Sziasztok!
Evelyn: mi még a ferdeszeműeket és a feketéket is megbámuljuk... mindent, ami az általunk tipikusnak tartottól eltér. Hát hogyne néznék meg Eliotot is... és vannak, akiknek nem volt gyerekszobájuk, és ilyen bunkón viselkednek. Sajnos ilyet nem lehet kivédeni, legfeljebb felkészíteni a gyereket, hogyan reagáljon rá. Te stramm mami vagy, és biztosan remek alapot adsz majd Eliotnak!
Nem tudom, segít-e, mert teljesen bagatell a ti esetetekhez képest, de elmesélem. Oti első napja volt az oviban. Nyugtáztam, hogy mindenkinél alacsonyabb és vékonyabb (belesajdult a szívem, de hát ez van, ő ilyen alkat). Aztán kézmosásnál mellé keveredett Balu nevű csoporttársa (akit nem kedvelek, mert nagy hóhányó és alfahím akar lenni, ezért mindig beszól Otinak - aki persze kedves, nyugis, sosincs büntiben, imádják a lányok
) és akkor is beszólt Otinak: "én nagy vagyok, te meg kicsi vagy". Oti csak állt és nézett, én meg, mivel ott voltam velük, mondtam, hogy aki oviba jár, az mind nagyfiú már. Oti még ma is emlegeti, hogy Balu ezt mondta neki, hiába beszéltük meg százszor, hogy nem volt igaz.
Mártinak jobbulást!
Jázmint, Leát Isten éltesse!
Zsuzsák, Zsuzska, boldog névnapot!!!
Teó, sajnálom az angyalkádat (és persze mindenkiét, akinek van). Rettenetes lehet megélni, de hát itt vannak gyönyörűséges, egészséges babáitok!
Név: szerintem Natira nagyon illik: nőies, finom, teli önbizalommal és belső szépséggel.
Szülések: nekem mindkettő nagyon gyors volt, bár ez az orvosok érdeme
Néha úgy érzem, mint Tita, hogy kipróbálnám a vajúdást. De hát Otinál próbáltuk, és nem haladt semmit, és majdnem ráment a gyerekem. Úgy tűnik, nekem ez volt megírva, persze nem bánom!
Dodó, sajnálom a bosszantó utazást!
Ági, jó, hogy erre is jársz!
Szly, drukkolok, hogy a gépetek rendben megérkezzen!
Marcsi: kitartást! Jobbulást a családnak!
Nagyika: gyújtottam este gyertyát, gondolatban megölelgettem, és bocsánatot kértem tőle a mulasztásaimért (Otinak az ovis képét nem küldtem el, nagyon keveset beszéltünk már mostanában. Le akartunk menni meglátogatni még, de hát folyton beteg volt valaki. De most már mindegy.). Igazából most szakadt rám, hogy többet idelent már nem leszünk ilyen közel. Apának rettenetes nehéz lehet azt a táskát szállítani... főleg úgy, hogy közben még Ottancsot is vitte farsangolni.
Mennem kell Otiért, ha tudok, még benézek!