Új privát üzeneted érkezett!

Paklincs!
Ne csak a fiadra legyél büszke, magadra is! Van mire. :)

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó volt

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta: most legalább jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol:

Igazság van az írásban, meg abban is amit Lilluska meg Memme mond. De kérem szépen, hol vagyunk MI, NŐK?????? Mi mikor lazíthatunk addig hova rakjuk a gyereket stbstb.......

Férjem elment edzeni :lol: előtte nagyot hancúrozott a gyerekekkel a hóban :lol: :lol: :lol: :lol: Mosolyogtam. Smink nélkül. De vasárnap megyek egy sminktanfolyamra, úgyhogy jövő héten az is rendben lesz. És most mondtam neki, hogy Ő LESZ a gyerekekkel, nem anyós!

Heni

Kép

Kép
cancan

Én már csak azt nem értem, hogy amennyiben annyira uncsi a férfiak élete a munkahelyen, akkor miben fáradnak ott el? :lol: :lol: :lol:

Kriszta, hogy tettél masnit a hajadba? Nekem túl rövid hozzá... :shock:

Megyek sminkelni.
vbea

Brigi: gratula az "úgynézkikisöcsihez" :lol: Megértem, hogy szeretted volna érezni milyen egy kislány, de lesz körülötted két kispasi, azért az sem semmi. Örök szerelem.......

Lányok, nem akarok telhetetlen lenni, mert tudom hogy B. rengeteget dolgozik azért, hogy a (leg)jo(bb) körülmények közt éljünk. Valszeg én nekem is sok már a 7 év itthonlét, és minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ő meg önző(bb) lett és kényelmes.
De akkor se volt /lenne olyan, amiről többen írtatok, hogy etet, fürdet, pelenkáz, boltba megy , körülugrál, elzavar otthonról stb..... Szóval akinek ilyen a párja annak marha nagy szerencséje van, becsülje meg!

Dorka, értem miről beszélsz, hogy nem tudsz lelazulni, - én nekem is volt ilyen időszakom, de ez nem jó..... Neked is szükséged van rá. Én is a mai napig rohanok mindenhonnan haza ahogy lehet, inkább lemondok dolgokról amiket annyira szeretnék. De rájöttem, nem attól leszek jó anya, ha állandóan velük vagyok. Senkinek nem jó ha idegbeteg, türelmetlen házisárkány vagyok. Úgyhogy szépen beiratkoztam hastáncra és - a tegnapi napon felbuzdúlva - szombaton is fogok járni és vasárnapra meg bejelentkeztem sminktanfolyamra, arra is már milyen rég akarok menni.

Na, megyünk fürdeni, mert még tanulnom kell Szandival.

maiak
Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, erről motyogok, hogy igyekszem megbecsülni. A gáz az, hogy néha nem tudom, és veszekszem vele, hogy mért nem tud hamarabb hazaérni, holott tudom, hogy igyekszik, csak vagy eltart bennünket, vagy nem. (most is bőghetnékem van, hívott, hogy most végzett Pesten, már úton van hazafelé.
Szo, ha minden nap szalagot kötök a hajamba, akkor sem volnék mintafeleség. De szerintem meg is lepődne.
Há! Elképzelem, amint nagy pocakkal, kisminkelve, szalaggal a hajamban csili-vili arckifejezéssel fogadom... :D Igencsak elnyúlna az arca. Gyanakodni kezdene.

Aprozsó
, én igény szerint szopiztattam a lányokat, de volt napirendünk is. Melinda is Eszter is aludt délelőtt, délután, Eszter sokáig este is. Persze volt a szopik között különbség. Az elején vagy két hónapig meg egy cumi voltam, rácsatlakoztatva egy anyával. Eszterrel már nem, ő hamarabb kivette magának, amire szüksége volt. Ragaszkodtam a napirendhez, most is minden nap hajszálra mindent ugyanúgy csinálunk. Muszáj, mert ha pl. nem aludnának egyszerre, nem bírnám.

De hát Levinek ezer más gondja lehet. És pl. Eszter előtt én sem tudtam, hogy a fogzás tényleg rettenet lehet, mert Melindának szinte észre sem vettük. Ki tudja. :?

Kép

Kép

Kép
memme

Cukorfalat, éljen, hogy jó az AFP :)

Kép

Kép

Kép
memme

na látom akkor mindenki rohan sminkelni, meg masni a hajba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na mindegy ! a lényeg , hogy volt ilyen világ is!!!
ma már azé' más a helyzet, mivel a nő is dolgozik, és nemcsak otthon van "szépnek" lenni... :lol:
de tanulmánynak nem volt rossz....

most jöttem fülészetről, fájt a fülem,kimosták, de avjobb gyulladt is. :? nem tudtam mi hiányzott még az életemből :evil:

Kép
gablaty

Gabi, jobbulást fülhez!

Heni
, de szép nagy hó. itt a belvárosban nem maradt meg annyira, pedig mentem volna K-val ki.
sminktanfolyamra én is szívesen mennék!

Brigi
, tök jó a jó Afp :lol:
és gratula a kisöcsihez. azért 2 fiú sem rossz, de ha nem mondták biztosra még lehet lány is. (egyik ismerősöméknél volt ilyen 8hónapig fiút mondtak, amjd az uccsó pillanatban mégis kislány lett)

hát én ma elég dolgos feleség voltam, vacsival vártam a Zuram! még fel is mostam a konyhát,+előteret. :lol: (sőt még a holnapi ebédet is megfőztem K-nak.)
asszem jöhet az a masni a hajamba.
snooopy

hoztam szülinaposat
KépKriszta, Daubner narancsos trüffel...
Kép
Kép

Kép
Kép
paklincs

Kép mai havas

Kép
Kép
paklincs

Lányok!
Van egy aladó Avent elektromos Sterilizálom.....valaki esetleg nem tart rá igényt....????????????
Ha nem akkor megy a teszveszre.....csak gondoltam rákérdezek

MSE!
A te éredemd ez a remek kisfiú :lol: :lol: Irígy vagyok rád kicsit, bízom benne, hogy egyszer én is kapok hasonló jókat valaha...(legalább az egyik gyereknél)

Brigi!
Fiú -lány mindegy még bármi lehet.!!!!!! :lol: :lol: Örülök az AFP-nek :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Mse!
Hóember nem semmi....méretes darab :lol: Ugye nagyJankó is segített :?:
Most először látom úgy, hogy hasonlítanak Flórkáék :lol: Nagyon jók a tortás képek....a Daubner meg verhetetlen :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Aztaaaaa , mekkora hóember! :shock: Mi is elkezdtük, de kicsit érdekes lett az alakja, énmeg nekiálltam a lapáttal formázni, de nem volt türelmem befejezni.

Snooopy: ez csak 2*3 óra, kimondottam "hogyan sminkeljem magam" című oktatás. Nappali, alkalmi smink. Már nagyon rég szeretnék hasonlóra menni. Kíváncsi vagyok......

Heni

Kép

Kép
cancan

Brigi, én is örülök nagyon. AFP jó hír, hogy rendben, nem is lesz továbbra sem baj, meglátod. Értem a "csalódottságot", de tényleg alakulhat még a dolog, másrészt én megőrültem volna két fiúért. Jankaszáva ehhez képest edződik... :wink:

Tetsz a képek...

Gabi, a füledet sajnálom. Ilyenkor adok hálát, hogy nekem sose, de nagy rettegés... hugomnak volt mindig vmi fülbaja, 29 éves, de mai napig rémálmodik a fülésztől. Na ilyen.

Gyerekek, felolvastam a Férjemnek. Azt mondta, valóság ettől messze van. Kösziiiiiiiiiiiiiiiii. :lol: Holnap el ne felejtsem lehalkítani a gyerekeket, mire hazaér. Egyemmeg. :roll:
vbea

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni... próbálok reagálni, szóval a teljesség igénye nélkül...

Steffi: Fogjunk kezet az én férjem is számítógépes játékokat játszik.

Emese: Legyél csak büszke Jankóra!!!! Jók a képek! A torta nagyon fincsinek néz ki, úgy ennék most belőle....

Kriszta: Legközelebb, ha masnit kötsz a hajadba, akkor fényképezd le, mert kíváncsi vagyok rá :lol:

Heni: Köszönöm! Igen, tuti jó a 2 fiú, de nagyon vágytam egy lányra...

Memme: Köszönöm! Te mikor mész afpre?

Orsi: Köszönöm! De tuti kukis, mert én is láttam!

A szóba jöhető nevek, amik most tetszenek: Bálint, Benedek, Barnabás. Valamiért a B-s nevek jönnek be.

Mi is voltunk ma szánkózni, persze a fényképezőt elfelejtettem vinni :evil: Petya nagyon élvezte, nagyon tetszett neki a hó és imádott benne mászkálni. Én is lecsúsztam vele a dombról és én is nagyon élveztem :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ú Gabi, :( :( ez már tényleg, szóval az jött ki a számon, hogy a francba.

Brigi, még nem tudom, most konzultálok Doktorbácsival.

Kép

Kép

Kép
memme

Brigi!
Granula az AFP-hez meg a kisfiúhoz is! Nálunk Balázs volt a másik befutó. Megígérem, hogy fényképezem a következő szalagot, csak megkérdezem embert, hogy milyen színűt szeretne. :roll: (Egyébként most is el van tűnve a holnapi sízése miatt. :evil: )

Kép
Kép
kriszta36

Úgyhogy lehet, hogy olyan színű lesz, amilyet én szeretnék.

Kép
Kép
kriszta36

Az előbb lemaradt, hogy minden szülinapost és névnapost Isten Éltesse!
Jók a havas képek!

Eni: Köszönöm és legyen igazad, hogy minden rendben legyen. Lehet még neked is 2 fiad! Én meg megörültem volna egy kislányért, de érted, hogy mire gondolok.

Dorka: Gondolkodom a sterilizálon, petyánál kifőztem a cumiüveget amibe fejtem, de olyan csúnya lett :( Mennyiért adod?
Köszönöm Neked is! Igaz,hogy mindegy, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen és különben is a mai világban mindegy, hogy minek születik az ember bármi lehet belőle.. :shock:

Memme: Kíváncsi vagyok, sikerül-e Renátával együtt mennetek.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta: szerintem pirosat tűzzél a hajadba! köszönöm! Nekünk a Balázs nem nagyon megy a vezetéknévhez.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Paklincs!
Nálunk szombaton lesz Daubner. Madártejes!!! Sógor szülinap. :lol:
Kisjankó aranyos.

Kép
Kép
kriszta36

Brigi!
6500-ért odaadom, semmi baja......csináltam róla ma több képet, ha kell szólj és felrakom.....

Kriszta!
A madártejes torta amellett , hogy nagyon finom még nagyon olcsó is, mert a Daubnerben ugye súlyra megy.....míg egy eszterházi 5-6 ezer addig madártejes csak 2-3 :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

azthiszem mindhárom fiú kidőlt..... :lol: :lol: :lol:
nagyon klassz volt ez a mai nap,nembiztos hogy holnap még tudunk még szánkózni....
nagyon jó képeket raktatok fel.....

EMS-nem semmi ez a hóember,létrát is használtatok????jaaa és tényleg büszke lehetsz nagyfiadra-most dagad a májad mi????? :lol: :lol: :lol: és nem a folyékony nedüktől!!!!!! :lol: :lol:

CBrigi-gratula a jó eredményhez,és kistököshöz is!!!nálunk is tök egyértelmű volt....pedig minden uh-n mondtam dokinak nézzük csak meg mi van ott!!!!-de ami kinőtt az ott volt :lol: :lol: :lol:
én is kipróbáltam volna magam csajos anyukaként....de annyira de annyira imádom őket-nem is részletezem,hiszen ezt mindenki érzi és tudja

Eni-kérdezted:Benedek négyóránként eszik,úgy benyom100körül,nem mindíg mérem este 8körül fürdünk kaja 130 de hajnali3ig bírja :lol: majd reggel 7-8körül újra kaja....amúgy a szopiídő max15perc-szóval gyorsBenedek :lol: viszont van hogy két kaja között ami ált4óra semmit nem alszik-persze ez napközben van-még jóóóóóó
nagy sírások ordítások nincsenek mint Mikeynál voltak,úgyhogy jól nyomjuk így napközben hármasban-köszönhetően Benedeknek :lol: no meg néha nagyiknak...

Steff-Brigi-Miki is nagy játékszenvedéllyel bír :lol: :lol: imád játszani-összehozzuk őket????? :wink: :wink: :wink:

Orsi-született feleség :lol: :lol: mi jót főztél????

Memme-jól vagytok????

Veronikusz???-merre vagy???betakart a hó benneteket???? :lol:

TIMI????????

lépek visszaolvasok jövök....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

nagyon ciki, de Zsófi se úszta meg azt, hogy ne legyen koszmós :oops: pedig mosdatom rendesen :oops:
van valami jó trükk, hogy hogy szedjem le legkönnyebben??? én a fürdés előtti olajos bekenést, majd hajmosást tudom. :roll: :? hallottam valami spéci erre a célra készült szerről is. :roll: ismeri valaki? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!Babe koszmó elleni sampon...ismerősöm használta állítólag szupi :lol: Lányok?Te?

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz
Babe koszmó elleni sampon nagyon szuper, nekünk 2 hajmosás után leszedte az összes koszmót

Dorka
gyerkőcök??Lettinek mikor lesz meg a véreredmény????

Orsi
nagyon tetszik,Balu rögtön mondta hogy tetszik :lol: :lol:

majd próbálok visszaolvasni

emano/Andi
KépKép
emano

NNNNNNNNNa, végigolvastam...

Asszem a sok hsz is segített, túltettem magam a generációs nyomoron :? Sőt, mire végigolvastam a "szabadnapos" témát, ezen is túlléptem és konstatáltam, hogy java részt a pasik "régimódiak". Nőé a háztartás, gyerek...nekik meló és lazulás... Iván 15hós volt, mikor először leléptem egyedül. Persez volt, hogy vásárolni egyedül mentem, de az nem idő és legfőképpen nem szórakozás...Szóval az első komoly kiruccanás 15 hósan volt, este, koncert...cicinélkül elalvás életében először, Zsolti nem egy szakavatott, tán akkor cserlét másodjára pelust :shock: ...fostam...de hiába :lol: Pisi nem folyt ki, gyerek elaludt, pont mielőtt elkezdődött volna a koncert jött a telefon, hogy szundi :lol: Addig nem is volt igényem rá. Inkább arra lenne, hogy ne mindent egyedül!!! Mikor itthon van, akkor míg ő a gép előtt "az életéért kűzd" én sika-mika, kever-kavak, mese-ének-tánc-kiabál... De ahogy MSE és CfBrigi írta, ha mást nem is, de gyerekfelügyeletet rá lehet bízni, de lehetőleg ne túl gyakran és ne túl hosszan. Ha itthon vagyok közben (pl.főzök vagy takarítok), akkor jobban elvan Ivánnal...

AprooZsó
Jajdenagyon együttérzek alvás ügyben :? Lehet, hogy minden oroszlán ilyen? Jaaaaaj neeeeeeeeee, ebből kettő?! :roll: SZóval én letojtam ki mit mond, főleg védőnő (bocs Kriszta) és Anyu, de én kendőben elaltattam és utána belebiggyesztettem az ágyba. Nálunk bevált. Sokszor még 8 hósan is így altattam. Egyszercsak jobb lett és leszokott. Betettem valami jó kis zenét, ami neki tetszik, álltam és ringatóztam (főleg este, napközben csak dudorásztam és tettemn a dolgom). Én simán le tudtam rakni kendből. Letekertem magamről, gyerek et fogtam szal a letekerést észre sem vette. lefeküdtem a fr.ágyra és szépen legurítottam magamról. Ált.fel sem ébredt. HA pici nyüszi, akkor finoman meglökdöstem a popóját és szundi....

Steffi
Ez a délutáni alvás.....Iván mostmár nem marad el...Még akkor sem, ha összebújunk mesét nézni :shock: Itt persze dőlt az elv, hogy napi 2*30 perc(1 reggel, 1délután) a legmaximum...De általában 30 perc után nézi, de közben mint a forgószél :? Tök kivagyok már fizikailag, mert reggel 3/4 6-kor :!: kel, dél felé már kókadozik, de semmivel nem tudom rávenni, hogy pihenjen, ha már nem alszik. persze aztán átlendül, kicsit ziz egész délután és mindez 7-ig kb., hogy reggel ne keljen 5-kor :roll:
Tegnap beájultam vele 1/2 8-kor és húztam reggel 3/4 6-ig. Meg még egy fél órát, míg Zsoltival meséztek, eljátszott....De még bírtam volna :oops:

Képek tök jók voltak!!!

CfBrigi
Mikor voltál UH-n? Jaaaaj, de nagyon értem ezt a lány dolgot!!! Mikor a barátnőmmel kártyáztunk és a "fiú" lapot húztam...Hát azt éreztem, amit te :roll: Vagy egy napig "szomorkodtam", aztán túl lettem rajta és már az sem érintene olyan rosszul, ha tényleg fiú...mert Iván mást mond és a barátnőm is mást érez, meg is lepődött a lapon....
Nálunk férj...jajdeolyanmintatiéd :? Ő fiút szeretne, mondom minek, mikor 1-hez sincs úl sok türelmed, meg úgyis az "enyém"....Szal érted...én értelek :wink:

Gabi
Füled nem lehet lelki eredetű? NA nem mintha sokat segítene, de akkor legalább tudja az ember, hogy mire számíthat :?
Nagyon komoly volt a cikk!!!!

Zsófizsófi
Nálunk nem csinál, csak beszól :? Már mondtam neki, hogy ha annyira zavarja, hogy a bejárati ajtó rácsa nem szikrázik, akkor ott a vödör és a rongy :P Olykor meg is csinálja...De mikor addig nyaggatott, hogy lemostam a fürdőben a csempét (10m2, szal nem egy lyuk), egész délelőtt csináltam, hulla voltam a végére és mégcsak látszatja sem volt :twisted: Tudom, nálunk minden 7vége a glancolásról szólt :? De utáltam!!! Már 100x mondtam neki, hogy a gyerek arra nem fog emlékezni, hogy seggen csúszott a légya polcokon, de arra lehet, hogy mennyit hancúroztunk :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi!
Köszi a kérdésed......a vérnek már elvileg lett mára eredménye de a nyálkáknak csak holnap vagy holnapután így összevárom a kettőt és úgy megyek el érte. Izgulok, hogy ne legyen komolyabb baja......Mondjuk most is csúnyán köhög szegénykém....A Berke jól van most..... :lol: :lol:

Vica!
Mi lett végül??? kellett röntegen vagy rendbe jött az a pici tüdő????

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz-ahogy írják tényleg a Babe sampon nagyon jó!Mikey is koszmós volt mi a mai napig használjuk,Benedeknek is ezzel mosom a haját,habár azt írják egy hónapos kortól....
úgy 2000ft körül van,de sokáig elég ha megnézzük mekkora hajzuhatagokat mosunk vele :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Veronikusz!
Nálunk is volt koszmó, mi olajos bekenés, fogkefével ledörzs.

Reni!
Petyka is oroszlán. Este lerakom, reggel 6-kor kel, ha nincs semmi baja. A múltkori elromlás a takony miatt volt.
és mind a két gyerekem este cumidüvegen aludt/alszik el. Anyós nem szólt érte sose. De miaöze is lenne, nem az ő baja. Sőt: Panka akkor szokott át inkább hozzánk, ammikor nála volt nyáron, és ő vele aludt, mert féltette, hogy leesik. Most is vele alszik, ha náluk van.
De ma én is linkeltem neki. Ma kapott Petyó először husit, és hát bébiételben nyomtam, mert úgy jött ki. Este mondta anyós, hogy most már adhatok neki, ha megeszik egy adag főzeléket és ne bébiételest és egy diónyit a főzelékhez. Mondtam jó. Lassan csak megtanulom... :oops:
Épp mondtam férjnek, hogy mittudomén, mennyi az egy adag. Az biztos, hogy nincs mondjuk 150 (mondjuk nem mértem), de nem kér utána már tejet. De Petyka is olyan, mint Zsófi Levije, hogy nem evett sose sokat, este a legtöbbet, 170-190-et, de napközben max 120-akat.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Köszi, akkor van remény :lol: Én magamtől el nem mondtam volna, csak többször jött olyankor, mikor Ivánt altattam, aztán látta...Tök jó, hogy ő papol folyton az együttalvásról és ő is ezt csinálja 8) :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tigrincs,
Minimax nem olyan, mint a Jetix meg a Cartoon Network, nagyon jó mesék vannak rajta. Többek között Thomas, amit írtál, hogy ti is szerettek, de nálunk nagy kedvenc most Postás Pat, Bűvös Körhinta, Fifi és Tesz-Vesz város. Én mindig megnézem, mielőtt valami újat "engedélyezek", és ezek tényleg bűbáj, időként kifejezetten szellemes mesék.Szóval nálunk Minimax megy, csak a másik kettő van tiltólistán.

Lilluska,
elfelejtettem, nagyon boldog névnapot megkésve is!

Heni,
még azt akartam, hogy szerintem teljesen természetes, hogy melletted nincsenek úgy el magukban a gyerkök, hiszen Tőled azt szokták meg, hogy ugrasz, leülsz hozzájuk, emberedtől pedig, amit írtál.És ha Szandi ilyen ügyes, szerintem Te is megbízhatnád ezzel-azzal, bizti annak is örülne, ha azt látná, hogy Te is büszke(ha ez nem működik, dobd meg egy csokival hálád jeléül).És teljesen érthető amit írsz, sokszor én is háborgok, csak már kezdem tudomásul venni, hogy vannak dolgok, amin nem változtathatok. Egy férfi(tudom ez így nem igaz, így azt írom, az én férfim)sose fogja úgy látni ezt az egész gyereknevelésesdi, háztartásosdi,éniskimenősdi dolgot, ahogy én. Mosolyogva nézi, hogy milyen édi vagyok este 10-kor is gumikesztyűben a mosogató előtt pl. Viszont nekem kiegyensúlyozott biztonságérzetem van mellette, ezt meg nem cserélném el.És még a bevásárlást is ő intézi, mert én rühellek(meg nem is tudok) vezetni.Egyenlőre még az óvódai ünnepségeken is megjelent...Végül is kiderül, hogy álompasi.
Nem akarok több tanácsot adni, de lehet, hogy nemcsak a hóembert kéne lapáttal formázni? :roll: (vicc vót!!!)

Tünde,
igen, az a legjobb az egészben, hogy nem családon belüli a dicséret. És hogy említetted a jólneveltséget, nálunk az óvó néni azt mondta, hogy jó, ha tíz gyerekből kettő köszön, vagy köszöni meg, ha elé rakják pl. az ételt, szóval ez elég gáz szerintem...

Steffi,
persze, hogy értem, és igenis ezek is nagy dolgok.

Gabi,
jó a kézikönyves...mutassa ki vágyát, hogy teljesítené kívánságait???Alappól ketten kéne, hogy legyek... :oops: Füled meg gyógyuljon!!!! Nagyjankó most olvasta el...nyomtatja a hűtőre. :twisted:

Brigi,
AFP éljen, meg hát öcsike is! Az igazat meg megírtad...

Veronikusz,
a koszmó szerintem nem ciki, nálunk Kisjankó volt. Gyerekorvos ad spéci krémet, két nap alatt lerántja a gyerköc fejéről, ami nem odavaló!

Dorka,
köszi minden dicsérőt. Remélem semmi gond nem lesz a kisnőnél...

Madártejeset még ne is ettem...

Bori, Kristófanyuka???

Alvás előtt le lehet szedni a sminket?

Kép
Kép
paklincs

Tencikém Drága!

Levélírás "csúszik" péntekre! :? Majd ott leírom mi van.

Lányok! Képek nagyon jók. :wink:

Ma én is lapátoltam a havat a "kifutópályánkon" :lol: míg a Csajok aludtak!!!! :wink: Isteni érzés volt EGYEDÜL :!: :!: kint lenni és hallgatni a csöndet!!!! :roll: 8)
Délután Adrit elvittem szánkózni!!! Nagyon élvezte!!! :wink:
Addig Apa meg Kislánya :lol: aludtak mint a bunda!!! :wink:

CukorBrigi! :wink:

Megértelek!!!! Én is így voltam, mikor megszületett Jázmin. :oops: Egy pillanatnyi "csalódás"! Amiért így utólag "kicsit" szégyellem is magam....főleg amikor a tükörbe nézek és eszembe jut!!! Annyira, de annyira szerettem volna egy kisfiút!!! :oops: Azért is nem kérdeztem meg, hogy mi lesz, mert a "női megérzésem" annyira lányt súgott megint, hogy inkább nem akartam tudni. Csak reménykedtem, hogy másodszorra NEM JÖN BE :!: :!: a női megérzésem! (Adrinál is lányt éreztem és ott bejött meg ugye most is!) De NEM CSERÉLNÉM EL JÁZMINT EGY FIÚÉRT SEM!!!!
Mondjuk nálatok nem tudom, hogy hogy áll a " büdzsé" egy harmadik gyerkőt illetően, de nálunk TUTI NEM LESZ harmadik :cry: ,mert Apának Ő már akkor az 5. :!: :!: gyereke lenne és hát Jázminról is elég nehéz volt Őt meggyőzni nem hogy egy "harmadikötödikről"!!!! :?

Renáta!

Te hogy vagy? Kispipi? :wink: Mikor mész AFP-re? Amint lesz időm :roll: írok privit is!

Kriszta!

Milyen színű a hajad és a szemed színe? Csak a masni miatt kérdezem! :wink: :lol:

Én nem fogok sminkelni!!!! :twisted: Fő a természetesség!!! Karikákkal vagy anélkül! :wink: Meleg kaja, meg mindig van itthon!!!! Főleg, ha megmelegítem!!!! :lol: Ma egyébként karfiol levest főztem meg túró gombit csináltam!!! nyaminyami!!! :lol:

Gabi!

Fülednek jobbulást!!! Egyébként hogy vagy? :roll:

Vannak még betegek? Ha igen, akkor GYÓGYULGASSATOK!!!
GYÓGYPUSSZANTÁSOK REPÜLNEK!!!!

Na megyek, mert mingyá vacsi van Legkisebbnek! :wink:

Szép estét és szép álmokat Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

még annyi jutott eszembe, hogy kiváncsi vagyok, hogy fog ez az egész anya-apaszerep változni, amikor visszamegyek(megyünk) dolgozni? Ja, hogy sehogy? Az mondjuk, tényleg vicces lesz...

Kép
Kép
paklincs

Emse!

Okés, vettem az adást Minimax ügyben, de mikor uncsitesónál vagyunk és látom azokat a bárgyú meséket rajta valami kislányos meg My little pony meg mittoomén még miket....hát feláll a szőr a hátamon!!! Bár mondjuk, biztos mindig rossz időpontban látom az a csatornát!!!! :twisted:
A másik kettő amit írtál....hát azok meg aztán végképp nagyon brutálok!!! Nem is engedném, hogy gyerekek ilyeneket nézzenek!!
Mondjuk a Thomast azt egy párszor megnézte rajta, míg volt minimaxunk, de mivel nem nagyon köti le a tévé (hál'Istennek!!! de nem tudom még meddig!?!?!) ezért nem is nagyon "eröltetem" a dolgot! Mármint a mesenézést! Egyébként ez a "mesenézőőrület" dvd-n ez ugyebár kb. két hete van, amióta Kishugi itthon és nem mehet oviba!!! :evil: :?

Na most már télleg lépek, mert kajaidő van!!! :lol: 8)

Ancsa Drága!!! Merre vagy??? :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, amit még akartam ehhez a "hőskori irományhoz"! :lol:

Nálunk úgy lehet "lehalkítani" :lol: a Gyereket, hogy a rádiót vagy cd-t 50-es :!: :!: hangerőre kell állítani!!! :lol: :wink:
De komolyan!!!!! Arra Adri is aludt, mint a bunda és ez Jázminnál is bejön!!!! Annyi különbséggel, hogy amíg Adrinál nem lehetett kikapcsolni és halkítani is csak fokozatosan lehetett, addig Jáznál ha már elaludt és megunom, hogy ordít a zene, akkor le lehet egyből halkítani mondjuk 20-ig vagy ki is lehet kapcsolni!!! :wink:

Na most már télleg evésidő van!!!! Tépek!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Tenci!
WOW! Jól nyomja Benedek! Igazi mintagyerek. Zsófi is ilyen kis ügyi! :D egy szavam nem lehet. :D Este is berakom az ágyába és elaltatja magát. :D Biztos tudja, hogy ez a Hármaskák sorsa :oops: :lol: így tudok a nagyoknak mesélni :D

Cukipofa!
Gratulálok az AFP-hez és a 2. trónörököshöz!!! :D :D :D

Heni!
Ez a sminkes dolog engem is felvillanyozott. Én meg vettem szombaton egy parfümöt a Douglasban (férjemnek :D) és kaptam egy sminktanácsadásra egy kupont. Már csak azt nem tudom, hogy hogy jussak el rá. :rool: :oops:

Ancsa!
?????????????? Mi van Larával? Meggyógyult már teljesen???

Dorka!
Látom Berkusz már meggyógyult! Letti hogy van?
Daubner! :D mi is nagyon szeretjük. Lehet mégse sütök Lúdláb tortát????. :D:D:D Majd meglátom! Az az igazság hogy csoki tortára szól a „rendelés” :D

Gabi!
Jobbulást a fülednek!!!

Koszmó:
köszi a tippeket. Győzött a Babe :D kipróbálom :)

szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni
Balunak a karja (könyökénél) iszonyatosan száraz és viszket neki!!
Van valami tanácsotok mivel kenjem(nagyon érzékeny a bőre :cry: )

emano/Andi
KépKép
emano

jóreggelt,

tegnap elrontottam a gyomrom, egész este görcsölt, meg wc-re járkáltam, még ma. szerintem egy túrórudi volt a bűnös, elég fura íze is volt, de csak a 3. falatnál esett le. :shock:

Tenci
, KisBene álomgyerek? :lol: K. is ilyen volt, (igaz ő sárgaság miatt) szinte egész nap aludt, néha nézelődött, éjszaka nekem kellett költeni h kaja van.
Ahogy ránézek az avatarodra (meg ahogyan írsz a fiúkról) nem is bánnám ha nekem is csak fiam lenne.
pedig tökre odavagyok egy lányért, szóval megértem Brigi csalódottságát.

ja és kaja: vacsira tésztasaláta volt, ma K-nak pedig vadas. Imádja.

Andi
, nagyon nagyon szívesen! örülök, h tetszik!!

Veronikusz: már jobban vagytok? mindenki meggyógyult??
snooopy

Andi, ilyen K-nál is volt...én popsikeneőccsel kentem neki. vagyis nem pont ilyne volt, mert neki nem viszketett, csak tök száraz volt a bőre.
snooopy

Orsi!
oh! te szegény! :oops: ez elég rosszul hangzik! remélem ma már nem lesz semmi! jobbulást!
vadas!!! jaj! azt én is imádom :lol:
Zsófinak meg nekem még folyik az orrunk. De valami brutál sűrű taknyival. Euphorbiumot, Fluimaret nyomom de eddig még nem használt. Néha még köhögünk is, de akkor elég csúnyán. :oops: Közérzetünk (szerintem) jó. Nekem legalább is. Csak már unom picit. 8) De a lényeg, hogy aludni jól alszunk így is. Férjem mondta is, hogy ágyúval se lehet engem felkelteni. :D biztos nem vagyok fáradt!!! :lol: :lol: :lol:

Andi!
lányok biztos tapasztaltabbak és mondanak valami szupi krémet. Én csak annyit mondanék, hogy a kórházi ajándékkal kaptunk egy - szerintem iszonyú jó - krémet. Az a neve, hogy "Nivea Baby - Wundschutz-Creme" és iszonyú sűrű, egész nap rajta marad a bőrőn (arcon legalább is). Én Zsófi arcát kentem, mert szó szerint RESZELŐS volt a kinti hideg levegőtől és nagyon jól és gyorsan rendberakta. Néha a saját arcom is bekentem, mert isteni az illata, kevés kell belőle, és babapuha lesz tőle. :lol: csak egy tipp :) gyógypuszik Balunak!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:09-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:09-kor.
Vendég

Veronikus, Lilluska, köszi, megvagyok. most épp albert kekszet rágcsálok, idáig minden kijött (alul). remélem ez tényleg a rudi volt és nem az fosós-hányós vírus? bár más tünetem nincs, csak a wc-re járkálás.
ma jön dédi vasalni, meg K-hoz, leküldöm a patikája vlmiért.

Lillus, nem láttál még engem még rudit enni. Szabi szerinte nincs az az ember aki kisebbet harap mint én. mint egy mókus - azt szokta mondani, :lol: :roll:
snooopy

Orsi
felrakhatom a képet??? :oops: (ide??)

emano/Andi
KépKép
emano

persze
snooopy

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!
Mi most keltünk. :oops: Jó, Petyka másodszor. Apa elhúzott síelni hajnalban, meg előtte még a havat is ellapátolta, mi meg visszfeküdtünk.
Én meg itt szidom... :oops: Na, áldott jó lélek, csak ne lenne olyan ló néha.

Kép
Kép
kriszta36

szép reggelt!

Süt a nap, máris jobb a kedvem :D (na jó, tegnap sztrájkoltam, nem voltam hajlandó dolgozni, és már 10-kor aludtam....)

Nálunk is össznépi hólapátolás volt reggel, párom kezdte, após befejezte. Még a kocsit is lepucolták, úgyhogy egy szavam se lehet :oops: :D Mehetek, amerre a látok. Csak az utcából jussak ki... (ebben az utcában hókotrót nem láttam mióta itt lakunk... igaz, hogy földút, de ha nagy hó van, legalább a tetejét letolhatná, mert a 30 centivel nemtom hogy küzd meg a Suzuki...)

Andi, Orsi
Nagyon jó a rajz!!! Orsi, lehet, hogy én is egyezkednék veled, ha lehet :oops: csak előbb ki kéne találnom melyik fotót küldjem át...

Orsi,
jobbulást!! remélem tényleg csak a túrórudi...

Andi,
gyógyszertári fürdetőkrém tényleg jó!!

Veronikusz,
nektek is jobbulást!!

Dorka,
remélem Lettinél minden rendben.

Anna BCG-je már mára bedagadt és bepirosodott... :shock: Ahhoz képest, hogy a csaj Gödöllőn azt mondta, hogy 2-3 hét múlva várható valami reakció rá...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?