NNNNNNNNNa, végigolvastam...
Asszem a sok hsz is segített, túltettem magam a generációs nyomoron
Sőt, mire végigolvastam a "szabadnapos" témát, ezen is túlléptem és konstatáltam, hogy java részt a pasik "régimódiak". Nőé a háztartás, gyerek...nekik meló és lazulás... Iván 15hós volt, mikor először leléptem egyedül. Persez volt, hogy vásárolni egyedül mentem, de az nem idő és legfőképpen nem szórakozás...Szóval az első komoly kiruccanás 15 hósan volt, este, koncert...cicinélkül elalvás életében először, Zsolti nem egy szakavatott, tán akkor cserlét másodjára pelust
...fostam...de hiába
Pisi nem folyt ki, gyerek elaludt, pont mielőtt elkezdődött volna a koncert jött a telefon, hogy szundi
Addig nem is volt igényem rá. Inkább arra lenne, hogy ne mindent egyedül!!! Mikor itthon van, akkor míg ő a gép előtt "az életéért kűzd" én sika-mika, kever-kavak, mese-ének-tánc-kiabál... De ahogy MSE és CfBrigi írta, ha mást nem is, de gyerekfelügyeletet rá lehet bízni, de lehetőleg ne túl gyakran és ne túl hosszan. Ha itthon vagyok közben (pl.főzök vagy takarítok), akkor jobban elvan Ivánnal...
AprooZsó
Jajdenagyon együttérzek alvás ügyben
Lehet, hogy minden oroszlán ilyen? Jaaaaaj neeeeeeeeee, ebből kettő?!
SZóval én letojtam ki mit mond, főleg védőnő (bocs Kriszta) és Anyu, de én kendőben elaltattam és utána belebiggyesztettem az ágyba. Nálunk bevált. Sokszor még 8 hósan is így altattam. Egyszercsak jobb lett és leszokott. Betettem valami jó kis zenét, ami neki tetszik, álltam és ringatóztam (főleg este, napközben csak dudorásztam és tettemn a dolgom). Én simán le tudtam rakni kendből. Letekertem magamről, gyerek et fogtam szal a letekerést észre sem vette. lefeküdtem a fr.ágyra és szépen legurítottam magamról. Ált.fel sem ébredt. HA pici nyüszi, akkor finoman meglökdöstem a popóját és szundi....
Steffi
Ez a délutáni alvás.....Iván mostmár nem marad el...Még akkor sem, ha összebújunk mesét nézni
Itt persze dőlt az elv, hogy napi 2*30 perc(1 reggel, 1délután) a legmaximum...De általában 30 perc után nézi, de közben mint a forgószél
Tök kivagyok már fizikailag, mert reggel 3/4 6-kor
kel, dél felé már kókadozik, de semmivel nem tudom rávenni, hogy pihenjen, ha már nem alszik. persze aztán átlendül, kicsit ziz egész délután és mindez 7-ig kb., hogy reggel ne keljen 5-kor
Tegnap beájultam vele 1/2 8-kor és húztam reggel 3/4 6-ig. Meg még egy fél órát, míg Zsoltival meséztek, eljátszott....De még bírtam volna
Képek tök jók voltak!!!
CfBrigi
Mikor voltál UH-n? Jaaaaj, de nagyon értem ezt a lány dolgot!!! Mikor a barátnőmmel kártyáztunk és a "fiú" lapot húztam...Hát azt éreztem, amit te
Vagy egy napig "szomorkodtam", aztán túl lettem rajta és már az sem érintene olyan rosszul, ha tényleg fiú...mert Iván mást mond és a barátnőm is mást érez, meg is lepődött a lapon....
Nálunk férj...jajdeolyanmintatiéd
Ő fiút szeretne, mondom minek, mikor 1-hez sincs úl sok türelmed, meg úgyis az "enyém"....Szal érted...én értelek
Gabi
Füled nem lehet lelki eredetű? NA nem mintha sokat segítene, de akkor legalább tudja az ember, hogy mire számíthat
Nagyon komoly volt a cikk!!!!
Zsófizsófi
Nálunk nem csinál, csak beszól
Már mondtam neki, hogy ha annyira zavarja, hogy a bejárati ajtó rácsa nem szikrázik, akkor ott a vödör és a rongy
Olykor meg is csinálja...De mikor addig nyaggatott, hogy lemostam a fürdőben a csempét (10m2, szal nem egy lyuk), egész délelőtt csináltam, hulla voltam a végére és mégcsak látszatja sem volt
Tudom, nálunk minden 7vége a glancolásról szólt
De utáltam!!! Már 100x mondtam neki, hogy a gyerek arra nem fog emlékezni, hogy seggen csúszott a légya polcokon, de arra lehet, hogy mennyit hancúroztunk