Ááááhh, nem tudom, mi jön még, Botinak kötőhártya-gyulladása van....
Na jó, tudom, hogy ez nem a világvége, meg más baja nincs, de akkor is....
Zita
Szard már le a kedves rokonokat!! Peeeersze, egy 9 hónapos babának felnőtt kaját!
Na jó, nem mondom, van egy-két dolog, amit megkóstolhat, de az nem a töltöttkáposzta és barátai, és nem kizárólag azt adni neki, hanem kóstoltatni!
Én most kezdtem kb 1-2 hónapja kóstoltatni Noémivel a mi kajáinkat, de gondolok itt a különböző levesekre, "felnőttesen" elkészített főzelékekre, sülthusi, milánói makaróni, paprikás krumpli - természetesen nem csípősen, nem zsírosan, és nem füstöltkolbásszal....
Az ő gyomruk még fejlődőben van, nem tud mindent megemészteni, ezért kell fokozatosan kóstoltatni.
Noémi is babakaját kap, külön főzök délre Neki, vacsira meg tejpépet eszik. És ha abbahagyja a szopit, 2 éves koráig reggel-este tápszert fog kapni, ez így van rendjén..
Az, meg, hogy nem nagy étvágyú és kisebb a súlya biztos hogy NEM azért van, mert nem adsz neki felnőtt kaját.
Amúgy meg teljesen okés, hogy Szandi nem lesz akkora, mint Márk volt 1 évesen! Ő kislány!! Márk se egy nagy növésű, és Ti sem vagytok azok! Már miért lenne Szandi kivétel?
Noémi sincs a közelében sem Boti 1 éves kori súlyának, meg centijének! 2 kilóval van "lemaradva" Boti akkori súlyához képest, és 4 centivel! De ez így van rendjén! Egy kislánynak könnyebb a csontozata, meg egyébként is általában kisebb növésűek. NO PARA!!
Ilcsi
De örülök, hogy tudtál pihenni! Véééégre!
Akkor tényleg a fogacskák lehetnek a ludasak, de azért odaadom a könyvet (egyszer csak), hátha tudjátok majd használni.