Új privát üzeneted érkezett!

(((((((((((Niki!)))))))))) Nektek is jobbulást! :(

Kata! Volt ott kerek fej nálam is, csak oldalról nem látszik! ;)
Ok! Majd elviszem a hárssal együtt! ok? (2 dvd-s) Bár őszintén szólva nem írtuk még... nem tudom nincs e rajta másolás védelem. (Kipróbálni nem tudom, mert csak 1 dvd/cd meghajtónk van, ami egyben az író is.

Olga! Erre a képre (2.) emlékeztem! :) Hát Balázs se volt csöpp!

Judit! Várjuk ám a mai beszámolót is a bölcsiről!!!

Olga! Nálunk nem lesz harmadik! Nekem ez a két kukacos is bőven elég. :lol: (Talán már írtam korábban de nem is hiányzik hogy kislányom legyen. Asszem erre Erika írt vmi frappánsat... valami ilyesmit, hogy mert mér nem találkoztam Rékával. :lol: )

Erika! Mi volt a dokinál????????
szilbee

Niki: gyógyuljatok meg!

Anikó: ilyen nekünk is volt pár hete. Teljesen biztos voltam benne, hogy Nóri lebetegszik, még az orra is elkezdett ömleni, de másnapra mintha elvágták volna. Hátha benneteket is elkerül a betegség!

Andi

Kép
Kép
andii

Dorotinak boldog hófordulót! Indul a nagy visszaszámlálás a szülinapig!!
:P

Kép
jaimee1

A mai nap is jól kezdődött,elvittem Robit megmérni,9700gr,decemberben 9800gr volt,novemberben pedig 9900,a védőnő semmit nem szólt mert sietett mert jön az Antsz ,már most kibőgtem magam,tehetetlen vagyok,persze nem eszik hogy is hízna,de azt hittem legalább a súlyát tartja-hát nem :cry:

Kép

Kép
katlina

Jaimee! Köszönjük! Ne is mondd... nekem is sokszor bevillan, hogy lassan 1 éves a kisasszony. :shock: Pityergek is rajta... most született, és már el is múlt, hogy kisbabánk volt... :(

Katlina! (((((((((((( ))))))))))))) Kedves a védőnő is... :roll: Gyerekorvos is van ott ilyenkor, vagy az nálatok is külön téma?

donkoaniko

Sajnálom Katlina! Lehet, hogy a hasmenéstől kevesebb. Egyébként keveset eszik Robika? A képeken nekem még nem tünt fel, hogy sovány lenne.

Andi

Kép
Kép
andii

Katlina!
ne izgulj, biztos rohangál ezerrel! nincs ott semmi gond! ti sem vagytok túl nagyok!

Kata!

Gál Zétény sztem pedig nagyon jó!

olyan 8700, majd megnézem este fürdéskor.

jaj én is olvastam nagyon királyak odaát a sütik!

most a védőnőknél, bélelt nadrágostól, pulóverestől 9200-t mértek neki, sztem mutatóba sincs 9000. és 81és FÉL centit.

Nem voltunk ma bölcsiben, mert reggel, 7 előtt pár perccel csörgött a telóm, azt sem tudtam hirtelen hova kapjak. pár hete kaptam céges mobilt is, így mind a kettő az ágyban , meg a tvirányító. na szóval nagyon reggel volt. bejelentkezett a gondozónénink, hoyg vigyem az orvosi igazolást, meg a törzslapot meg ÁNTSZ engedélyt. semmink sincs a dokinéni múlt héten enm volt a védőnő két hete nincs. végülis ma sikerült elintéznem a felét, majd még délután felszaladok a rendelésre. így am nem voltunk (egy kicsit következetlennek éreztem a dolgot, hogy ha már ennyire nagy a rend, hogy a fenébe taknyos az összes gyerek a bölcsiben nem otthon kúrálja anyuka?)

na így majd holnap.

Andi!
az igen 1/2 9 -től? nem semmi! és szimpatikus?
jobbulsát Majának!
én is összetörök midnen gyógyszert, van hoyg negyedelek is. nekem sem csúszik le a gigámon!
:lol:

Dorka!
az első név kivételével mind tetszik! (van egy Rajmika kisebbség az oviban)

Hóferdülős bébiknek cupp!

Jaimee!
mikorra mentek? csepegtetés hoyg zajlik? észreveszed, hogy nem lát rendesen?

Olga!
írtam re, és én arra képre emlékszem, amikor valami sütit nyújtassz ezerrel azon oylan szép vagy!

na méz ügyben: aki kér, akkor csütörtökön széthordás!

na még akartam valamit, de elfelejtettem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: csak a papírforma szerint kellenek ezek a papírok, a hétköznapokban nagyon beteg gyerekek is járnak!

A doki egyébként nagyon szimpatikus, egyrészt mert tényleg nem futószalagon vizsgál, másrészt mert még a kifakadásom ellenére is nagyon aranyos volt. Ugyanis mikor bementünk, mondtam, hogy most ugyan itt vagyunk, de nem hiszem, hogy ide fogunk járni mert ez a várakozási idő kriminális. Ja és nincs magánrendelése egyik dokinak sem itt. Ha nem tudunk belerázódni, szerintem Kecskeméten kerítünk egy dokit. Bár mondom a doki nagyon szimpatikus. Kicsit határozatlan vagyok...... vagy nem?!?

Andi

Kép
Kép
andii

Niki! Katának jobbulást-gyógyulást!

Katlina! Tudom nem vigasztal, de nekem meg állandóan azzal jön a doki, hogy milyen nagy hasa van Balázsnak! Pedig nem eszik sokat! Édesség meg főleg nincs! Na jó néha mutatóba... Ilyen fajta Robika és kész! Psi van elég? Az a lényeg!

Niki! Pontok jöhetnek köszönöm!

Évi! Mikor jösz Csongiért? Mert ha még megvannak a felesleges spar pontjaid, elugranék a sulihoz érte! Hogy vagy egyébként?

Andi! Én meg a vékonyság! :lol: :lol: :lol: Aranyos vagy! "Véletlenül" alakult így, nem voltam kívános kismama. 14 kg-ot híztam egyébként.

Judit! Szép voltam azon a fotón? :oops: Köszi! Akkor neked megkeresem! Küldtem privit méz ügyben!

Na a lényeget majd elfelejtem! Nincs véletlenül valakinek ismerőse Szerbiában? Kiadnak ott egy nagyon jó ovisoknak szóló havi gyermekmagazint, magyarul, de a magyarországi terjesztő nem túl bizalomgerjesztő.

Olga

Kép
juhaszolga

Szülés előtt 1 hónappal és 1 nappal:

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Na elovastam a lemaradásom,és most azt sem tudom mit olvastam! :twisted:

Kata!
Nem indulok már el a ferbruári csoprtal,de még a legközelebbit nem tudták megmondani

Olga!
ja-ja érdekel-érdekelt mindíg,csak sokáig műszaki előképzettséget is kértek hozzá ami nekem nincse
Hát én s örültem volna ha szombatonként lenne foglalkozás,de péntek és ezt volt a legnehezebb megoldani hogy akkor kivel is legyen a gyerek

Én most annyira kislányt szeretnék-de mindkét réészről ritka a lány-szóval a remény megmarad!
Név:Patonai Blanka Róza

Judit!
Apa kérdezte multkor hogy mivel is foglalkoztok-hát nem tudtam elmondani-elküldenéd nekem
És amit már régóta akrok kérdezni-itt termelőtől vesszük a mézet-de bekristályosodik-ez mitől van?
Anno úgy emlékszem azt tanították hogy a jó méz nem kristályosodik-vagy rosszul tudom?

Andi!
Nem eszik Robi csak nagy könyörgések árán,pár falatot,valamikor kihagy étkezéseket,nem vacsorázik és 15ml tápival elalszik utána reggel úgy kel hogy nem éhes-de ez nálunk örök probléma
Most erősen gondolkodom hogy felhívom Antalt-de ha kivizsgálást kér ami biztos és rá is fér-azt Mezőtúron csinálja ami nekünk elég messze van-szóval most tanácstalan vagyok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katlina 2009.02.17 12:35-kor.

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ma már nem dolgozok,mert éjszaka Gabó csúnyán köhögött,én egyből tudtam mit kell tenni,párologtattam,aztán jobb is lett és reggel az orvosnál beigazolódott a gyanúm és félelmem,Gabó kruppos,de doktornő megnyugtatott,már mostanában nem olyan nagyon veszélyes mint régen,mert jó gyógyszerek vannak rá.Tesóm majdnem meghalt 3 évesen és én is sokat voltam vele kórházba és nekem is szinte napra pontosan 2 évesen jött ki először.Mikor apukám meghallotta,hogy Gabó is kruppos azt hittem ott helyben elájul,mert annó ő vitte hugomat korházba,mikor szinte az utolsó percben ért vele oda.De most már van itthon kúpunk és így kicsit nyugodtabb vagyok.Bocsi,de annyira féltem ettől.

A kis betegeknek jobbulást.

Dorka,olyan édesek és tényleg mennyire hasonlítanak egymásra.És gratulálok a kisöcsihez.
Hál istennek a kolleganőim nagyon emberségesek és úgy beszéltük meg,hogy amég Gabó ilyen kicsike ,nekem nem kell hosszúzni csak ha csúsztatni akarok pár órát vmi miatt.Azt mondták,hogy 1-2 évig még biztos nem teszik nekem kötelezővé.Ott "fent" meg úgy sem fognak leszólni emiatt.Úgyhogy nagyon arik.

Szami:Sajnálom,hogy mekkora tortúrán kell átmennetek,el is hiszem hogy szegény Máténak elege van.De hátha most kaptok választ a miértre.De azért szorítok,hogy inkábbminden rendben legyen.Olyan nehéz lehet.Kitartás Nektek!

Most hirtelen ennyi,megyek főzök a kisbetegemnek.

Kép
pné rami81

Rami: tényleg elég ijjesztő ez a betegség, de vannak itt kruppos anyukák biztos megnyugtatnak egy- két jó tanáccsal!

Andi

Kép
Kép
andii

Na a délelőttöt végig telefonálgattam kezemben Marcival... valahogy ma olyan nyűgösnek találom... lehet, hiányzik neki Bence... amikor itthon van, szinte észre sem lehet venni, hogy van egy kicsi gyerek is.

Sütnöm kéne valamit... csak lisztem nincs itthon :roll: azért meg el nem megyek most sehová.

Szilbee: Te merre lófrálsz?

Niki: Katának jobbulást!!! Szegény, hogy megint bekapta :cry: (csak Dorka el ne kapja)

Olga: megint olyan jót nevettem a képen, de most azért, mert Te csak sütsz és sütsz mindig valami finomságot csinálsz :lol: Nem is szólhatott volna másról a kép :lol: Én azt hittem, hogy ahol Ti laktok lakásokban parapetes fűtés van... távhős? (radiátor)

Rami: jó, hogy idejében ráéreztél!!! Így lehet, hogy néhány nap betegséget megspóroltál magatoknak. Láza is van?

Katlina: Robikának ezt az étvágytalanságát a kórházban kivizsgálták már? A gyerekfertőzőhöz tartozik szerintem az ilyen probléma...?! Én épp ma kértem ott időpontot Bencének (május 12., még jó, hogy nem sürgős) a Dr. Szabados Katalin... állítólag nagyon aranyos dokinőhöz.

Bbj: no jó, hogy eszükbe jutott :twisted:

Kép

Kép
szolkata

Anikó: a laptető másik topicokban tudod, mit jelent...?! :wink: :lol: Boldog hófordulót Dorotinak!!!

Bbj: a Zétény név szerintem nem a mi világunk, szép, de nem.

Olga: nincs ismink Szerbiában. Milyen kiadvány az? Minket nem érdekelne? Miért nem szimpi az itteni kiadó?

Jaimee: nagyon koncentrálsz a délutáni doki nénire, hogy nem jössz :wink: Hogy viseli a tág pupillákat Popi? Ez a hó nem túl jó most szegény látásának... :cry:

Szilbee: egy éve még nem vetetted így el Hármaska gondolatát...?!

Szamóca: mi újság a férjeddel? Bírja? Máté ekg-ját kiértékelték?

Kép

Kép
szolkata

bezzeg amikor én ráérek nincs itt senki... (Marci alud, én meg ma változatlanul nem csin. semmit)

Kép

Kép
szolkata

Vagyogatok...

Kata? Mit jelent? :shock: Nekem elég ezt a topikot nyomon követni. :oops:

Rami! Nyugodj meg, jó, hogy időben orvoshoz kerültetek!!!

Katlina! Az tuti, hogy antal Mezőttúra hív be, egy időben én is gondolkoztam rajta, mikor nem volt hízás, hogy elmegyünk. Ha az megnyugtatna, sztem hívd fel. Sógornőmék voltak ott vérvételen, nagyon hamar végeztek, a s......ket kinyalták, mindenütt rögtön hívták be őket... :roll: A főorvos az mégiscsak főorvos. :wink: És ott nem kér pénzt.

Judit! ÁNTSZ-igazolás? :shock: Az miféle?

Olga! Jó a kép, persze megint sütsz! :)

donkoaniko

Anikó: babázódást... :wink: :lol: :lol: :lol: Akik szeretnének babát azok között a laptető szerencsehozó... már akinek...

Kép

Kép
szolkata

Hú Kata, miket mondasz... Egyelőre ne hozzon nekem efféle szerencsét. :oops:
Milyen fura, hogy ezt én írom, aki sokáig el se hitte, hogy lehet gyereke, csak álmodozott róla... :roll:

donkoaniko

Anikó: én sem hittem, hogy lehet gyerekem... oszt van mán kettő :wink: Ti mikor vagy egyáltalán szerenétek még?

Kép

Kép
szolkata

Dorotinak és Marcinak boldog hófordulót!

Rami: Sajnálom, hogy Gabika kruppos.

Olga: Nekem is épp ez jutott a kép kapcsán eszembe, hogy persze, hogy sütsz. Pontok mennek.

Katlina: Nyugi, szerintem Kata is kb. olyan súlyú, mint Leti. Szerintem ne méregesd havonta, mert csak idegesíted Magad.

Kata: Nekünk volt szerencsénk Szabados dotornőhöz. Szerintem nem kedves, sőt. Nagyon rideg. Bár a lényeg, hogy jó szakember legyen.

Anikó: Írok Neked privit.

Andi: Az előbb lemaradt, hogy Majának jobbulást!

Niki

Kép
Kép
csni

Niki: tényleg?! Úúú, ezzel nem nyugtattál meg... :roll: El lehet árulni, mi volt?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Mostanábban még nem... Sőt még az se biztos, hogy később igen. :roll: Illetve az tuti, hogy ide nem. Szóval érted. :lol:

donkoaniko

Ki kéne lapátolnom magunkat a hó fogságából... másfél óra múlva menni kellene Bencéért.... lehet, belendülök, míg M. alud...

Kép

Kép
szolkata

Mi sétálni voltunk... de inkább ne lettünk volna.. Áááá tiszta nyüszi Dávid. Ha hóra lépett az volt a baj, ha nem akkor az.. Gondolom a foga kínozza. Legalábbis remélem nem más, mert akkor az azt jelenti hogy a fülére ment a cucc.

Kata! Mi sose akartunk 3 gyereket! :shock: :lol: Mindig is kettőben gondolkoztunk, még ha mind a kettő fiú is.

Asszem csak azért hogy legyen egy lányunk is bizti nem vágnék bele egy harmadik baba projectbe.
Azé ott van a rizikófaktor, hogy az is fiú... :lol:
Na de tényleg, ha belevágnánk (de nem fogunk!!!) akkor már fiút szeretnék.
szilbee

Sziasztok!

Kis betegeknek jobbulást!

Nem tudom, nálunk mi lesz, Jázmin mintha kissé taknyos lenne. De remélem, ez csak múló "hóbort" nála...

Délután 4-re kell vinni Mátét, addig van rajta ez a gép.

Katlina, Jázmin se hízott a múlt hónapban, de nőtt. Mostanában néha ő is mókázik az evésen (legújabb mánia: bébikaját kéjek, babásat =Kecskeméti bébiétel; már nem is volt itthon csak talán egy, tartaléknak, most vennem kellett. De ha erre van gusztusa... :roll: ) És ismét visszatértünk arra, hogy etessem én a főzelékekkel. A darabosat belapátolja, de a kanalazáshoz lusta. Hát, most ilyen a kedve, aztán lesz még ez máshogy is. Ő amúgy 10 kilón felül van, olyan 10,40 kg pucéran.

Ma Gekkózni voltunk, ki is purcant, elaludt. Bemászott :shock: a kiságyba a pelenkázón keresztül (azelé meg kisszéket tett = kész akadálypálya), de nem lehetett neki segíteni, vadul magyarázta: ededül, ededül... :lol: Aztán persze kijönni nem tud, de nekem közben a postaládához kellett mennem (de minek: elszámoló gázszámla: fizessek be 170 ezer forintot... :? ) , mire visszaértem, elaludt :lol:

Majd szánkóval megyünk Annáért, neki ma ovis torna van, aztán meg valamit kellene főzni vacsorára.

Csaba még dolgozik, délután majd kiderül, mekkora hozzá a kedve... :wink: :lol:

Rami, azért szerencse, hogy ilyen jóindulattal állnak hozzátok! Gabónak is jobbulást, ez sem egy kellemes betegség (bár melyik az...?)

Kata, Jázmin meg bealvós lesz mindig, amikor jön a hó :shock: Tiszta kis medve ilyenkor :lol: Kiásás sikerült? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Mennyi unatkozó anyuka! :lol: Én is haladtam ma a szakdogámmal! Egy helyesírási hibát kijavítottam (folyóírat=folyóirat) és egy sort töröltem! :mrgreen: Ez még mindig több, mint a múlt heti termésem! :lol: :lol: :lol:

Igen sütök... :oops: Lányok, mi okozza az édességérzetet? Nem hiszitek el, de ha valahonnan beugrik a süti gondolata (kb.5 percenként) utánna már nem tudok semmire sem figyelni. :roll: Van úgy, hogy éjszaka Balázs felkelt, majd elkezdek agyalni holnap mit kellene főzni, persze ebből egyből beugrik a sütés is, és van, hogy 2 óra hosszát ezen agyalok éjszaka! 8) Valami bajom van! Krómot vagy mit kell szedni ilyenkor? Bár az is lehet, hogy csak agybaj...

Kata! Márciusban itt az oviban a közlekedéssel fognak foglalkozni (ha jól tudom Szilbee Leventéjék tűzoltóságra mennek), mi kicsik meg vonatot nézni, és vonatos meséket keresgettem volna. Mivel a magyar népmesék (illetve bármely nép népmeséi között) lehetelen fellelni ilyet. :mrgreen: És akkor akadtam rá erre az oldalra:

http://www.jopajtas.co.yu/mezpdf06/Mez_05_maj_06.pdf

Hagy ne mondjam, hogy a szerbiai kiadó 1 órán belül visszaírt a levelemre, hogy mo-on ki a terjesztőjük, de azok meg le se szarnak... Már eleve a honlapjuk is egy nagy sz@r. Na azért hátha...
Különben is milyen összefüggéseket látsz te itt oldalnyitás kapcsán! Kezdek félni! :)
Jól tudod, ezek a lakások konvektorosok (csak ti szolnokiak hívjátok parapetnek!), de mi gondoltunk egy merészet, és gázkazán került a fürdőszobába (kb.akkora, mint egy vízmelegítő), és radiátorok a falra. Már kérdezték tőlünk, hogy nálunk nincs fűtés? Mert ugye a konvektorok szellőzőkimenetei be lettek falazva... Ja, meg egy szomszéd fel is jelentett minket, mert félt, hogy a kazánnal felrobbantjuk a házat... De persze van engedély, mesterek szerelték... Különben is olcsó volt, munkahelyről van. Múltkor elromlott (vagy valami baja volt) a vezérlőpanelnek, és egy aszútörköly pálinkába került a cseréje! :)

Rami! Hát igen, van itt is pár krupp-os babó/gyerkőc. Egyszer mi is gyanúsak voltunk az ügyeleten, akkor kiváltottuk a kúpot, de nem kellett használni szerencsére. Remélem nálatok sem kell majd.

bbj Judit! Azt én is akartam kédezni, hogy mi ez az ANTSZ-es és satöbbi dolog? :shock: Gyerekorvostól kell egy igazolás, hogy közösségbe mehet, 5 napnál ne legyen régebbi, oszt szevasz. Vagy nem?

Szami! Szóval a közeljövőbe ne nyissuk ki a postaládát... :?

Múlthéten kérdezte doktornő hány kg Balázs. Nézem a kiskönyvét, mondom tavaly júniusban volt utoljára mérve! :mrgreen: Aztán ruhástól gyorsan lemérték, kb. 13,30 kg lehet.

Olga

Kép
juhaszolga

Szamóca: ellapátoltam :lol: Úhhh gázszámla... Ti átalányt fizettek?

Olga: fűtés... valóban igazatok van, parapettel fűteni pocsékolósabb. Tényleg jó kis újság. 100 dínár az hány forint? És honnan lehet tudni, hogy Mo.-n is meg lehet rendelni? Meg él még egyáltalán ez az újság?... decemberi a legutóbbi száma.

Kép

Kép
szolkata

Olga! Akkor 1kg és 1 év van a fiaink között! :lol:

Szami! Ügyes lányod van, na! :lol:
szilbee

Marcinak Boldog 3. hónapot! :)

Dorcinak pedig Boldog 11. hónapot kívánunk! :)
szilbee

Dobok pár képet a mai napunkról, aztán eldugulok mára...

KÉPEK
szilbee

Szilbee, el ne dugulj már! :lol: Micsoda kis tigrised van!!! :lol: :lol: :lol:

Kata, elvileg diktálósak vagyunk, de akkor is küldenek számlát, ha ezt nem tesszük. Csak azt nem vettük észre, hogy a számla kéthavonta jött csak. Én meg nagyon elégedett voltam a havi 35 körüli összeggel. Amiről kiderült, hogy kéthavi volt mindig, így ennyi elmaradást hozott ki az éves leolvasás. :?

Máténak levették a gépet, de nem értékelték ki, majd írásban pár napon belül megkapjuk az eredményt.

Jázmint meg most vitte az apja a doktor bácsihoz.

Olga, és sok hiányzik még ama bizonyos dolgozatból?

Jaimee, mi volt a doktor néninél?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hát nálunk nem egyszerű a bölcsisdolog.
a törzslap egyik felével el kell bandukolnia védőnőhöz, a másik részével a házidokihoz. az ántsz-től igazolás kell, hoyg az elmúlt x hétben sem ő, sem semelyik hozzátartozó nem volt fertőző beteg. + a dokis kisfecnis igazolás. ennyi. egy nap rámegy.

Szami!
ezek után én ki sem nyitnám a postaládát! bár nálunk mi diktálunk, távszámlások vagyunk, így nem jöhet ilyen, mondom én.

Katlina!

jó név a Blanka is! az is tetszik!

www.aloxkft.hu ez a cég honlapja itt kiderül sok minden. igaz, nem friss, 3 éves, azóta bővült a géppark, és a csarnokok is, de a részterületek megfelelnek a valóságnak.

méz: (Misi diktál)

a méz kristályosodása természetes folyamat, melyet a szülőcukor, és a gyümölcscukor aránya határoz meg. ez a két cukor a különböző virágok nektárjaiban eltérő mennyiségben van jelen. gyorsan kristályosodik a repce, napraforgó, és általában a vegyes virágméz, lassan a selyemkoró, hárs, és kifejezetten lassan a tiszta akác. (a leggyakoribb mézfajták)14C fokon a kristályosodási folyamat lassul.

Szilbee!
jók, főleg a zenehallgatósak! ha az, de oylan gyorsan váltott, nem tudtam teljesen elolvasni, mert ellbambultam a képen.

Olga!
ez az a kép! az anyuka, aki várja gyermekét! annyira fajin!
Nem mondod, hyog feljelentettek?

Rami!
még jó, hogy tudtad mit kell csinálni. gondolom, hogy neked is votl, nem annyira rémültél meg, mint egyébként az akinek fogalma sem lenne a dologról.
+++++++++

jó, hogy a munkahelyeden figyelnek rá, hogy kisgyereked van!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
azért remélem Csaba nem viszi túlzásba a munkát!

miylen gyógyikat szed? ha egyáltalán kell neki szedni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Úgy döntöttem holnap felhívom Antalt,hogy megnyugodjak,de így ahogy látom milyen súlyúak a gyerkőcök így azt hiszem megnyugottam egy picit!

Judit!
Köszönöm Misinek is a tájékoztatást,vegyes mézünk van-de a ti selyemfű mézetekre kivi lennék,de úgy kiesünk a szórásból távolságilag :(
Honlapot megmutizom apánknak!

Az előbb írtam egy csomót de Robika kikapcsolta a gépet

Délután családi hóemberépítés volt képeket hozok :wink:

Kép

Kép
katlina

Kép

Kép
katlina

Hali!

Voltunk szemész dokinál, van negyed dioptria eltérés a két szemecske között, de ez teendőt nem igényel, kontroll kb. 2 év múlva. Persze Popi végig ordított, nem max. fordulatszámon. Ha most kellene dönteni a szemvizsgálatról, újra végigcsinálnám.

Katlina: Boldog hóferdülőt nektek!
Kedvence sincs Robinak, amit mondjuk akkor is megeszik, ha semmi mást? Rékának ilyen a paradicsomos spagetti.

Kata: Nagyon boldog hófordulót nektek!

Szilvi:
[quote]M írta:i sose akartunk 3 gyereket! Mindig is kettőben gondolkoztunk, még ha mind a kettő fiú is.

Hát Szilvi, azt kell mondanom, hogy rosszul emlékszel. :mrgreen: Pontosan emlékszem, még a mogyorónyi agyammal is, hogy azt nyilatkoztad, hogy hármaska nincs kizárva, attól függ, hogy pár év múlva mennyire lesz stabil munkahelye mindkettőtöknek, kégli ügy hogy halad. :wink: :wink: :wink: :wink:

Anikó: Azt tudom mondani, amit Kata mondott nekem pár hónapja. Az 1 év feletti időszak is jó, sőt még jobb, mint a bébikor. Persze idézni csak pontosan...ez meg nem az volt....de mindegy. Szóval elmorzsolsz majd pár (vagy sok) könnycseppet a szülinap táján, aztán kész. Én nagyon nagyon élvezem most az életet Popival.

Bocsánat, hogy nem reagálok, még lenne mire, de piszokul lerobbantam. Fáj a torkom, alig vonszolom magam. :( :( AMint hazajön apa, lefekszem, mert hulla vagyok.

Szép estét!
jaimee1

Erika! Nekem ez nem rémlik! :shock: Már csak azért sem, mert ebben már 10 éve megegyeztünk Eddel!

Szerintem Dorkáékkal kevertek. Ők mondták, hogy pár év múlva lehet megpróbálkoznak a harmadikkal.
szilbee

Elszállt amit írtam... :evil:

Katlina! Aranyosak a képek! :)

((((((((((Erika!)))))))))) Gyógyuljál!!! ++++++++

Judit! Be lehet állítani a + "gombbal" hány másodpercenént váltson... De igen! A Kolompost hallgattuk. (A Bacsacsonyi a kedvenc, tök ügyesen el is mutogatja. Pelenkázásnál nagyon jól jön... csak elkezdem énekelni Ő meg felcsapja a kezeit a fülei mellé és máris megoldva, hogy nem matasson a kakás feneke tájékán.)

Nekünk meg holnap lesz doki vizit, mert Dév nem sokat javult az elmúlt időszakban. :cry: :(
szilbee

Judit! Nekünk is kéne 2 selyemű és 1 akác. Előre is köszi! Oviból hazajövet a fiúk elhozzák angol előtt, ha úgy jó neked!
szilbee

Sziasztok!

Bocsánat hogy így ismeretlenül zavargok... Régóta olvasgatom mindkét szolnoki topicot, pár éve még én is aktív babanetes fórumozó voltam, csak ellustultam ;)

Nikit, Dorkát személyesen ismerem, Olgával is találkoztunk már :)

Most viszont Katlinának szeretnék írni, mert olvastam mennyire aggódik Robika súlya miatt.
Nekem is van egy pont Robikával egyidős Jázminom, ő 10,5-11 kiló körül van, de aki miatt írok az a kisfiam, Bence. 5 és fél éves és most figyelj Katlina! ;) 14 kiló! Nagyon vékony, de nem is eszik tehát nincs mitől híznia...
Engem ezidáig nagyon nem izgatott, mert nagyon okos, ügyes kisfiú, de mostanában már bennünket is kérdezgetett a gyerekorvos hogy mi hogy van... Mit és mennyit eszik, mi is ilyenek voltunk-e (egyébként igen!). Ősszel voltunk vérvizsgálaton de mindent rendben találtak. Úgyhogy egyelőre nincs mit tenni. Nem mondom hogy mostanában én sem izgulok, de szerintem vannak ilyen gyerekek.

Remélem egy picit megnyugtattalak! ;) Tudom Téged ez nem vígasztal, de gondolj az én majd' 6éves 14kilós gyerekemre ;)
Sziasztok,
Vera
76vera

Aaaa...akartam írni, de jó, ha végig tom olvasni a mai termést... :mrgreen:

Addig is: Judit, akkor nekünk 2 kg selyemfű...angol előtt, ahogy szoktuk?

Ha meg kidőlnék olvasás közben, akkó jóccakát...

Judit
Kép

Kép
balwin

Katlina, asszem a Kismamában olvastam még régebben, hogy vannak "rossz evő" gyerekek. Egyszerűen létezik ilyen is. De a teljes megnyugvás(otok) érdekében érdemes lenne azt a vizsgálatot megejteni. Amúgy át tudom érezni, mert bár Luci elég jól eszik (kopp-kopp-kopp), de neki is vannak koplalós időszakai...nahát akkor tudok ám kétségbeesni :?

Judit, tetszik a "szülőcukor" fogalom :mrgreen: :lol:

Olga, csak én alszok Lucival :) A kisszobában. És ha megérkezik kistesó, akkor már hárman fogunk ott alukálni :roll: :) Úgy tervezem, hogy legkésőbb tavasszal Luca kap gyerekágyat, és abba szoktatom át. Pöttöm meg majd velem alszik (ha neki is megfelel majd úgy). Azért visszahozzuk a kiságyat is szüleimtől, hátha kő majd... Osztánhogy a két gyerek mennyire tud majd egy szobában zavartalanul együtt aludni (legalábbis az első pár hónapban), asztat egyelőre nemtom...

Üdv Vera :) Ideje megtáltosodni fórumozásilag :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hófordulós Kicsikéknek Nagyon Boldog Hóferdülőt! Pusz nekik!

Judit
Kép

Kép
balwin

Jóóóó reggelt! Hát akkor még mindig tél... de legalább hideg és száraz... így nem terjednek gyorsan a bacik :lol: :lol: :lol:

Tegnap délután itt a gátoldalban Bence a kisbarátaival olyan szánkópartit csaptak ... :lol: Ja, és előtte nem akart hazajönni az oviból... :roll: :lol:

Bbj: nekünk is volt valami méz rendelés... , biztosan felírtad :lol:

Jaimee: Popi egy hős, Te meg ügyi vagy!!! Rékát nem zavarja, hogy tág a pupillája?

Szilbee: szerintem Jaimee emléxik jól, de ha lesz időm ma, visszakeresem... kb. tényleg egy éve volt a 3. gyerkőcről szó Veletek kapcsolatban és nem zárkóztál el előle... csak ha mások lesznek a körülmények, majd akkor... :lol:

Megyek bebabamasszázsolom Mártont :lol:

Kép

Kép
szolkata

Betti: Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Vera! Mikor Balázsra ráadom a Bob-os farmert, mindig eszembe juttok! És pont így a kilók kapcsán. Merthogy mondtad, hogy a fiad sokáig hordta a farmert. Balázsnak őv kell bele, de nem azért mert félő, hogy leesik róla, hanem mert csak a pocak alatt éri át. És így van: vannak jól evők és rossz evők. Bosszantó persze, sőt engem is bánt, mikor megjegyzéseket tesznek Balázsra, pedig nem édességgel tömöm!

balwin Judit! Vannak itt nálam szakavatottabbak, de állítólag a kicsi sírására nem kell fel a nagy. Mármost ezt spec. én nem értem, merthogy mikor Balázs kisebb volt és sírt éjszaka (pl: pocakfásájás vagy egyébb) akkor a fél lépcsőház megjegyezte másnap, hogy hallották sírni a gyereket...

Katlina! Nagyon pöpec a hóember! És milyen stram, hogy elbírta Robikát! :D

jaimee! Neked hogy telt az éjszakád? Jobban vagy?

bbj Judit! De ez eleinte ilyen feljelengetős bagázs volt! Tudod sok idős ember. :roll: Az alattunk lakó is fenyegetőzött, merthogy amikor vették ki a falból a konvektor szellőzőjét, azt úgye ki kellett vésni, és szállt az a finom por szerte a világba. És akkor nagy dühősen jött az alattunk lakó, hogy bement hozzá a por. Részben igaza volt, szólhattunk volna mi is, hogy zárja be az ablakot... Úgyhogy mikor a klímát csinálták, akkor szóltam előtte.
Mézzel erre tudnál fordulni? Te hordod még ki az állomásra a tantónénit? Ha nem akkor írd meg mikor végeztek és Peti elszalad a suli elé!

Szami! Igazából 1-2 oldal hiányzik, csak még a szépítgetés, az összekötő szövegek, a formába öntés van hátra.

Kata! Nem tudom a dínár hány forint. Az újság második oldalán sasszememmel megtaláltam a szerbiai kiadót, mondom, 1 óra múlva válaszolt a levelemre. Megírta, hogy ki a magyarországi forgalmazó. Azok meg nem írtak még vissza és nincs is fent a honlapukon, hogy mennyibe kerül HUF-ban az újság...
Egyébként Mo-on: LibroTrade. Én nem láttam még itthon ilyen kiadványt, amiben irodalmi művek is szerepelnek. Egyébként ezt a Jó Pajtást anno Benedek Elek hozta létre.

Olga

Kép
juhaszolga

Akkor valszeg arról lehet szó, hogy azt úgy említettem mint lényegében meg nem valósuló dolgot.
Azt szoktam mondani valóban (mikor kérdezik, hogy mikor látunk a kislány projecthez), hogy ha nem kell aggódnom az anyagiak miatt, lesz egy hatalmas min. 4 szobás házunk és tutifix állásom akkor vállalok harmadikat... Na de ez kb. olyan mintha azt mondanám, hogy akkor "ha majd piros hó esik".
Ezek közül egyik se fog megtörténni.. márpedig hogy én harmadikat is vállaljak, ahhoz mind a háromnak teljesülnie kell.
Szóval jól félre lett értve a dolog... ha ezt tényleg le is írtam. (De nekem ez még mindig nem rémlik... de hát tudjuk hogy én vok Szenilla. :lol: )
szilbee

Betty és Bettike! Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?