Új privát üzeneted érkezett!

na,én nem,Kristófot dec.18 helyett 12-én,Elizát meg szept.16 helyett 14-én :D
Vendég

tuntun:jó ez a voni.

Zsombi meg Kép nem aludta ki magát.
legszívesebben
Kép
berni611

dius,Barnusod olyan kis dögönyözni való,megzabálom :lol:
Majd figyeld meg,ha mondjuk 1-2 év múlva látsz ilyen édes képeket,kapásból kedvet kapsz még egy törppicurhoz :roll:
Vendég

Évi én is mindig várom, olyan jó mikor hamar elmegy a nap és már hív hogy elindult :)

Ani akkor te még nyilas vagy bak? Én 28.án, december. Akkor ünnepelhetünk együtt! Barnus meg 11.ke. Van még valaki decemberi?
Évinek a névnapja 24.... húúú de nagy buli lesz :lol:

alszik Barnus hason, hallok valami kis neszt oda nézek, és álmában kitolta magát... hát betojok, ezt a doki néninek mér nem csinálja? :lol: És mér álmában nyomja ki a fejét?... aztán vissza és alszik tovább :)

Kép
dius87

jó neked :oops:

öcsém ,most meg dühöng ..dobál mindent
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.02.17 16:27-kor.
berni611

húú Ani bocsi, Kristófot kihagytam :roll:

Kép
dius87

Na megyek játszom vele egy kicsit
berni611

Sziasztok!

Csak beköszönök, mert most indulunk Szekszárdra Bakó dokihoz uh-ra!
Remélem minden rendben van a pocilakóval!
Majd este jövök még!
Addig is, jót ne halljak rólatok! :wink: :D :D :D
dius02

Dius csak óvatosan, csúszik az út! Aztán gyere hogy mit mondott a doki bácsi!

Kép
dius87

na,itt nem csúszik. Esik az eső :x
Én már bak vagyok,22-én van a váltás.
dius.Barnus azért nem csinálja a doktornéninek,mert a doktornéni nem fizet azért,hogy produkálja magát. Te fizetsz neki,egy hatalmas puszival majd,ha felébredt :D
Vendég

Az bittos! :lol: Kis mosoly manónak hívom, olyan mosolyokat lenyom, főleg ha hazajön az apja na annak mesél is ! :D

Kép
dius87

Dius, Ármin biztos jól van, nyugi. Majd este gyere a friss hírekkel.

Képzeljétek Ricsikémnek fogyókúráznia kell :lol: :lol: A karateedzője indítani akarja országos versenyen márciusban, de úgy van a kategória, hogy 25 kg-ig, utána meg 35 kg-ig. Na most az én fiam 25,3 kg. Tehát legalább 50 dkg-t le kell fogynia, hogy a mérlegelésnél ne legyen gond. :lol:
Hát most gondoljátok el, ha véletlenül kisorsolják egy 34,9 kg-os gyerekkel. Ott üti agyon a fiamat. :shock: Mondjuk az edző ebben a kategóriában nem is indítaná.

Na ma jól teleírtunk 1 oldalt :oops:
Vendég

Most nézem, hogy Ricsikém hogy bújkál a vonalzóján :lol: :lol: Talán csak nem Alextől fél??? :lol: :lol:
Vendég

Na szép, pár órácskára eltűnök, ti meg addig két oldalt teleírtok :shock: Alig győzöm olvasni! :P
Dius! Nagyon édes a kis tigriskéd :lol: :lol: :lol: Mi is decemberiek vagyunk!!!! Dominik december 31 :lol: :lol: És Dani is bak, de ő már január 10 :lol: Bak-topic :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Nézzétek itt az új tavaszi cipődivat:

Kép

Évi, a sárga kosztümödhöz a bálba?
Kép

Azért azt megnézném, hogy egy-két városban, ahol még járda sincs, hogy tipeg végig ebben a delikvens. :shock: :shock:
Vendég

tuntun én még járdán se tudnék menni ilyenben :lol:

Kép
dius87

Hát lányok én ezt nem értem, eddig hasmenés, zöld kaki simán meg volt véresnyálkával... ma meg semmi, de semmi kaki... :?

Kép
dius87

dius hasmenés után általában szorulás zsokott jönni. Ne ijedj meg!!!!
Vendég

Dius ne aggódj, ha meg lesz, akkor nyakig ..... lesz. Eriknek amíg szopizos volt 5-7 naponta volt széklete, de akkor aztán volt mennyiség.
Vendég

nem zsokott,hanem szokott :oops:
DE AKKOR SEM SZERKESZTEK!!!!!!! :P
Vendég

halli tuntun,ne fogyaszd a fiad. A vonalzón már szinte nem is látszik :lol:
Vendég

Ani, csináltál már túrós linzert?
Vendég

Mondtam neki, hogy még a farsangig megengedem, hogy édességet egyen, aztán utána már nem a versenyig. Reggel mire lementem berakott magának egy actimelt, meg egy banánt. :lol: Mondjuk ezt mindennap viszi, de mellé még szoktam berakni neki egy-két bonbont, vagy kis darab csokit. De azért becsempésztem egy müzliszeletet még. :oops: Elvégre farsang csak pénteken lesz.
Vendég

Szép estét!

Megjöttünk a dokibácsitól (már egy ideje itthon vagyunk,csak most tudtam jönni). Hála az égnek minden rendben van.
Már 754 gramm,méhszáj zárt és a lepény is jó helyen tapad. Ja,a lényeg, hogy még mindig Ármin! :)

Képzeljétek el,a doki után a párom meghívott a Mcdonald's-ba. :) Mikor Szekszárdon járunk akkor néha ott kajcsizunk,de ez most aranyos volt tőle. :)
dius02

Dius, örülök, hogy minden rendben van. :lol: :lol:
Vendég

Ani és a szorulás már a gyógyulás jele? Vagy utána megint hasmenés jön? Dokinénink azt mondta sok rostosat se szabad inni, meg sok tejcsit sem... hát én egész nap ezeket ittam, lehet kikészültek neki a bélbolyhai, de ha vírusa lenne lázas lenne, nem?

Dius örülök nagyon hogy minden oké veletek!

Tuntun túroslínzer? Ide vele!! :P

Kép
dius87

Nettke tegnap elírtam az évet 2006 márciusában voltunk kórházban Evelinnel.
Vendég

Na most volt kaki, de szerintem még mindig hasmenés, mert büdi is volt meg nem voltak be fehér bogyók, csak sima sárgás, de nem volt se zöld se véres... :?

Kép
dius87

Na, akkor azért már alakul... ne aggódj Dius, nem lesz semmi gond Barnussal! ;-) A képek zabálnivalóak :-)

Amúgy mi jól vagyunk, csak Eni majdnem 2 óra alatt aludt el este, akkor is a vállamon.... nem tudom, mi volt vele, nem szokott ilyet...igaz, sokat aludt napközben...

yuyu79

Dius, a vírus nem feltétlenül jár együtt lázzal. Nyugi ne aggódj annyira, nincs semmi gond. Tessék inkább gyümölcsteát inni (már ha szereted) és a többiből csak mértékkel. Úgy látszik Barnus gyomra egy kicsit érzékenyebb ilyen dolgokra.
Ne akarj még ilyen linzert, mert most fogok először sütni Ricsikének a farsangra.

Julcsi, nem lehetett könnyű tartani Enikőt :lol:
Vendég

Na mára elköszönök Tőletek, mert még tanulnom kell.

Legyetek jók, persze csak mértékkel, holnap du. jövök.

Mindenkinek további jó éjszakát!!!!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!!! :lol:

Na jó csak vicceltem én is megyek már aludni.

Évi,

Berninek nagyon boldog névnapot kívánok:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi tuntun!

Nem jöttem tegnap ,mert tanulni kellett.
Ma dolgozatot írnak magyarból.
Megkaták 2 dolgozatukat,nem is tudtam ,hogy írtak .Jó mi? :evil:
Na a magyar csillagos lett.Remélem a mai se lesz rosszabb 90%-nál.
A környezet meg 94% csak pirospont.ÉÉÉSSS csak 1 hibája volt :evil: utolsó feladatban volt narancs,eper,tej,csirkecomb,saláta,kenyér ,meg egy biciklis.
Feladat:szinezd ki mi az egészséges.na most a biciklist nem szinezte ki. És mindjárt 94%-os lett.Na ez azért érdekes.Nem???

NA még majd jövök visszaolvasni!
berni611

Ismét jó reggelt Mindenkinek!

Kb. 10 cm-es hó esett az utolsó bejelentkezésem óta, így megvolt a reggeli tornám hólapátolás és kocsiseprés címen. :(
Ráadásul olyan kicsi a hely, hogy még a lapátot is odavágtam a kocsimhoz így levertem a fényezést. :cry: :cry: Béna liba!!!

Egyébként nagyon gyönyörű most a táj, tök sok hó, süt a nap, csak azt nem tudom, hogyan fogok menni az úton, mert hókotró mutatóban sincs.

Évi, a múltkor a fiam 96%-os magyart írt, így már nem írta bele a tanárnő, hogy gratulálok.
A környezete meg 92,5%-os és azt mondta a tanárnő, hogy Ricsi nem volt ügyes :(
Nálunk ezek szerint az elfogadott eredmény csak 100% lehet.

Na eltűnök készülni, aztán ebéd után jövök.

Sziasztok,
Vendég

Reggelt!
Itt esik a hó, de nem marad meg, és fúj a szél és süt a nap és fáj a fejem, és Hanna beteg.
Próbálok a tegnapiakra reagálni, remélem, minden(ki) eszembe jut...
Aniii, egyszerűen gyönyörűségesek a gyerkőid!!! Eliza is csodaszép abban a kalapban!
Dadomi, én is megpályáznám a helyedben azt az állást, főleg, ha jó állásnak tűnik. Meghát táppénzen apuka is otthon maradhat ugye... :wink: Megértelek, hogy a szíved szakad meg, az enyém is megszakad, pedig a tervek szerint nem megyek vissza, csak akkor, ha nem bírjuk anyagilag (erre viszont sajnos nagy az esély). Szegény Dani, remélem, hamar túl lesz ezen a nyavalyán! Időben elvitted dokihoz.
Tuntun, Évi, nagyon ügyesek a kis iskolásaitok! 100 %, ugyanmááár! Szerintem tanítónéni se tudná ezeket a feladatlapokat százasra... :roll: Tuntun, Ricsikédnek gratula, igazán büszke lehetsz rá!
Bernadettnek pedig nagyon sok boldog névnapot!
Dius-Barnus, ne félj, mostmár kifelé megy Barnabás ebből a hasmenéses dologból, már ha nem zöld és nem véres, az már nagyon jó jel. Ó, leszünk mi anyád helyett anyád, korban is, igaz, Tuntun? :twisted: Asszem mi ketten vagyunk a rangidősek... :? Dehááát ugye mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát - én mondjuk most 100 évesnek... :lol: Szóval, gyere ide nyugodtan, ha valami gondod van és nincs segítséged; mindig jár erre valaki, és szívesen adunk tanácsokat. :D
Dius-Ármin-Bence :D örülök, hogy oké volt minden Bakónál! Csak vigyázz továbbra is magadra, pihenj sokat! Nemsemmi terveid vannak, jól emlékszem, még egy suliba belevágnál? Neked is minden elismerésem!
Ó, én szülnék még!(Remélhetőleg fogok is ) :P . Mondjuk nem vagyok nehéz helyzetben, olyan előzmények után, mint mondjuk Cseriani, hogy Eliza elakadt, nem biztos, hogy ilyen könnyen belevágnék. Nekem csak az első szülésem volt horror (több okból is :(), Hanna már 4 óra alatt megszületett, Ármin meg 2 óra alatt. (Namost ez az az idő, amit a szülőágyon töltöttem, persze a vajúdás előbb megkezdődött azért.) Azon agyaltunk a férjemmel, hogy a következő gyereknél gyorsanhamar el kell indulni a kórházba, hátha tovább feleződik az idő és esetleg megszülök a kocsiban... :lol:
Amúgy én lányt rendeltem apjától, mert Hannával a terhességem is meg a szülésem is könnyebb volt, mint a fiúkkal. Meg a lánynevünk is megvan már: Ella Róza. :D (Mostmár csak teherbe kéne esni, ami ugye nem lesz egyszerű dolog) :P
Na, most pedig lelövöm magam...

been

Róza :D Istenem,de gyönyörű név!!!!! :wink:
tuntun,lapátolj errefelé!!! :lol:
Itt hétágra süt a nap,viszont kegyetlenül fúj a szél :?
Hannának jobbulást.
Berninek nagyon-nagyon boldog névnapot!!!
dius-Bencus,örülök,hogy minden rendben. Jó is az a mc.Donalds :wink:
dius-Barnus,én nagyon jól tudom,mennyit tudnak itt segíteni a csajok. Gyere csak nyugodtan :wink:
dadomi,gyogyuljatok meg nagyon-nagyon gyorsan!!!És igenis pályázd!!!Ha meg nem sikerál.hát istenem,te megpróbáltad. De bánnád,ha kihagynád. nettke barátosnéd merre? Ugye jól van????

Nálunk megvolt a farsang,a tömegnyomort leszámítva nagyon jó volt. Majd teszek képeket,de most megyünk enni,enni,enni :lol:
Vendég

Reggelt!

Én most reggeliztem... 9óta takarítok. Mosogatás, porszívózás, pakolászás, kifőztem a cumisüvegeket meg a cumikat és a gép elött már össze is estem! :)

Ma már kétszer volt széklete, szerintem ez még akkor is hasmenés, most ébredezik úgyhogy megint kap olyan gyógyszert.
Lányok azt a port ugye beleönthetem langyi anyatejbe? Mert ugye hidegen nem adhatom oda, de mivel ebbe valami jótékony bacik vannak, az nem pusztulnak el a langyi tejben?? Na lehet hülyeség...

Emma de jó lesz újabb pocakosunk? :))

Kép
dius87

Ani, nagyon várjuk a képeket!!! A Róza a férjem ötlete volt. :mrgreen: Lehet, még változik, mert mindig változik, de ez most biztosnak tűnik.
Dius, nem tudom, ez a por hogysmint, nincs a papírján, hogy nem szabad tejben oldani? mert akkor szerintem nyugodtan oldhatod tejben. Ügyes vagy házimunkailag! Enyémek most itthon vannak mindketten, így már lépni nem lehet a sok kacattól... :? Hát, az idén szeretnénk babát, igen.

been

Emma,még az idén???Akkor hajrá,már február :D
Gyerekeket vállalom,el is megyek értük,ha kell,te meg hívd haza gyorsan apát :wink: :lol:
Vendég

Ja, tényleg... :lol: Nem fogalmaztam pontosan: teherbe szeretnék esni az idén. :wink: :D

been

tisztelet a kivételnek :D
Címe:nők a volán mögött....
http://www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A
Vendég

Dius-Barnus:helyre áll a pocak meglátod.Ügyi vagy.Én ma csak főztem :?

Been:Hannusnak jobbulást.Igen egy kicsit félre érthető volt az "idén babát" :wink:
SZép neve lesz ,ha lány lesz....
Dolgozat :csak a gyereknek esik rosszul,mert úgy jött haza ,hogy írtunk környezetből és biztos hibátlan lesz ,mert tudtam mindent :(
Meg ez a százalék számítás :x Nem tudom minek köll azt oda firkálni.Nem elég ,hogy piros pont.Aki kváncsi a %-ra kérdeze meg a tanárnőt :evil:
Ja már van nálunk zöld pont is az a 3-mas jegynek felel meg.

Dius-Bencus:akkor már tutira Bencus :wink: remélem többet nem lesz ilyen pocak keményedésed.

Ani:várjuk a képeket ,hol vannakKép ...... :lol:

Tuntun:juj ,apa mit szólt ,hogy leverted az autót :(
Az idén még elő sem vettük a hólapátot :(
berni611

Emma rá van írva hogy lehet tejben oldani...
Nagyon drukkolok hogy hamar jöjjön a kis tesó!!!!

Ani várom már a farsangi képeket!

Szóljatok ha unjátok de ma is mutizok Barnusról képet! :)

Kép

Kép Nyitott szájjal :)

Kép Most ezt csinálom anya mellett a gép elött :)

Kép
dius87

Ani:ezt kaptam emailben a múlt héten.
Hát a hajamat téptem amikor a pasi kiszállt és beállt a csaj helyet a parkolóba.
Ennyire ,hogy lehet béna valaki.
berni611

Én is akarok egy ilyet ,de készen :oops:
berni611

Aniii, sikítva röhögök, itt nézzük a gyerekekkel... Hát ennyire még én se vagyok béna. Bár az a kis zöld kocsi a parkolóban akár az enyém is lehetett volna, a tesconál el szoktam játszani ezt... :P :twisted:

been

Látjátok az utolsó képen, már teljesen elmultak a pötyik és a pirosodás az arcáról! De vajon mit csináltam másképp?

Azt lehet hogy a hasmenése összefüggött a pötyikkel az arcán?

Kép
dius87

Lányok reggel
Kép és 70,9 kg voltam .
Na ennek örömére ma húslevest és paradicsom mártást csináltam és jól bezabáltam. :oops:
berni611

Dius:Zsombinak néha még most is kipöttyösödik a pofikája.
Valami ételtől lehet,ha nem váltottál mosóport ill. öblítőt.
A gyógyszertári kutyulék gyorsan segített rajta,most csak sudocremmel kenem,ha előjön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.02.18 12:37-kor.
berni611

Ani szét röhögtem az agyam!!!!!! Én nem vagyok olyan béna parkolásban, de még az elején mikor megkaptam a jogsit és én vezettem ha parkolni kellett párommal helyet cseréltünk :)
Ma már nem... meg a mostani autónkkal bárhova beállok, de az előzővel néha szerencsétlenkedtem pakoláskor :)

Kép
dius87

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?