CfBrigi
Szitu ugyanez
Ivánt is lánynak szerettem volna, most is ezt érzem....
Bár sokat javultam ezen a téren
Szóval Ivánt én is megálmodtam 2x is, mielőtt megtudtam. Remélem most is kapok üzit
Nálunk még poénból sem fog elhangzani az, hogy "majd a következő...."
Bár belátom, anyagilag már én sem merném bevállani
De most is, mire Zsolti belement....kész tortúra volt...Valahogy úgy, mint nálatok...
Orsi
Remélem jobban!!! Mókus-szindróma ismerős
Engem viszont az készít ki, hogy egy doboz méregdrága bonbon 5 perc alatt tűnik el benne
Nem azért, mert sajnálom, de betömi, kettőt rág és nyel...Így nem lehet élvezni az ízeket!!!
Mindig úgy megdöbbenek, hogy Kolos még csak 1 éves múlt. Annyival nagyobbnak néz ki!
AprooZsó
Hááát, nem biztos, hogy a sörényes
Kriszta azt írta, hogy Petya jó alvó! Hogy Iván nem az, nem lepett meg...Már a személyes horoszkópban is írták ezt...túl érdeklődő és sajnálja az időt az alvásra...Szó szerint ez van
Andi
Sztem kezd a fürdető kenőccsel! Az tuti nem árt
Én a Niveától (mezei, kérkdobozos) mindig ekcémás lettem és az én ekcémámra a halicar sem használt semmit
Ivánnak megint van, sajna...most körömvirágkenőccsel kenem és szépen javul...Egyébként tél végén sosknak lesz ekcémás foltjuk. Legyengül az immunrendszer, száraz a levegő...
Eni
Nem véletlenül írtam, hogy a gyereknek megnyugtató zenét!
Hát nem éppen Mozartra aludt a gyerek
Direkt nem hallgattam zenét Iván mellett, mert azért az énzenei világom nem feltétenül gyerekbarát, de egyszer már nagyon kivoltam és nálam a zene mindenre terápia...Beraktam hát egy kis "lájtosabb" dolgot és beájult
Próbáltam mást is, de az nem..Szóval kapott is egy bodyt a zenekar nevével és az album címével
És igen...Baromi régen hallgattam úgy, hogy ő is hallja. Úgy egy hónapja vagy kettő betettem az egyik számot. Mindig ennél aludt el...Vagy 5x vissza kellett tennem, mert kérte! És azóta is, ha meghallja, mindig többször kéri egymás után:shock: Tutira emlékeznek! Nagyon sok dologra!
Lehet, hogy be kéne vetnem megint?
Tigrincs
Én sem vagyok Minimax fan
Hasonló okoból, mint te
Bár mitagadás, van rajta néhány szerintem is jó mese, de a java nálam sem nyer. Jobban szeretem, ha a hagyományosakból válogat (Kisvakond, Kockásfülű nyúl, Mazsola, Futrinka u.,), persze Thomas van nálunk is meg Bob mester a favorit, de abból csak 1 részt tudtunk megcsípni
Az okosító meséket külön nem csípem
Na nem azért mert félek, hogy zseni lesz a kölyökből
Inkább úgy vagyok vele, hogy én szerteném megtanítani, hogy mi a felette, alatta, kék, piros...ilyenek
MSE
Sztem azért is vannak így vele a pasik, mert egész nap itthon vagyunk és szerintük ez nem munka, de legalábbis nem lehet túl megterhelő. Ahhoz képest tuti nem, amit ők csinálnak
Míg Iván nem volt, a takarítást megosztottuk. Mikor Ivánt vártk együtt mentünk vásárolni, hogy ne én cipekedjek. Most? Iván úgyis 14kg, ha őt elbírom, akkor nyilván a bevásárlást is
Persze néha segít, de nam szakad bele
Szóval ha mi is melózni fogunk, akkor az a minimum, hogy többet segítsenek!
Veronikusz
Iván imád fésülködni, igaz nem valami sok haj van a fején
Viszont utál fürdeni és kezetmosni
Az minidig harc, főleg a kézmosás
Dorka
Én mindig mondom...Mind egyforma, csak a nevük más
Nem is szeretek belegondolni, hogy 30 év múlva az én fiamat is így fogja a menyem szapulni
remélem lettinek semmi komoly a talpán! Holnap lesz eredmény ugye?
Zsu???????
Száz éve nem voltál! Mizu?
Ancsa
Hogy vagytok? Javulsz? Hangulatod?