dius, nekünk ilyen fürdetőnk van, mint amit belinkeltél, második héttől használjuk, szeretjük. nem kell tartani a kiscsajt, majd levideózom, mit művel a kádban, csúcs
susy, hibás termék esetén vagy ugyanolyat kell adjanak, vagy vissta kell adni a pénzt. nem kényszeríthetnek, hogy más típust válassz!
dytke, érdekes, amit írsz a homeós dokiról, megegyezhetnének, mi a követzendő...
márti, jó az a napozós izé, de nem hiszem, hogy ér 15e-et... végy 2e-ért egy kismedencét és rakj fölé egy napernyőt
susy, nem találom ezt a 130e-et, és nem is értem
azt írja, hogy adómentes, csak adóalap növelő.
szalamandra én estére nem adnékgyüit, inkább valami gabonapépet - akár gyümölccsel, vagy főzit. legyen tele az a pocak
pépet, boltit nagyon érdemes megnézni, mit tesznek bele. én inkább írattam anno ha tápszert, azzal kevertem pl a holle bio riszt - ugye no cukor, meg valamivel ízesítettem - gyümölcs, karob...
susy, nálunk is már bújik a tulipén, a krókusz, nem tudom, mi lesz velük a hóban...
cipő ügyben én a supinálóra esküszöm, sajna nem nagy a választék: dr leó, supy, salus. és nem is valami szépek...
a pablok tényleg nagyon szépek, de nagyon drágák, és olyan finom bőrből vannak, hogy hipphopp lepattan a plezúr
((
van még az eco, és a superfit is, ami tartós, és jó minőségű és dárga is. ezek a horváth cipőboltokban szoktak lenni.
siesta outlet van a stop shopban (újpest), jó áron szoktak lenni, de ki kell fogni, milyen van...
és egy tanács: szandi mindig kell, úgyhogy ha látsz leértékelve következő méretet, vedd meg, és tedd el, majd belenő!
gabi, az átaludt éjszakákért irigykedem!
mi is próbálkozunk a szétköltözéssel, de csak lassacskán...
(megint sokat írtatok, sose jutok a végére
)
nálatok is dinnyék ma a gyerekek? dorkával nem tudok mit kezdeni, nagyon nyűűűűgös. én is
a sinlac nem rizspép
hanem majomkenyérfábul van!
a gyerekek szánkóval mentek oviba és haza is így tervezem, majd húzzák egymást
becsengő, tenát én nem kaptam csak teljes zacsit. viszont utána (super méret már nemkellett), felfedeztem a DM-es Jessa inkontinencia-betétet (jól meg kell nézni, mert van tisztasági, egészségügyi is...), és az nagyon jó!
ildi, hol szerzed olcsóna superfitet? bár, nem tom,minek kérdem, nálunk most kötelező a supináló
mind2 nagynak bedől a bokája