Lindám, jobbulást! Remélem, nyugodt lesz/volt az éjszakád!
Akata, a rotánál nem az van, hogy az oltás nem is véd mindegyik fajtája ellen? Lehet, hogy rosszul tudom... hány éves korig lehet érdemes beadatni?
Kike: tehát jóindulatú? ennek örülök!
Orsi, Emma babád cukker!!!
A gyönyörű táj a park, ami a házunk mellett van
itt, Kőbányán.
Amúgy is szép, de most kifejezetten az előnyös oldalát mutatja
Ti is szép helyen laktok!
Dodó, gyönyörű helyen laktok! Kérdeztük már, miért is Svédo-t választottátok? Biztosan, de bocs, ennyire működik a memóriám...
Kriszti, Bencéd édes!
Viki, kérhetnénk majd egyszer autogramot a híres Lacitól?
Barátnődnek gratula!
Titi: hihetetlen, hogy ez történt a szomszédoddal! Annyira szörnyű, hogy ilyet kellett megélnie... sógornőm a 38. héten veszítette úgy el a babáját, hogy előtte 3 nappal a ctg rendben volt... hál'Istennek azóta van egy 8 éves nagylánya, a picikéje meg egy hete szuszog mellette
De te ne is gondolj ilyen rémségességekre, minden rendben lesz veletek! Ahogy Akata is írta: ez nagyon ritka!
Tami: tollfoltos Anna tünemény... asszem, ez nem sz@ranyaság, hanem nagyon eleven és érdeklődő gyerek
Véda: várjuk a híreket rólatok!
Közben elolvastam a könyvedet. Annyira a hatása alatt vagyok még, hogy egyelőre még érlelem, amit mondani akarok neked
Ami, nagyon sajnálom a bunkó orvost! Oti első gyerekorvosához rendszeresen járunk vissza kontrollra, és egyszer régen megmutatta, hogyan kell olajozás-dörzsölés után kifésülni a hajából a koszmót. A SAJÁT FÉSŰJÉVEL
Az volt a találkozásaink mélypontja, akkor még főnök volt. Amióta nincs felelősség a vállán, nagyon jó fej.
Fütyi-ügy:
Ez durva! Szegény Áron!
Még a sebész szakorvosok is csak óvatosan, kenőcsözéssel próbálkoznak először... már amelyik... Oti majdnem hároméves volt már, amikor nagyon trutyis lett a fütyije, és kitakarítás után egy ügyeletes sebész hátrahúzta a bőrét... Na, utána pár hónapig járhattunk még kontrollra, meg kenegethettük, fertőtleníthettük, mire helyreálltak a dolgok...
Viki, Akata: nálunk nincs szomszéd gyerek, csak simán szomszéd... aki percekig kopogott, amikor Natinál próbáltam az Aludj jól- módszert. Hát ezért is várok még... majd a napközbennel kezdem, amikor Oti már újra jár oviba.
Viki:
[quote]O írta:tit imádom! Ha fiatalabb lennék 25 évvel, akkor nagyon szerelmes lennék bele.
Örülnék is egy ilyen belevaló menynek, de tudod, a jóbarátságunknak vége lenne...
rémes anyós lennék
Holnap ovis farsang! Kike, ugye, nektek is holnap lesz a farsang? Jó mulatást! (nálunk sajna szülők nem lehetnek ott....)
Megyek, még varrok egy zsebet a bohócruhára.
Még fel kell dolgoznom, hogy az éjszakát, először és utoljára, nálunk tölti Apa nagymamája. Nagyon fura.