sziasztok!
Nanda: éhes disznó??? A férjeink állítólag nem terhesek, ők tudnák azt, amit előtte, vagy nem?
Amúgy nem a Zsófi nem alszik, hanem én!
De most már ezt kell szeretni.
Bár tegnap este az altatás is több, mint egy óra volt Zsófinál. Egyszer jött kakilni, egyszer pisilni, majd 1/2 11-kor rájött, hogy éhes, mert ugye aki nem vacsorázik... Akkor persze jól bezabált, és el is aludt! Így elmondhatom, esténként sem unatkozom!
Ma a fejem is fájogat egy kicsit.
Tuti, hogy ez a szép idő!
Hát, a ti-féle esti programot tényleg nem ajánlják, de ha ez a nyugalom ára??? És ha ti is hamarabb lefeküdnétek este, nem válna be a délutáni játék?
A fogmosás nálunk sem egyszerű, de megoldjuk...
A hajmosás meg szerintem náluk egy bizalmi dolog lehet! Ott is fontos szerintem a következetesség. Én így vettem észre.
8 év? Nálunk is annyi van
Orsi: nem is igaz, hiányoztál!
Akkor a Gergő is zenész lesz?
Akkor tényleg jól viselkedett a Gergő baba, ha ilyen képek készültek. Valóban formás babának tűnik
És szép nagyra tudja nyitni a száját!
Linó: és tényleg azt csináltál, amit akartál?
CSak el ne szólja magát megint valamelyik UH-s doki, mert akkor megint nem leszel független!
A fogmosást nem lehet túlzásba vinni, vagy igen?
Akkor nagyon nem nyílhat az a méhszáj. Bár a 3. gyereknél az sem lenne olyan meglepő!
Szöszi: a szereposztás jó volt, így lehet, hogy a film is
A párna dolgot én ajánlottam Valinak. Én már hosszú hetek óta csinálom, mert máshogy nem is kényelmes!
chello: reméljük a kontroll nem igazolja a gyanút.
Amúgy itt az Anyság topikban van ilyen topik is. Túltermelés, és alultermelés is. Belenézhetsz, ha gondolod!
Ne vegyél meg mindent! Maradjon azért nekünk is
Maci: 1-2 hét általában. Ha a Győrfit akarod, előre jelezd! Ha itt regisztrálsz a babaneten, egy ezressel olcsóbb! Majd elmeséljük szombaton!
Panó: örülök, hogy nálatok is minden oké!
Amúgy tegnap furdalt a kiváncsiság, hogy zsuzsi ennyire eltűnt! Megvan. Máshova irogat, csak ide nem
Csajok! Már csak kettőt kell aludni, és tali! Ugye ti is örültök??? Szép napot, és várom a híreket!
Zsuzsa