Kriszti (Morzsa), Már hogyne emlékeznénk rád!
Én nagyon örülök, hogy hallok felőled.
Az iwiwen néztem én is az esküvős képeket, meg láttam azért bővült a család, mégha nem is egy babával.
Ha van kedved nyugodtan írd le mi történt veled, engem érdekel! Csak kitartást tudok kivánni, bár tudom ez kicsit közhelyesen hangzik, ne adjátok fel!
Benszi, Jobbulást! Jobban vagy már?
Ez a vérömleny nagyon nem hangzik jól, még nem is hallottam ilyet.
Köszi a párnás tanácsot, ki fogom próbálni.
Gabi, Ugyan nekünk kukink nincs
, de a nunijuk körül kiütésesek szoktak lenni fogzáskor, meg a fenekük is piros.
Én még nem adok főzit vacsira, mi akkor tejpépet eszünk, egy kis gyümivel. De szerintem most elkezdem ezt is, és egyszer főzit fognak kapni, egyszer meg tejpépet gyümivel.
Nagyon cuki Boti ezen a képen!
Elan, Én már elég rég nem adok nekik tápot minden alkalommal. Leírom egy napunkat. Mondjuk nálunk elég érdekesen alakult, mivel későn kelnek
, és 9-kor eszünk először, így tízóraink nincs. Na szóval most így néz ki a napunk evés ügyileg:
9.00-kor 150-200ml táp
12.00-kor főzi (ez lehet sima zöldség, vagy húsos, rizses/tésztás)
15.00-kor gyümi (vagy magában, vagy rizzsel/babakeksszel/gabonával)
18.00-kor tejpép (magában vagy gyümivel)
21.00-kor 200-250ml táp
Ezen akarok majd alakítani, hogy előbb legyen a reggeli, és tudjak egy kis tízórait adni, gyümit, meg majd picit később joghurtot, egy kis sajtot. Aztán majd meglátjuk hogy alakul.
Hű nem irigyellek titeket, téged sem, meg Gabit sem, ezért a sok ébredésért.
Szerencsére nálunk ilyesmi abszolút nincs. Néha van egy kis felsírás a fogzás környékén, de pár másodpercig tart. Gondolom azért a rágókkal majd mi is megszenvedünk.
Az első kép szenzációsan jó, cuki!
Luki, Valentin hétvégés képek szuperek, nekem az együtt fürdős kép tetszik legjobban. Hiába nem lehet elég korán kezdeni!
Witch, Szegénykém, nyugi, tudom könnyű ezt mondani, de hidd el, nemsokára túllesztek ezen. Szorítok!
Share, Hát az az igazság nagyon ritkán szoktunk menni, karácsony óta nem voltunk.
Mióta meghalt a nagyim, már nem ugyanaz. A nagyapám kicsit megzakkant, arra sem szokott emlékezni, hogy ott voltunk. Tudom nem szép dolog, csak nincs sok értelme sűrűn mennünk. Tervezzünk, talán február végén fogunk menni, de általában megyünk, meg jövünk.
Nagyon aranyosak a fiúk, Máté már hatalmas!
Mi is Tommee Tippee cumisüveget használunk a kezdetektől fogva, és nagyon bevált! Brendonban lehet kapni, de én itt a Corában is láttam, lehet hogy a szolnokiban is van.
Bessy, Szia itt nálunk!
Jó, hogy átmerészkedtél! Nem harapunk ám!
Zorka nagyon édes kislány, szép a pofija!
Nálunk is Zorka lett volna az egyik csajszi, aztán az utolsó pillanatban változott a dolog. De ettől függetlenül továbbra is nagyon tetszik!
Írj valamit magatokról is, hogy telnek a napjaitok!