Új privát üzeneted érkezett!

Na minden kívánságom így teljesüljön... Jött egy hókotró és eltolta a havat :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat AFP és kuki ügyben, de nem engem illetnek :D

Koszmo: nekünk súlyos koszmónk volt, de Babe koszmó elleni 3-4 nap alatt megoldotta...semmi dörzsölés, sikálás csak mosás :D csak óvatosan mert a sógórnőmre simán rásózták a babe sampont, hogy az is megteszi, de kifejezetten a koszmó elleni kell.

Csajok!
Nekem valami jó köptetőre lenne szükségem, mert Daninak csúnya tüdőgyuszija van és sinupretet írtak fel neki, de az annyira szar, hogy nem veszi be vagy ha beveszi akkor szerencsétlenből kijön :(
Pedig ő nem finnyás...amúgy mindent bevesz...de ez szörnyű :?
Valami tipp???? S.O.S!!!!!!!!
A homeopátiás löttyöt kapta már, de sajna az ide túl gyengus volt :(

Dorka!
Dani egy éves korára sem duplázta meg a születésit...most 8500g...3600-al született. Bizti kedvéért csináltak egy vérvételt 1 évesen, hogy nem vérszegény-e meg ilyenek, de semmi baja...azóta dokinénink se firtatja :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a gratulációt!!! (bocsánat,hogy nem név szerint teszem ezt meg)
külön örülök neki,hogy megértitek a "csalódottságomat" és nem köveztek meg érte. Mert nem arról van szó, hogy nem örülök, sőt nagyon is és még mindig izgulok,hogy egészséges legyen, hanem nagyon-nagyon bíztam a lányban, már Petyánál is nagyon lányt akartam. Lehet,hogy pont azért lettek fiúk, mert túlságosan kislányt szerettem volna.

Dorka: Várom a képeket.

etenci: akkor érted, hogy mit érzek. Én sem cserélném el őket, csak kipróbáltam volna, hogy milyen egy kislány.

Renáta: Tegnap voltam uh-n. Bevallom már kb 2-3 hete álmodtam vele és akkor kisfiú volt, így "számítottam" rá, de azért bíztam benne,hogy talán csalóka volt az álmom. Kíváncsi vagyok,hogy nálad mi lesz.

Tigrincs: Én is pont így vagyok, hogy szégelem magam,hogy "csalódottságom "miatt. Nálunk sem lesz 3. (kivéve ha nyerünk a lottón), nekem is nehéz volt apát meggyőzni mégegy babáról, tavaly ilyenkor még azt hittem,hogy soha nem lesz több gyerekem. Mondjuk mikor hívtam és mondtam,hogy fiú, akkor ő mondta, hogy majd a harmadik lány lesz :shock: Kicsit meglepődtem, de nem hiszem, hogy komolyan gondolta.

Andi: Hogy van az anyukád? Jó a kép! Ügyes vagy Orsi! Bandáztatok??

Orsi: jobban vagy már? Lehet, hogy mi is elkaptuk, mert én tegnap voltam szarul, ma pedig Petya úgy kelt, hogy összehányta az ágyát :roll: :shock: [/b]

KépKép

KépKép
cukorfalat

KAti!
azt hiszem erről a "cukrozásról" leszokom :lol: tiszta ciki hogy összekevertelek titeket! :lol: Biztos nem hatott még a kávé (vagy már elmúlt a hatása), pedig még gondolkodtam is előtte, hogy kinek is kell gratulálni. :? Ennyit a lakásban elszórt agysejtekről!!! (Aprooka után szabadon!) :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi-nagyon jó a rajz!!!de hogy is van ez????Orsi alkotta???-lehet lemaradtam???? :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Igen, Orsi rajzolta

Brigi
kb. 1 percet bandáztunk :lol:
anya nagyon nem jól, max fájdalomcsillapítót kap és szinte semmit nem eszik......

emano/Andi
KépKép
emano

Andi: Nagyon sajnálom anyukádat! Bízom benne,hogy mégis lekűzdi a kórt!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi
sajnos nagyon kevés rá az esély, alig 40 kg...

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi!
nagyon ügyes vagy!!! :D :D tök jó lett a Balu kép! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó már megint a babanet :evil:

Judy, Brigi köszi. nem tudom mi lehet. eddig jó volt, az albertkeksz jót tett, de most megpróbáltam egy kis vadast+krokettet... görcsöl a hasam. :cry:

Jobbulást Brigi Petyának is!

és köszi a dícséretet a képhez. nekem annyira nem jön be. mármint a munkám, Balu nagyon édes. Ennél jobbat is tudok, vlhogy tegnap nem voltam a toppon. :roll: Máskor jobb lesz.
snooopy

tudom mit akartam még. kinn voltam K-val egy kicsit, a parkban találkoztunk egy 13hós kislánnyal, K rögtön udvarolt, mindenhova követte a csajt. édesek voltak. a kislány adott neki puszit, de kb 20cm távolságból, nem ért hozzá. :lol:
korán kezdi. apja megjegyzése: K már most többet csajozik mint ő eddigi életében. :lol:
snooopy

Sziasztok!

Túl vagyok a reggeli hólaptoláson. 6-kor meghamiztattam Jázt, utána meg kinéztem az ablakon és gondoltam meglepem Apát, hogy mire elindul dolgozni, ne Neki kelljen elhányni :lol: a havat! Erre tessék, még mindig itthon ül a nagygép előtt!!! :twisted: Na jó, bevallom IMÁDOK :!: :!: havat lapátolni!!! De tényleg!!! És hogy tudok Apára haragudni, ha elhányja helyettem!!! 8)

Eni!

Mielőtt még el nem felejtem.... :lol: Ha már Te ennyire otthon vagy "búlvár" :lol: ügyes szülésekben, akkor csak nagyon halkan megsúgom Neked, hogy JaSza egy napon született Geszti Sára Lujzával!!!! :lol: :wink: (csak Ő a Szent Imrében született)
Csak mert ezt nem említette még senki!!! :lol: 8) :wink:

CokorB!

Na ha már a sors csak lányokat ill. fiúkat adott Nekünk, akkor majd az unokáinkon :lol: :wink: kiéljük magunkat!!! Mert biztos vagyok benne, hogy a Gyerkőceink majd kb. 30 év múlva meg fognak ajándékozni Bennünket - nekem fiú, neked lány- unokákkal!!! Egyébként, ha lehet "szavazni", akkor én a BÁLINT névre szavazok!!! Nekem is ez lett volna a neve a kisfiamnak!!! Már 17 éves korom óta "őrzöm" ezt a nevet!!! :? De hátha majd az unokám...... :roll: Szóval ha valamelyik Lányom lesz olyan kedves és esetleg ezt a nevet adja majd a Gyerekének.....
Álmodozni ugye azért lehet?!?!?! :roll:

Orsi!

Rajz nagyon TUTI!!!!! Nem tévesztettél Te véletlenül pályát?!?!?! :roll:

Súly gyarapodás!
Hát szerintem ez annyira egyéni és genetikai függő!!! Adri mindig a minimális 500 g-ot hízta havonta. Kíváncsi leszek Jázra!
De addig, amíg nincs semmi baja és egészséges és eszik rendesen, szerintem addig kár bárkinek is izgulnia!!!! Szerintem Ők úgy is tudják, hogy mennyi kajára van szükségük!!!! Persze az odafigyelés azért nem árt.....de nem kell "parásra" venni a dolgot!!
Adri most lesz 4 éves és a születési súlyának (3400g) most a 4x-ese a súlya. Na szóval 13.8 kg most. Kicsit bénára sikeredett ez a megfogalmazás! :roll: Pedig, ha látnátok, hogy mennyit eszik!! :shock: De valszeg Neki gyorsabb az anyagcseréje is!

Na megyek, meg Cicifalónak :lol: etetési ideje van!!!

További szép napot Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Na, hétágra süt a napocska, végre eljutottam 3 hónap után babamasszázsra és Levi éjjel csak 2x kelt....ennél jobb nem is lehetne..

Szóval köszönöm, hogy vagytok és öregasszonyosan nyavalyoghatok, meg kifakadhatok néha, mert ugye ezt csak az érti aki benne van. És nagyon köszi a jótanácsokat is. Sajna Levi nem nagyon tűri a meitai-t, de próbálkozunk. Tudom, Zsu, még mindig lógok a képpel. sorry...
Reni, szóval a sörényes a ludas??? :-)
Szóval bocsi bocsi, próbálok csak ritkán ilyen mélyre kerülni és azért ugye tudjátok, hogy imádom ezt a rosszcsont kölköt :!: :lol: csak néha nagyon ki tud borítani... :oops: :oops: :oops:

Cukorfalat, annyira tudom miről beszélsz. Amióta úgy pár évesen először kijön az emberen az "anyai ösztön" :lol: azóta tudom hogy kislányom lesz....fiúnevem nem is volt. Plusz mi a 28.-29. hétig kislányt tudtunk. Szóval nekem is az első pár perc ledöbbenet volt, hogy Levi Levi, de nem cserélnék...majd a következő, vagy az sem. :D
Nagy nagy grat az Afp-hez!
Jobbulást!
Nekem a Barnabás tetsz nagyon! Benéből jó sok van itten, ezt csak azért nem írom....

Andi, kék tégelyes nivea...nekem ezt kellett az égésre kennem, a plasztikán mondták, hogy ez a legzsírosabb.
Ha meg ekcémás eredetű: halicar, homeos, hiánycikk, de megrendelik a legtöbb helyen.

Orsi, szuper a rajz. Alkudhatunk mi is?
:oops: :oops:
Jobbulást Nektek is....

Veronikusz, ugye azok az agysejtek, csakhogy Neked 3 csaj mellett jogosabb...

:oops: :lol:

Bori ha már névnél tartunk, Bogi Boglárka vagy Bogáta?

Na, lépek megkopasztom apáját....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tigrincs,
nem úgy volt,hogy valamikor mostanság megy Adri alvásvizsgálatra, vagy mi a szöszenetre? Azzal mi a helyzet?

Kép
Kép
paklincs

Zsófi, ment mail.
snooopy

sziasztok csajok!

Nem akartam én házsártos feleségnek látszani,aki egy cseppet sem méltányolja férje megszakadását a melóban.nem,nem errő van szó.
Igaza van Lilluskának,hogy ha 120-on én,akkor ő100-on és hogy ezért mindent,mindent meg kell tenni.
Én csak attól berzenkedem,hogy sajna nem mindig sikerül a piros masnit a hajamba tenni,néha NEKEM IS KELL SEGÍTÉG,HOGY A HAJAMBA TEGYEM ÉS IGEN NÉHA AZ KELLENE,HOGY Ő TEGYE A HAJAMBA:-)))
És oké ők férfiak,mi nők,mi bírunk és vállalunk többet,de nem lenne szabad,hogy ez természetes legyen a számukra..abban az értelemben nem,hogy néha jár egy kis figyelem..mint ahogy én figyelek arra,hogy legyen ideje megérkezni haza,hogy finom vacsora várja,hogy soha nem felejtem el megkérdezni milyen volt a napja..reggel egy kávé,egykét elismerő szó..és akkor megint 120-on,masnival a hajamban robogok és sodrom magammal őt is.
Észre kell venniük,hogy bár ez pénzben nem mérhető és talán látszatban sem mindig mérhető,hogy 24/24 ben nyomja az ember itthon,azért fontos és úgy,ahogy neki kell idő feltöltődnie,úgy nekem,nekünk is kell..

Reni,nagyon jól fogalmazta meg,hogy a gyerekvigyázásra lehet a férjét rábírni,de azt se sokáig,ha lehet..
erre egy példa tőlünk ma reggelről:Mankát kivételesen én vittem oviba,mert a férjem nem bírta reggel összeszedni magát.Mondtam nyugodtan tud készülődni,mig mi odavagyunk,csak Borcsát tegye csücsibe és vigye magával a fürdőbe...
kint persze 10 centis hó..a férjem autójával kellett menni,mert rám állt...hókefe hó le az autóról(kb.10 perc),majd lefagyott úton be oviba,visszajöttem,kinyitottam az ajátót és a következő mondat fogadott:'mi tartott ilyen sokáig?készülnöm kell...

és legyek hálás egész nap....

van restanciám:
akik szülinappal és névnappal rendelkeztek mostanában!!!!!BOLDOGAT!!!

Kép

Kép
durca

Szia Durci,

Ilyenkor (és ebben semmi rosszindulat nincs, mert tavasszal meg majd én leszek sárgairigy) örülök, hogy kőbányai 3. emeletünkről kitekintve nekem ilyen hólapátokkal-és kefékkel nem kell (egyelőre) bajlódni... de milyen igazad van!

Amúgy igen, kötném én is a masnit, ha olykor azt látnám, hogy ő is köti... nem tudom amúgy, mondtam-e már. De amikor jöttünk haza a kórházból, annyit mondott, hogy fogalma sincs, én (mi, nők) ezt hogy csinálom, mert ő semmivel nem végzett, semmire nem jutott, de állandóan kész volt. És ő eddig azt látta, hogy itthon rendben minden, gyerek rendben, tiszta ruha, pelenka stb (én meg ugye friss voltam és üde). Inkább nem szóltam egy szót sem. :roll:
vbea

Sziasztok!

Férjem megmondta a tutit a cikkel kapcsolatban! Nem a hajunkba kell tenni a masnit! És akkor ma is működik! :)

Viccen kívül azt gondolom, hogy ez tényleg működhet, plusz a férjeink is várják titokban, és mi sem beszélnénk róla, ha nem lenne bennünk is egy ilyen megfelelési kényszer.
DE nekünk itt és most kell megtalálnunk a saját családunkon belül azt az életformát, és beosztást, ami működik. Hogy hogyan, nem tudom. De ahogyan anyáink is sokszor nagyszülőket hívták segítségül, ha nyári szünet volt, ha munkából nem értek értünk az oviba, stb, asszem ez nálunk sem lesz máshogyan. Ha nincs nagyszülő, akkor asszem a fizum egy része meg a bébiszittyóra mehet. (persze ezért kell keresni annyit, vagy max 6 órába lehet visszamenni dolgozni) Mi itt a házban azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy összeállunk, hol egyikünk, hol másikunk megy a gyerekekerét. (most pl az egyik lánnyal felváltva főzünk egymásra, így heti 2x kell főzni.)

Másrészt rá kellett ismét döbbennem, hogy mintaférjem van: Az enyém szívesen vállal át apaszerepet, és főz, ha kell. És most felmerült, hogy jobban belemásszak a munkába, ami egyelőre csak munkaerő és idő befektetés, (néha elutazással, vidékkel, hétvégével is akár), de mire vissza kéne mennem dolgozni, addigra kiérne belőle egy magasabb fizetés, és megélhetés. És ő ebben támogat, mert tudja, hogy egyszerűen szellemileg nem épülhetek le, és muszáj mást is csinálnom a háztartáson kívül. (amit amúgy én eléggé minimalizálok, és inkább lopok pár perc olvasást a vécén, vagy pihit, vagy egy filmet, és így azért elég kipihentek az idegeim).
Mert nagyon jó tanítani, és szeretem, de abban a formában, amit én eddig csináltam, szélmalomharc. Vagy olyan energiák kellenek a megfelelő, és számomra is inspiráló órához, amit egyszerűen nem fizetnek meg. (és 2x ennyivel sem tudnák még megfizetni. Bőven nem napi 8 óra munkával járna) a jelen formában pedig kb fél év alatt megunom saját magam... Már eddig is az volt a jó, hogy közben pályázatokat írtam, minőségbiztosítottam, szóval változatosan tevékenykedtem...

Persze, akkor minek is tanultam 19 évet???

De tény, hogy énférjem nagyon értékeli, hogy nevelem a gyerekeket, és tudja, hogy ez munka, és érték. És ebből előbb utóbb nekem is igényem van kiszakadásra. Úgyhogy összeteszem 2 kezemet.

Reni, én későn érő anya vagyok, nálam majdnem 1 év volt, mire eljött, hogy nem feltétlenül igényeltem elszakadást Benétől, hanem szívesen szerveztem inkább vele mindent. (persze addig is sokszor, de első hónapokban vártam a lopott perceket, a boltba leszaladásokat, most már ez inkább csak akkor van, ha nagyon ideges vagyok)

mtunde

Tigrincs,
Ebben a hangos zenében lehet valami...Magamtól eszembe nem jutott volna kipróbálni, de most hogy írtad... Nulláson mentem, Anna hátul, elkezdett ordítani. Félreállni nem tudtam, gondoltam kipróbálom a módszered: rádió felhangosít, hátranyúltam megsimogattam az arcát + cumi a szájba. 20mp múlva csend volt, 1 perc múlva aludt :shock:

AprooZsó,
nálunk is pont most változott az alvás, hogy megtanult őkisasszonysága mászni... Azóta lelőni se lehet, ha kezd fáradni és megpróbálom altatni, akkor ordítás... :roll: Viszont ha teljesen lefárad, akkor könnyen elalszik, és délután 2 órát is képes aludni (persze a közelben kell lennem, mert időnként ellenőriz) Most se sikerült elsőre elaltatnom, pedig már olyan fáradt volt, hogy mászni se tudott, csak ült és csapkodott maga körül :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zenéről az jut(ott) eszembe, hogy amíg Benci irtó mini volt, tényleg egy-két hónapos, akkor bevetettem mindenféle "pihentető", nyugis zenét, hátha lelazul. Jewel, Norah Jones és hasonlók. Nos, annyit értem el vele, hogy amennyiben mostanában meghallja ezek közül bármelyiket, vagy hangulatban ilyesmit (=melankolikus), éktelen zokogásban tör ki. Nem tudom eldönteni sem én, sem az apja, hogy ezek emlékek, vagy pedig ennyire érzékeny lelkületű. Bezzeg, ha üvölt valami... akkor ereszd el a hajam meg a hajad. :shock:
vbea

Judy, édes ez a kicsilány nagyon! Nemsokára hátha eljön az az időszak is, amikor úton-útfélen összeesik. Nekünk volt ilyen, egy-két hónapig tartott. Szó szerint beleesett Bene feje a tányérba. :lol:
vbea

Eni,
tuti lesz olyan, pont tegnap mondtam apósnak, hogy ha ez a gyerek elindul, legközelebb akkor fog leülni, ha összeesik :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tényleg, Jankaszáváról friss képek? Sárgaság múlik már?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Anna milyen édes kiscsajszi..... :lol:

Úgy látom ezeknek a férfiaknak egy anyjuk van :lol: :lol: :lol: (kivéve a ÁTündéjének)

Letti véreredményének egy része megvan ...a trombocitája magasabb mint kéne de a gyerekdoki szerint az sem vészes (615.000). Márc 2-án viszem egy gyerekbőrgyógyászhoz hátha akkor okosabb leszek...aggódom icsit. Nyálkaeredmény majd csak a hétvégén lesz....

Brigi!
valami miatt nem tudom letölteni a képeket, ha hazajön a Balázs megcsináltatom vele :lol: :lol:

Heni,Durca!
voltam ma kineziológusnál , nagyon érdekes volt. :lol: :lol: :lol: Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz neked holnap Heni.......majd tudósíts, jöhet priviben is. Még cseppeket is kaptam...

KépKépKépKép
vdorka3

Judy!
Anna tényleg olyan édes. Nagyon tetszik a sérója :lol: :lol: :lol: no meg a "kis" gomb szemei. :D :D :D

Eni!
öcsém anno palacsintával a szájában aludt el. Lógott ki a palacsinta. :lol:

HELP!
mit csináljak a lányaimmal??? Nem engedik, hogy megfésüljem őket, ha meg mégis (2 hónap után :oops: ) akkor beletörik a fésű a hajukba. :oops: Szofinak már megint rasztásodik hátul a haja!!! :shock: úgy ég a fejem ha elmegyünk. Mindenki tutira azt gondolja, hogy milyen trehány anyuka, még arra se veszi a fáradtságot, hogy megfésülje a gyerekeket. Pedig már tincsszelidítő sampont is használunk. (na a hajmosás se semmi nálunk :oops: ) Ráadásul Kata folyton mondja, hogy ő utálja a haját és olyat akar mint az enyém. :shock: (Az enyém picit hullámos csak, de körkefével ki szoktam szárítani.) Nektek simán megengedik a lurkók, hogy megfésüljétek őket?????? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
bocsi, de ez nekem kimaradt! mért kellett ez a labor most Lettinek??? mi volt a panasz? hogy megfázott? :shock: :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka, nyugiiiiiiiiiiiii... bár tudom, tökéletes úgysem lesz soha a nyugalom. Anya vagy, persze, hogy aggódsz. Drukk megy holnaphoz, tényleg.

Veronikusz, csak annyit tudok mondani, hogy hugom ugyanilyen döbbenet-göndör volt... és ő sem hagyta, hogy fésüljék. Sőt, kétévesen nekiesett egyedül levágni a haját, azt hitte, attól majd "csíkos" lesz (=egyenes). Mai napig a haja a legnagyobb kínja. :D

Judy, én a szemét meglehetősen sárgának látom még, de a bőre korántsem olyan, mint a Benedeké volt, neki 6 hétig nem is múlt. Sztem sokat nem is alszik, egybe 2 max 3 órákat, úgyhogy az (kevés) evés sem lehet gond. Bár most aggódni kezdtem ma, mert hülye mérleg mintha 20 dekával kevesebbet mutatna, mint tegnap. Ok, másik ruha, nade ennyire???

Képek. :) Benci előszeretettel mászik a huga ölébe, illetve adogat neki különböző tárgyakat. Matchboxokat vág hozzá Janka fejéhez, máskor csak könyvet tesz az ölébe. "Szereti". :lol: Van egy régi is köztük. Az én... kb annyi idősen, mint most Janka. :oops:

Kép

Kép

Kép
vbea

még ezt akartam, éééédes...

Kép
vbea

Veronikusz!
Nálunk Bene utálja, de apja mindig elkapja, és megfésüli. Lefogja, ha kell. Ez nálunk alap, hogy fésülködni kell a hajhagymák miatt minden nap. Apósom mániáját örököltük. Villő sem szereti, őt az etetőszékben szoktam elkapni! Így már copfot is sikerült csinálnom neki. e hát nekik egyenes a hajuk, és az azért jópár fokkal kellemesebb fésülés terén.

Na, megyek, összeszedem kisfiamat, ma zenefoglalkozásuk van, sokáig maradt.

mtunde

Egyszer Panka is elaludt evés közben:

Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok, nem tudok ma jonni, Zsofit az ejjel utolerte a takonykor, alig aludtunk, nappal is csak egyutt megy...
mikor lesz mar tavasz? :x

banana

Judy, pedig mi még csak hintázunk nem mászunk, mi lesz itt még? :shock: :lol:
Kiscsajod arany!

Eni, édesek nagyon!

Kriszta, Panka de cukor volt.

Orsi, nem tudom megnyitni, csak az egyik képet....át tudod küldeni nem rar.-ban?
:oops: :oops: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ilyen volt Panka kicsinek? :)

Eni, az a duó télleg' nagyon szép.

Dorka, és egyáltalán nem múlnak a pöttyök?

Gabi,a füled?

Orsi, elismerésem a rajzokhoz.

(Gimis rajztanárom, egy szuperintelligens nő, mindig látta, hogy frusztrál, ha rajzot kell beadni. Hallgatólagosan elnézte, hoyg mással csináltatom meg, de mindig bíztatott, hogy próbálkozzak. Mondta, hogy nem tudok. Aztán egyszer órán, rajzolás közben fölém hajolt és elhűlt: "Te tényleg nem tudsz rajzolni!" Aztán már nem is bíztatott, elfogadta. Nagyon hálás voltam neki ezért.)

Nem alvás: Melindával itthon az első három hét egyre rosszabb volt, alig aludt. Csodálkoztam, mert a kórházban nem volt ezzel baj. Gondoltam, a környezetváltozás. Aztán Apja felvetette, hogy mi lenne, ha azt az ujjnyi kávét sem innám, meg, amihez ragaszkodtam. Úgy is lett, nem is volt több gond Melinda alvókájával. Gondoltam elmondom, ez is egy tapasztalat.

Kép

Kép

Kép
memme

Andi!
Miattad jöttem vissza, mert elfelejtettem:

Benének, és Villőnek is van ilyen, amikor hideg van. Benének még néhány felnőtt kozmetikumtól is. Neki már próbáltam Babe szupertestápolót is, de nagyon csípte. Végül a legolcsóbb jött be: a DM babylove testápolója. Semmi színezék és tartósító. És tök jól hidratál. Lassan már mi is ezt használjuk. Ennek van egy koncentráltabb krémje is, ugyanúgy narancssárga, csak tubusos, az egy kicsit erősebb, azt szoktam az arcukra kenni ha hideg, szeles idő van.

Egyébként meg. (((((())))))

mtunde

Sziasztok!
köszi a krémtippeket!!!

Dorka
remélem Letti hamar rendbe jön
a kineziológus mit csinál??? :oops: hogy néz ki egy ilyen alkalom :oops:

Eni
szépek vagytok :lol:

még próbálok jönni

Bori?Borsa?Gyuzsó?Gabi????és atöbbiek????

emano/Andi
KépKép
emano

Bocs lányok, ma nem nagyon futotta írásra... :oops:

Memme!
Ilyen:
Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

CfBrigi
Szitu ugyanez :D Ivánt is lánynak szerettem volna, most is ezt érzem.... :oops: Bár sokat javultam ezen a téren :lol: Szóval Ivánt én is megálmodtam 2x is, mielőtt megtudtam. Remélem most is kapok üzit :wink: Nálunk még poénból sem fog elhangzani az, hogy "majd a következő...." :roll: Bár belátom, anyagilag már én sem merném bevállani :( De most is, mire Zsolti belement....kész tortúra volt...Valahogy úgy, mint nálatok...

Orsi
Remélem jobban!!! Mókus-szindróma ismerős :lol: Engem viszont az készít ki, hogy egy doboz méregdrága bonbon 5 perc alatt tűnik el benne :evil: Nem azért, mert sajnálom, de betömi, kettőt rág és nyel...Így nem lehet élvezni az ízeket!!!
Mindig úgy megdöbbenek, hogy Kolos még csak 1 éves múlt. Annyival nagyobbnak néz ki!

AprooZsó
Hááát, nem biztos, hogy a sörényes :wink: Kriszta azt írta, hogy Petya jó alvó! Hogy Iván nem az, nem lepett meg...Már a személyes horoszkópban is írták ezt...túl érdeklődő és sajnálja az időt az alvásra...Szó szerint ez van :?

Andi
Sztem kezd a fürdető kenőccsel! Az tuti nem árt :wink: Én a Niveától (mezei, kérkdobozos) mindig ekcémás lettem és az én ekcémámra a halicar sem használt semmit :? Ivánnak megint van, sajna...most körömvirágkenőccsel kenem és szépen javul...Egyébként tél végén sosknak lesz ekcémás foltjuk. Legyengül az immunrendszer, száraz a levegő...

Eni
Nem véletlenül írtam, hogy a gyereknek megnyugtató zenét! :wink: Hát nem éppen Mozartra aludt a gyerek :lol: Direkt nem hallgattam zenét Iván mellett, mert azért az énzenei világom nem feltétenül gyerekbarát, de egyszer már nagyon kivoltam és nálam a zene mindenre terápia...Beraktam hát egy kis "lájtosabb" dolgot és beájult :shock: Próbáltam mást is, de az nem..Szóval kapott is egy bodyt a zenekar nevével és az album címével :lol: És igen...Baromi régen hallgattam úgy, hogy ő is hallja. Úgy egy hónapja vagy kettő betettem az egyik számot. Mindig ennél aludt el...Vagy 5x vissza kellett tennem, mert kérte! És azóta is, ha meghallja, mindig többször kéri egymás után:shock: Tutira emlékeznek! Nagyon sok dologra!
Lehet, hogy be kéne vetnem megint?

Tigrincs
Én sem vagyok Minimax fan :lol: Hasonló okoból, mint te :wink: Bár mitagadás, van rajta néhány szerintem is jó mese, de a java nálam sem nyer. Jobban szeretem, ha a hagyományosakból válogat (Kisvakond, Kockásfülű nyúl, Mazsola, Futrinka u.,), persze Thomas van nálunk is meg Bob mester a favorit, de abból csak 1 részt tudtunk megcsípni :cry: Az okosító meséket külön nem csípem :roll:
Na nem azért mert félek, hogy zseni lesz a kölyökből :lol: Inkább úgy vagyok vele, hogy én szerteném megtanítani, hogy mi a felette, alatta, kék, piros...ilyenek

MSE
Sztem azért is vannak így vele a pasik, mert egész nap itthon vagyunk és szerintük ez nem munka, de legalábbis nem lehet túl megterhelő. Ahhoz képest tuti nem, amit ők csinálnak :roll: Míg Iván nem volt, a takarítást megosztottuk. Mikor Ivánt vártk együtt mentünk vásárolni, hogy ne én cipekedjek. Most? Iván úgyis 14kg, ha őt elbírom, akkor nyilván a bevásárlást is :roll: Persze néha segít, de nam szakad bele :x
Szóval ha mi is melózni fogunk, akkor az a minimum, hogy többet segítsenek!

Veronikusz
Iván imád fésülködni, igaz nem valami sok haj van a fején :lol: Viszont utál fürdeni és kezetmosni :shock: Az minidig harc, főleg a kézmosás :?

Dorka
Én mindig mondom...Mind egyforma, csak a nevük más :lol: Nem is szeretek belegondolni, hogy 30 év múlva az én fiamat is így fogja a menyem szapulni :? :lol:
remélem lettinek semmi komoly a talpán! Holnap lesz eredmény ugye?

Zsu???????
Száz éve nem voltál! Mizu?

Ancsa
Hogy vagytok? Javulsz? Hangulatod?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ezt meg már régen ígértem:

Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Szóval, hogy hasonlítanak, bár Petykó azért pasisabb. Még jó. :lol: A két képen kb. ugyanannyi idősek.

Reni!
Pankát én megálmodtam, hogy milyen lesz a szeme, de most Petyánál egyáltalán nem álmodtam vele. Sokáig féltem, hogy ez valami rosszat jelent... Ilyen egy hülye vagyok.

Nálunk a fogmosás a harc. És amíg mossuk, végig vonyít. Egy időben jobb lett, amikor "feltaláltuk" az elektromos fogkefét, de aztán megint vonyít.

Petyó ma lekúszott az ágyról. Én meg mellette ültem. :oops: Nem gondoltam volna, hogy ez második gyereknél még előfordul velem, mert Pankával is előadtam ugaynezt. Nagyon sírt szegénykém. :cry:

Brigi!
Te Petyád hogy van? Róka?

Banana!
Zsófi?

Merci megint eltűnt.
Ancsa gyere! Majd írok privit.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Panka nagyon szép kislány! :D etetőszékes/alvós :lol:
Ágyról lekúszás: nyugi! Szerintem ezen minden gyereknek át kell esnie legalább 1x. :oops:

Dorka!
A lábán lévő pöttyök miatt volt a labor???

Fogmosás, kézmosás nálunk simán megy, de a fésülködés, hajmosás ….. :oops:

Eni!
De jó fej Benci! :lol:
Kata is odapakolt anno Szofinak játékot :D

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

De édes!
Zsófinak még nem göndörödik a haja?

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
Ezért szomorú Kata, hogy az ő haja mért nem egyenes. :oops: nem tudom meggyőzni, hogy milyen jó is az ha göndör. De tényleg rémálom ezt fésülni. :oops:

Borsika!
Merre jársz??? Nagyon eltűntél!!!

Gyuzso! Borsa! Merci! Vica! Durca! és a többiek!
hol vagytok Lányok?????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
max befelé :lol: :lol: :lol: mert még nem látszik :D csak 1-1,5 évesen kezdett nekik 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, Szofi az állatkerttel... :lol:

Kriszta, hja derég volt, amikor Benci is elaludt így.

TiTöbbiek hogy aludtatok? Jankaszáva 20hkor elaludt, éjfélkor kelt, nade utána óránként. Most meg bevágta a szunyát... c'est la vie... :roll: Én viszont most Benével, aki virnyog, hogy elmot akar, én meg nem akarom... HURRÁ. :D

Dorka, labor? :?:
vbea

jaj lányok, olyan dühös vagyok... Megbeszéltem apósommal, hogy ma elmegyek tornázni,9-10-ig lett volna egy jó óra, tehát 8:45-10:15-ig ő vigyáz Annára. Erre 8:40-kor közölte, hogy ő most éhes, és nekiállt szalonnástojást sütni. Most fejezte be a reggelit és mosogat. Még jó, hogy megbeszéltük :evil: :evil:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsu!
boldog névnapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Zsuzsannáknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönöm szépen a reggeli köszöntést!!!
a hiányolás is jól esett, azt is kösssssssssssssssssssszönöm!!

Andi,
hatalmas ölelős szmájli és küldöm a pozitív energiáimat, mint minden nap...

lemaradtam, mint a borravaló a születésnaposainkkal!!! Mindenkinek sok boldogságot kívánunk mi is!!!!!

nekem is kevesebb időm van netezni (most itt a famili, ezért juok gép elé.. :lol:): napközben gyerekszórakoztatás, alvásidőben alvás (nem is tudom, hogy bírnám enélkül....?????)

CfBrigi,
gratula az optimális eredményekhez és hát úgy néz ki, mostanában sok tökös érkezik a Kútvölgyibe.. :wink:

tegnap voltam doki bácsinál: gyerök 630 g, olvassa a nőgyógyászat könyvet, mindene arányos, korának megfelel
jelenleg popsival lefelé ücsörög a hólyagomon...

Eni,
Janka sokat nőtt, abszolút láccik az arcán!!! Bencikoma meg nagyon édespofa!!!

Veronikusz,
szerintem Zsófi is fürtösödik... :lol: :lol:

Kriszta,
nem mondod, hogy a 2 képen nem ugyanaz a béjbi van...???? :lol:
csinik!!

Steffi család is nagyon cuki !! :lol:

Dorka,
Lettinek gyógypussz!! remélem, hamar rendbejön!! motorozós kép csúcs!!!!!

gabi,
Rád is sokat gondolunk!!!!! a tavasz csak szép dolgokat hozhat hozzátok is!!!!

mi Jimjam, de igazából a mese kezdete és a zene-integetés köti le, a mesék nem :lol: azért bírom ezt a csatornát, mert nincs reklám :wink:

Miklós jól van, nő, mint a bolondgomba, szépen szopizik még :lol:, éjjel többet-nappal kevesebbet (és van még tejem :lol: )
szánkózásért nincs oda, majd jövőre!!

nekem szerencsém van, iszonyú türelmes az emberem, és segítésre is rá lehet bírni (de 8 órát nem bírna ki, belebolondulna a 2 akarnok egymással.. :wink:)
de mondjuk mindketten rákok vagyunk, egyébként is ritka a veszekedés..

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Jó lenne, ha valaki tudna segíteni.
A kisfiam most született január 26-án Dimitrisz és a kis arca kipattogott. Én a tejre gyanakszom, mert csak a kis arca. Szerintetek van rá valamilyen krém, vagy ez el fog múlni. Szegényt nagyon sajnálom.
Ha valaki tud valami jót írja meg. Köszi
dimitrisz

sziasztok

én is itt...
a fülem javul(gat) de mostmeg megy a hasam :evil: elkaptam Encitől, pedig azt hittem megúszom...áááááááá
a baj csőstül jön az tuti,,
pedig süt a nap, tök tuti idő, erre itthon dögrováson....nemigaz :evil:
de már tényleg jó lenne valami JÓ is!!
na megyek mert Enci vísít, vmit eltört...még ez is

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?