Reggelt!
Itt esik a hó, de nem marad meg, és fúj a szél és süt a nap és fáj a fejem, és Hanna beteg.
Próbálok a tegnapiakra reagálni, remélem, minden(ki) eszembe jut...
Aniii, egyszerűen gyönyörűségesek a gyerkőid!!! Eliza is csodaszép abban a kalapban!
Dadomi, én is megpályáznám a helyedben azt az állást, főleg, ha jó állásnak tűnik. Meghát táppénzen apuka is otthon maradhat ugye...
Megértelek, hogy a szíved szakad meg, az enyém is megszakad, pedig a tervek szerint nem megyek vissza, csak akkor, ha nem bírjuk anyagilag (erre viszont sajnos nagy az esély). Szegény Dani, remélem, hamar túl lesz ezen a nyavalyán! Időben elvitted dokihoz.
Tuntun, Évi, nagyon ügyesek a kis iskolásaitok! 100 %, ugyanmááár! Szerintem tanítónéni se tudná ezeket a feladatlapokat százasra...
Tuntun, Ricsikédnek gratula, igazán büszke lehetsz rá!
Bernadettnek pedig nagyon sok boldog névnapot!
Dius-Barnus, ne félj, mostmár kifelé megy Barnabás ebből a hasmenéses dologból, már ha nem zöld és nem véres, az már nagyon jó jel. Ó, leszünk mi anyád helyett anyád, korban is, igaz,
Tuntun?
Asszem mi ketten vagyunk a rangidősek...
Dehááát ugye mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát - én mondjuk most 100 évesnek...
Szóval, gyere ide nyugodtan, ha valami gondod van és nincs segítséged; mindig jár erre valaki, és szívesen adunk tanácsokat.
Dius-Ármin-Bence örülök, hogy oké volt minden Bakónál! Csak vigyázz továbbra is magadra, pihenj sokat! Nemsemmi terveid vannak, jól emlékszem, még egy suliba belevágnál? Neked is minden elismerésem!
Ó, én szülnék még!(Remélhetőleg fogok is )
. Mondjuk nem vagyok nehéz helyzetben, olyan előzmények után, mint mondjuk
Cseriani, hogy Eliza elakadt, nem biztos, hogy ilyen könnyen belevágnék. Nekem csak az első szülésem volt horror (több okból is
), Hanna már 4 óra alatt megszületett, Ármin meg 2 óra alatt. (Namost ez az az idő, amit a szülőágyon töltöttem, persze a vajúdás előbb megkezdődött azért.) Azon agyaltunk a férjemmel, hogy a következő gyereknél gyorsanhamar el kell indulni a kórházba, hátha tovább feleződik az idő és esetleg megszülök a kocsiban...
Amúgy én lányt rendeltem apjától, mert Hannával a terhességem is meg a szülésem is könnyebb volt, mint a fiúkkal. Meg a lánynevünk is megvan már: Ella Róza.
(Mostmár csak teherbe kéne esni, ami ugye nem lesz egyszerű dolog)
Na, most pedig lelövöm magam...