Mennyi unatkozó anyuka!
Én is haladtam ma a szakdogámmal! Egy helyesírási hibát kijavítottam (folyóírat=folyóirat) és egy sort töröltem!
Ez még mindig több, mint a múlt heti termésem!
Igen sütök...
Lányok, mi okozza az édességérzetet? Nem hiszitek el, de ha valahonnan beugrik a süti gondolata (kb.5 percenként) utánna már nem tudok semmire sem figyelni.
Van úgy, hogy éjszaka Balázs felkelt, majd elkezdek agyalni holnap mit kellene főzni, persze ebből egyből beugrik a sütés is, és van, hogy 2 óra hosszát ezen agyalok éjszaka!
Valami bajom van! Krómot vagy mit kell szedni ilyenkor? Bár az is lehet, hogy csak agybaj...
Kata! Márciusban itt az oviban a közlekedéssel fognak foglalkozni (ha jól tudom Szilbee Leventéjék tűzoltóságra mennek), mi kicsik meg vonatot nézni, és vonatos meséket keresgettem volna. Mivel a magyar népmesék (illetve bármely nép népmeséi között) lehetelen fellelni ilyet.
És akkor akadtam rá erre az oldalra:
http://www.jopajtas.co.yu/mezpdf06/Mez_05_maj_06.pdf
Hagy ne mondjam, hogy a szerbiai kiadó 1 órán belül visszaírt a levelemre, hogy mo-on ki a terjesztőjük, de azok meg le se szarnak... Már eleve a honlapjuk is egy nagy sz@r. Na azért hátha...
Különben is milyen összefüggéseket látsz te itt oldalnyitás kapcsán! Kezdek félni!
Jól tudod, ezek a lakások konvektorosok (csak ti szolnokiak hívjátok parapetnek!), de mi gondoltunk egy merészet, és gázkazán került a fürdőszobába (kb.akkora, mint egy vízmelegítő), és radiátorok a falra. Már kérdezték tőlünk, hogy nálunk nincs fűtés? Mert ugye a konvektorok szellőzőkimenetei be lettek falazva... Ja, meg egy szomszéd fel is jelentett minket, mert félt, hogy a kazánnal felrobbantjuk a házat... De persze van engedély, mesterek szerelték... Különben is olcsó volt, munkahelyről van. Múltkor elromlott (vagy valami baja volt) a vezérlőpanelnek, és egy aszútörköly pálinkába került a cseréje!
Rami! Hát igen, van itt is pár krupp-os babó/gyerkőc. Egyszer mi is gyanúsak voltunk az ügyeleten, akkor kiváltottuk a kúpot, de nem kellett használni szerencsére. Remélem nálatok sem kell majd.
bbj Judit! Azt én is akartam kédezni, hogy mi ez az ANTSZ-es és satöbbi dolog?
Gyerekorvostól kell egy igazolás, hogy közösségbe mehet, 5 napnál ne legyen régebbi, oszt szevasz. Vagy nem?
Szami! Szóval a közeljövőbe ne nyissuk ki a postaládát...
Múlthéten kérdezte doktornő hány kg Balázs. Nézem a kiskönyvét, mondom tavaly júniusban volt utoljára mérve!
Aztán ruhástól gyorsan lemérték, kb. 13,30 kg lehet.