Sziasztok!
Megjöttem
4D- ről, mindjárt elmesélem csak előbb reagálok az eddig írtak (egy részére)ra:
Egyetértek
Csillaggal a szociális rendszerrel kapcsolatban: borzasztóan rossz az elosztás. Nem oda jut és nem annyi, ahova és akiknek kellene! Szerintem Mindenki tudja, hogy mire gondolok… Milliárdok folynak ki a feneketlen kútba, és tudjátok az dühít? hogy pont azt a támogatást veszik el, amiért meg is dolgoztunk! Vegyék el akkor a családi pótlékot, de ne azt, amiért Mi már fizettünk!!
A legfrissebb
bölcsis infóm egy ismerőstől: a megcsömörlött, bunkó dadus türelemre inti a pelusról leszokó totyist, hogy várjon amíg megeszi a reggelijét (gyerek szólt hogy pisi/kaki)…
Sosi: utólag is gratula!! A negatív amnióhoz és a tököshöz is!!
Heni, nekünk is van ilyen svájci ismerősünk: a csajt két év után tudta kivinni a cég vezetője, hogy nála dolgozzon titkárnőként (nagyon nehezen adják meg a munkavállalóit). Szóval titkárnőként: egyedül fizeti az albit, berendezte, céges telefonja van, ha utazik valahova, akkor azt a cég szlájára írja, és még félretett pénze is van (nem kevés)…
4D: előtte 3az egyben kávé+kóla+csoki. Muszáj volt, mert Adél drága csak délután kezd el mocorogni általában… De bevált, izgett- mozgott a drága!
Jajj
Magdi, nagyon be fog nektek is jönni, már olyan szépen látszik a kis arca, a vonásai!
Tiszta apja a kiscsaj, párom jól el is érzékenyült hogy ennyire hasonlít rá!
És jópár mosolygós kép készült róla: párom akkor simizte a hasam...
Adél
Adél
Amadea: örülök hogy túl vagy a 2.terhelésen is. Igazi hős vagy: mindenki azt mondja hogy ez a legrosszabb vizsgálat a 9 hónap alatt…
Anuk: képzeld, tegnap láttam egy „Emma”- feliratú rugit!!
Noémi: a háziorvosom mesélte, hogy a komcsi rendszerben is meg volt adva egy bizonyos szoptatási idő- csak sajnos annyira lehetetlenül, hogy nem tudták betartani a nők. Mikor múltkor említettem a főnökömnek, hogy biztosítaniuk kell nekik egy szobát ahova ledőlhetek pihenni ha fáradt vagyok, csak pillogott nagy (
) szemekkel.