Sziasztok Kismamák!
Anuk, tényleg még olvasni is rossz a cukorvizsgélat sztoriját. Neked mindig ilyen érzékeny a vénád, még borogatni is kell? Nekem olyan átlátszó a bőröm ott, meg kidüllednek az ereim, hogy még a kezdő is rátalál a vénámra...
Olyan finom kajákat emlegettek, szilvás gombóc, körözött, rakott krumpli...Ki írta azt a kefires-grízes gombócot? Nem ismerem, de érdekelnének a részletek, ha nagyon ráérsz, megírod, miből mennyi?
Medencecsontom nekem is rendszeresen fáj, de Tőletek tudom, és megnyugszom, hogy rendeződnek a csontok. TNekem, azt hiszem, már szélesebb a csípőcsontom, mint baba előtt, gondolom ez így is marad... Viszont éjfél körül lefekvés előtt/után néha olyan heves szívdobogás fog el, szakaszosan egy-két percig tart, ez mi lehet? Nagyobb megterhelésnek van kitéve a szívünk vagy ez valami rendellenes? Remélem van valami kardiológiai vizsgálat a szülés előtt.
Az aneszteziológus pontosan mit csinál? Mert kötelező időpontot kérni hozzá mindenkinek a 8-ik hónapban. Eddig azt hittem, altatóorvos, de gondolom már, hogy több/más.
Noémi, részvétem, sajnos már rajtam se segít a szilvakúra, hihetetlen, hogy három napja napi háromszor-négyszer eszem, de csak input van, output semmi...hétfőn felírt a doki egy port, Na klorid, Na bikarbonát, meg K klorid van benne...persze semmi hatása,
Mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha a nyuszika nem sz..rna, kipukkanna...hát rám lehet ez vár
Babaturi(meg egyáltalán turi) itt nem létezik, viszont ruhalerakó konténer nagyobb utcasarkokon van, tiszta, zsákokba csomagolt fölös ruhákkal...hmmm, biztos ott is lehetne turizni
4D-vel nekem sincs szerencsém, bár a dokinak átkapcsolható a gépe, de nem teszi, mert nem szereti
igaz, nem is fizetek érte. Itt valahogy az terjedt el, hogy több káros sugarat ad ki, és nem akarják zaklatni a babát...meg hogy az csak mozi...azért jó lenne egyszer, különben se hiszem, hoyg a magyar dokik ne tudnának róla, ha olyannyira káros lenne. Inkább itt nem kényeztetik el a kismamát, azt kapja, ami kötelező.
Bambuszmatracról hallottatok már? Mert itt csak sima van, vagy bambusz, a kókuszmatracot nem ismerték. Gondolom a lényege ugyanaz lehet, nem?
Na jó, nem bombázok több kérdést, pihenjetek sokat, pláne hasfájósok és dolgozó Anyák