Sziasztok
Még élek!
Hát csak összeszedtem magam.
Cukorterhelés.
Szeptember vége óta mióta kiderült, hogy babát várok semmilyen édességet nem eszem. Nem is kívánom, ha rágondoltam borzongtam, pedig előtte igen édesszájú voltam. Hát meglökött rendesen.
8 órakor le lett véve az éhgyomri 4,2 az jó lett. Aztán fél liter szó szerint szirupszerű valamit kellett meginni, hiába nyomtam bele egy nagy citromot a gyomromba mintha kövek lettek volna. Olyan émelygés tört rám, hogy azt hittem kijön minden. Egy óra múlva megpróbáltak megszúrni a másik vénám, de egyszerűen a múltkori hematon annyira szétcs..., hogy nem jött vér, még a tűt is csak nagy nehezen lehetett beletuszkolni. Úgyhogy maradt megint a bal karom. Eredmény 9,2 lett, az is jó, mert 10 alatt kell lennie.
Emma felébredt, és hevesen tiltakozni kezdett. Annyira rúgott, hogy a laborosok a csodájára jártak, hogy már így látszik ha mozog, pedig nem, csak nem tetszett neki a helyzet. Sajnos a kétórás vérvételnél esélyem se volt másra, mint a meggyötört karomra. Már fájt.
Eredmény 7,0 ami megint jó, mert 7,8 alatt kell lennie.
Most mindkét kezem feldagadva, belilulva, és hideg borogatásban. Ma még nem is ettem, csak ásványvizet iszom, de olyan, mintha hígítanám a cukros lötyit tovább a hasamba. A dokim szerint azért viselt meg ennyire, mert szinte teljesen megvontam már jó ideje a cukrot a szervezetemtől. De megdicsért, hogy jók lettek az eredményeim, és kitartás.
Nagyon büszke vagyok magamra, hogy megérte ez az egész procedúra.
Hálapénz: Itt nem lehet választott orvos, mindenképpen az ügyeletesnél szülsz. Tehát ha császáros leszek és pont nem az én dokim van szívás, mert a kiskönyvből a nyavajáim fele sem derül ki.
De mi nem adunk senkinek semmit. Rod szerint nehogy már azért fizessünk, ami a kötelességük és amiért a fizetésüket kapják. Egyébként alkalmanként 7.000 a tarifa, de azt apukám finanszírozza meg nekünk.
Kisnyugdíjas létére.
A medencém és a szeméremcsontom nekem már 20. héttől fájdogál. Hol jobban, hol kevésbé. A dokim szerint megindult a hormontermelődés, ami az ízületeket csontokat lazítja, hogy felkészítsen a szülésre. (Ami valljuk be az én esetemben 98%-ban felesleges túlbuzgóság a szervezetem részéről) De ha nem túl fájdalmas, akkor egyszerűen el kell viselni.
Mifelénk a következő kötelező vizsgálatok vannak legközelebb:
26. UH, nőgyógyászati vizsg és hüvelykenet tenyésztés
32. UH
36. UH, NST, vérkép-vizelet-terheléses vércukor (basszus remélem az már zsömlés-tejes lesz, mert megpusztulok)
37.-től hetente kétszer NST
Remélem azért senki sem riadt vissza amiket leírtam.
Csak ugye itt többször is szúrnak, meg nekem amúgy is már úgy néznek ki a vénáim mint egy drogosnak a sok ellenőrzéstől. S hátha másnak nem is lesz olyan rossz íze a cukros lötyinek.