Új privát üzeneted érkezett!

Úristen! Én kezdetm az oldalt! Akkor most kezdjek aggódni Kata? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Tényleg nem kell aggódnod, hogy most Balázs mokányabb... mint az átlag. Levente iszonyat duci volt két évesen, senki nem is gondolná mennyire. Aki most ránéz egy cingár, magas 5 éves kifiút lát benne, annyira megnyúlt.
Majd keresek képet is róla 2 éves koráról. És Ő se evett édességet! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.18 09:35-kor.
szilbee

Boldog névnapot a Bettiknek!

Andi

Kép
Kép
andii

Jaóreggelt.

Süta nape :lol:

Bettike, Betti, Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Nektek! :D

Kata, én elég sokszor kezdtem mán ódalt :wink: Monnyuk ezernéccázakármennyi hsz-ból fussa :roll: :mrgreen:

Anikó, torta, ajándék, tervezitek már milyen/mi lesz? :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaimee, szemészet??? Vagy tán olvassak blogot, mi? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hopsz... Nem, csak a topicot kéne olvasnom...RENDESEN :oops: :oops: :oops: Visszanéztem :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Egyetértek 1 éves kor ügyben :) Szégyen, vagy sem, én mostani állapotában jobban élvezem Lucit, mint pici babaként (persze annak is megvolt az előnye :wink: És persze akkor is imádtam!)... Élmény látni, ahogy napról napra nyílik az értelme! Az, hogy "kézzel foghatóan", egyre jobban kommunikál, hát az hihetetlen érzés...
Amellett, hogy újra szívesen babáznék is, már most azt várom, hogy a Legkisebb is 1-1,5 éves legyen 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Noelzárom magam, mega hülyeségeimet.

Judit
Kép

Kép
balwin

Betti: ezer bocsi, természetesen Bettikének is boldog névnapot kívánunk!!!

Balwin Judit: no de előbb utóbb csak bejött a laptető :wink: :lol: :lol:

Olga: vigyázkodjál Te is a laptetőtől...

Jaimee: jobbulást Neked!!! Betegen nem könnyű gyerkőccel lenni :roll:

Andii: hogy van a kisbeteg?

Niki: Kata torokgyuszija?

Tegnap addig gondolkodtam, hogy mit csináljak tegnap, hogy eltelt és nem csináltam semmit... :oops: :lol: Most is ezen agyalok reggel óta... de igazán semmihez nincs kedvem... :lol: :lol:

Jaj!!! Dorka: nem sétafikálnátok a csípőszűrős doki bácsi felé... mennénk ma megint...

Kép

Kép
szolkata

Olga!

Kép
2 év 1 hónaposan (és itt a pocakja még nem is látszik!)
Judit! Mielőtt rákérdeznél... Nem! Nincs befőttes gumi a csuklóján! ;)

Kép
3 és fél évesen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.18 10:43-kor.
szilbee

Kata! Mi megyünk délben tüdőszűrésre. Utána lófrálok egy sort, ha gondolod megnézem. (Szerintem Dorkáék épp most sétálnak.)
szilbee

Szilbee! Ez montázs! Ez nem lehet Levi! Azta! Megnyugodtam! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee: köszönöm szépen, ha megnézed :lol: Kb. Bence is ilyen kerekebb forma volt 2 évesen... most aggódnak érte a nagyszülők, mert elég vékonyka... :roll:

Annyi jó receptem van... valamit kéne csinálni. Míg kiagyalom, kipakolok a fiúk szekrényéből :lol:

Kép

Kép
szolkata

bettikéék Boldog névnapot!

bölcsi nagyon jó volt, 1 órát maga volt, nem akart hazajönni. holnap két órát lesz maga, aztán meglátjuk.

ennyit bírtam a derekam megint, de majd összeizélem magam a fájdalomtól, sé Judit, sugárzik a lábamba, egészen a térdemig! hoygisvanakkorez?

megyek bekenem, és maszírozom egy géppel.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió,

Betti, Bettike, sok boldog névnapot kívánunk!!!!

Szia Vera!!!! :lol: :lol: Aztán most már gyere, és írj ide!!! Jó, hogy írtál!

Kata, hétfőn nem volt kint papír, ma meg még nem voltunk arrafelé....
remélem nem 3-kor dob ki egyet, hogy elmarad....

Judit, Leti ügyeske nagyon!!!
Neked valami fájd.csill. injekció nincs???? Szegénykém, nem lehet most túl jó neked!!!

Szilbee, Ed hogy van? Dévet hányra viszitek a dokinénihez?

Judit, nekem is könnyebb, mióta Szabi jár, beszél... Bár várom a babázást, nekem is elhagyta már a számat, hogy de jó lesz, ha már a Kicsi is ekkora lesz... :roll: :wink:

Ma úgy felidegelt egy hülye autós: totál rámállt a Szapáryn, nem tudtam még a jobb oldali ajtóhoz sem odamenni, nemhogy a gyereket beoperálni az ülésbe... Ott ül benne a faszi, erre húzta a száját, és közölte, hogy tegyem be bal oldalról... Persze, mondom, nagy pocakkal még átemelem a gyereket az egész hátsó ülésen... Erre pofákat vágva kintebb tolatott... a parszt... hát, nem köszöntem meg neki.

Csajok, nevek tekintetében nagy gondban vagyunk... totál nincs megegyezés... van még kb. 13 hetünk..... :roll:
ÚÚÚÚristen, már csak ennyi????????!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Kata, jah :mrgreen:

Nikiék?...

Levente...tisztára olyan ezen a képen, mint Dávid :lol: Jó husiban volt.

Judit...csak annyit tudok, hogy a csípőkopást nem csípőben érzi az ember, hanem a térdében :roll: Nem odasugárzik, hanem ott fáj.
Hááát, túl sokszor fáj néked a derékod :? Az ortopéd klinikán nem akarod megnézetni?... Anyum példáján okulva nekem spec már csak oda van bizodalmam ilyen ügyekben.

Dorka, ez télleg paraszt vót :? A hülyéje, ha már úgyis a kocsiban volt, mit hőbörög?! Főleg egy kisgyerekes kismamának... Faszkalap.
Név...ötlet sincs, vagy megvétózzátok egymást? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Vera!
Köszönöm hogy írtál,mára már lenyugottam,megnyugottam-habár szerintem ez a nem evés dolog mindíg mumusom lesz!
De ha belegondolok én is nagyon vékonyka voltam,míg teherbe nem estem(19évesen 47kila)
Szóval ha ezt örökölte nem várhatok csodát!
Írjál sűrűbben!

Kata!
Fincsi recik ide is jöhetnek!
Ma túrófánk lesz délután(még nem tudom milyen soha nem csináltam)

Dorka!
Tényleg paraszt volt a lelkem-bunkóóóóóóóóóó
neveket leírnád????

Balwin!
ja olvastam én is azt a cikket,de hogy mit írtak benne azt már nem tudom :oops:

Bettike,Betti Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Dorka: teljesen jogos a felháborodás! Olyan hülyék tudnak lenni az emberek!

Szilvi: én sem hiszem el, hogy ez Levente!

Judit: úúú a hátfájás nagyon durva! Nekem 6 hónapos terhesen csípődött be egy ideg Nórival. Hát, volt olyan reggel, hogy csak azért imádkoztam, hogy az ágyból fel tudjak kelni, utána már az sem érdekelt eljutok-e a wc-ig pisilni vagy sem. Ez a procedúra ugyanis legalább egy félórás volt! Ráadásul semmi fájdalomcsillapítót, kenőcsőt nem használhattam. Szerencsére 2 hét alatt elmúlt, és azóta sem jött elő. Voltál már vele dokinál? Mitől lehet?

Majának kutya baja látszólag, csak a torka piros még, de azt sem fájlalja. Beszéltünk az ovival, csak bemegyünk farsangra egy órácskára. Ma is voltunk kinn a hóban, Maja nagyon élvezi.

Kata: ha kitalálod mit főzöl írd meg nekünk!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Katát most sikerült csak elaltatnom. Ma még nem volt láza, most van hőemelkedése, de nem adtam Neki semmit. Aztán majd lehet belázasodik alvás alatt, akkor majd kap. Jól van egyébként, csak akkor nyűgös, ha lázas.

Vera: Szia! Régen hallottam Rólatok. Jól vagytok?

Kata: Milyen jó sütirecepteket tudsz? Írhatnál ide is egy-kettőt.

Jaimee: örülök, hogy rendben a szeme Popinak.

Szilbee: Aranyos volt Levi ducin.

Dorka: Nekem tetszik a Kornél. Esetleg Bálint? Szépen hangzik, nem?

Andi: Örülök, hogy Maja javul.

Nálunk holnap lesz a farsang, Dorka Belle lesz.

Menek ebédelni.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást és invitálást a topicba :) Nem ígérek semmit, mert örökös időhiányban szenvedek. Most épp alszik Jázmin, így van egy kis időm, de sajnos vár a háztartás is :(

Szia Dorka! :):) Gratulálok az újabb kisfiúhoz! :) Nagyon jó lesz Nektek, hamar összenőnek majd a fiúk és jókat tudnak majd együtt játszani ;) Nagyon csini kismama vagy! :)
Kár hogy mostanában már nem találkozunk a városban, mondjuk mi nem is sűrűn megyünk arra ilyen hidegben, csak célirányosan ;)
Jártok még játszóbölcsibe? Én most jelentkeztem be Jázminnal jövő szerdára, vele még nem voltunk, Bencével ugyanide jártunk anno.

Olga, örülj neki hogy Balázs pocakosabb kisfiú, én nagyon örülnék ha Bence ilyen lenne, nem cseszegetnének folyton ;)
A bobos farmert egyébként nagyon keveset hordtuk, pont azért mert még övvel is bő volt rá.

Katlina, hát akkor ne csodálkozz rajta hogy Robika ilyen alkatú, ha te is ilyen vékony voltál! Mitől lenne vastagabb? Benne van a génjeiben :)
47kiló?! Hú, de szeretnék én most annyi lenni :D

BalwinJudit, most ugrott be hogy Veled is találkoztam már :) Még ősszel a hemos Ringatón. Nikiékkel voltunk együtt. Ti jártok még?
Nekünk lejárt a bérletünk is, annyit betegeskedtünk már a télen :(

Megpróbálok most már én is sűrűbben írni (és nem csak olvasni), ha nem bánjátok ;)
76vera

Mindig szopi közben jutnak eszembe a dolgok...

szóval ... köszönjük szépen a 3. hófordulós köszöntéseket !!!

Üdv. Neked Vera! Hihetetlen, szinte mindenkit ismersz :lol: Mondjuk engem nem vagyis nem tudok róla :wink: No de majd :lol:

Az az igazság, hogy nem főzni akarok (tudjátok, ebédet hozzák), hanem sütni... olyasmi felfogású vagyok, mint Olga... sütiket csinálok mindig valamilyet... Leginkább kipróbált reciket írok össze a kis mindenttudó füzetembe... innen, a másik topicból... innen-onnan.

Majd begépelem a kedvenceimet valamelyik nap és mélben körbeküldöm.

Bbj: no megrokkantosodtál már megen... aaaaajjjajjjjj De legalább Leti szererti a bölcsit.

Niki: ki az a Belle? :oops: :roll:

Dorka: én is jártam így... csak én még jobban kidomborítva a hasam hihetetlen kedvességgel, de méllyen szántó iróniával kértem meg a kedves parkoló társamat, hogy álljon arrébb... sokkal kellemetlenebb helyzetbe lehet az embereket hozni udvariassággal és kedvességgel. Na de elég paraszt volt az biztos.

Katlina: túrófánk az finom. Jaj vasárnap én is csináltam farsangi fánkot, fini lett és kicsit szalagos... nem olyan, mint amilyet nagymamám

Kép

Kép
szolkata

Szia Vera! Üdv itt! Gyerkőcök mennyi idősek?

Andi

Kép
Kép
andii

... csinált :lol:

Dorka: közben Szilbee is megnézte ám, nem volt papír kitéve, úgy hogy ma megyünk újfent.

Mondom én, hogy jobb 1 éves kor feletti gyerkőccel... az már más minőség :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Elfelejtettem a telóban mondani, hogy 15:30-tól már ott szok lenni a doki. Ezt mondta még a nőci.
szilbee

Na én meg találkoztam most Balwinékkal családostul! :mrgreen:

Hejjjj Lucus kész nő! :shock: :D

Balwin! Jó fej a zurad! 8)

Vera! Helyes!!! :) Tesék csak írni!! És képeket is dobni!!!
szilbee

Niki: Köszi! :)
Képet kérünk majd mindenképpen!

Kata: Belle a csajszi a Bjúti end dö bíszt-ből, vagyis a Szépség és a Szörnyetegből. Szerintem...

Judit: Jobbulást a derekadnak!!!++++++
jaimee1

Dorka! A bátyád alakulgat. Délben már egész jól volt... De te honnan tudsz erről?

Kicsit darabos vok.. bocsi! De megkavart ez a déli kirucc...

Szóval 17:30-ra visszük Dávidot.
szilbee

Vera, igen, ne rejtegesd két csodaszép gyerkőcöd!!!! :) Dobjál képeket!!! Rég láttam én is őket!

Szilbee, anyával beszéltem, és ő mondta, hogy beszélt Ádámmal, és nem érezte jól magát. Dokinénihez szoktatok kérni időpontot?

Jaimee, nem is írtam, hogy ez a kevés dioptria-eltérés vajon hoygan derült ki? nekem felfoghatatlan, hogy ilyen pici gyerekeknél, akik nem olvassák a betűket, ábárkat, hogy derülhet ki... :roll:

Kata, én is ezt az elvet vallom: ne vedd fel a bunkója stílusát, mert abban valszeg ő az erősebb, de az udvariassággal nem tud mit kezdeni... nem is szóltam be, bár a vérnyomásom sztem 200 körül mozgott... Csak "elfeledtem" megköszönni neki.

Katlina, 47 kiló??? :shock: Én sztem 12 évesen lehettem annyi :)
Robika nekem sem tűnik vékonynak, és tényleg igaz, hogy egyszerűen nem lehet beletömni a gyerekbe a kaját, ha nem akarja... Van egy ismerősöm, kisfia 2 évesen, mikor bölcsibe ment, 8,5 kg volt...

Niki, reméljük nem kúszik fel a láz!!!
Azt kérdezni akartam, hogy levélben éretsítenek a bölcsis felvételről, vagy nekünk kell érdeklődni, VAgy ki lesz ragasztva a névsor?

Nevek: apával sokat beszéltünk tegnap, de neki egyetlen név jönne be: Róbert. Én meg úgy érzem, hogy Kistörpére nem illik ez a név, bár maga a név tetszene (Katlina, nem csak azé írom, tudod!!!! :))
2 név még, ami mindkttőnknek tetszene: Ádám (ugye nem akarjuk, hogy közeli rokon nevét kapja), és a Balázs, ami meg egyszerűen
nem passzol a vezetéknévhez: Baláti Balázs
Viszont Bálint, Kornél, Rajmund megvétózva....
Na, "röviden" ennyi a nevek harcáról....

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Igen, időpontra megyünk!

Hallod én is így voltam a Dáviddal! Ádámnak leginkább csak az teszett, nekem meg nem (egészen addig amíg ki nem találtad mellé az Andort.)

Niki! Dávid is nyűgös mikor lázas. Jobbulást! Remélem csak vmi könnyű virnyák!!! :(

Judit! Pihentessed csak a derekad!!!! +++++++++++++++
szilbee

Dorka! Jó lesz az a Balázs! :mrgreen:

jaimee! Engem is érdekelne, hogy derült ki a dioptria. Nekünk is vissza kellett volna néznünk ősszel... Na majd idén! :wink:

Kata! Belle szerintem is Szépség és a Szörnyeteg. A kedvenc mesém Walt Disney megrajzfilmesítésében!!
Képzeld nyomi kiadó visszaírt, hát segreültem. Megjegyzem egy itthoni hasonló kiadvány 400-450 ft... 10 havi példányról van szó:

Érdeklődését köszönettel megkaptuk, az alábbiakban megküldjük 2009. évre szóló árajánlatunkat.

Mézeskalács 10.705 Ft.

Megrendelés esetén kérésére számlát vagy csekket küldünk.

Amennyiben szeretne előfizetni a lapra a szállítási cím megjelölésével várjuk szíves válaszát.

Üdvözlettel:
Gyenge Éva
Libro Trade Kft. Ügyfélszolgálat
Tel.: 254-0259

:x :evil: :?

Én is sütöttem ma... rohodtul haladok a szakdogámmal. Na de majd holnap! Beköltözök a ped.könyvtárba egész napra szerintem. :roll:

Túrófánkot mi is szeressük!

bbj Judit! Derekad én is sajnálom... Jó gyakran előjön ez neked! Mondjuk ha a padlóra ülök le egy 10 percnél tovább, akkor onnan már én sem állok fel, valami becsípődik a derekamba. Na, hát öregszünk, na! :wink:
Leti nagyon ügyes! Hát valóban látszik, hogy igénylik ők is a saját életkorúakkal való együttlétet.
Méz ügyben? Erre jösz, vagy Peti menjen a Szapáryra?

Olga

Kép
juhaszolga

Vera üdv

gyors leszek, elolvastam mindent, de megint összepisilésnél tartok. voltam dokinál, aptam két szurit, az egyik jól be is vérzett, mutatva hoyg tökig gyulladva, holnap röntgen, vagy amikorra kapok beutalót, aztán mri na arról nem si beszélve nem sok jóval kecsegtetett egyik befutó: gerincsérv.

ennyi voltam, majd jövök kis időkre

Olga
telózok majd holnap

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Basszus... :( Szerintem nem kéne most mézezned. Vigyázz magadra!!!
Nem is írtam, de Leti irtó ügyes. Jó hogy ilyen jól érzi magát!

Kata! Mi volt Kövesdinél???

Niki? Hogy van Kata?

Dávid volt dokinál. Ráment a cucc a tüdejére (sípol, de nagyon nem észrevehető). Ettől féltem... elhúzódott nagyon a takonykór...Egyenlőre gyógynövényes szerrel próbálkozunk 3 napig, ha nem javul akkor rendes gyógyszer. Egyébként már keveset köhög és takony is kevesebb, de még van.
szilbee

Sziasztok!

Bocsesz de most nem tudok visszaolvasni, ma kaptuk vissza a gépet megtámadta egy vírus.

Viszont megint a tanácsotokat szeretném kérni.
AJánljatok már jó köptetőt, ami úgy jól felszagattya a trutyit.
Illetve szerintem a Dr Teiss is jó (most ezt szedjük, már 3 napja) vagy ennyi nap után ne várjak csodát? Olyan nagyon ,,gyógyszereset" nem nagyon szeretnék de persze ha nincs más választás.

Előre is nagyon köszi!!!!!!!!!!

phpBB: Kép
kati74

,,nagy" Betti és ,,kis" Betti!!!!!!

Boldog NÉvnapot kívánunk!!!!! :D

kati74

Kedves Betty és Bettike!

Mindkettőtöknek nagyon boldog névnapot kívánunk:

Kép

Betegeknek pedig mielőbbi gyógyulást. Judit, mi a helyzet a derekaddal? MRI-re mikorra kaptál időpontot? Csaba március elején megy.

Dorka, én is 45 kiló voltam 24 éves koromban... :oops:

Szia Vera! Minket biztosan nem ismersz személyesen, de már a szívembe loptad magad, magatokat azzal, hogy Jázminotok van! Mekkorák a gyerkőcök? Képet hozol róluk?

Biztos akartam még mást is írni, de kicsit fáradt vagyok, mintha nem fogna úgy az agyam... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szép reggelt ... innen bentről a melegből! :lol:

Dorka: rájöttünk, hogy hamarabb kezdi a rendelést a doki.... no de azt senki nem mondta, hogy ilyen helyes pasi :oops: :oops: :lol: ... a barátnőmmel voltunk és az ő kisfiával... és eléggé ledöbbentünk a doki bácsi kinézetén... ilyen is ritkán van :lol: :lol: Zétény...? :roll: :lol:

Szilbee: szegény Dév... majdcsak elmúlik már a kórságos időszak... gondolom ezért most már Ti is várjátok a tavaszi meleg napsugarakat. Marcinál semmi kórosat nem talált a szépséges doki bácsi, jól megtekergette a lábát, lábfejét is... kicsit sírt is... és hogy 100% legyen a diagnózis, kirendelt a kórházba röntgenre minket (b.nőméket is) amikor ügyeletes lesz.

Kati: lándzsás útifűszirup, stodal, sinupret, fluimucil... köptető, ami nem gyógyszer, hideg párásítás, szárazon melegítés (pl. hajszárító)

Tegnap délután még csak összvehajintottam egy kis babapiskótás-vaniliáspudingos-túrós-gyümölcsös tiramisuszerűséget... jó volt vacsi után.

Kisbetegek hogy vannak?

Bbj: hogy vagy? Ha jönne a mézszállítmány... kérhetnénk még egy kilóval több selyemfüvet? De mi is elmegyünk ám érte angol előtt, hogy neked kelljen mászkálni mindenfelé! Bevittünk egy üveg selyemfű mézet az oviba, nagyon örültek és ízlett nekik :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Hová kell menni jóképű doki ügyileg? :lol: Azt hiszem én is megnézetem Balázst! :lol: :lol: :lol: Én nődoki ügyben voltam így... Azta! Meg kellene nekik tiltani, hogy praxist folytassanak!

bbj Judit! Peti megy délután, munka után a Szapáry utra, a bankhoz, olyan 3/4 5-5 között. Nektek mikor kezdődik az angol? Már ha jösztök ilyen derékkal...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: A Jó pajtás Magyarországon Mézeskaláccsá neveződik át?! Vagy a kettő hogy jön össze? Egyébként elég drágának tűnik... bár ezt a Mézeskalácsot látni kéne hozzá...

Kép

Kép
szolkata

Olga: a doki bácsi a Kövesdi doki a csípőszűrős... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Tényleg borzasztó drága, meg 35 oldal... A kiadó ugyanaz, mint a Jó pajtásnak. Nagyon igényesnek tünik, sajnálom, de én még a magyar havilapok között nem találtam ilyen szintűt.

Olga

Kép
juhaszolga

Baccus... Dév eltüntette a hsz-om. :twisted:
szilbee

Kata! És röntgenre mikor mentek?

Na meg mit akartam még... :roll:

Ja Dév tud szívószállal inni. (Csak poénból próbáltuk ki, aztán sikerülte neki. :shock: )
Na meg kb. 1 hét után leesett, hgy már a hívónevemet használja. :oops: :oops: :oops: (Na igen, Levente végett már hozzá vok szokva hogy "Anya, Anya!")
szilbee

Erika! Gyógyulsz már? Tegnap küldtem pü-t!

Judit! Jó ha úgy ahogy Olgáék Ádámék is ott lesznek 16:45-17:00 körül a mézért? :?:
szilbee

Itt a farsang áll a bál!!!

Kép Kép

Kép

Kép

Ilyen amikor egy leopárd és egy tigris az elvesztettem zsebkendőmet játékot táncolja el.

Egyébként szuper volt. Képzeljétek el egy kissrác mobiltelefonnak volt felöltözve. Olyan aranyosak voltak!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

vagyok, voltam háziorvosnál, aki persze nem rendelt, de az asszinsztense volt, így ő készségesen adott beutalót. a röntgenen ezren, meg ketten, és egy néni volt mindenre, de mivel ő meg tőlünk viszi a mézet, így nem érkezési sorrendben Juditka hamarabb bejutott. most már csak azt sajnálom, hyog nem értek a képekhez. sztem normális, bár annak idején Misiére is azt mondtuk, aztán na tessék.

Lányok mézügyileg szupi lenne akkor, ha ott tudnánk talizni. én olyan 3/4 5-5 között ott leszek, a pékség előtt szoktam parkolni, de megismerek mindenkit. majd kiabálok.

na hyog képben vagyok-e

Judit: 2 selyemfű
Kata 1 kristályos napraforgó,
2 selyemfű
Olga 2 akác
3 selyemfű
Szilbee:2 selyemfű
1 akác

és lányok, a selyemfű készletünk sajnos a végéhez ért, innentől is lesz még, de a mennyiséget redukáljuk, hyog kitartson még júniusig.
akác, és vegyes, még mindig dögivel.

Na most már én is elmegyek ehhez a Kövesdi dokihoz!

na elrobogtam Letiért, kíváncsi vagyok mit mondanak, majd jövök beszámolni, sé reagálni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

szebb napot mindenkinek!
Terhesgondozóval kezdtem a napot, fél 11-re jött is doki... :twisted:
Szabi meg ritka hmmmm.... eleven volt itthon...
Alig vártam, hogy hazaérjek!

Jdit, reméljük nem lesz ott gond a gernceddel!

Szilbee, ezek a gyógyfüves cuccokat le bírja nyelni Dév? Nem óckodik tőle? JObbulást neki!! ÉS nagyon ügyi a szívószállal!!!!

Kata, egy párszor már volt szó arról, hogy a doki jó szekember ÉS nem utolsósorban kellemes jelenség :) Eddig minden anyukának bejött, he-he!

Andi, de drágák a gyererek!!!!!
Nóri is élvezte?

Szami, Mátéval mi újság??

Na lépek ebédet melegíteni!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Igen, simán megissza.. sőt! kérné a többit... (Hát nem olyan mint a bátyja!) Egyébként tényleg finom, én is kóstoltam már tavaly.

Judit! Nálunk stimmel! Akkor topiktali a pékség előtt! :)

Andi! Klasszak a képek! Én nem tudom rávenni L-t, hogy a tigrises jelmezt legalább felpróbálja, pedig nővérem olyan pöpec jelmezt csinált.

Évi??? Hogy vagy???
szilbee

Szebb napot kívánok én is!

Tegnap nem ment fel a láza Katának, tök jól volt, csak éjszakára adtam Neki Nurophent. De rosszul aludt és reggelre több mint 39 fokos láza lett. Hányt is (lázcsillapítót is), hütőfürdő, doki (ott is hányt). Kapott deadalonetta kúpot, torka már nem olyan piros, füle rendben. Azt mondta a dokinő, hogy rászedett valamit a vírusos torokgyuszira. Még az is lehet, hogy influenzát. Ptotexint kell Neki adnom meg szükség szerint lázat csillapítani.
Most nem lázas, alszik.

Bocs, hogy nem reagálok, majd jövök.

Niki

Kép
Kép
csni

Andi: Jók a képek, aranyosak a lányok.

Kata: Én már tuti, hogy írtam, hogy helyes a doktorbácsi.

Judit: Nem 3/4 6-ot akartál írni?

Niki

Kép
Kép
csni

Jaónapot, csak gyorsan beestem a méz miatt, egyebeket majd később :oops:

Jaja, Judit, nem 6-ra jártok? :oops: Monnyuk nekem mindegy, hogy háromnegyed 5 vagy háromnegyed 6 :lol: Csak ne ott derüljön ki... :wink: Rendelésünk stimm :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?