Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Ildikó!
Remélem szorgosan gargalizálsz a sós vízzel és már jobban is vagy! A képek nagyon aranyosak!

Bori!
Én már a 3.-at várom és mégsem tudom, hogy éppen mijével bökdös!Kép

Süncsi!
Jó utat! Én nagyon szeretek repülni!

Szöszi!
Irigyellek a moziért, én nem is tudom mikor voltam utoljára!

Mucska, Anikó!
Na mi volt az UH-on?

Orsi!
Akkor beírom Gergőt a táblázatba!

Én is tegnap voltam dokinál, de ott sajna nincs UH. Amúgy minden rendeben van, engem mindig megvizsgál.

Panó
panó

Jó reggelt mindenkinek!

Lino,
mekkora a babád már! Gondolom, az enyém is lehet egy kilós már, hiszen közel egykorúak vagyunk. Hihetetlen, hogy meg tudod állni, és nem kérdezed meg a nemét...Nekem nincs ekkora önuralmam!
Tehát jól sült el a gyerekmentes-nap. Ha megszületik Gömböc, egy darabig úgysem lesz ilyen...

Mucska,
drukkolok a hétvégi esőmentes napokhoz. A hideg ellen fel lehet öltözni, de az eső ellen..
Azért ez elég bicskanyitogató, hányszor hallok olyat, hogy elkevernek egy-egy leletet!

Szöszi,
nagyon tetszett a poén!
Akkor megtaláltad a szálloda honlapját, igaz? Érdemes kipróbálni, a medencéi is nagyon jók, és kisgyerekeknek is alkalmas a nagy(élmény)medence. Meg van kis játszóháza, nagyon jó fajátszótere a kertben.
(Hát te is beugrottál a linkemre...?)

Ildikó,
meddig is vagy még szalma? Addig meg rághatod a körmödet, ha itt valami romantikus-erotikus téma merül fel!
40 eurós rúzs?! Hát...Falra nem szokott vele a kicsi rajzolni?
A nyelőcsőégés nekem is volt, van, és igazából használni még a Rennie sem használ, pedig mindenki azt javasolja. Az biztos, hogy minden pirospaprikás dolog felerősíti (rántás, szalámi),
néha csinálok patt.kukoricát, csak naturt, az rövid időre jó...Egyébként semmi. És már attól félek, hgy ez a terhesség után is így fog maradni, mert anyunak, nővérének is ilyentájt jelentkezett először ez a reflux-dolog.
És végül utoljára: hogy tudtad elrontani a császármorzsát szamócalekvárral?! SÁRGABARACK!!!

Zsuzsa,
csak akkor megyek szombaton, ha megígéred, mégsem az én sztorim lesz a desszert!!!

Timi,
Egcsi,
lassan pontosítanunk kell a találkozót a Népstadkánál.
11-re jön be a busz? A parkolást kell majd kitalálnom, mert amióta átépítették a környéket, nem ismerem a lehetőségeket.

Orsi,
szerencse, hogy időben észrevettétek, hogy hibás némelyik ablak.
De hogy a csudába bírsz ennyit vállani még mindig pocakosan? Éjfélre hazamenni...

Chello,
bízom benn, hogy a pajzsmirigyedre találnak használható gyógyszert, és nem lesz gond. Jó, hogy ilyesmire is odafigyelnek az "embereid". Megyek, és megnézem a tükörben a nyakamat!
Nem emlékszem, írtad-e, a családod terhelt-e ilyen betegségekkel?

Tegnap vettem Plussz Kalcium pezsgőtablettát, és esténként lefekvés előtt megiszom 3 dl tejet, hátha segít a vádlimnak.

Puszi mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

sziasztok!

Nanda: éhes disznó??? A férjeink állítólag nem terhesek, ők tudnák azt, amit előtte, vagy nem? Kép
Kép

Amúgy nem a Zsófi nem alszik, hanem én! Kép De most már ezt kell szeretni.
Bár tegnap este az altatás is több, mint egy óra volt Zsófinál. Egyszer jött kakilni, egyszer pisilni, majd 1/2 11-kor rájött, hogy éhes, mert ugye aki nem vacsorázik... Akkor persze jól bezabált, és el is aludt! Így elmondhatom, esténként sem unatkozom!
Ma a fejem is fájogat egy kicsit. Kép Tuti, hogy ez a szép idő!
Hát, a ti-féle esti programot tényleg nem ajánlják, de ha ez a nyugalom ára??? És ha ti is hamarabb lefeküdnétek este, nem válna be a délutáni játék?
A fogmosás nálunk sem egyszerű, de megoldjuk...
A hajmosás meg szerintem náluk egy bizalmi dolog lehet! Ott is fontos szerintem a következetesség. Én így vettem észre.
8 év? Nálunk is annyi van Kép

Orsi: nem is igaz, hiányoztál! Kép
Akkor a Gergő is zenész lesz? Kép
Akkor tényleg jól viselkedett a Gergő baba, ha ilyen képek készültek. Valóban formás babának tűnik Kép És szép nagyra tudja nyitni a száját!

Linó: és tényleg azt csináltál, amit akartál? Kép
CSak el ne szólja magát megint valamelyik UH-s doki, mert akkor megint nem leszel független!
A fogmosást nem lehet túlzásba vinni, vagy igen?
Akkor nagyon nem nyílhat az a méhszáj. Bár a 3. gyereknél az sem lenne olyan meglepő!

Szöszi: a szereposztás jó volt, így lehet, hogy a film is Kép
A párna dolgot én ajánlottam Valinak. Én már hosszú hetek óta csinálom, mert máshogy nem is kényelmes!

chello: reméljük a kontroll nem igazolja a gyanút.
Amúgy itt az Anyság topikban van ilyen topik is. Túltermelés, és alultermelés is. Belenézhetsz, ha gondolod!
Ne vegyél meg mindent! Maradjon azért nekünk is Kép

Maci: 1-2 hét általában. Ha a Győrfit akarod, előre jelezd! Ha itt regisztrálsz a babaneten, egy ezressel olcsóbb! Majd elmeséljük szombaton!

Panó: örülök, hogy nálatok is minden oké! Kép
Amúgy tegnap furdalt a kiváncsiság, hogy zsuzsi ennyire eltűnt! Megvan. Máshova irogat, csak ide nem Kép

Csajok! Már csak kettőt kell aludni, és tali! Ugye ti is örültök??? Kép Kép Kép

Szép napot, és várom a híreket!

Zsuzsa
zerko

Bori: fenyegetsz??? Amúgy nem desszert, előétel Kép
Na jó, csak vicc volt. Szerintem mindenkinek van ilyen a tarsolyában! Kép
A langyos tej elalvás előtt állítólag az alvásnak is használ, azt olvastam...
Tanács: cseréljetek telcsiszámot Egcsi-Timi párossal, úgy nem kerülhetitek el egymást!

Szép napot: Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Először is mindenkinek köszönöm a hiányolást és az érdeklődést!! Jól esett, mert a változatosság kedvéért hullott ránk a sz*rság.
Dani ugye beteg volt, aztán alig épült fel leesett anyósoméknál a galéria lépcső 3-4 fokáról a kőre! Nagyon megütötte magát, főleg a fejét és a hátát. Azt hittem ott helyben megőrülök. Azonnal hazajöttünk és kihívtam a gyerekorvost, aki össsze-vissza vizsgálta, a reflexeit, szemét stb, mert az ilyen esés nagyon nagy bajt okozhat.
Kaptunk beutalót a kórházba,hogy ha hányni kezd akkor azonnal menjünk be.
Amúgy nem talált idegrendszeri eltérést, de 2 napig megfigyelés alatt kellett tartani Danit.
Na,Dani félóránként ordított. Éjjel 2-kor hányt, úgyhogy rohanás a kórházba. Nem részletezem milyen bánásmódban volt részünk. nagy nehezen csináltak róla fejröntgent (bennt voltam a szobában, remélem a bébinek nem ártott...), törés nem volt. Újabb vizsgálat majd hazaengedtek. Négy körül még fennt voltunk, Dani nem tudott aludni.
Másnap egész nap szédelegtünk. A dokinő naponta kijött, és mindennap telefonált este fele. Szóval jól megvolt figyelve a fiatalúr. Aztán kiderült, hogy megint begyulladt a füle...Láz, miegyéb...
Szóval kijutott nekünk. A felszúrást megúsztuk megint. Mára már jól van, már csibészkedik. Kép
Anyósommal kapcsolatos érzéseimről nem írok inkább, mert azt talán még a net sem bírná el. Ugyanis ő ott állt vele szemben a lépcsőn és szerintem a Dani azért esett le, mert ő ahelyett, hogy kézenfogta volna, "terelgette" lefele!!!És szegény Dani hátrálva persze rosszul lépett!!
Na, nem is írok erről többet, mert nagyon megviselt minket, nagyon megijedtünk, mi van ha komolyabb belső sérülése lett!!
Mindenesetre addig nem akarok anyósékhoz menni, amíg nem teszik gyerekbiztossá a házat. Mondjuk vakdugó sincs és sorolhatnám.

Ne haragudjatok nem tudok egyenlőre visszaolvasni
titeket, bár nagyon hiányoztok és biztos sok érdekes beszélgetésből maradtam ki. A talira úgy néz ki eltudok menni.
Mégegyszer köszönöm a hiányolást,puszi nektek:

Bellana-Linda
bellana

Bori, úgy tudom a családban senkinek nincs ilyen betegsége.

Zsuzsa, én is remélem. Belenéztem a topikokba de abbahagytam mert nem akarom magam feleslegesen hergelni amíg nem tudom tényleg baj van-e?

Bellana, nagyon sajnálom szegény Danit! De jó, hogy ma már jobban van. Kép

Chello
chello

Bellana:
Örülök, hogy itt vagy! Kép
Hát, nem semmi kálvária!
Nem akarok példálózni, de most már elképzelheted, mit éreztem, amikor ömlött a Zsófi fejéből a vér... Csak az ember gyereke ne legyen beteg!
Szerencsétek van a dokinővel, hogy ilyen lelkiismeretesen ellátja a dolgát!
Amit meg anyósról mondanál, meghallgatjuk majd szombaton!
ÉS addig is balesetmentes napokat!

Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Csak pár percem van, mert mennem kell lassan ebédelni.

Zsuzsa
Nem tudom, hogy zenész lesz-e a drágám, de ha akar, akkor persze lehet. Biztosan fog valamilyen hangszeren tanulni, de erőltetni nem fogom, ha nincs hozzá komolyan kedve, akkor nem. Viszont mivel az egész család zenész (Anyukám zongoratanár, hugom csellista, az ő párja ütős) nem hiszem, hogy pont a picurka ne akarna valamit tanulniKép

Anitabori
Én eleve ilyen örökmozgó és éjjelibagoly típus voltam, és vagyok is, de most azért egy kicsit elfáradtam ebbe a sok mindenbe. De ez van, amíg a ház nincs teljesen kész lesznek ilyen heteinkKép Gondolhatod, hogy mennyire szeretném, ha már a végénél lennénk! De különben jól vagyok, vagyunkKép

Különben tegnap elfelejtettem mondani, hogy kis Gergőnk kb 30dkgKép A hugom akkorát nevetett rajta, mint 30dkg sajtKép

Na, mennem kell, puszika mindenkinekKép

Orsi
19+6

avocado

Sziasztok!

hazaértem, de még nem olvastalak vissza benneteket. A csaj volt természetesen az UH. ÉS NEM ÍRT SEMMI ROSSZAT. Azt mondta, hogy teljesen normális értékei vannak Annának. kb 1180 gr, bár erre mondta a dokim, hogy akit reggel császározott, annak is 3 kg babát mondtak és mire kiért 4 lett belőle. Nemsokra tartja az uh ilyen adatait. Szóval minden rendben, a méhszéj is zárt. 4 hét múlva kell visszamennem. FArfekvéses, BPD 77 mm.

NA megyek adok enni Annának aztán majd jövök olvasni titeket.
Puszilok mindekit, köszi a drukkokat. Jól dolgozatatok az elmúlt 2 napbanKép !
MucskaANdi

Andi
Kép
mucska

IldikóKép
Laura nagyon ari lehet, igazi kis hölgy! Az unokahúgom is állandóan "sminkel", le se tagadhatná, hogy az anyja kozmetikus.Kép

JerryKép
Üdv a topikban!Kép

MucskaAndiKép
Örülök, hogy jó lett az eredmény!Kép

OrsiKép
Gratulálok Gergőhöz! Már én is nagyon várom a Praxist és én is Györffyhez akarok kerülni. Hány perces a videoanyag? Kép

AnitaBoriKép
A busz 11:05-re ér a Stadionhoz! Köszi!KépMegadom a számom mail-ben!Kép

BellanaKép
Ez tényleg elég horror ami veletek történt! Még jó, hogy nem lett komolyabb baj!Kép Remélem már mindenki betegség és balesetmentesen megússza nálatok az idei évet, mert a normát már régen túlteljesítettétek!Kép

Közérdekű közlemény: Timi jól van, de nem tud jelentkezni, mert tegnap hirtelen felindulásból elment táppénzre!Kép Sajnos a kismamatorna technikai okok miatt elmaradt, de elmentünk dumcsizni, legalább a szánkat megtornáztattuk.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mucska:
mit kapott enni Anna? Amúgy szívből gratula, remélem most fellélegeztél végre! Szép nagy lányka! Amúgy az UH becslése tényleg nem pontos. Zsófimnak viszonylag kicsi feje volt, így a súlyát is egészen alábecsülték! A farfekvés meg még változhat! Lazíts!

Egcsi:
ZSófi ugyan nem sminkel, de minden reggel felöltöztetem (van hogy ruhát rendel), és mondom neki, hozzon a hajába csattot, vagy gumit! ÉS ha nem hiszitek, akkor sem téved színben soha! Nagyon tudja, mihez mi illik! Eleinte azt hittem, véletlen, de nem! Van hozzá érzéke! Nekem meg így könnyebb!
Köszi az Infót Timiről. Amúgy igaza van, otthon a helye! És van állkapocs izomlázatok? Kép Lassan egymással töltötök minden nap pár órát! Kép

Én is kérek drukkot, 4-re megyek a fogorvoshoz. 2 tömés Kép
Szép délutánt!
Zsuzsa
zerko

Bellana!

Nem is merek véleményt mondani,ömlene a számból a sz@r -anyósról-,bocsánat!!!,és ma minket is meglátogat!sőt itt lesz holnap ,és szombaton is ,mert nem ér rá senki az én családomból.Már előre gyomoridegem van!KépKépKépKép
Nagyon sajnálom a kis manókát,remélem nem viselte meg nagyon a kórház.Én etől rettegek,hogy nehogy egyszer nekünk is menni keljen,Maya is produkált már hasonló dolgokat.És hallottam a kórházakbeli bánásmódról,hogy kikötözik a gyereket...stb...Kép
Erről ennyit,jobbulást nektek,és várom a visszajelzésedet,hogy mikor érkezik a vonatod!!!
Puszi,Nanda
nanda

Zsuzsa!
Drukk!
Én megúszom a fogorvost a terhességem alatt, szerencsére,mert amint belenyúl a számba hánynom kell.Pedig-sajna- lesz nekem is gondom...

Nanda
nanda

Zsuzsa!
Fogorvos Kép
Zsuzsi jelentkezett a talira?

Bellana!
Örülök, hogy megvagytok, már nagyon aggódtam. Remélem most már minden rendben lesz!

Mucska!
Akkor a héten csupa jó hírt kapsz. Holnap is mész még valahova?

Anikó!
Nem jöttél még meg az UH-ról?

Chello!
Szerintem ne aggódj a pajzsmirigy miatt, ha a családban nem volt senkinek valószínű neked sincs, de ha van is általában a terhesség után elmúlik és addig is gyógyszerrel jól be lehet állítani. Mikor lesz eredmény?

Mindjárt jön egy táblázat is, ha minden igaz.

Panó
panó

Kép
panó

Köszi Panó, nanda!

Panó: itt nem volt egy hónapja zsuzsi, az tuti, így nem is jelentkezett, hogy jönne. Kár! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Rántottát evett a kiscsaj. Muszáj nem rághatót enni, mert a páromnak csinálják a fogát, holnap lesz kész. Így szolidálunk vele.

PAnó: holnap csak a körzeti van, de az nem számít, mert a táppénzes papírt adja csak. Ezen a héten tényleg jó híreket kaptam. Most legalább 4 hétig nyugtom van, nem stesszelnek feleslegesen.
2 múlva megyünk 3 D-re. Akkor már a 30héten leszünk. Most is mondta a doki, hogy addig érdemes, ha szép képet akarunk.

Nanda!

Ne foglalkozz az anyóssal, vagy küldd le hozzám, mondtam, hogy helyre teszem.

Egcsi!

Köszike, ránk fért már! Pusza Kép

Bellana!
Remélem már más baja nem lesz Daninak, anyós nem semmi lehet. De jó, hogy nekem nincs ilyen bajom!
Puszi és vigyázzatok magatokre és ne idegeskedj, mert az nem tesz jót Alexnak.

Orsi!

Ha fiú lett volna akkor nekünk is Gergőnk lenne! Kép

Bori!

Hát valószínűleg nem lesz grillezés a hétvégén. Kép
Ömlik az eső és baromi hideg lett. Milyen jó volt a múlt hét, mikor kint volt a napon a pocakom!

Nixi, MAci2 puszi Nektek, üdv itt!

Chello! Kép
Neked is nagy cuppantós, nemsokára megy a levélke!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Bellana,
csak azt tudom kinyögni, hogy "ez nem semmi"...
Tehát megúszta a fiatalúr egy enyhébb kis agyrázkódással?
Hétvégén Ádira tudod hagyni, ugye?
Találkozunk szombaton.

Zsuzsi,
remélem, nem tudatosan hanyagolsz minket...
Megint az jutott csak eszembe, hogy Bellanát azért is hiányoltuk folyamatosan, mert ő általában naponta többször is be szokott jelentkezni hozzánk, meg hát náluk mindig történik valami...

Zsuzsa,
végülis hányan leszünk? 14?

Mucska,
örvendezek, hogy rendben az UH! Anna is szép nagy baba már...Fogadjunk, hogy ő is édesszájú lesz!

A sminkelésről: nehogy azt higgyétek, hogy egy fiúcska mellett ez kimarad az anyák életéből!!! Na jó, Dani nem magát festi ki, hanem engem. Úgy nézek ki utána, mint egy éjjeli pillangó. De rendes gyerek, utána arctejjel csodásan le is mossa...
Persze, van egy árkategória, ami fölött nem adom a kezébe a festéket, rúzst. És egy kicsit remegek, amikor a spirált használja...

Egcsi,
Timinek gratulálok, remélem, nem bánta meg a döntést. Majd szombaton úgyis mesél. Most megnézem, átjött-e a számod, nyomom az enyémet rögvest.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Hahó Mindenki!
Most nincs időm visszaolvasni,talán este,csak azt akartam mondani,hogy azt mondta a doktorbácsi,hogy szép ,egészséges kisfiam lesz!
Kép Kép Kép
Majd jövök:Anikó
vakili

Hú, Panó, köszönöm szépen, hogy beraktál a táblába, teljesen elérzékenyültem attól, hogy látom magunkat Kép (Hülye hormonok, ez ma kb. az 5. elérzékenyülésem Kép)

dzsungelcsiga alias bőgőmasina
dzsungelcsiga

Anikó!

Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Dzsungelcsiga!
nem baj, hogy bőgőmasina vagy, lesz ez még ígyebb is. Kép
Melyik másik topikban olvastalak?

Bori!

Amennyi sütit mi eszünk akkor tuti, hogy szeretni fogja az édességet. Párom , mint írtam tepsi számra tudja enni. Én meg csak enném Kép ( Na azért ám óvatosan, de bűnöző életet folytatok! Hú de jó volt a tegnapi somlói!!!!

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska,
Imádom a somlóit!!!

Anikó,
de jó, hogy minden rendben! Most aztán semmi izgalom, nyugtalankodás!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Én is, az a baj! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana! Jó sok mindenen mentetek keresztül, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta és Danival is minden rendben van. Sajna az ilyen anyósokról nem mi tehetünk.

Mucska! Gratula az UH-hoz és a somlóihoz. Én a madártejet jobban szeretem.

Anikó! Nagyon drukkoltam neked. Örülök, hogy jól sikerült a vizsgálat. Remélem megnyugodtál és minden rendben van mostmár.

Z.Zsuzsa! Én utálom a fogorvost! Kitartás!!!!!!
Ja! Kipróbáltam a módszeredet. Azt hiszem segített, mert este 10-től hajnal 4-ig sikerült egyfplytában alaudnom, amit elég régen nem csináltam már. Köszi!

Ma kényeztetős napom volt. Reggel jógára mentem, ott annyira jól éreztük magunkat, hogy 1 órát még beszélgettünk is a jógázáson kívűl. Azt hiszem kevés ilyen oktató lehet, aki az óra lezavarásán túlmenőleg is hajlandó foglalkozni a kismamák lelki bajaival.
Következett utána a fodrász. Persze újjá nem születtem, de jól esett egy kis felfrissülés.

Ebben a csúnya időben jót tettek ezek a dolgok a hangulatomnak.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Bocsi, hogy offolok kicsit.Kép

Vali!
Segítenél nekem? Ikreket várok én is és nemsokára lesz az AFP vizsgálat. Megírnád, hogy neked mi lett az eredménye? Van már két lányom de mivel ők egyedül voltak a pociban, nem tudom hozzájuk hasonlítani majd az eredményt. Sajnos sehol nem találtam erről infót, hogy mi a jó érték két babánál.
Nagyon köszönöm.KépKépKép

linato
linato

Linato!

AFP: 56,7
MOM: 1,6

Azt mondták picit kint van a tartományból, de ikreknél ez természetes.

Vali
C.Vali

Vali!

Nagyon szépen köszönöm.KépKépKép
linato

Lányok,
egy költői kérdés:
kinek van beépített hűtője?

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Megvan az eredmény, a nővér azt mondta jók az értékek. Kép Örülök neki de azért jó lett volna a dokival is beszélni.

Chello
chello

Chello!

Pusza és örülök!!!!! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

chello!Kép
Ha jo az ertek,jo az ertek a novernek is meg a dokinak is,nem?Orulok,megnyugodtal kicsit???
szoszi

U.i:A gyomoregesem kezd hihetetlen mereteket olteni...Kép
szoszi

Szöszi!

Rennie tabletta,állítólag ez segít,és kismamik is szedhetik!

Nanda
nanda

Úgy tűnik,én is megiszom holnap az én kis finom koktélomat.MUCSKA!Az egész dobozt bele kell önteni a vízbe?Már most az ájulás kerülget,de legalább a 2 órás szünetben felmehetek megkukkolni az én hétalvó fiacskámat!!!Kép
nanda
nanda

sziasztok!

Ezt most kaptam, mint nap mondása:
"A kisbaba olyan mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart."

Megjártam a fogdokit, és jól megkínoztak, így még nem hevertem ki! Kép

Mucska: akkor nem volt túl laktató ma az ebéd Kép
Mi ne tudnánk, mennyit eszik a férjed sütit? Fánk, meg meggyes piskóta??? Kép Kép Kép

Bori: igen, egyenlőre a listám szerint 14-en. Van még hely a gondolkodóknak is!

CVali: örülök, hogy segített a módszer. Szerintem ez a legegyszerűbb, és hatásos!
Neked fodrász, nekem fogorvos. Ez nem igazságos! Na ne ijedj meg, nem küldelek a fogdokihoz! Bár az enyém nagyon aranyos néni Kép

Anikó: ennél jobb híred nem is lehetne Kép De most nyugi ám!

Chello: ez nagyon jó hír! Gratula, és a topikokba be se nézz! Kép

Szöszi: vagy a nyers krumpli reszelve, és a levéből egy kanállal, napi max. 3X.

Na, most el. Szép estét nektek!

Zsuzsa
zerko

nanda: vigyél hozzá citromot! Úgy elviselhetőbb lesz! Szombaton majd kapsz rendes kaját is Kép

ZSuzsa
zerko

Nanda!

Tényleg vigyél magaddal citromot.

Nekem itthon kellett megcsinálni előző este. Reggel meg telenyomtam citrommal. Most nem esett olyan rosszul, mint a múltkor. Én 2-2,5 Dl vízben oldottam fel, de jó sokáig kellett rázni, hogy elolvadjon.

Vigyázz magadra és ne kóstolgasd, hanem zutty le egy nagy levegővel! Ha többször kezdesz neki sokkal rosszabb. Én egy kortyot hagytam ott, rám szóltak, hogy azt is meg kell inni és az rosszabb volt, mint előtte a 2,5 dl

Zsuzsa!

Holnap megy a párom a fogászatra és közölte, hogy utána ahétvégén miket kell sütnöm, ha már nincs grillezés. Szóval a hétvégén ő zabál nekem meg csorog a nyálam! De hát érte mindent, mert jól megszenvedte ezt a hetet!

Pusz:Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Kicsit bővebben:reggel 8 óra 10-kor értem a kórházba,kerestem a tömeget,amire felkészítettek,de nem találtam.KépCsak 4-en voltak előttem,és mindenkit pár perc alatt kidobtak.A doki nagyon aranyos volt,nyugtatott,hogy ez az érték nem is magas,de azért nézzük meg.Kifejezetten a problémás részeket nézte,többször is elölről.hátulról és mindent rendben talált.Mindent elmagyarázott és megmutatott türelmesen,még a nemét is megnézte nekem.Szóval megnyugtatónak tűnt,bár azt hittem,hogy hosszabb egy ilyen vizsgálat.Kb.3 perc volt.Mikor kijöttem,vigyorogtam,mint a vadalma,néztek is mindenhol.Kép
8 óra 50-kor már kint voltam a kórházból.Én meg készültem 3 napi hideg élelemmel,olvasnivalóval stb.Kép
Most egy olyan gondom van/a változatosság kedvéért/,hogy a jövő hétfői UH /Praxis/2 hét alatt már a negyedik lenne.Párom azt mondja,hogy halasszuk el 2-3 héttel,hogy addigra már jobban lehet látni a babót.Szerintetek???Nem ciki lemondani?

Orsi:nagyon szépek a képeid,jó neked,hogy látszik az arca.Kép
Te még így bírod az éjszakázást?Én már 8 körül hullafáradt vagyok.Kép

Mucska:Gratula az UH-hoz!!!

Chello:Örülök,hogy jók az eredményeid.Kép

Zsuzsa!
FogorvosKép Jobbulást Neked!

Most ennyi jutott eszembe,remélem nem hagytam ki semmit.
Még egyszer köszönöm a drukkokat mindenkinek,és már nagyon várom a TALIT!Kép

UI:Nekem azt mondták a lányomra,hogy olyan 2700-2800 gramm lesz,de elég az egy kislánynak.Jól meglepődtek,amikor megmérték:3900 gramm lett.Én mondtam,hogy nagyobb lesz,de nem hittek nekem.Kép

Puszi mindenkinek:

Anikó
vakili

Anikó!
Örülök,hogy jól végződött a kezdeti izgalom!Kép

Zsuzsa!
Mit csináltak,hogy megkínoztak?Pihenj,jó hogy túl vagy rajta!Kép

Bori!
Még meg sem köszöntem a foltos dolgokat,én is csak olyat hallottam aki magának csinálja,én viszont sajnos ehhez béna vagyok,és nincs is varrógépem.Mégegyszer köszi!!!Kép

Puszi Nanda
nanda

Szép estét mindenkinek!

Jó sokáig tartott, de sikerült végigolvasni a topikot. Kép
Kissé kavarognak a fejemben a dolgok úgyhgy senki ne bántódjon meg ha nem említeteném. Kép

Viszont hihetetlen aranyosak vagytok, hogy ennyire hiányoltatok!! Mindegyikőtöknek millió puszi ezért! Totál meghatódtam, itt könnyeztem a monitor előtt!

Nanda: megkaptad a mailem? Ádi feltud vinni pestre. Köszönöm, hogy elvittél volna,de akkor majd csak az étteremben találkozunk. Kép

Szöszi: nagyon csini vagy a képen és szépen gömbölyödsz! Kár, hogy olyan messze vagy és nem tudsz jönni a talira!

Vali: én 18-19 hetesen voltam a praxisban. Kép

Dzscs: de jó, hogy megint feltűntél! Akkor elhagytad a pár hetes kismamik topikját? Kép
Amúgy ki volt az a nő aki a frászt hozta rád a praxisban? Mi is egy nőnél voltunk, de ő normális volt.

Kinga:lenyűgöző a sztori a dédidről! Hogy fért el benne 8 kg gyerek + a tartozékaik??? Hogy tudta megszűlni őket?! A családfád nagyon izgi, jó lehet tudni ilyeneket. Írj még ilyen érdekes dolgokat! Kép
Az "édes hármas"-on jót derültem. Kép Ismerős szitu. Kép

Zsuzsa:ha te nem látszol kismamának, akkor senki, de sajna észrevettem, hogy nem csak alkalmi süketek léteznek, de alkalmi vakok is. Kép
A pasikat megkaptam. Kép
A talira visz valaki hozzátartozót?

Tali és ruha ügy: nekem sincs semmi extra ruhám, egy nadrágban és felsőben megyek, remélem senki nem lesz túlöltözve, ugye? Nehogy ott égjek!

Anikó: mindent köszönök. Kép

Egcsi: látom rátok is jár a rúd. Kép Bízom benne, hogy a férjed megkapja az állást!

Bori: jó dolog is a lovaglás! Én is szeretek nagyon. Kép Bár már 3-ik éve nem ültem lovon. Kép
A Chiccós gumikarika, hogy működik???? Hol lehet szerezni???

Jerry: üdv közöttünk!!

Most megyek szunyálni, van mit pótolni, imádlak titeket, mindenkinek sok puszi, annak is akinek most nem írtam:

Bellana- Linda
bellana

Sziasztok!

Szöszi: én is láttam ezt a filmet! Szerintem jó volt, de a címét már nem tudom. Gyomorégés Kép

Chello: örülök, hogy nincs baj a pajzsmirigyeddel! Hát igen úgy tűnik Gömböc sem lesz éppen kicsi. Pedig egy héttel kisebb is mint a számolt kora, mert nem fél időben készült, hanem egy héttel később.

Bori: az elsőnél se kérdeztük meg, és úgy sokkal jobb volt!

Zsuzsa: remélem ma már nem fáj a fejed! Igen, nagyjából azt csináltam amit akartam, bár leginkább csak aludtam Kép Méhszájam a másik kettővel is ilyenkor már kezdett nyílni, aztán Lilit még túl is hordtam, úgyhogy nem aggódom emiatt. Nóra fogmosás: imádja. Meg naponta ötezerszer akar kezet mosni, én meg utána öltöztethetem Kép UH-n meg előre mondtam most is hogy meg ne mondja! Remélem holnap jól sikerül a tali, már én is várom! Fogorvos Kép

Bellana: hát nem irigyellek! De az azért jó, hogy Daninak nem lett semmi komoly baja, gondolom, hogy ő is nagyon megijedt!

Mucska: grat az UH-hoz!

Sminkelés: nálunk a színes labbelo által lett kifestve az összes állat, baba. Nóra a jelenlegi állapotok szerint inkább fodrász lesz Kép

Anikó: de jó, hogy minden rendben van nálatok!!!

Vali: irigy vagyok a kényeztetős napért!

Nanda: drukk a cukorhoz, citrommal elviselhető!

Egyre hidegebb van, pedig én már elraktam a téli cuccokat Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Mucska! Írtam emilt! Tudod mi az érdekes? Most olvastam, hogy te is kislányt vársz és Anna lesz a neve! Ugye? Hát, én ezzel ugyanígy vagyok!!!

Többiek! Mariann vagyok és szegedi, viszont én is nyárra várom a babámat, most vagyok a 27. hétben. A terhességet nagyon jól viselem, kezdettől fogva semmi baj, csak mostanában lettem sírós! Pedig nem vagyok az a bömbis fajta, de mostanában kell! Nem jó, mert legtöbbször nem tudom, miért sírok. Másnak is van ilyen problémája? Mit lehet tenni ellene?

Sziasztok!

Mariann
marcsababa

Szia MAriann!

Jó hogy idetaláltál!
Olvastalak a másikban reggel, direkt azért írtam oda, mert egyébként nem szoktam. Nem mindig tetszik annak a topiknak a hangvétele.
NA megyek és olvasom a leveled és megy a válasz is nemsokára!
MucskaANdi

Andi
Kép
mucska

Szia Mindenkinek!

Én ma tiszta happy vagyok, hisz jó hírek voltak csak a héten nálunk. Bejelentkeztem 3 D-re. Ápr.5 17 óra és megint a doki néni. De tegnap már nagyon rendes volt.
Mégegyszer köszi a drukkokat.
Reméelm mindenkinek ilyen szerencsés het volt. Holnap meg tessék ám ránk is gondolni, akik valamiért nem tudnak menni talira! Remélem nagyon jól sikerül és jót dumcsiztok. Aztán részletes beszámolót kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusza Mindenkinek: Mucska Andi

ui: MAriann: a hormonok ellen úgysem tudsz nagyon mit csinálni. Pityeregj, ha úgy tartja kedved. Aztán meg vigyorogj nagyokat, hisz boldog kismama vagy!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

ZsuzsaKép
Remélem túlélted a fogorvost! Nekem 5-én lesz kivégzés, választhatok, hogy tömés vagy a zománcjavítás!Kép

AnitaBoriKép
Mail-t megkaptam.Kép

AnikóKép
Gratula az egészséges(!) kukacoshoz!Kép Szerintem lemondhatod a Praxist, mindig van olyan akinek jól jön egy hirtelen üresedés!Kép

ChelloKép
Örülök a jó eredményednek!Kép

SzösziKép
Sajnálom a gyomorégést.Kép A pattogatott kukorica sem segít?Kép

MariannKép
Üdv a topikban!Kép A sírósság ilyenkor normális, szerintem majdnem minden kismamával előfordul.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok Lányok!

Mostanában így délelőttönként jutok a géphez, este már úgysem lenne erőm, olyan hulla vagyok mindig!Kép
Tegnap este végre sikerült a végére járnunk még 1-2 be nem szerzett dolognak a házba, mint pl. 2db wc-kagyló, 2db wc-tartály, padlásfeljáró és egy bidé, ami hihetetlen milyen drága!!! Szörnyű, hogy itthon ez még mindig luxus, hogy valaki bidét akar használni! wc-ket már 5-6 ezer forittól is lehet kapni, bidében meg a legolcsóbb 13.900 volt, de persze az nem tetszett, úgyhogy így potom 15.900 pénzünk bánjaKép Ráadásul nem ennyire számoltunkKép Na mindegy, ezzel jár egy építkezés! De legalább a padlásfeljáró és a többi most akciós volt, úgyhogy azon egy kicsit spóroltunk!
Az ablakaink második része elvileg ma jön, de persze nem tudtak elindulni időben a gyárból, mert állítólag lerobbant a kocsi, úgyhogy csak 12-fél 1 körül érnek ide, mi meg 1-től tanítunkKép Csak hogy egyszerűbb legyen az élet!!! Na, de ha megjönnek végre ezek a fránya ablakok, akkor beépítik és már szép lesz a házKép Jövő hét elején megy fel a cserép is, szóval haladunkKép
Ha sikreül ma a mosogatót is megvesszük, mert kinéztünk egy helyen ahol most akcióban van és féláron meg lehet kapni. Ez gránitmosogató, ami piszok drága, de úgy döntöttünk, hogy mivel a konyhabútor nem lesz olyan nagyon sok, erre rászánjuk, mert sokkal jobb, mint a sima krómos mosogató.
Jaj, most nézem az órát, lassan mennem kell!!!

Egcsi
Kb. 14-15 perc videóanyagunk lett, szerintem az tök jó, és elég is. Kérheted magad Győrffy dokihoz, én is úgy csináltam.

Mucska
NévválasztásKép

Zsuzsa
Nagyon jó a vicced, akkorát nevettemKép
FogdokiKép De holnapra ugye rendben leszel?! Mert ott jókat kell enniKép Alig várom, nyamm, nyammKép

Mucska, Nanda
Úgy sajnállak titeket! Nálunk a cukormérés sima reggelizéssel zajlik, hál Istennek és azt mondták nekem, hogy az még jobb is, eleve nem terhel le annyira, ráadásul pontosabb adatot ad.

Ma vagyunk 20 hetesek!!! Valamivel meg kéne ünnepelnünk a párommal, hogy félidősek lettünk!
Még mindig csini kismamiz és szerinte nagyon jól áll nekem a pocakKép Olyan édes!Kép

Gergő tegnap nagyon mozgékony volt, legalábbis gondolom, hogy ő volt, mert egészen fent a pocakom felső részénél nagyon gyors, apró rezgéseket éreztem, de jó sokszor tegnap.
Szerintetek a pici volt?

Mennem kell, de még megpróbálok jönni délután is.
Ma tanszaki koncertem lesz a gyerkőceimmel, úgyhogy ma nem lesznek órák, csak próba, biztosan tudok még jönni hozzátok is.

Puszika mindenkinek!!!

Orsi
20

avocado

Sziasztok!

Ma megint jó napom lesz azt hiszem. A Kinga ajánlása szerint elmentem Selly Éva masszőrhöz.
Több mint 1,5 órán keresztül "simogatott". Nagy élmény volt, bár a frizurám tönkre ment, még a babáim is csendben figyelték mi történik.

Szerinte nincs hátizmom, azért fáj a hátam, mindenképpen erősíteni, fejelesztenem kell. Azt, hogy nincs egy kis túlzásnak tartom, de abban tényleg igaza van, hogy fejlesztenem kell. Mutatott néhány gyakorlatot is, amit minden nap kell csinálnom.

Szerencsére látom mindenkinek jól sikerültek a vizsgálatok és jó hétvégének nézünk elébe.

Készültök már a holnapi napra?

Mariann! Üdv köztünk!

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Anikó Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben lett Asszem ezt az AFP-t tényleg csak kismama-riogatásra tartják.

Bellana Kép
Már aggódtam érted, bár van valami mondás rossz pénzről, ami nem vész el... Kép De örülök, hogy ti is rendbejöttetek.
Amikor múltkor nekidőltem arccal a lift falának a munkahelyemen (mindig szoktam), és a hasam hamarabb ért a falhoz, mint az arcom, na akkor úgy döntöttem, hogy kiöregedtem a "pár hetesből" Kép
Praxisban (eddig ügyesen nem írtam le, de úgy látszik nem bírok célozgatósan fogalmazni) a Győrfinél voltunk, ő ijesztett ránk egy kissé, de már eldöntöttük hogy "úgyis minden rendben van".

Mariann Kép
Én igazán át bírom érezni a problémádat És én sem tudok tenni ellene semmit, de engem annyira nem aggaszt Kép. Kismama vagyok, hormonok hatása alatt, minden jogom megvan a napi 5szöri bőgéshez. (A neheze inkább a páromé, ő egyáltalán nem bírja elviselni, ha sírok, és baromi ideges lesz, és nem érti, hogy ezzel nem is kéne törődnie...)

Na pusz mindenkinek, jó talizást (hát le bírnám cserélni anyósozást erre) meg minden
Dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Rosszul aludtunk mindannyian Kép, de a fogam nem fáj Kép!
Főzöm már az ebédet holnapra, nehogy éhen haljon az itthon maradó családfél!

Mucska: gondolunk majd rátok! Mit együnk helyetted?
Látom, a te férjed is szenved. Mit kínoztak rajta?
És mit kell sütnöd szegénykének?
Akkor nem kell sokat várni a köv. mozira neked sem!

Anikó: akkor mázlisan ment minden. Az UH halasztás kapcsán passz!

Nanda: tömtek egy jó nagyot. Mindenem elzsibbadt, kivéve a fogam egy része. És a hidegre nagyon érzékeny volt. Ez van, most már csak megnyugszik. Nálam ez nem az első ilyen fog volt... Kép

Bellana: én tényleg aggódtam miattatok az emailedig!
Úgy tudom, mindenki csak a babáját, vagy a babáit hozza. Miért? Nálad van valami baj?
Túlöltözve??? Majd elkérjük Ildi rúzsát! Akkor túlsminkelve leszünk Kép

Linó: sejtettem, hogy te nyíltál a többi gyerkőccel is. Én a Zsófival nem, így a doki azt mondta, valszeg most sem fogok!
Kezet az én lányom is imád mosni. Állandóan pancsolna, locsolna.
A fejem ma már jó!

Szia Mariann!
Nálam már elmúlt a sírás. Bizti a hormonok teszik. Szerintem ne tegyél semmit! Hordj magadnál zsepit!

Egcsi: az még több, mint egy hét! És mit választasz? Amúgy egyik sem jó sajna…

Orsi: bidé? Szupi mosogató? Nem semmi lesz az a ház! És még ablakok, és tető is…
Én is remélem, hogy holnap már enni is tudok!
Gratula a 20 héthez!

Cvali: simogatott? Az jó!!! Amúgy a hátizom máskor is jól jön majd! Erősítsd csak!
És készülünk!

Szép napot, és már csak egyet kell aludni! Holnap TALI! Még egyszer Bartók Béla út 40. Marcello étterem, 12 óra, foglalás ZERKO névre.
Az étterem pincében van, és a Humanic mellett, a Körtér felé!
A bizonytalankodók is befuthatnak, ha van pár percük! Akinek még telcsiszám kell, írjon mailt!
Kocsival érkezők! A környék java fizetős parkoló! Nem tudom, hogy 12-ig, vagy 2-ig! Jó ha tudtok róla!

Zsuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!
És egyetek helyettem valami finom pizzát is, ugyanis visszatalált az étvágyam Kép
Párom a múlt héten elment, hogy elől mozog 2 foga.Hátha tudnak rajta segíteni. Tudtak.Kép
Kihúzták, sőt mellette még kettőt, mert öröklődött fogínysorvadása van és csontritkulása. Doki szerint nem tehet róla. A múlt héten csak pépes kaja, meg sem meleg, sem hideg, sem sós, sem édes, mert nem biták a lecsiszolt fogai. Mára viszont elkészült az új potom 195000 Ft-ért. Kép

Piskótát minden mennyiségben! Kép

Orsi!
Igazán nem irígyellek a házépítés miatt! Csak ha vége lesz, de akkor nagyon.

Vali!
Irígy vagyok a masszázs miatt. Nekem most kezdett fájni a hátam egy kicsit. Kép

Dzs:

Biztos minden rendben van. Az ijesztgetésről én is tudnék mesélni neked hosszasan. Minden jó ha a vége jó!

Puszi Mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska: együttérzek vele. Nekem egy ciszta miatt húztak ki 5 éve 3-at! Nekem is szép új fogaim lettek! Hány fogat építettek be neki? Még pár nap, és olyan lesz, mintha az övé lenne! Kép)
Akkor a pizzánál gondolunk majd rád, rátok Kép
Amúgy a mai mérlegelés szerint rám is felugrott egy fél kiló! Kép Bár most már a babánk heti 20 dekát hízik! Csak a baba. Plusz az egyebek. Így bele kell törődnöm asszem. A köv. fél majd holnap ugrik fel Kép

Zsuzsa
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?