Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildikó: mindent látunk! Kép
A lányok nagyon helyesek Kép
És a pocakod is alakul, de szerintem az enyém nagyobb! De ez nem verseny Kép

CVali: íme a tanácsom:
"Én csak egy tanáccsal próbálkoznék. Én is csak úgy tudok aludni, hogy egy kispárna a hasam alá oldalt fekvésben, és egy nagypárna a térdeim közé, mert így nem nyomom a babót, és a derekam sem húzódik. Mondjuk nehéz vele éjjel forogni, de így elvagyok. Egy próbát megér szerintem neked is!
És szerintem valamit tornásznod is kellene. Beszélj a dokiddal, mit javasol! "

Szöszi: képzeld, nekem meg evvel a naggyal nem adták át egy hete. De nem lepődtem meg! A legjobb az volt, amikor pocak+Zsófival sem! Az viszont pofátlanság!!!
Köszönjük a híreket Bellanáról!

Bellana: ezúton is küldök nektek gyógyító puszikat, és kitartás! Remélem nem nagyon nagy a baj!

Timi: szorítok, és mesélj!

Linó: tuti keresztben van? Szerintem az enyém fejjel lefele, de tuti nem vagyok benne! Reggel csak a buksijával nyomta a hólyagomat, de nagyon kellemetlen volt. Bár én meg egy víztorony vagyok, hogy a férjem szavaival éljek. Hol fér el a hólyagomban 8-10 dl víz???
Amúgy van még ideje, és helye is fészkelődni!
Várom a friss híreidet doki ügyben. UH is lesz? Hátha most már kiderül a baba neme.
Amit anyukádról írtál, az nagyon jó hír! Gondolom te is sokkal nyugisabb vagy így!
Skarlát ügyben ha megtudok valamit, jelzem.

Mucska: de nem lesz semmi! Optimizmus csajszi!

Kik mennek ma Praxisba?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Amennyiben még nem késő, úgy szeretnék menni a találkozóra. Remélem még befogadtok!?
Móricz Zsigáról kell menni a Gellért tér felé, ugye? Viszont valószínűleg késni fogok egy kicsit, de remélem, hogy nem csak 1 óra hosszára gondoltátok a bulit?

Lányok!
Több helyen olvastam, hogy a kismamáknak is lehet szaunázni, csak mértékkel, hogy ne melegedjenek fel. Ennek rendje és módja szerint és szoktam is menni hetente 1x. Tegnap este pedig olvasom az egyik újságban, hogy nem ajánlott, mert ha felmelegszem, akkor a babának agyi rendellenességet okozhatok. Ezek után egész éjjel nem tudtam elaludni, hogy én milyen hülye vagyok!!!

Maci2
maci2

Sziasztok!

Bocs,nem bírok leszállni a dédimről:ő 14 évvel volt fiatalabb a dédipapánál és a papa úgy szöktette meg otthonról,mert a papa református volt,a dédi meg római katolikus,és nem akarták engedni a szüleiKépAmatőr családfakutató vagyok,már egy csomó mindent megtudtam a családról.

Zsuzsa,hát igen,már én is gondolkodtam,hogy nem azért van-e így a jegymegajánlás,mert ezt képtelenség teljesíteniKépMegígérem,hogy teszek fel képeket,de fürdőrucisat nem bizti,mert a bugyija már nagyon nem csini rajtam.Ellenben a melleim gyönyörűek benne,ez van.

Panó,köszi,hogy javítottál!Kép

Vali,még nem úszod meg:manuálterápia,gerincpanaszok:Dr Ormos Gábor:368-4675; masszázs:Sélley Éva 20/373-3716,Gergényi Orsolya 271-0598.Ne már hátfájósan várd a két pici tündért Kép

Anitabori,előástam 2 telószámot az unokahúgodnak,ha esetleg hagyná magát.Az első 18 év alattiakkal foglalkozik,de tudnak mondani olyan helyet,ahol felnőttkezelés van(én még Miskolcot is megjártam):30/3112994 ez a Vadaskert Kórház,illetve Tétényben 203-7589 ez meg a Mentálhigiénés Központ.Én mindkét helyen voltam.

Szilvi,szerintem is jófejek Nagybence szülei.Jó,hogy Anyud tud segíteni,én nemtom,mit csinálnék nélküle meg a húgaim nélkül.Én néha szeretem,ha keresztben van a lurkó,mert úgy nagyon érezni.

Mucska,ne éheztesd a menyasszonyunkat!Vidd cukiba,nehogy gebécske legyen,légyszi!Amúgy grat,én jövő héten iszom a lötyit,már előre örülök.

Ildikó,édi a Laura!Meg a pocód is!

Süncsi,tegnap én is rohangáltam,így elég fáradt voltam,irtó furi,hogy elfáradok olyantól,ami eddig nem terhelt le...Viszont hál'Istennek elkerült a görcs.

Jaj,képzeljétek,tegnap játszottunk Kisbencével.Én megsimiztem a pocakom valahol,ő meg spuri,elkezdte ott rugdalni vagyöklözni.Aztán máshol simiztem,máshol rúgott,vagy fél óráig.Tökjó volt!Imádom ezt a törpeméretűt!
Kispapa meg leszidott,mert horrort néztem,meg múlt héten kilógott a hasam és én megfagyasztom a kisfiátKép

Puszi,eldugulok,Kinga
nyinike

Szia Maci!

Nekem sem engedte a dokim a szaunát,pedig előtte is szoktam,de Soraya meg írta,hogy kint Finnországban végig szaunáznak.Kép

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Na meg volt a második vérvétel is. Most jól bekajáltam, de nem mertem enni solmlóitKép, nehogy elküldjenek még valamiért. Délután megyek a belgyógyihoz. Elvileg 15,30-ra meg lesz az eredmény. A nő olyan barom volt, hogy összevissza keverte a dolgokat. Nekem mindegy, csak jó eredményt adjanak ide.
Délután szorítsatok légyszi, mert nem akarok somlói nélkül élni!!!!!!!!!!!!
Puszi Mindenkinek!
Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Mucska Andi,megy a drukk ezerrel!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok,

Ildikó,
a lányaid édesek, szerintem Ági nagyon hasonlít rád! A pocid aranyos, és igen, Karcsi szokta az ujját is lefényképezni...
Meg fogom próbálni én is a császármorzsát, még sohasem csináltam. Nálunk nagy kedvenc, én mirelitből csinálom, az búzadara-alapú, de pl. a kedvenc hévízi szállodánkban úgy csinálják, hogy nincs benne dara, igazából teljesen más, de annnnyira jóóóóó....

Zsuzsa,
a magnéziumból elég rendesen beveszek napi 2-3 db-t, és mégis!
Szóval meséljek...? Akkor mégis csak kell az az előtali!

Vali,
kénytelen leszek én is emelni az adagot, de legalább ne lenne annyira nagy az a pirula...

Szöszi,
miután elküldtem az írásomat, felötlött bennem, nehogy sértőnek találd a megjegyzésemet...de úgy érzem, nem vetted annak. Pusszancs
Tegnap a belvárosban voltunk Karcsival, metróztunk, és nyilvánvalóan látszott az óriás pocim, két "értelmiségi-típusú" srác ült a pocakom előtt, és csesztek átadni a helyet...Mondtam is Karcsinak öregmami-módon, hogy ezek a mai fiatalok...

Süncsikém,
hát téged is felvillanyoztak a görcseim?!
Na, felteszem az internetre a sztorit:
www.szexterhesen.hu/anitabori
Remélem, mindenki kíváncsiságát kielégítem...

Kinga,
köszönöm a telefonszámokat, a Vadaskertest ismerem, mert oda jártam "fiatalkoromban" a depi- és fóbia miatt, a dokim ott dolgozott régen.
Az unokahúgom 24 éves, és most (féléve...) azt határozta el, hogy kimegy egy 3 hónapos magánklinikai kezelésre külföldre, tiszta bolond, le sem merem írni, egy nap mennyi (de leírom: 500 USD körül van), de ő egy kanadai ügyvéddel él lassan 10 éve (igen, jól számolod, nem volt még 15, amikor összejöttek!!!), és megengedheti magának. Persze, akkor is nonszensz. Hát, én is tudnék mesélni a családomról, jó kis regény lenne belőle...

Még annyit, hogy bár a második babócát hordozom magamban, én nem tudom megkülönböztetni, merre áll a feje, mivel bökdös, és hasonlók...Azt hiszem, már nem is fogom ezt "megtanulni"!

Puszi
megyek ebédet főzni.

Mucska,
nekem is hoznál valami finomat a Kisvirágból...?

Ölelés mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Süncsi: úgy tudom, létezik valami készítmény kalcium hiányra tojáshélyból!
UH pont egy hét múlva esedékes, a cukor meg az utána köv. (30.)hetemen.
És gratula a 28 betöltött héthez! Ez is egy fontos fordulópont egy terhességben! A köv. majd a 36. hét vége lesz!

Maci2: szeretettel várunk, és nem baj ha késel! A pincérek fogják tudni, kit keresel! Tudod, a pocakosokat! Kép
Szerintem nincs a babának semmi baja, de lassan szerintem elhagyhatod. Utána a hideg csobbanást viszont nem ajánlják, csak a zuhanyt!

Kinga: miket tudunk meg! Hát, nem hiába, örökölsz ezt-azt! Kép
És mikor kapjuk azt a képet? Hm????
Kispapa milyen aggódós lett! Hát, a horrort a gyerek nem látta, de nem bizti, hogy neked ez kell! Nézz romantikát! És a pocakodra most vigyázz, hideg van!
És akkor már te sem vagy a régi? Ezt nem jó hallani! Kép Kép
Ezek szerint nem sikerült téged rábaszéljelek a talira! Kép Kép Kép

Mucska: ha rajtam múlik, akkor rengeteget ehetsz! Én szorítok, jó? Kép
Neked is gratula a 28 betöltötthöz!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa, Süncsi: köszönöm a kedves fogadtatást Kép A talit sajnálom, de kötelező anyósszülinap-ünneplés lesz vidéken. (Még 10 ember, aki megfogdossa a pocomat...)

Maci2: Szerintem se aggódj, én eddig mindenhol azt olvastam, hogy aki előtte is szaunázott, az megteheti továbbra is, persze csak mértékkel, és odafigyelve. (Nekem a dokim spec. megtiltotta, de nekem volt vérzés az elején, azért.)

Anikó: remélem, sikerült már kicsit megnyugodnod. (Felképelés alatt a régebbi uh-s orvost értettem, aki a kislányodat olyan csúnyán "félrediagnosztizálta")

Dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Boriiii!

nemlatomaszexeeeet!!! Segits!Kép

Melyik a kedvenc helyetek Hévizen? En most voltam nyaron elöször és mi is egy nagyon jo szallodaban voltunk, a szüleim is ott voltak velünk, tölük kaptunk egy hosszu hétvégét ajandékba a szülinapomra. Ahol mi voltunk, azt Carbona-nak hivjak. A szüleim szinte minden évben elmennek egyszer, nagyon jot tesz apukam hatanak az ottani viz és kezelések.

Maci,
én sem hiszem, hogy baja lett a babanak heti 1 szaunatol! Nyugodj meg!

Soraya és minden Csaszarmorzsarajongo!
Tegnap megcsinaltam a morzsat a recepted szerint és isteni lett! Tomi huzta a szajat, mikor mondtam, hogy mi lesz a vacsi, aztan meg el volt ajulva, hogy ez ilyen fini, nem volt tul édes, az anyukaja nem tudott ilyen jot! Mi csipkebogyo lekvarral ettük, szerintem az illik hozza a legjobban!

Zsuzsa!
köszi a gratulaciot!

Kinga!
irigy vagyok a cicidre!Kép
En mostanaban csak romantikus filmeket nézek, ha egyaltalan van türelmem a TV elött ülni. Van egy kedvenc sorozatom, rövid és szorakoztato, a "Sex and the City". Mindig kedden van 10 utan, hat tegnap még azt is kihagytam.

En sem érzem, hogy a babam éppen melyik testrészével mozog, vagy milyen pozban fekszik. Pedig mocorog rendesen, olyan jo!!!

Puszi
EditSüncsi
süncsi

ZsuzsaKép
Úgy látom a fogorvosra is spórolni kell manapság.Kép Biztos az enyém is valami ultraspeciális dolog lehet, de nem akartam faggatózni a nyálleszívóval a számban. Különben annyira nem is érdekel, csinálja meg rendesen és kész. Ja, van rá 1 év garancia.Kép

IldikóKép
Formás pocakod van.Kép A lányaid is szépek. Mivel kente magát össze a kicsi, csak nem csókálló rúzzsal?Kép

BellanaKép
Remélem Dani meggyógyul, sokat betegeskedik szegény kiskölyök.Kép Sajnálom.Kép

MucskaAndiKép
Drukk!Kép

DzsungelcsigaKépMaci2Kép
Üdv közöttünk!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinga! Köszi a neveket és a telefon számot.
Felhívatam mind a két hölgyet, hasonló árban is dolgoznak, nekem a Gergényi Orsolya van közelebb, azt hiszem őt fogom kipróbálni.
Ezen kívűl járok kismama jógára is, de a masszőr is azt mondta, hogy az általában nem szokot elég lenni, és erre vannak speciális gerinc gyakorlatok, amit napi 10-15 percben reggelenként kellene majd csinálni. Szerinte nem én vagyok egyedül ilyen gondokkal, és ikreseknél gyakrabban is fordul elő, mivel gyorsabb a súlynövekedés is. A telefonban szimpatikusnak tünt, kiváncsi leszek milyen lesz a MA-URI masszázs.

Z.Zsuzsa! Köszi, hogy megismételted a tanácsodat. Így utólag azt hiszem mégis csak olvashattam, mert emlékeztem valami ilyesmire és az éjszaka ki is próbáltam, azt nem mondom, hogy megoldódott a hátfájásom, de reggel tényleg nem volt olyan nagyon erős.

eddig alkalmazott technikáim hátfájásra:
- kispárna+nagypárna a térd között
- kismama jóga
- kismama masszázs ( jövőhéten próbálom ki)

Mucska! Drukkolok neked a jó eredményért. Tegnap én is voltam cukor terhelésen, de velem kiméletesebben bántak, csak 2 dl tejet és 1 zsömlét kellett megennem. A te cukros lötyidhez képest nem panaszkodhatom. Ott is esik az eső?

Tegnap meg ma diszkót rendezhettek a gyerekeim odabent. Arra gondoltam biztosan a front miatt. Ti hogy érzitek magatokat? A ti babáitok is sokkal élénkebbek?

Vali
C.Vali

ValiKép
Az én gyerekemre nyugtatólag hatott a front, tegnap és ma sem rugdalt olyan erősen. Érzem amikor mocorog, de biztosan bágyasztja az esős idő.Kép

TimiKép
Mindjárt kismamatorna!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori: előtali? Megoldjuk. Te nem hozol senkit?
Magne B6-ból van ivóoldat is! Ha a tabletta a gond! Már írtam neked régen!
Bori: mi a kaja ma?

Süncsi: én is szeretem a császármorzsát, de a férjem nem. Így kimarad. Nekem anyum szokott csinálni, és ő is a grízeset!
Ilyenek ezek a férfiak! Nem hisznek az újban, pedig jó is lehet! Jó kis hazai, mi? Kép
Az a sorozat itt is megy! Csak Szex és New York címen! A Viasaton hétfőn 9-től, és az HBO-n szombat este. Én is nézem. ÉS nekem is tetszik! Kép

dzsungelcsiga: kár! Kép Akkor jó ünneplést!

Timi, Mucska: na mi van csajok???

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Itt vagyok én is csak mostanában vagy felújítunk vagy boltokba járunk vásárolgatni.

Süncsi, lesz majd kép megígérem de most még kupi van a szobában és max. vödröket, maradék tapétát, festéket látnátok. Meg még nincs is kész a szoba, egy csomó minden még hátra van. De ami késik nem múlik. Kép

Én is voltam ma vérvételen de nem a cukroson hanem a pajzsmirigy miatt mert állitólag meg van duzzadva. Másnak nincs ilyen gondja?

Mindenkinek puszi !

Chello
chello

Sziasztok!

Na legalább aludtam egy kicsit. 15,30 kor további erős drukkokat kérek, mert akkor lesz eredmény és én be vagyok sz@rva. Onnan irány a belgyógyi.

Vali!
Irígy vagyok a zsemle +tej variációért. Az nekem is nagyon menne. Bár most egyáltalán nem viselt meg a lötyi ivása, csak röhögtem, mert ott maradt 3 csepp és azt is megitatta a nő, hogy nem lehet ott hagyni.
Bár nagyon ugráltak körülöttem, hogy fal fehér vagyok, de én semmi rosszul létet nem éreztem, A múltkor sokkal rosszabb volt, akkor nem is tudtam volna egyedül hazajönni.

Chello!
NAgy puszika!!!!!! Kép

Anitabori!
Egy sokkal jobb cuki nem lesz jobb, minta kisvirág? Mostanában csak a neve cseng szépen, a sütik kevésbé.
Azt hiszem, hogy Te kérdezted, hogy mennyire kell a nyaralóból pakolni: Szerencsére 4 éve nem kellett egyáltalán. Igaz, hogy métereket árad a Tisza naponta, de úgy látom, hogy mi nem kerülünk ismét veszélybe így megint megússzuk a víz miatti károk elhárítását. Nem bánnom, mert Anna sok kis ruháját kivittem és a kinti szekrényében van.

Kinga, Egcsi, Zsuzsa! Köszike a drukkokat, de lesz ami lesz, tiltanak vagy nem este egy igazi jó nagy adag somlói lesz a jutalma az utóbbi négy hét diétájának. Ez tuti, mert már csak arra tudok gondolni! Kép
HA meg nagyon diétára fognak, akkor eszek még egyet,hogy legyen mire emlékezni! Kép

Puszi Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Bori: nekem is elmaradt a "szex terhesen..." Kép

Egcsi: igazad van. Én sem foglalkozom vele, csak holnap megint kasszát kell fúrnom Kép De a lényeg, a fogaink maradnak Kép Jó tornát!

CVali: eddig jól hangzik a lista, csak használjon is! Ez a párna dolog ingyen van, és valamit tuti segít! Vigyázz magatokra.
Az én babóm kb. olyan, mint máskor!

Zsuzsa
zerko

chello: pajzsmirigy? Neked volt vele gondod hamarabb is? Ez túltermelés gyanu? Mikorra van eredmény?

Mucska: belejössz?
De nem egyedül jöttél haza, ugye?
Én már most szurkolok neked! Kép
Látom, te is tudsz élni! Kép

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa!

Ha hasamról van szó akkor tudok élni. HA meg édességről akkor végképp!
Nem egyedül jöttem, mert LAca Velem volt, de nem volt semmi olyan gond, mint a múltkor.
De azért lehet, hogy az egyik somlóit átcserélem Tiramisura.Csak azért nehogy megunjam Kép
Diéta: édességen kívűl már nem nagyon izgat, mert a nyaralóban akár mindennap tudok grilles ételeket enni salival. Sőt már alig várom, hogy érezzem a faszén illatát! Hétvégén lesz az első grillparty időjárástól független. Megeszek egy csomó görögsalit hozzá! JAj de várom már!!!!!!
Na megyek készülődök az akasztásra!
Puszi , este jövök!
Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Pajzsmirigy? Az milyen tünettel jár?
Nagyon rossz?
C.Vali

Sziasztok!

Süncsi: azért ne rohangálj túl sokat! Én is nagyon hamar elfáradok, este fél 9-kor a lányaimmal egyidőben be is szédülök az ágyba. De ha délután alszom Nórával együtt, akkor akár 10-ig is fenn bírok maradni Kép Jó repülést nektek!

Helyátadás: mi nagyon keveset tömegközlekedünk, de múltkor a lányok kitalálták, hogy buszozzunk. Eredmény: senkinek eszébe se jutott, hogy átadja a helyét, pedig ott volt egy majdnem 4 éves, egy 2 év 3 hónapos gyerek plussz a hatalmas pocakom Kép

Bellana: gyorsan gyógyuljatok, aztán gyere hamar!

Zsuzsi: tuti keresztben van, ilyenkor a hasam formája is más, pedig 4 hete amikor megfordult fejjel lefelé úgy örültem. És tuti urulógusnak készül, mert állandóan a hólyagomat piszkálja. Én szerencsére nem járok túl sűrűn pisilni, éjjel egyáltalán nem (este 9-től reggel 6-7-ig). UH lesz, de úgy döntöttünk, hogy most már nem kérdezzük meg hogy fiú vagy lány, látták már ennek is, annak is, most már hiszem ha látom Kép Élőben. Anyu meg ennél jobbat nem is tehetett volna velem, mint hogy itt lesz velünk, egy csomó mindent szeretnék úgyis elintézni. Amíg beférek a kormány mögé még Kép Talira asztal pocakosok néven van foglalva? Kép

Mucska: drukk a cukorhoz!

Maci2: szerintem azért ne aggódj már ennyire! Én nem olvastam soha sehol erről az agyi károsodásos összefüggésről.

Kinga: én azért nagyon szeretném, ha visszafordulna Gömböc! Tudom, hogy még elvileg van ideje + helye, de azért nyugodtabb lennék. Így harmadikra azért nem szeretnék császárt emiatt.

Szilvi
lino

Mucska: akasztás??? Azt csak nem! Jól hangzik a menü Kép

Linó: urológus? Az jól fizet?
Nem, ZERKO névre foglaltam. De nem sok asztal lesz akkor foglalva 15 főre. Ne félj, tudják, ki hova tartozik! Kép
ÉS meg fog fordulni, ne aggódj!
Te is beállsz a Panó féle sorba, miszerint mindegy a baba neme?

ZSuzsa
zerko

Mucska!Kép
Egeszsegedre...marmint a sutit.Es remelem nem lesz akasztas,majd gyere az eredmennyel,kivancsi vagyok.
szoszi
szoszi

Sziasztok!

És volt egy boszorkány is a felmenőim közt,illetve emiatt megégették szegény Annát 1437-ben.De most már senkit nem untatok tovább a flúgos famíliával,bocsKép

Szilvi,okés,értem én,hogy nem akarsz császárt,meg gondolom,Neked már nem is annyira kellemes keresztben.Én még le vagyok maradva 3 héttel mögötted.

Andi,hadd menjek grillpartyra!!!Annyira imádom a grillhúsokat salival!

Vali,örülök,hogy végre valami hasznos okosságot mondhattam!És ha még segít is,akkor igazán röködni fogok.Amúgy Kisbence elpunnyadt az időtől,de már kezdtem megijedni,hogy baja van,de látom,Egcsi babája is nyugisabb.

Süncsi,nem annyira nagy a cicim,csak gömbölyű lett,meg alapból volt nagyon kicsi,ahhoz képest jó nagy,amúgy 85 vagy 80C-s,amit itt ezerrel beelőztek már!Én is nézem a Sex and the City-t,csak Szex és New York címen,nagyon jó!

Zsuzsa,a fotót sajna elő kell hívatni,aztán be kell szkennelni,így hosszadalmas kicsit,de a videokamera minivideoját(ami ugye elméletileg állókép,csak éppen 7 sec-es)nem bírja el a net ezen az oldalon.Á,én bírom a horrort,csak végig a szemem előtt van a takaró,így csak a hangokat hallom KépAmúgy nézzétek meg a Bad Boys 2-t,néhol kicsit csúnya a szöveg,de annyira jó,hogy könnyesre röhögtem magam rajta.
A pocakos leszidás meg múlt héten volt,20 fokban.KépKicsit aggódós.

Anita,akkor felétek is zajlik az élet.Mindegy,mert ha megengedheti magának és el is megy terápiára,akkor mindegy,csak gyógyuljon meg.És engem is felvillanyoztak a görcseid,de én sem tudom megnyitni.

Bellana,egy rakás gyógypuszi!

Chello,örülök,hogy megvagy.Kép

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok,

Süncsi,
A Carbona-ban mi is voltunk már, de szerintem össze sem lehet hasonlítani a mi kedvencünkkel, az Európa Fittel. Főleg a konyha!!! A szobák is szebbek egy kicsit, de a KONYHA!!! És van egy felülmúlhatatlan francia "szépségintézetük" is, olyan kozmetikusokkal és masszőrökkel...

És szögezzünk le már valamit: a császármorzsa csakis sárgabaracklekvárral az igazi!!! Úgy ám!!!

Zsuzsa,
ma egy csokor újhagymából, gyönyörű gombakalapokból csináltam riszes ételt, nagyon finom lett, egy kis szójaszósszal ízesítve.

(és most kicsit tanácstalan vagyok, mert nem tudom, komolyan kerestétek-e Süncsivel a fentebb megadott link alatt a nagy sztorit...)

Chello,
jó, hogy bejelentkeztél, gondoltam, hogy el vagytok foglalva mindenfélével, miket vásárolgattok? Babásat?
Bellanáért azért aggódunk annyira, mert ők betegségben voltak, amikor eltűnt...
Bellana,
hát ide is írhatnál, esz minket a fene, mi történik veletek?

Mucska,
bármit, bárhonnan, csak jó legyen!
Este még beugrom, hogy megnézhessem, milyen lett az eredményed. Szurkolok. Puszi
(időjárás-független grillparti?! merészek vagytok!)

ANitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Kinga: BAd Boys 2 a moziban van? Az egyet ismerem, az nagyon jó! Kép

AnitaBori: ez a szex téma annyira felhergelt minket, hogy vagy adod sürgősen (mail, vagy itt), vagy szombaton ez lesz neked a beugró Kép

Zsuzsa
zerko

Bori: komolyan kerestük, de az oldal nem jeleníthető meg! Pedig a címe nagyon ígéretes volt. Most csak az agyam jár, mi lehet a tartalma! Kép
Fini lehetett a kaja!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,nem,már DVD-n van meg,szerintem már nem játszák moziban!És komolyan jobb,mint az 1!Különben imádom a lökött Martin Lawrence-t.

Kinga
nyinike

Kinga: utána nézetek akkor. Amúgy én is! Kép

ZSuzsa
zerko

Hali csajok!

Milyen jo itt a hangulat!

Bori, Te csunya, hat igy beugratni bennunket, es foleg engem, aki ugye szalma!!!Es igenis jo a cs.morzsika szamoca lekvarral isKép.

Lino
Jajj, de irigyellek en is szeretnek gyerekmentes napot! Majd feltetlen irdj Gombozkerol es a mereteirol.

Egcsi
Laura a 40 E-s ruzsubat birta kiprobalni, ezt egyebkent mindig megteszi, ha en sminkelek akkor o is ruzsuz es hozza a ruhajat, mert tudja, hogy megyunk valahova.

Suncsi
Koszi a biztatas, de nem hiszed el, hogy most a torokfajason kivul meg a nyelocsovem is eg 2 napja, Neked volt ugye ilyen. Mi a titok, mit kell enni, hogy elmuljon, vagy mit nem kell enni?
Jo utat haza! Te meddig sutogetted a morzsat? Elarulom, hogy en tobbszor is felhivtam Sorayat utmutatasert.

Bellana
Jobbulast kivanok Nektek!

Anikoval mi lehet vajon?

Kinga
Ez a csaladkutatosdi tok erdekes! cici ugyben en nem lehetek normalis, mert sem most sem Lauraval nem kellett lecserelnem a melltartoimat. Ugyan az a meret mint volt. Ki erti ezt?

Pocak es lanyok dicseretet elraktaroztam, ugyhogy birom a kov. fotozasigKép.

Puszko
Ildiko
salla

Sziasztok!

Zsuzsának köszönöm az aktívszüléses infót, úgy tűnik van megfelelő időben tornájuk. Ez tényleg elég közel van hozzánk. Csak az a szomorú, hogy odajártam salsázni, azt meg most már nem szabad.Ott fogok hüppögni az ajtóban.
Felvesztek engem is a listára? A múltkor a bejelentkezésben megadtam a főbb információkat, de azért megismétlem most is. Tehát 33 éves vagyok, az első csemetét várom augusztus 20 körül (az orvos szerint aug. 23.), aki első ránézésre fiúnak tűnik. Az Istvánban fogok szülni.
Túl vagyok az AFP és a 18. hét utáni genetikai UH vizsgálaton, szerencsére minden normális.

Egyéb: valaki mintha érdeklődött volna a tojáshéj tablettáról: TOVITA-nak hívják, én csak ezt és folsavat szedek egyenlőre.

Jerry
jerry

Sziasztok!
csak beugrottam,majd még este jövök...

Csak azt akartam írni a találkával kapcsolatban ,hogy még áll az az ígéretem,hogyha valaki vidékről jön-azt hiszem a Nyu.Pu. volt említve,-szívesen kimegyek bárki elé!!!

Puszi,nanda
nanda

Sziasztok!

Igazán rendesen drukkoltatok!!!!!! Köszönöm! Kép

Pocikámban a somlói! Szép az élet. Kép
Vérvételen barmok dolgoznak, mert összekeverték a dolgokat így nem lett meg az éhgyomrim. Ismétlés kell. De amit a belgyógyi kért (nem tudom, hogy mit jelent) HBa1C: 5,1 (érték 4,4-6,4) illetve terheléses 6,0 (3,9-6,7) azok jók lettek. Persze folytatni kell a cukormentes diétát. Müzliszeletet és mézet kiemelte, hogy nem szabad, meg édességet ne, de a kenyérre és szénhidrátra nem kell figyelnem. Édesítőszerrel meg mindent lehet inni, amit eddig nem lehetett volna...
Holnap ujabb kör, megnézem az uh-s dokit, hátha kiakaszt, remélem nem mond rosszat, utána nőgyógyi. Onnan meg lehet, hogy körzeti. Szóval, holnap is doki dús napom lesz!

Bori!
Nem merészek, hanem szeretjük a finomat!!!!! Kép

NAgy pusza Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Bori!Kép
Van ennek az Europa Fit-nek honlapja??? Tudod, mi ott voltunk naszuton es visszamentunk mar 2X is,mert imadjuk,vegul is a viz mindegy,mert egesz nap wellness+kaja+seta.Ott fel lehet toltodni.Mi a Hunguest Hotel foepuleteben szoktunk lenni(nemtom mi a neve).
En bevallom rakattintottam az internetcimre...KépRemenykedtem,hatha...

Errol jut eszembe,hogy mikor ZsuzsaKép kuldte mailben a csini fiukat,a ferjem gurult a rohogestol,hogy mikrol almodoznak a terhes anyak...

Ismeritek a viccet:
Megkérdi a fiatal házaspár a nőgyógyászt, hogy hogyan lehet szeretkezni a terhesség ideje alatt?
A nőgyógyász az első 3 hónapra a misszionárius pózt javasolja, a másodikra a kutyapózt a harmadikra a farkas pózt. Erre megkérdi a leendő apuka hogy a farkaspóz az milyen, még nem hallott róla.
Farkaspóz: Ülsz a lyuk előtt és vonyítasz...

CsaszarmorzsaKép
Nekem aztan mindegy a lekvar is, csak gyorsan jojjon...

MoziKép
En hazahivom apat a melobol,vigyen el moziba,annyira kedvet kaptam KingatolKép.Beulunk,popcorn,udcsi...Megyek telefonalni.

chello!Kép
En is varom a kepet a szobarol!

szoszi
szoszi

Bori!Kép
Kozben rajottem,hogy nem a Hunguest(bar sztem regen ugy hivtak),hanem a Danubius Thermal Hotelben szoktunk lenni.De most megtalaltam az Europa Fit-et is,megnezem.
szoszi
szoszi

sziasztok!

Linda írt, hogy jön a talira! Kép

nanda:
megírtam a mail címedet Lindának (Bellana), és mondtam, hogy ha ír neked, elhozod a Nyugatiból. Ugye jó így? Köszi előre is Kép

Mucska: szívből örülök, hogy minden oké, és holnap is az lesz Kép

Szöszi: álmodoznak? Bemutatjuk a férjednek Kingát! Kép
A vicc jó! Én a 3-ban vagyok Kép
Mozi... Én több éve nem voltam... Kép Hiányzik!

Szép estét!
ZSuzsa
zerko

Helló csajok!

Sikerült ma beszereznem a beutalót,úgyhogy holnap megyek a Szabolcsba genetikára.Gondoljatok rám!!!
Ma beszéltem a dokimmal is,és azt mondta,hogy ez nem is magas,csak közelít hozzá.Azért küldött el az UH-s genetikára,hogy biztos,ami biztos több szem többet lát.Egyébként azt mondta,hogy ez az AFP csak arra jó,hogy idegesítse a kismamákat.
Ma nagyon kis aranyos volt,azt mondta,hogy nem is hiszi el,hogy 33 éves vagyok,max.25-nek nézne az arcom alapján.Kép
Annyi kedves levelet kaptam az e-mail címemre tegnap,hogy csak na!!!Kép
Remálem tényleg egy vidám Anikót láthattok szombaton.
Ildikó:Nagyon szépek a képek,babák is és anyukájuk is.
Jobbulást Neked!
Mucska:Tök jó,hogy ,hogy OK lett a cukrod!Kép
A férjemmel kezet foghatnál,mert nálunk Ő a nagy grillezős.Én is imádom,de inkább enni,mint csinálni.A görögsali is finom ,nyamm-nyamm...
Szöszi:Jó a vicc!Kép
ÜDV
Anikó
vakili

AnikÓ!

Szorítunk, hogy minden rendben legyen. Egyébként ez a hülye AFP is csak tényleg arra jó, hogy a kismama nehogy nyugodt legyen. Külföldön miért nem kell, tán annyira elmaradottak Kép ?
Grill: munkamegosztás van, mert én pácolom és készítem elő a dolgokat, a párom szereti sütögetni, aztán meg enni, azt mind a ketten! Vagyis négyen, mert a pocaklakó is kénytelen lesz szeretini a kutyánk pedig mindent imád amit mi eszünk!! Kép
Nagyon szomorúan néztem az időjárás jelentést. Annyira jó volt a múlt hét! De a párom azt mondta, ha kell nagykabátban sütjük a husit. Kép Azért majd kiderül, hogy lesz e belőle valami.

Zsuzsa: remélem igazad lesz a holnapi nappal kapcsolatban is. Tudod, csak az a szív dolog miatt izgulok.
Mikor mentek 3 D-re. Mi lassan bejelentkezünk. El sem tudom hinni, hogy betöltöttük a 28. hetet Süncsivel!
Pusza: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Csajok!

Mucska,
örülök, hogy minden rendben és hogy végre besomloiztal. Tényleg barmok akik elkeverték az adataidat, szoritok, hogy az is rendben legyen!

Szöszi,
ez a vicc nagyon jo volt! Hehe, majd elmondom Apjuknak is! Nézd meg a Carbona honlapjat is, a fürdök nagyon szépek!

Bori,
sajnos nem jelent meg semmi az igértes cimü oldalon! Na jo, megteszi emilen isKép
Bevallom öszintén, hogy a szüleim azért mennek mindig a Carbona-ba, mert az anyukam a banyanal dolgozik és ide kedvezményesen tud jönni. Meg aztan itt rengeteg kezelés van, ami nekik (tudod, ök mar nem éppen fiatalok) nagyon jot tesz. Ezért voltunk mi is ebben a szallodaban, hogy együtt legyünk. Nekem tetszett itt is, szerinem szépen meg van csinalva, föleg a fürdös részek.

Ildiko!
Szerintem nekem csak a torkom fajt, de több, mint 3 napig. Szigoruan tartottam magam ahhoz, hogy nem veszek be semmit, ezért maradt a langyos viz + rengeteg so és ezzel gargalizalas. Tudom, hogy förtelmes, de én napi haromszor csinaltam és jot tett, föleg lefekvés elött, mert mar elöre féltem az alvastol és legalabb addig nem fajt a torkom, mig elaludtam. Jo sürüre kell csinalni!
Az én ciciméretem sem nö! Talan egy picit kerekedik, de csöcsökröl szo sincsKép

Jerry,
köszi, engem érdekelt a kalcium-tabletta. Tök jo, hogy most megyek haza, meg is tudom venni, felirtam a nevét.

Zsuzsa,
a férjem amugy nyitott az uj kajakra, csak a csaszarmorzsarol rossz emlékei voltak.

Kar, hogy nem Pesten lakom, én elrangatnalak moziba, az biztos! De ami késik, nem mulik!

Örülök, hogy van itt még egy-két "Szex és New York" rajongo!Kép

Kinga!
A férjem batyja meg 5 kg-mal született, késöbb boxolo lettKép Komolyan! Amugy most sem "kicsi", de egy joszivü nagy macko!

LinoSzilvi!
Van még annak a babanak ideje forogni, tudja ö, hogy hogy a jo neki!

Csajszik én most elköszönök, holnap mar nem leszek gépközelben, délutan repülünk (jajajjj) és szombaton a többséggel talalkozom, a többieknek pedig minden szépet és jot, gömbölyödjetek ügyesen!

Sok-sok puszi
Süncsi
süncsi

Két dolgot persze elfelejtettem:

Ildiko,
jo sokaig kevergettem a morzsat, hogy szép aranybarna szine legyen.

Zsuzsa,
talaltam sima, egyszerü disznozsirt végre, mar több helyen kerestem!

Na, ha ezt a két dolgot most nem irom meg, nem tudtam volna nyugodt szivvel elutazniKép

Tényleg puszi
SüncsiEdit
süncsi

Anikó: akkor csak sikeredett! És én nagyon szurkolok neked! Azaz nektek Kép Számolj be majd, ha tudsz!

Mucska: ez csak a hagyományos kórházi lesz. Hogy lesz-e Praxis, és mikor, azt majd utána meglátjuk. Most kizsebel a fogorvos! Kép
És nálatok meg minden oké lesz! Anna baba is 1 kiló felett várható már! Kép

Süncsi: nálunk az a baj, hogy kire hagyjuk a lányt! Színházba már voltunk talán 3X a 2,5 év alatt!
Akkor sokan nézzük ezt a sorozatot. Nálatok melyik rész megy? Itt a HBO-n a 46. asszem.
Jó utat!
ÉS ha jössz, zsír itt is lesz! Otthon majd csak sütnöd kell! Kép

Jó éjszakát csajszik!

Zsuzsa
zerko

Szioka

Aniko
Nagyon fogok Neked szurkolni holnap, biztos nem lesz semmi baj.

Mucska
Orulok, hogy jok az eredmenyeid!

Zsuzsa
Miert nem hivtok babysittert Zsofi melle, akkor elmehetnetek moziba. Vagy nagyon draga otthon az ilyesmi? Hat nem irigyellek a 3. szakaszert, es milyen az amikor apa vonyit??Kép

Suncsi
Ha meg olvasnad... koszi a tippet, ha holnapig nem mulik kiprobalom. Jo utat es erezzetek jol magatokat. Elarulom, hogy en igy sem panaszkodhatom, ha meg none a cicim akkor mar dinnyeknek hivhatnank oketKép.

Mindenkinek jo ejszakat!
Ildiko
salla

Nekem senki sem válaszólt, kár.
Nixi
nixi
Irország

Ildikó: és már ma kipróbálnám, amit Süncsi írt! Az az egyetlen, amit szabad, és jó!
Hát, nem vonyít, de a kutya kilőve már, így csak bémázunk Kép

Nixi: hanyagolunk? Jaj ne! Kép
A hízással kapcsolatban én már anno leírtam a véleményemet!
Az Elevit nekem sem okozott anno óriásbabit (2950g, 52 cm)
ÉS mi volt a suliban? Tudsz menekülni szombaton?
Védőnő: én ritkán járok, mert nem is akarok, és eleve 2. terhesség. Nem strapálom magamat. Kérdésem nincs, így minek. Nekem nem szól bele semmibe, egy angyal. De úgy tűnik, az ilyen ritka Kép Klónozzunk oda is egyet? Kép
Hát, gondolom, ahány lista, annyiféle. Itt is írt egyet asszem CVali. Utánanézhetsz! Van abban a könyvecskében is, amit a védőnő adott! Ollózd össze, szívesen átnézem.
Amúgy minden csak mani kérdése... Nézzetek körül, mert nagyok a különbségek!
ÉS én megnéztem, írtam neked pár sort akkor is!

Remélem olvasol majd!

Zsuzsa
zerko

szóval...

KingaKép
Érdekelne ez a családfakutatósdi!!!Hol,és hogyan fogtál hozzá,hol kutakodtál,levéltárban,kórházakban,templomban...?
Én már nagyon régóta szeretnék ezzel foglalkozni,de fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá.Kérlek adj tanácsot!

ZsuzsaKép!

Köszi a szuper pasikat!Tomi nevetett nagyokat azt mondta,hogy éhes disznó makkal álmodik!KépKépKép
Olvasom,hogy most nálatok vannak alvás gondok.mi történt?

Nálunk-kopp,kopp-most úgy tűnik helyre állt a rend.Talán 1-szer-1-szer ha felébred Maya,akkor is azért mert bedugul az orra.Ma pl.9:30-kor én keltettem,és este 11-kor már aludt.Hogy miét? Nincs magyarázat,de beszélgettem a párommal,és kitaláltuk,hogy később fürdetjük,és utána hagyjuk még addig amíg ő nem mondja,hogy szeretne lefeküdni.Tudom-sokan figyelmeztettek-,hogy nem biztos,hogy jó ez így,mert a gyerek kifogja használni,hogy "ő" dirigál,de úgy tűnik,most ez jön be,így tudunk mi is pihenni.És délután is alszik 1-1és fél órácskát,szintén úgy,hogy amikor látom,hogy fáradtabb,felmegyek vele, én lefekszem az ágyunkba,és azt mondom,hogy alszom,te meg azt csinálsz amit akarsz.Ez hat,mert 5 perc múlva már hallom,hogy bemegy az ágyába és magától elalszik!
Hajmosás:RÉMÁLOM,de muszály.Visít,pedig már itt is bevetettünk mindent.Sokszor a Tomi is fürdik vele,már kicsi kora óta,és még neki sem engedi,hogy megmossa a haját.Egyébként imádja a vizet,alig tudom kiráncigálni a kádból.
Ami még nagy gond a FOGMOSÁS!Magától egyáltalán,még csak meg sem próbálja,úgy kell kinyitnom a száját,és kisikálnom.

Ok,LindaKép megyek érted,és bárkiért aki a Nyupu-ba jön,csak a pontos időt írjátok le nekem!!!

MucskaKép!
Jövő héten én is cukorkoktélra vagyok hivatalosKép ,pedig tavaly-bár másik kórházba jártam-nekem sem ez volt.Amikor megkérdeztem a dokit,hogy miért van ez itt így ,máshol pedig úgy?Azt válaszolta,hogy azért mert a cukros víz értékeit-cukortartalom-pontosan tudják,és így az eredmény pontosabb,mintha megennék egy zsemlét és tejet,mert annak az értékeit nem tudják.Remélem érthető voltam.És itt nagyobb terhelést kap a szervezet.Jobban kiszűrhetik a bajt.
Húhhh..

NikiKép!
Írok majd mailt,de most még pisilni sincs időm elmenni,és hulla vagyok!

Ja!
Én és a Tomi között is 8 év van,pedig előtte csak fiatalabb pasijaim voltak.Most már azt mondom 30 alatt nem is kezdenék senkivel,bár???Már a 30 is kevés lehet,amilyen pasikat a barátnőim összeszednek???!!!Kép Kép

Elevit!
Mayánál végig szedtem,még a szoptatás alatt is,semmi bajom nem volt.Most a Maximmal,kb.ha 3-at bevehettem,annyira fáj tőle a hasam,hogy nem is próbálkoztam vele tovább nem szedek semmit,iszom a Plussz pezsgő multivitaminját.

És érdekes,de még a lábam se görcsölt egyszer sem,a Mayánál viszont állandóan.

Mindenkinek sok puszi,holnap folytatom,mert már "navigálok a lábamon"Kép Kép Kép

Ja!Anikó!
A Mávos témát majd a talin kibeszéljük!

Jó éjt!
Nandaszilva
nanda

Sziasztok!

Sajnos elképesztő napokat élünk meg, állandóan rohanunk, próbáljuk utólérni magunkat, úgyhogy hétfőn csak annyi időm volt, hogy bekukkantsak, de írásra már nem jutott semmi. Tegnap nem tudtam jönni, mert koncerten voltunk, szóval ma jó sokat kellett visszaolvasnom, nem is nagyon sikerült, csak átfutni.
Senki nem hiányoltKépKépKép

Na, akkor most megpróbálom leírni az elmúlt napok eseményeit, annyi minden történt!!!

Talán sorban:
Hétfőn azért nem tudtam jönni, mert éjjel 12-kor értünk haza, ugyanis tanítás után mennünk kellett a kivitelezőhöz megbeszélni a házzal kapcsolatban egy csomó dolgot és negyed 7-től fél 12-ig ott voltunk!!! Alig éltem mire hazaértünk.

Kedden szerencsére nem tanítottunk, de így is egész nap mentem, délután voltunk kismamatanfolyamon, ami tök jó volt, egy csomó mindent meg tudtunk kérdezni, volt egy doki meg egy szülésznő, akit érdekel majd a talin elmesélemKép
Este pedig koncertre mentünk a Zeneakadémiára. És valami hihetetlen élményben volt részünk!!! Egy dzsezz-vibrafonos, a ma élő leghíresebb, Gery Burton adott koncertet egy zongoristával, hát majd szétszedtük a termet, annyira szuper volt!!! És kis Gergőnknek is nagyon tetszett, megkérdeztem tőle az egyik számnál és visszajelzett a tündérkeKép

Ebből következik, hogy már tudjuk, hogy szinte 100% kisfiúKép
Ma voltunk a Praxisban mi is Győrffy doktor úrnál (direkt oda kértem magam, annyi jót hallottam róla már ittKép) és SZUPER VOLT!!!!
Igaz a picurkánk múlt csütörtök óta megfordult egy picit és most farosan feküdt, ami nem túl jó képeket ígért, de szerencsére a doki tök türelmes volt és végül nagyon édes képeket sikerült csináalni, itt van egy párKép
Gergő, 19+5 :

Kép
Kép
Kép
Kép

Szóval ő a mi kis prüntyőkénkKép Nagyon tündér volt és igazán rendesen viselkedett, mert pont úgy fordult, hogy jól lássukKép Fütyköskét is egyértelműen lehetett látniKép A doki mindent rendben talált, azt mondta, hogy gyönyörű kis formás baba, de gondolom mindenkinek ezt mondjaKép De szerintem is gyönyörű kis formás a drágámKép
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom a 3D-s UH-t, nagyon megéri , akkora élmény!!! Mi biztosan elmegyünk még egyszer majd a 35. hét körül!

Úgyhogy Panó, most már beírhatod a GergőtKép

Amúgy a házzal kapcsolatban alakulunk, ugynis ma végre szállítottak valamennyi ablakot, és reméljük ahogy ígérték pénteken megjön a többi! Igaz, azért semmi sem tökéletesm nert egy pár ablak sérült volt, úgyhogy azt vissza kellett küldeni, de reméljük a következő szállítmányra már jobban figyelnek. Ha nem, akkor gáz van, mert pénteken muszáj lenne beépíteni az összes ablakot! De reménykedünk, hogy sikrül!Kép

Na, most valahogy ennyi jut eszembe, biztos akartam még írni, de már túl késő van és nem forog az agyamKép

Vali
A hátfájásra annyit, hogy én is küszködök vele és nekem nagyon jól használt a párom által finoman bemasszírozott kínai kámforos olaj, amit gyógyszertárban lehet kapni, egy üvegcse, ami benne van egy dobozban, amin van egy jegesmedve és zöldes színe van. Totál homeo, mert semmi más nincs benne, csak természetes és ez minden este bemasszírozva szuper tud lenni. Ülj lovaglóülésben egy székre, az alkarjaidat nagyon lazán rakd a támlára és így a párod dörzsölje be a hátadba, de lehet hosszan! Kép Vigyázzon utána a szemére és más érzékenyebb helyekreKép, mert nagyon tud csípniKép
Remélem segít ez isKép

Anikó
Nem tudom elolvastad-e a litániámat itt fent, de a Praxisról én csak jót mondhatok a mai vizsgálat után és a Győrffy doki szuper kedves és aranyosKép Kb.15-20 perc, amíg bent van az ember.

Na, letragad a szemem, megyek aludni.

Puszi mindenkinek!

Orsi
19+5

avocado

Sziasztok!

Úgy utálom ezt a vacak esős időt!

Zsuzsa: eddig is mindegy volt, hogy lány lesz vagy fiú, meg se akartam kérdezni, csak amikor nem volt a saját dokim, akkor a másik elszólta magát, hogy ez egy szépen fejlődő kisfiú, utána egy héttel lánynak látták, így most ugyanott tartunk min az elején Kép

Kinga: flúgos família Kép Az én babámat bezzeg nem bágyasztja semmilyen idő, állandóan pörög.

Ildikó: jó is volt a gyerekmentes nap, végre azt csináltam egésznap amit akartam!

Mucska: de jó, hogy rendben a cukrod! Kíváncsi vagyok mit mondanak ma az UH-n! Grillezés … úgy várom, hogy jobb idő legyen már és lehessen!

Süncsi: jó repülést, és akkor szombaton találkozunk!

Szöszi: elmentetek moziba végül? Mi hétvégén szoktunk, amikor lányok délután anyunál vannak.

Anikó: drukk az Uh-hoz, de úgyis minden rendben lesz!

Voltunk tegnap dokinál: Gömböccel minden rendben, nől rendesen, most kb. 1200 gramm lehet. Már olyan nagy feje + hasa van Kép Állandóan elhúzódott onnan, ahol a doki vizsgálta Kép
Külső méhszájam el kezdett kinyílni, de ez nem vészes. Szóval minden rendben, jó volt látni nagyon, legközelebb 4 hét múlva kell mennem. Kibírtam és nem kérdeztem meg, hogy fiú, vagy lány!

Orsi: gratulálok Gergőhöz!!!

Nanda: jó hogy megoldódtak az alvás gondok! Nálunk meg alig lehet lebeszélni Nórát a fogmosásról!

Szilvi
lino

Jo reggelt!Kép

Orsi!Kép
Nagy gratula a futyishez...Latod,lett furulyajaKép Egyebkent,figyelted hogy tartja a kezeit?
Eleg jol csinalja egy fuvolashoz?Kép

Lino!Kép
Igen,elmentunk es nagyon tetszett a film is,amit neztunk,de most hogy gondolkozom fogalmam sincs mi a cimeKép.Gene Hackman,Dustin Hoffmann jatszik benne es egy perrol szol.En elveztem,megettunk egy vodor kukit es fel l udcsit.A vegere mondjuk mar kenyelmetlen volt ulni, de kibirtam...Csak ugy bekattant tegnap ez a mozizas,de orulok neki.

Ki mondta,hogy parnaval alszik?Talan ValiKép? En is parnaval alszom mar vagy 2 hete, nagyparna a labam koze es sokkal jobb.

Megyek galyazni...

Legyetek jok:szoszi
szoszi

Jó reggelt kismamik!

Mucska, Anikó megy a drukk! Kép

Zsuzsa, még soha nem volt pajzsmirigy gondom ezért is állok értetlenül a dolog felett. Fogalmam sincs mivel jár, mit kell majd tenni és mit jelent a babára nézve? Túltermelés gyanú van és délután lesz eredmény a körzetinél. Állitólag a sok hormontól van amit tavaly kaptam. Kép

Vali, igaziból nem érzek semmit csak a védőnő és a körzeti vette észre, hogy dagadtabb lett a nyakam ezért küldtek vérvételre. Viszont nagyon komoly gondok lehetnek belőle de remélem nálam csak enyhe a túltermelés. Hogy van a hátad?

Kinga ! Kép

Bori, babás cuccokat vásárolgatunk. Megvettük a pelenkázó szekrényt, vettünk még ágyneműt, kislámpát a falra, polcokat. Néha egész nap úton vagyok.

Orsi, gratula Gergőhöz. Most már a fiúk jól ehúztak, nem lesz annyi menyaszony! Kép

Lino, már hatalmas a babád és nagyon édi! Kép

Többieknek is pusza,
Chello
chello

Anikó!
Remélem jelentkezel, ha túl vagy a mai vizsgálaton!

Orsi! Nagyon jók a képek a kisabádról. Én is kedvet kaptam a Praxishoz, lehet, hogy 2-3 hét múlva el is megyek. Mennyi időn belül adnak időpontot?
Maci2
maci2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?