Vera, igen, ne rejtegesd két csodaszép gyerkőcöd!!!!
Dobjál képeket!!! Rég láttam én is őket!
Szilbee, anyával beszéltem, és ő mondta, hogy beszélt Ádámmal, és nem érezte jól magát. Dokinénihez szoktatok kérni időpontot?
Jaimee, nem is írtam, hogy ez a kevés dioptria-eltérés vajon hoygan derült ki? nekem felfoghatatlan, hogy ilyen pici gyerekeknél, akik nem olvassák a betűket, ábárkat, hogy derülhet ki...
Kata, én is ezt az elvet vallom: ne vedd fel a bunkója stílusát, mert abban valszeg ő az erősebb, de az udvariassággal nem tud mit kezdeni... nem is szóltam be, bár a vérnyomásom sztem 200 körül mozgott... Csak "elfeledtem" megköszönni neki.
Katlina, 47 kiló???
Én sztem 12 évesen lehettem annyi
Robika nekem sem tűnik vékonynak, és tényleg igaz, hogy egyszerűen nem lehet beletömni a gyerekbe a kaját, ha nem akarja... Van egy ismerősöm, kisfia 2 évesen, mikor bölcsibe ment, 8,5 kg volt...
Niki, reméljük nem kúszik fel a láz!!!
Azt kérdezni akartam, hogy levélben éretsítenek a bölcsis felvételről, vagy nekünk kell érdeklődni, VAgy ki lesz ragasztva a névsor?
Nevek: apával sokat beszéltünk tegnap, de neki egyetlen név jönne be: Róbert. Én meg úgy érzem, hogy Kistörpére nem illik ez a név, bár maga a név tetszene (Katlina, nem csak azé írom, tudod!!!!
)
2 név még, ami mindkttőnknek tetszene: Ádám (ugye nem akarjuk, hogy közeli rokon nevét kapja), és a Balázs, ami meg egyszerűen
nem passzol a vezetéknévhez:
Baláti
Balázs
Viszont Bálint, Kornél, Rajmund megvétózva....
Na, "röviden" ennyi a nevek harcáról....