kihagyás után csak 40ml jött le a két ciciből összesen!!!! És ilyenkor reggel 160 szokott de az influenzám elött meg 210. Én érzem hogy megcsappant nagyon, félek hogy kezd elapadni. Persze attól hogy nem tudok fejni Barnus talál benne... de neki is egyre nagyobb az igénye. Most nincs koplalás, zaba van és laktoherb na meg alkoholmentes sör, még nem próbáltam de sokaktól hallottam.

Akkor férjednek jó éjszakája volt, szegénynek így dolgozni... :?

Mi ma megyünk vissza a doki nénihez Barnussal 1órára, úgyhogy fél1kor elindulunk hátha elsők leszünk! De addig még vagyok :wink:

Kép
dius87

Lányok itt hétágra süt a nap, gyönyörű tiszta idő van. :lol:

Gyorsan bekeverem a linzertésztát, aztán már el is megyünk Erikkel levegőzni.

Majd du. jövök.
Vendég

Mi is indulunk fél1kor, aztán elsétálunk a pólusba, bemegyek a tescoba meg a gyógyszertárba mert elfogyott a stérimar orrsprénk.. vagy hogy írják :) Kinél mi lesz ma az ebéd? Nálunk sárgaborsófőzi, ez a hét ilyen főzis, holnap spenót lesz :)

Többiek? Napoztok? :lol:

Kép
dius87

Dia, ha esetleg nem szereted annyira a sört, akkor ajánlom a tescóban kapható Karamalzot, alkoholmentes sör ez is lényegében, de inkább édes, és van citromos ízesítésű is, szerintem nagyon finom...

yuyu79

Sziasztok!
ma harapok :evil:

Zsombi nem fér a bőrébe,nem csinálok mást mint pakolok és takarítok utána :evil: :evil: :evil:
Na de nem a játékait :evil: :evil: :evil: :evil:

Dius:ne aggódj,ez egy hullám völgy .Nyugi és újra elkezd termelődni a tej.Túl sokat idegeskedtél az elmúlt naokban + anyukád.Meg egyébként is egy idő után megcsappan atej aztán újra beindul.
Sok ismerősömnél volt így azt hitte elapad .Rendesen szopiztasd tovább és beáll megint a kereslet kínálat.

Ja és NYugi,Nyugi...nekem az ideg vitte el a tejem.Ihatsz ,meg ehetsz amit akarsz ,én már facsatram a cicim ,mint a cirtomot ha nem vagy nyugodt ,tej sincs.

Láz levitel:Berninek viszi le a lázát a cataflam csepp,szal az is jó.Ha apa nem akar hűtőfürdőt venni ,akkor hidegvízes borogatás bokákra ,csuklókra és a homlokra.Ahohy átmelegszik cserélni.

2 kislányról volt szó a fókuszban,de majd elmesélem,most megyek ,mert felment az emletre :evil: :evil: :evil: 1perc alatt csinál nekem félórás munkát.
berni611

Dius :még annyit ,hogy hiábba ittam liter szám a folyadékot ,nem tej lett belőle hanem folyton pisilni jártam :cry: vagy éppen feldagad a lábam.
Tényleg próbálj meg megnyugodni,jó???
berni611

Jóóóóó! Nem vagyok ideges. De már tényleg nem. :) Itt vagytok ti nekem nyugtatónak! :)) Igazából Barni mindig jól lakik ha cicizik, engem az bosszant hogy fejni nem tudok és nagyon puhák, azért 9óra után kemény feszülős cicit akarok, régebben így volt...
De nem idegeskedek, de a koplalást abba hagyom párom szerint azóta van kevesebb...

Kép
dius87

dius van úgy,hogy a gyerkőcöknek hirtelen kicsit több tejci kell,de majd te igazodsz. Ha kell,tedd sürübben cicire. Én Elizát 14 hós koráig szoptattam,és az első két hét kivételével egy millilitert nem tudtam többet lefejni. Viszont soha nem éhezett az én kis zabagépem :lol:
Kristóf kilenc hósan leválasztotta magát,ügyesen,egyedül. Nála sem igazán tudtam fejni,ha 2 csepp kijött,már sok volt. Ő fél éves koráig éjjel-nappal 2 óránként szopizott,sokszor 40!!! percet. Gondolhatjátok :?
Az italoktól én is csak pisilni jártam,a gyógynövényes kutyulékoknak még a szagát sem bírtam,rögtön hányingerem lett tőlük.
Vendég

tuntun bocsi,hogy csak most válaszolok,de elfelejtettem:nem készítettem még túrós linzert,vagy legalábbis nem emlékszem rá :oops:
Vendég

Ani 40perc 2 óránként??? Az nem semmi. Barnus az elején órákig képes volt cicizni.. de persze ez 1-2hétig tartott!
Most már 15perc után kinyomja a szájából, de valamikor már csak játszik vele és akkor én veszem el tőle. :) És már 4 órát kibír nappal, éjjel meg még többet és így is kis vasgyúró, husigolyó :))
Én is iszok állandóan, de nekem ízlik a gyógynövényes tea csak úgy natúr. :oops:

Kép
dius87

Az nagyon jó szerintem, ha 2 hónaposan már 4 órát kibír nappal. Mi 3 hónaposan jutottunk el oda. Ja és ha puha a cicid, az nem feltétlen jelenti azt, hogy kevés a tejci. Egy idő után normális, hogy már ritkán feszül igazán... Nekem is csak reggelre szokott "megtelni", akkor se mindig.

Szóval ha Barnus jóllakik, akkor nincs semmi gáz... De koplalni nem szabad, az biztos, és a pihenés is sokat számít!

yuyu79

Dius:most eszembejutott,hogy kérdezte is a védőnő,6-dik hét körül,hogy ugye már nem feszül annyira a cicim.

Ani:nekem nagyon fájt a szoptatás.Zsombi úgy szívott ,mint egy porszívó.Tiszta seb volt :cry: mire hozzá szokott és csak az eslő pár szívásnál tudtam volna felkapaszkodni a 10 körmömmel a plafonra,addigra elapadt.Pontosabba csak alikálni járt a cicire.
Tápis lett ,de amikor tápít evett ,max 10-20 ml-t tudtam kifejni.
így csak konfort szopi volt,de ez a mennyiség is napról-napra csökkent :cry: Zsombi meg követelte a cicit ,szegényem szívta nyelt 2-öt és elfogyott.Na ettől nagyon mérges lett és ütögette a cicim és ordított.

A másik amitől ivoltam a sárgaság miatt beájult folyton szopi közben ,szerintem ezért nem is állt be a tejem rendesen.

Berninek fejtem ,ő nem volt hajlandó szopni :evil: .
3 óránként fejtem ,öregem ,mint a tejcsárda 300ml 1 ciciből :shock:
A nem szopásnak 40 fokos tejláz lett a következménye ,hónaljban gyulladtam be.Maga volt a pokol ,sőt Berni hasa nem fájt a tápitól.Anyatejtől folyton görcsölt pedig figyeltem arra mit eszem.
Nála így lett vége az anyatejes táplálásnak.

Szóval ezt nem értem ,hogy ha Berninél ömlött a tej akkor Zsombinál miért nem?
Ezért ,mondom,hogy az idegállapot a legnagyobb gyilkosa a tejnek.
Nálam legalábbis tutira az lehetett.

Mind a kettőnél megsírattam a szopit :cry: .Zsombinál nagyon apa alig bírt néha megvigasztalni.

Ja és azt nem is mondtam(Zsombinál) ,hogy volt 1 nagy okos anyuka,aki azt mondta ,hát minden fejben dől el.Ha akarnám lenne tejem.
Na szerencséje volt a csajnak,hogy apa nem futott össze vele....
Nem elég az önmarcangolás emiatt ,még egy bunkó rádob egy lapáttal.

De érdekes ,hogy a prolaktin felelős a tejtermelés ért.
Gyógyszer van arra ,hogy csökkentsék a prolaktin szintet-hogy legyen peteérés és tüszőrepedés-akkor mért nem tudnak az orvosok elő rukkolni egy tejtermelő hormonnal is.Akinek csökken a prlaktin szintje és szerete szoptatani ........
Ezek a hómeos meg gyógynövényes cuccok nem igazán jók.
berni611

Berninek pici késéssel de nagyon boldog névnapot!!!!

Dius! Nem mindenkinek termelődik hónapokig annyi tej, hogy fejni is tudjon. De ez nem jelenti azt, hogy kevés tejed lenne. Egy idő után beáll a kereslet-kínálat egyensúlya, vagyis annyi tej termelődik, amennyire a babának szüksége van. A sok ivással viszont vigyázz, mert ellenkező hatást is kiválthat, mint amire számítasz. Én az első pár hónapban ásványvizet ittam, bár Domival már iszogattam baracklevet is, de csak azért mert enélkül nem tudtam wc-zni :? Tartalmas kajákat egyél, de a tejtermékeket próbáld kerülni, ha Barnus érzékeny rá. Egyébként ő nem pocifájós? Csak mert lesek ám itt, hogy miket eszel (pl sárgaborsó), én kerültem ezeket a puffasztó kajákat sokáig. Ja, tejcsinálónak próbáld meg az Urtica Urens 5CH homeopátiás bogyót, napi 2*5 golyócska.
Ani! Nagyon szupi kis szerelőd van :lol: :lol: A segédje meg... hát egyszer tényleg ellopom, annyira gyönyörű!!!! Helyreállt a rend a kéményezés után?

Állás-ügyben köszi mindenkinek a bíztatást, megpályázom, bár előtte még megkérdezem lenne-e hely a bölcsiben, mert anélkül hiába pályázok... :? Vagy írjak levelet a kurcsánynak, vagy a kurcsánynénak, hogy hé én mennék dolgozni, csak hogy nekik még több legyen, de csináljon bölcsit a gyerekemnek? Devcsa, ti melyik bölcsibe jártok?

Mennem kell, mert kisfiam szalonnát akar enni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok,

itt vagyok én is.

Eriknél én is csak az első két hónapban tudtam még etetés mellett fejni nagyobb mennyiséget, utána már szinte az összeset kiszívta etetéseknél. Ahogy 6 hónaposan abbahagyta a szopizást utána még 2 hónapig fejtem és utána azt is abbahagytam. Reménykedtem, hogy kis szünet után megint elkezd szopizni, de sajna nem akart.

Kisütöttem a linzertésztát eleve dupla adaggal kevertem be, aminek 6 tepsi lett az eredménye. Nem rossz az íze, de nem lett a kedvencem, ráadásul ez nem linzer. Olyasmi az íze mint az a darálós keksz - biztosan ismeritek -.
Már azt sem értem, hogy azt írja, hogy sokáig eláll. Túróval sokáig???
Na mindegy viszek be a suliba, meg itthon is eleszegetjük, de nem hiszem, hogy fogok még ilyet csinálni.

Szóval itt hagytok tudatlanul a tegnapi fókusz kapcsán? Az rendben, hogy 2 kislányról volt szó, de bővebben??? :lol: :lol:
Vendég

Na itten megint! Megérkeztünk a doktornőtől és most jól bekajáltam :oops:

Oda értünk 12:40re 13:00tól rendel és a doktornő megérkezett 13:45kor! Már Barnusnak leragadt a szeme már majdnem elaludt azon a szar pelenkázón, dög meleg volt, és ráadásul egyedül is voltam :evil:

Csöngettek... Fújj de útálom az ilyen házalókat, most aludt el a gyerek és felkelti a csengővel mert hogy bejárati ajtók cserével foglalkoznak, hát majd ha ki akarom cserélni kicseréltetem miért kell ezért becsöngetni és ráadásul kint van az ajtó elött a babakocsi, gondolhatja hogy gyerek van... szegénykém már olyan fáradt hogy nehezen alszik el! Hülye pali! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na.. szóval vártunk sokat, vittem kakit. Azt mondta nagyon sárga, valószínűleg vírus de nem vészes, hízik, jó kedvű stb... adjam tovább neki azt a port még 7napig, de az van beleírva hogy max 5 napig lehet, akkor most ilyenkor mi van???? Doktornőre hallgassak vagy a betegtájékoztatóra? Amúgy meg azt mondta nincs semmi baja Barnusnak...

Volt a doki néninél egy nőci, akivel veszekedtek, mert hogy 1 hónapos múlt a gyerek és nem hízik(tápszeres). És kérdezték a nőcit hogy mennyit eszik a baba? Azt mondja 80mlt. Mondja doki néni hogy az már kevés már 120at kéne neki legalább... azt mondja a nő azért nem adott neki annyit mert a dobozra azt volt ráírva hogy 8hetes koráig csak 80mlt kell neki adni :shock:

Dadomi Igen igazad van! Mindenkinek igaza van! Mert tejem az van, csak én szeretem ha mindig van a hűtőben 180ml legalább hogy legyem vacsija.. de úgy látszik hogy semmi értelme a fejésnek már, mert nem termel plusszokat a mellem, csak annyit amennyi Barnusnak kell.. végülis minek termelne többet? Logikus... Akkor lehet minden normális...

Berni 300ml????? :shock: Nekem 210ml volt a max egy mellből. Hát szerintem te mindent megtettél, hogy legyen tejed! Ne hallgass senkire... vannak nők akik azt hiszik okosak, közben meg nem. Na ezt most jól megmondtam. :)

Jah képzeljétek Barnust hasra rakta a doki néni, és kinyomta magát! Hát ha láttatok még boldog anyukát én nagyon az voltam! :lol: Mondtam is doktornőnek én mondtam hogy csinálja csak eddig csak én láttam! :)

Na jó ezt mos elküldöm....

Kép
dius87

Tuntun pont mosogattam közben nem igazán láttam az egész riportot, azt nem is tudom milyen betegségük volt, csak annyit hogy a pociban észrevették már az eltérést de nem vették ki őket hanem még hagyták két hétig és ezért rosszabbodott...

Kép
dius87

Dadomi egyátalán nem pocifájós hála istennek.. eddig azt ettem amit akartam, most a tejet csökkentem.. de ennyi...

Kép
dius87

Tuntun, itt meg tudod nézni a fókusz tegnapi részét: http://www.rtlbulvar.hu/video/44396

dadomi

Tuntun, de készülj fel, nagyon szörnyű.... :( :( :(

dadomi

végignéztem most rendesen... szegénykék!!! :cry:

Kép
dius87

Dadomi köszi, akkor inkább este nézem meg, mert most amúgy sincs jókedvem. :(
Vendég

Cseriani, Emma! Küldtem nektek e-mail-t, nézzétek majd meg.

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?