Köszi a hiányolást, Mütyikém jobban van. Már nem lázas! A szeme is szépen gyógyul, ugyanis tuti elkapta apától a kötőhártya-gyulladást! Brulamycin oszt kész!
C vitamin, láz csillapítás, sok folyadék. Orvos nem látta, de ma felhívtam, hogy "rendbe vágtuk" akarja-e látni..Szabin volt. Volt ugyan helyettesítője, de az nem jó.
Így csütörtökre kaptunk időpontot. Csak nekem csüt.ön továbbképzés... Hát Jani azt mondta elviszi! Remélem nem lesz gond!
Dodó! Tegnap este összevesztünk apával! Majdnem pontosan ezek miatt! Csak annyi különbséggel, hogy nem szólok neki, hogy segíthetne, csak tegnap én nagyon ramatyul voltam. Lázam nem volt, de nem voltam 100-as. Erre b@szott segíteni, pedig mondtam is, hogy nem vagyok jól. Olyan szinten összevesztünk!
Ma belátta, hogy igazam volt, de amikor kibukok és elkezdem neki mondani, akkor mi a fenéért csinálja úgy, mintha én lennék a rossz??
Na mindegy!
Dodó! Ne hagyd magad, mert a fejedre fog nőni. Tényleg jó ötlet, ha nem csinálsz ebédet!!
Tita! Sztem próbáld meg, hogy bemész 5 percenként, ahogy a könyv írja! Nehogy azt gondolja, hogy büntiben van! A lényeg sztem az, hogy ő is nyugodjon meg és tanuljon meg egyedül elaludni. Max annyit tehetsz, hogy nem 5 hanem 10 percenként mész. Elvileg egy pár nap után beáll és akkor Te is fogsz tudni éjszaka aludni! Még próbáld magad összeszedni, hátha bejön!!
Egyébként én rohadtul kívántam az édeset és 20 kilót híztam
Állandóan sütit, csokit marcipán szeletet kellett ennem, különben ott a helyszínen megvesztem volna!
Vettem egy babakocsit...Remélem jó lesz, netről rendeltem. Használt, Symbaba. Kicsit fosok, de jó áron volt!